Jędruś

Morawica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 73 ocen.

Opinie o Jędruś

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jędruś

anonymous

Witam. Rzadko zdarza mi się chwalić gotowe produkty.Przez przypadek kupiłam Wasze pierogi z kapustą i grzybami.bardzo mi smakowały.Są naprawdę dobre. Tą wigilię spędzam sama i nie stać mnie na kosztowne zakupy, ale Państwa pierogi znajdą się na moim skromnym stole. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! Maria Jadwiga Baranek z Chorzowa

były technolog

Praca w dziale technologiczno-jakościowym skutecznie zabija samodzielność, kreatywność, ambicje. Ocena pracownika odbywa się według ilości słów, ilości donosów, a niekoniecznie czynów. Brak szacunku, brak możliwości podejmowania decyzji, brak autorytetu wśród pracowników na hali sprawia, że praca staje się drogą przez mękę zamiast wymarzoną ściężką kariery. Niestety w firmie stosowany jest sposób zarządzania przez zastraszanie, od najwyższego szczebla aż po najniższe. Czasami ma się wrażenie, że kadra zarzadzająca ma moralność "kota śmietnikowego". Poniżanie pracownika jest na porządku dziennym, czasem wyszukane w stylu "nie nadajesz się" czasem niezwykle prymitywne "nogi z (usunięte przez administratora) powyrywam" lub jakże uwielbiane przez "najważniejszych" wulgaryzmy. Przykro jest patrzeć na osoby wykształcone, którym nie została wpojona tak podstawowa wartość jak szacunek do drugiego człowieka. Można spotkać tam dobrych ludzi, ale oni się nie wybijają, nie osiągają tam sukcesu. Praca bywa ciężka fizycznie, ale to jest niczym w porówaniu do traktowania z jakim musi się zmierzyć technolog. Podsumowując, nie polecam pracy w dziale technologiczno-jakościowym osobom uczciwym, ambitnym, samodzielnie myślącym, liczącym na koleżeńską atmosferę w pracy. Na podstawie własnego doświdczenia mogę powiedzieć, że trudno znaleźć drugie miejsce, w którym jest się tak źle traktowanym, w którym ludzie są w stanie wbić szpilę innej osobie bez mrugnięcia okiem, kłamać dla własnego zysku.

seb
@były technolog 14.11.2017 21:48
Praca w dziale technologiczno-jakościowym skutecznie zabija samodzielność, kreatywność, ambicje. Ocena pracownika odbywa się we...

witam, poszukuje technologa do dużej firmy. proszę o kontakt 5133833903

seb
@były technolog 14.11.2017 21:48
Praca w dziale technologiczno-jakościowym skutecznie zabija samodzielność, kreatywność, ambicje. Ocena pracownika odbywa się we...

poszukiwany technolog 32 3970421

szary

Nie polecam tego zakładu , nie dość ,że ludzie pracujący (magazyn) zmiana B to zwykłe (usunięte przez administratora) , to jeszcze miałem taką sytuacje tam,że pracownik obsługujący wózek elektryczny uderzył w paleciaka ,którym ja operowałem i ten poleciał prosto na mój piszczel , podszedł wielki kierownik pod wąsem ( chyba jakiś Super Mario) i powiedział,żebym szedł stąd aby mnie bolało gdzie indziej... brawo!! Tak traktuje się pracowników w Polsce !!!

Kamil

Cześć wszystkim :)Planuje zatrudnić się do firmy "u-jędrusia" na produkcje. Może mi ktoś powiedzieć czy warto?? Z góry Dziękuje za informacje

pracownik
@Kamil 05.12.2017 19:37
Cześć wszystkim :)Planuje zatrudnić się do firmy "u-jędrusia" na produkcje. Może mi ktoś powiedzieć czy warto?? Z gór...

Dobre pytanie ... Pewnie ze warto jeżeli chcesz zobaczyć profesjonalna produkcje od podstaw to jak najbardziej . Praca jest zróżnicowana i zmienna nie koniecznie będziesz robił codziennie to samo . Co prawda temperatura jest niska i wysoka ale można się dostosować .

Były pracownik

Szczerze pracuje tam ale mówiąc szczerze żałuję że wgl się pojawilam tam... Jak przyszlam to byłam zaskoczona itp czystość jest i fajnie się pracuje ale tak naprawdę po jakimś czasie dopiero co nie którzy z kierowników pokazują jacy oni są mam na mysli tylko jednego ale nie będę pisać bo jeszcze urazić jego godność ???? To ze nie doceniają jak Polak pracuje to i tak Ukraina jest lepsza od Polaka ale co z tego skoro musi Polak (usunięte przez administratora) za Ukraińca nosić palety i jeszcze paletowac ale Ukraina pracuje a Polak nic nie robi... Ja usłyszałam tekst że ja nic nie robię tylko chodzę ale jak za Ukraińców się paletke to i tak dalej nic nie robię i tak do skutku nie polecam tej firmy zawiodłam się strasznie na niej gorzej niż przedszkole + jakieś śmieszne kary

Ja

Magazyn - nie polecam ,nie wiem jak na produkcji.Każdy pracownik ma swój czip najpierw trzeba się na bramie u ochroniarza odbić ,później zaraz po wejściu do budynku , dalej na magazynie , w kadrach się podpisać ,na magazynie podpisać ,więzienie to chyba jakieś ... niewolnicy tak nie mieli, ktoś już wyżej wspomniał o surowych karach za spóźnienie .

gyt
@Ja 12.10.2016 19:56
Magazyn - nie polecam ,nie wiem jak na produkcji.Każdy pracownik ma swój czip najpierw trzeba się na bramie u ochroniarza odbić...

co do czipów na bramie wbijasz zeby przejsc w budynku ze jestes w pracy a na magazynie to tylko jak wychodzi na przerwe i wracasz, nie widze w tym problemu pracowalem wczesniej i wrocilem. a co do podpisywania list to fakt nie jest to potrzebne

OperO

Praca i atmosfera w dziale technologicznym w Morawicy to dno, nie polecam nikomu. Zero zasad, zero etyki, nieludzkie zachowanie w stosunku do pracownikow ciagle zastraszanie, poniżanie pracownika. A w niektórych przypadkach nawet psychiczne znęcanie się. Szkoda czasu na tą firmę lepiej poszukać firmy ze zdrowa i przyjazna atmosferą.

dsfdsf

Ja miałem nieprzyjemność pracowania na magazynie ,to moja pierwsza praca w której nie wiedziałem co mam robić po przyjściu do niej ,zamiast kierownicy to zwykłe szaraczki dyktowały mi i innym co mają robić , kpina , a siedzenie przy taśmie z tymi babsztylami to jedna wielka katorga.Nie polecam pracy na magazynie.

byly pracownik

Pracowałem kiedyś tam. Kierownicy podlizuja sie dyrektorom,widać ze sa kierownikami tylko po znajomosciach rodzina- kolega- koleznanka. Nie doceniaja pracownika nawet jak bedziesz dobrze pracowac to cie nie docenia. Kary dawaja byle za co i to nie mala kwote.Nakazuja w soboty pracowac bo inaczej szantazuja obnizeniem wynagrodzenia,lub premii. Pracownicy "cwaniaki" wiecej zarabiaja niz pracowici pracownicy. Osoby z dluzszym stazem pracy u nich maja nawet mniejsza stawke niz nowi pracownicy. Kto ile zarabiaj to tajemnica,ciagle sa krzyki w pracy. Plus to ze nie ma problemu z wyplacaniem pensji na czas zawsze jest

ejonek

Szukają kogoś do księgowości - jak to wygląda?

michalmonika21@wp.pl

Wykorzystują tylko ludzi zakład dno jak i kierownicy i dyrektor pod krawatem każdemu normalne u odradzam pracę w tym zakładzie chyba że ktoś lubi liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi

Peter

A jak wygląda praca w dziale rozwoju produktu? Jest teraz oferta pracy na młodszego specjalistę. Warto?

ana

A jak praca w dziale jakości wygląda? Praca 3 zmianowa ?

sal
@ana 17.05.2017 19:58
A jak praca w dziale jakości wygląda? Praca 3 zmianowa ?

Praca 3 zmianowa. Za nocki oczywiści dodatek.

Były pracownik

Pracowałam u Jędrusia jakiś czas i szczerze nie polecam pracy w magazynie panie brygadzistki mają się za nie wiadomo kogo a nowych pracowników traktują jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Decydując się na pracę w Jędrusiu trzeba mieć nerwy ze stali albo nabawisz się nerwicy

kop56

Oferują na umowie zleceniu 11 zł a powinno być 13 zł i umowa o prace powinna być po 3 miesiącach plusy To ze wypłata jest na czas i nic więcej.

K
@kop56 11.02.2017 19:58
Oferują na umowie zleceniu 11 zł a powinno być 13 zł i umowa o prace powinna być po 3 miesiącach plusy To ze wypłata jest na cz...

Powinno być 13zł ale brutto a Jędruś oferuje 11zł netto więc więcej niż by mógł.

jeszcze pracująca

Praca jak każda inna w zakładzie produkcyjnym. Plusem jest to, że pracodawca płaci zawsze na czas i tyle na ile była umowa. Do wielkich minusów należy atmosfera w pracy wywoływana przez pracującą hołotę z okolicznych wsi i miasteczek typu Chrzanów. Szukają sensacji i knują intrygi ponieważ ich własne życie jest puste. By ukryć swoje nieróbstwo podkładają świnie swoim koleżankom i kolegom by odsunąć od siebie zainteresowanie przełożonych i skierować je na innych. Wyznają zasadę: porażka mojej koleżanki lub kolegi jest moim sukcesem. Stojąc na kole lub przy maszynie nie zostawiają suchej nitki na brygadzistach, kierownikach i dyrektorach narzekając na to że są wykorzystywane ale widząc ich przechodzących szczerzą ze szczęścia zęby lub dziąsła bo nie wszyscy je mają a po chwili ich przeklinają. Można zauważyć swego rodzaju grę prowadzoną przez stare pracownice polegającą na tym, żeby uprzykrzyć życie nowym pracownicom po to by się zwolniły a one wyjdą na lojalne, oddane i ciężko pracujące. Rzygać się chce. Obłuda, kłamstwo, donosicielstwo. Hipokryzja sięga zenitu. Narzekają jak ich dzieci czy wnuki ciężko pracują na wyspach czy w Niemczech za co nie są szanowane a same traktują pracowników z Ukrainy bardzo podle i niesprawiedliwie.

Czorny

Byłem , pracowałem , ludzie nieciekawi ,taki chaos ,że przez pewien czas nie wiedziałem kto jest moim kierownikiem czy brygadzistą .Obgadywanie ludzi na magazynie przez panie od taśmy to chyba chleb powszedni , strasznie nieprzyjemne kobiety , tylko na palcach jednej ręki można by policzyć na prawde spoko ludzi .A pracownicy obsługujący własnie te Panie od tasmy podając towar do pakowania ... bez komentarza , chyba tylko ktoś kto ma nóż na gardle może tak pracować .

neska

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !! z kurduplem 1.30 w kapeluszu jako brygadzistka(kapo), tylko jej bata dać .Drze mordę o wszystko i o nic ,po to przychodzi do tego obozu!Te stare baby zachowują się tak jakby nigdy nikt ich nigdy nie uczył od razu wszystko umiały,tylko obgadują nowych i tak im czas leci.Robota jak robota ciężko ale to jest do wytrzymania ,ale ta atmosfera i te wrzaski to koszmar! Szczerze odradzam jeśli nie chcecie się potem leczyć na nerwicę!

ela

@mik A nie wiesz jak płacą?

mik

Najlepiej bezpośrednio pod Firmą

ela

Podobno zatrudniają przez różne agencje. Wiecie coś? Lepiej iść przez agencje czy do nich prosto? Jak z pieniędzmi?

Adam

Pracowałem jakiś czas w tej firmie i mam mieszane uczucia. Część osób całkiem fajna i da się z nimi dogadać bez problemu, zawsze pomogą jak ktoś czegoś nie wie, ale część osób zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy, szczególnie dotyczy to pani Władzi i jej kilku koleżanek z działu pakowania. Co chwilę tylko dogadują, poniżają i oskarżają że się coś zrobiło źle. Nawet jak im się udowodni że nie miały racji, to i tak zero przeprosin. Ale czego można się spodziewać po osobach, które nawet na "dzień dobry" nie potrafią odpowiedzieć? Inna znowu cały czas drze mordę nawet jeśli nic się nie zawiniło i traktuje ludzi jak bezwartościowe śmieci. Przestrzeganie przepisów sanitarnych też kuleje, bo część osób i tak się do nich nie stosuje. Szatnia dla pracowników nie zamykana. Kilka razy się zdarzyło, że swoje rzeczy miałem nie dość że przegrzebane, to czasami jeszcze w zupełnie innym miejscu niż je zostawiłem. Bywają też sytuacje, że wczoraj byłeś w pracy, wszystko fajnie, przychodzisz na drugi dzień i nagle się dowiadujesz, że już tutaj nie pracujesz.

rodzinka

o boziuuuu gorszego gowna nigdy nie jedlismy , pierogi ruskie- one nawet nie lezaly obok pierogow !!! wstyd !!!

marek

Ja sprawę zgłaszam do Państwowej Inspekcji Pracy dla zainteresowanych plac Szczepański 5, Kraków, tel. 12 424 04 50 kto chce normalnie pracować niech też pomoże co nie jedno zgłoszenie to tym bardziej może nie być reakcji

marek

od tego tygodnia aż do końca roku dyrektor odpowiedzialny za nieprzestrzeganie prawa ogłosił pracę bez dnia wolnego 7 dni w tygodniu, już się zaczęło mobingowanie na tą niedziele i co dalej ciekawe kiedy to pierdyknie, a może ktoś się tym zainteresuje a może trzeba kogoś tym zainteresować przecież jest Państwowa Inspekcja Pracy w Krakowie

wuj

mobing, dymanie w soboty, niedzielę, brak szacunku dla pracownika. omijajcie ten zakład szerokim łukiem. pieniądze marne i obciążają ze byle co...

adam

ale fajna firma tylko mało jej do przestrzegania kodeksu pracy

wieslaw

Pracowalem tam jakis czas. Wlasciciele czuja sie bogami. jest wiele innych prac, robot anizeli tam meczyc sie i zdrowie tracic w tych warunkach Szkodliwych jakimi sa ujemne temperatury i dodatnie temperatury plus opary. Pozdr.

Zegarek

Dalej tam są te chore zasady ,że trzeba bulić za minute spóźnienia 5 dyszek?Jak w jakimś więzieniu,śniadanie trzeba jeść z zegarkiem w drugiej ręce całe szczęście już tam nie pracuje,omijajcie magazyn szerokim łukiem i tych cwaniaczków ze zmiany B w Morawicy :)

kier

nie polecam. ludzie są tam tylko donoszą na siebie nawzajem. jak pracujesz i wypełniasz swoje obowiązki jak należy to i tak to nic nie znaczy. bo za to to Cie mogą tylko zwolnić tam daceniają i wybijają się tylko ludzi którzy ciągle nawijają i nic nie robią, jak masz szeroki ryj do śmiania i nawijasz byle o czym to firma dla Ciebie.

Mmo1

Masz rację z tymi dziewuchami pracuje tam i się okropnie zachowują a ta dziewczynę znam i nic dodać nic ująć

alma09

O pracownikach

techn

Przypominam, że praca w obcymi osobami jest jak w rodzinie, nie musisz wszystkich lubić ale pracować trzeba i przede wszystkim pokazać innym, że ma się WŁASNE zdanie, a nie dawać się zamiatać i zbywać. Procuję tam kilka miesięcy jako technolog i jedynie na co moge narzekać w tej firmie to typowy babiniec (nawet wśród chłopów). Każdy o każdym plotkuje zamiast robić i przykładać sie sensownie do roboty. Czasem wygląda to jak syzyfowa praca (ciągłe pouczanie o tym samym), jednak nie narzekam, gdyż mogę sie rozwijać zawodowo i poznać specyfikę pracy w przemyśle spożywczym. Wszystkim "zawiedzionym" proponuje troche własnej osobowości i mniejszego spinania się w pracy, bo nie o to chodzi, by być poganianym. Zarobki są ok, z możliwością rozwoju. WAŻNE, że w terminie!Firma się ciągle rozwija i doskonali, nie od razu proszę Państwa Rzym zbudowano.

szary
@techn 14.02.2016 20:16
Przypominam, że praca w obcymi osobami jest jak w rodzinie, nie musisz wszystkich lubić ale pracować trzeba i przede wszystkim...

techn. prawda jest taka, że kobiety zarabiają tam mniej od mężczyzn, nawet dużo starsi pracownicy zarabiają mniej od nowo zatrudnionych. Wiem, bo kiedyś tam pracowałem. Znajome opowiadały, że musiały nawet podpisywać jakieś papiery i zrzekać się jakichś praw. Jeżeli chodzi o rozwój to faktycznie jest... ale do pewnego czasu, gwarantuję, że po roku pracy tam przestaniesz się rozwijać, poznasz zakład, zaczniesz się nudzić, a firma nie dba o szkolenia dla pracowników. Firma się rozwija, lecz kosztem swoich ludzi. Dawniej odbywało się to tak, że praca w soboty i niedziele za dzień wolny - za niedzielę powinny być dwa, a dostaniesz jeden jak za zwykły dzień. A jak było już płacone to marnie, bo odbijali podwójnie podatki, że nawet przejazd się nie wrócił. Jak są promocje to jest mega nacisk, firma zarabia, ale pracownik nic z tego nie ma (nie to co w innych firmach spożywczych). Jak rozbudowywali firmę to szukali oszczędności - zabrali pracownikom paczki na święta, pozwalniali ludzi, nakładali duże kary za przedłużenie sobie przerwy. Chyba piszesz pozytywną opinię tylko dlatego, iż wiesz, żę przełożeni to czytają... no chyba, że aż tyle się tam zmieniło, ale szczerze wątpię.

Zona
@techn 14.02.2016 20:16
Przypominam, że praca w obcymi osobami jest jak w rodzinie, nie musisz wszystkich lubić ale pracować trzeba i przede wszystkim...

Pieniadze sa dobre niestety ukrainki sa bardzo dobre przynajmniej dla polskich zmeczonych meżów którzy szukaja pociechy za połowe stawki hermetyczne obgadywujace srodowisko romanse trzyma w tajemnicy wiem bo jestem poszkodowaną mysle że powinni sie tez częsciej sprawdzać pracowników operatorów alkomatem przychodza do pracy po calonocnych balangach ale to juz inna sprawa w koncu wolnoc tomku w swoim domku

PPQ

Zmiana B na magazynie to same cwaniaczki,łącznie z tymi panienkami przy taśmie,chłosta dla takich.

woj

tak jasne najpierw przez 2 tygodnie tyrasz za 6 zl. a później daja 9 zl.wic musisz tyrac po 8 godz.dziennie wiec to wychodzi 1500zl na miesiąc a nie pol etatu tam chyba nie ma czegos takiego

woj

Odradzam wszystkim te robote to nieporozumienie jakies 3 miesiące zlecenia a potem znow rok zlecenia o ile przedluza? nikt nikogo nie szanuje a na robic się trzeba mala kasa ale jak ktoś chce ?????

janusz

Nikt normalny U Jędrusia nie pracuje. W pierwszym dniu zakładają ci klapki na oczy,a jak je ściągniesz i uruchomisz część mózgu odpowiedzialną za logikę, wylatujesz, albo sam się zwalniasz.

alma09

moje zdanie o tej firmie nie najlepsze nie polecam pracowałam tam 2 lata ale ludzie a w szczególności dziewczyny mega chamskie wulgaryzm nr 1! Brak kultury osobistej! W szczególności taka jedna z ciemnymi włosami słyszałam od koleżanki że nawet zaczepia ludzi na przystankach oczywiście w swoim stylu k....

Polo

2 z przodu?Zejdź na ziemie,na magazynie w Morawicy dają 10 zł netto na godzine,a o jeździe na wózku w tej firmie zapomnij...jeden wózek widłowy na 10 osób..powodzenia.

kalu34

Witam was co wy macie z tymi opiniami ;p masakra z wami siedzicie na forum narzekacie to co jeszcze robicie po co pracujecie tam jesli wam nie pasuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wszedzie trzeba ja dymalem po 14 godzin i co dalo sie tylko trzeba chcieć nikt wam nie da 3 tys zl za nic za siedzienie i w pierdzienie w stołek to polska jak czytam opinie pracy nie ktory to masakra jednym slowiem negatywne ale pracujecie dlaczego to ma niechęcisz nas zeby tam poszli traktuja wszedzie tak samo nie ma miluj sie moim zdaniem nie czytanie zadny opinii lepiej samemu probowac wtedy sie przekonacie a nie wypisywanie bzdur kolega pracowal byl zadowolony o dziwo w marne dobrze platna praca rzekomomo pozdrawiam i warto nie pisać opinni o pradodawca znam gorsze opinie ale jakos pracuja tam i czasem jest tak ze najgorsza firma ma najgorza opinie a okazuje sie ze praca znakomita robią jakos dziwne co nie ze najgorsza opinia jest a ludzie pracuja pracownik to pracownik jak wy dajecie sobie dymać proszę bardzo.

Nie Polecam

Zgadzam się z wioooo,tego nawet magazynem nazwać nie można ,pałętające się wiecznie babska koło widlaka kiedy coś się zdejmuje,miejsca malutko,magazyn idealnie stworzony dla paleciaków chociaż i nimi czasami ciężko się poruszać a nie dla wóżków widłowych,jak to dobrze,że już tam nie pracuje.Nie polecam.

wioooo

Co racja to racja,pracy tam na magazynie w Morawicy największemu wrogowi bym nie polecił,nerwicy można dostać,i dodatkowo ludzie nieciekawi,a najgorsze baby na taśmie,nic tylko batem lać.

nik

cudowna praca w rodzinnej atmosferze,szczególnie na magazynie hahahahahahahaha a tak serio wolałabym znaleźć się w piekle na wieczność niż zobaczyć jeszcze raz to miejsce i ludzi

AEA

ja również potwierdzam-jako technolog żywności nie ma co się pchać w to miejsce. praca, w której możliwość rozwoju osobistego oscyluje w granicach zera. tak jak zuza pisze - technolodzy praktycznie cały czas przesiadują na zaopatrzeniu, a gdy pani mariola pójdzie juz do domu wychodzą do biura, gdzie mają więcej krzeseł. technolodzy tam pracujący, są niesamodzielni, gdy pojawia się jakiś problem nie wiedza jak go rozwiązać. brak im podstawowych umiejętnosci z oczywistych względów - bajerując chłopów z zaopatrzenia, czy grzejąc krzesła w biurze, nie są w stanie się czegokolwiek nauczyć.

Maestro

Jeżeli chcesz dymać ,,U Jędrusia'' za kogoś,za tą samą stawkę,to ta praca jest właśnie dla Ciebie.Współczuje tym co przyjmą się tam na magazyn gdzie jest tylko jeden wózek widłowy więc to całe UDT można sobie wsadzić nie powiem gdzie.No i te wstrętne babska przy taśmie,które widzą tylko koniec własnego nosa-nawet Chuck Norris by wymiękł.

Zuza
@Maestro 23.01.2015 15:08
Jeżeli chcesz dymać ,,U Jędrusia'' za kogoś,za tą samą stawkę,to ta praca jest właśnie dla Ciebie.Współczuje tym co p...

Niestety prawda jest taka że technolodzy godzinami przesiadują w biurze zwłaszcza nocna zmiana a w ciągu dnia jak jest szefowa w biurze to chowają się na zaopatrzeniu...proponuje dostawić im tam stołki bo się już nie mieszczą... żenada !!!

ja
@Zuza 09.02.2015 09:04
Niestety prawda jest taka że technolodzy godzinami przesiadują w biurze zwłaszcza nocna zmiana a w ciągu dnia jak jest szefowa...

pani Barbara rządzi !!! hahahaha ... dzięki Bogu,że już tam nie pracuję

roman tutejszy

na dzień dzisiejszy muszę przyznać, że zakład ten nie ma szczęścia do technologa ( i innych chyba też...) pierogi ruskie są do d..y, ciasto się rozkleja a farsz jest (jest?-resztki jakieś), więcej tych "wyrobów" nie kupię

Zuza
@roman tutejszy 22.11.2014 20:21
na dzień dzisiejszy muszę przyznać, że zakład ten nie ma szczęścia do technologa ( i innych chyba też...) pierogi ruskie są do...

Niestety prawda jest taka że technolodzy godzinami przesiadują w biurze zwłaszcza nocna zmiana a w ciągu dnia jak jest szefowa w biurze to chowają się na zaopatrzeniu...proponuje dostawić im tam stołki bo się już nie mieszczą... żenada !!!

aaannn

Witam. Myślę o złożeniu papierów do tego zakładu. Proszę o informację na temat pracy dla kobiet i pracy w weekendy? Pozdrawiam.

elon

hej. wiecie moze jak odjezdzaja te busy pracownicze na ranna zmiane na 6 do morawicy i skad?

newperson

Czy ktoś wie jak wygląda praca w dziale jakości? Zastanawiam się czy warto aplikować. Podobno szukają ludzi do kontroli jakości. Ciekawe jakie dają warunki, etat czy zlecenie, i jaka kasa? Może ktoś pracuje lub pracował w dziale jakości i napisałby jak jest.

Alina

no wlasnie - wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :). jak z tym zaletami, niech ktos napisze bo chce sie dostac do pracy. Alina

Zostaw opinię o Jędruś - Morawica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jędruś