Maxcess

Bugaj

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 247 ocen.

Opinie o Maxcess

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maxcess

Andrzej

Ogolnie wazne zeby pracowac po 12-14 wtedy dam podwyzke..Gdzie wy zarobicie na maszynach CNC 2200netto ? no gdzie..

Andrzej
@Andrzej 17.09.2017 14:54
Ogolnie wazne zeby pracowac po 12-14 wtedy dam podwyzke..Gdzie wy zarobicie na maszynach CNC 2200netto ? no gdzie.....

Facet!!czy ty z h...mi na glowy zamieniles??? Amazon wiecej płaci id..o!!

nik

ciekawe co to za zawod, ze na poczatku 6000 na rękę, dobre bajki

Andrzej
@nik 20.11.2016 15:56
ciekawe co to za zawod, ze na poczatku 6000 na rękę, dobre bajki

Bajki?? Facet ogarnij się... Są firmy które doceniają pracowników i wkład,wiedzę... Zapraszam z drugiej strony poznania do zakładów... A tym bardziej operatorów... Sami się przekonacie... jakie można place osiągnąć... Maxcess?? Porażka życia tylko...

Nik
@Andrzej 09.07.2017 14:23
Bajki?? Facet ogarnij się... Są firmy które doceniają pracowników i wkład,wiedzę... Zapraszam z drugiej strony poznania do...

Z tamtejszych stron kojarzę tylko rzeźnie Kazimieruka

Iwona

@Szary@kolega co sprawia, że macie taką opinię na temat Maxcess? Ważne dla osób szukających informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy będą merytoryczne opinie, które konkretnie wymieniają dobre i słabe strony pracy w firmie. Moglibyście rozszerzyć swoją wypowiedź? Ważne jest też to, że niektóre rzeczy, które sprawiają że Wam praca w firmie nie odpowiada, dla innych mogą nie mieć aż takiego znaczenia.

Andrzej HR
@Andrzej 09.07.2017 20:58
Pani Iwono.... Wszystko co pan Paweł powiedział to tylko 30% realnego w tym zakładzie.. Owszem jeśli się uda i sie donosi,wch...

"Andrzejek" przestań pierdzielić, akurat tutaj muszę się odezwać, bo jak ktoś pisze, że tutaj prawo pracy nie obowiązuje to naprawdę chciałbym mu dać po ryju. Wszystko jest zgodnie z prawem, a ty może sobie tylko myślisz, że prawo pracy jest dla Pracownika... to się mylisz. Pracodawca też ma dużo praw wynikających z kodeksu i ja, jak będzie taka potrzeba to będę to stosował wobec każdego. Prawo obowiązuje wszystkich. Więc proszę cię nie kłam chociaż, jak już "zapewne" wywaliłem cię z tego zakładu. I rotacji wcale nie ma wysokiej, co za bzdury tutaj niektórzy piszą. Żałosne te wasze coniektóre wypociny, zaglądma tutaj raz na 3-4 miesiące i totalna żenada... poziom dyskusji... rynsztok... Przyjdz jeden z drugim do mnie porozmawiać i wylej co masz w sobie, a ci co już nie pracują niech się zamkną i zajmą nowym miejscem pracy... zapewne też obsmarowywanie... Tylko na to was stać! Za zasłoną anonimowości internetu wszyscy tacy odważni?

Laki luk
@Andrzej HR 10.07.2017 08:43
"Andrzejek" przestań pierdzielić, akurat tutaj muszę się odezwać, bo jak ktoś pisze, że tutaj prawo pracy nie obowiąz...

Brawo Andrzej dobra riposta. Same kocopoly piszą ci ludzie na tym forum

Iwona

@bylypracownik, a co powiesz o tym procencie i benefitach, o których pisałam z @orlem? Wyszło z tego nieporozumienie i dobrze byłoby gdyby ktoś z innych pracowników Maxcess to skomentował.

Iwona

@Andrzej, nie widziałam Twojej wcześniejszej odpowiedzi dotyczącej wywiadu i odniosłam się do odpowiedzi @Orła. Pisałeś, że wiele rzeczy to w 30% prawda, ale jednak informacje o benefitach, szkoleniach, dofinansowaniach, premiach, muszą być prawdziwe, skoro są podawane do informacji publicznej. Mylę się?

Iwona

@Orzeł w jakim sensie czujesz się okradany przez Maxcess? Opisz sytuacje, która twoim zdaniem jest niezgodna z prawem. Tylko opis merytoryczny i bardziej szczegółowy może pomóc w zrozumieniu sytuacji.

Orzeł

Okradają nas jawnie w tej firmie i nic nie można z tym zrobić. Jedyne rozwiązanie to zmiana pracy.

Miki

Nie polecam nikomu tej pracy a zwłaszcza na magazynie.Dwa debile żądzą tam co nie mają pojęcia. A zwłaszcza R.Cieslik skończony kretyn konfident.Jak kogoś chociaż raz dziennie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u kierownika to ma srake. Po tygodniu pracy chcieli żebym wszystko umiał i ogarnial

Iwona

Przedstawiciel firmy Maxcess udzielił jakiś czas temu wywiadu specjalnie dla naszego portalu. Znajduje się w oznaczonej na czerwono zakładce wywiad lub pod linkiem http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,69230,wywiad-pawel-kasprzak Znajdziecie tam odpowiedź na pytania takie jak: Jakich pracowników obecnie poszukuje firma? Jak wygląda proces rekrutacji? Jakie wymagania stawiają Państwo przed kandydatami? Jak wygląda program stażowy? Zachęcam do zapoznania się z jego treścią.

Już mam aneks

I w sumie przyzwoite podwyżki teraz... kasa zaczyna być ok.

Ivon

Pani Iwono firma nie potrzebuje swojego Misiewicza. Praca ogólnie ok, zależy od stanowiska. Robić trzeba jak wszędzie, ale nikt z batem nie stoi. Zarobki dobre, na niektórych stanowiskach bardzo dobre, a na niektórych za niskie, ale za to wszystko na umowie, nic pod stołem. Atmosfera w porządku, ludzie ok, zawsze ktoś pomoże. Żeby podj.ebać też się ktoś znajdzie ;) Ogólnie pozytywnie, ale super nie jest. Dział planowania na niskim poziomie, nie znają się na obróbce. Zabieranie premii przez mistrza, który ma problem z uzasadnieniem swojej decyzji. Problemy z urlopami, trzeba się prosić. Ogólna deorganizacja. Nikt nic nie wie, nie wiadomo co kto ma robić, przełożeni mają problem podjąć jakąkolwiek decyzję, a jak coś jest nie tak to zwalają winę na pracowników. Połowa maszyn w kiepskim stanie, a czasem detale są naprawdę upierdliwe. Utrzymanie ruchu - w takim stanie jak maszyny. Brak wiedzy i lenistwo nadrabiane niezłą gadką. Ale czasem coś im się uda ;) Pracownicy na maszynie rozliczani z każdych pięciu minut, bo to są koszty, ale wyrzucanie dużych ilości drogiego materiału, śrubek z magazynu i detali które leżą za długo - tego nikt nie liczy. Po tygodniu dorobi się nowe ;) Kierownictwo ogólnie ok, idzie się dogadać, ale wiadomo liczą się zyski dla firmy... A więc swoje zrobić trzeba. Ogólnie polecam ;)

kolega

ta firma to niezłe bagno, zastanówcie się dwa razy zanim podejmiecie współpracę

Szary

Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej!

Iwona

Pracujesz w Maxcess? Chętnie dowiemy się jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy?

uszaty

nie polecam tej firmy

ktoś

maxcessie panuje zła atmosfera . bieda pracownicy nie chcą się dymać na kasę.

u
@ktoś 13.02.2017 08:09
maxcessie panuje zła atmosfera . bieda pracownicy nie chcą się dymać na kasę.

he he he

rozum

Slyszalem ze firma poszukuje kogos do utrzymania ruchu. Czy moze ktos cos powiedziec o pracy w tym dziale?

lucky_boy

Witam, o ile mi wiadomo firma MIKROMA we Wrześni szuka pracowników. Praca na nowoczesnych maszynach, narzędzia, pomiarówka na najwyższym poziomie nie to co u nas ! Zobaczcie na stronie internetowej jest oferta: http://www.mikroma.com/job Wynagrodzenie nieporównywalnie lepsze niż w naszej firmie Maxcess !!!! Byłem na rozmowie dostałem ofertę pracy :-)

k
@lucky_boy 26.12.2016 10:07
Witam, o ile mi wiadomo firma MIKROMA we Wrześni szuka pracowników. Praca na nowoczesnych maszynach, narzędzia, pomiarówka na n...

mikroma szewczyka to jest shit . zatrudnili 30 lub 40 ukraińców i płacą im minimalną 2000 pln brutto i drugie tyle za każdego pracownika agencji rekrutacyjnej

MAX
@Gość 28.12.2016 23:52
Ludziska przeczytajcie i pomyślcie, jak Wam coś nie pasuje, to można zmienić. Jest przysłowie, nie narzekaj na Pana swego, bo...

Przestań głupoty pisać!!! Gorszego to nie można już!!! Pracowałem ileś lat i to dno!!! A nie mam 20l i pierwszy zakład!!! Mam ponad 25l praktyki zawodowej w paru zakładach i ten jest najgorszy... atmosfera..płaca itd...

Były_pracownik

Witka ludziska. Pracowlem w tej firmie przez kilka lat, jakos do gustu mi nie przypadla, zwolnilem sie. Co moge powiedziec - no coz, albo grasz w zespole donosicieli albo jestes na tej gorszej pozycji startowej. A tak na marginesie, sadzilem, ze ten skansen zostal juz dawno zamkniety. Firmy nie polecam!!! Zycze wytrwalosci zdesperowanym, Byly pracownik.

X500

2200 netto to moze jest atrakcyjne jak jakis mlody z rodzicami mieszka i zaczyna pracę. Wez kredyt na mieszkanie, utrzymaj i ubezpiecz auto, a potem spróbuj założyć rodzinę... Dziwić się potem, że ludzie wyjeżdżają z tego kraju. Albo ida do vw gdzie na normalnyn stanowisku maja minimum 3k na rękę na start. Co w porownaniu do zachodu i tak jest biedą biorac pod uwagę ceny produktow i usług.

ktos

nie dajcie się nabrać na to że w ogłoszeniu piszą dobrze płacą to jest ściema płacą bez premii bo każdy pretekst jest dobry że by nie dać premii i te dobre warunki płacowe to 2200 netto . dobry warunki płacowe to 5000 PLN netto za takie pieniądze pracownicy mają motywacje.

ktoś

wciąż są ogłoszenia dla operatora cnc ja myślę że problemy ze znalezieniem pracowników będą się nasilać ale czasy taniego bieda pracownika się kończą lub się już skończyły trzeba za takiego pracownika płacić słono płacić . płać i płacz.

HR

Rekrutacja to standardowo rozmowa rekrutacyjna w ramach której duży nacisk kładziony jest na znajomość rysunku technicznego (pytania w oparciu o rysunek), języka sterowania jeśli chodzi o operatorów CNC (G-kody przy sinumerikach i cykle przy heidenhaimach). Przy maszynach CNC w grę wchodzi jeszcze test ze znajomości rysunku technicznego. Ale to wszystko nie jest jedynym kryterium, liczą się ambicje i chęć. Często widać w oczach kandydata, że pomimo braku jakiejś wiedzy technicznej da on / ona sobie radę z nowymi wyzwaniami. Dlatego w pierwszej kolejności przed rozpoczęciem rekrutacji z rynku oceniamy ludzi, których już mamy w zakładzie i jak można to dajemy szansę na awans na wyżej płatne stanowisko. Mam nadzieję, że świetni pracownicy / wszyscy u nas zatrudnieni wiedzą, że mogą liczyć na możliwość rozwoju. Niektórzy o tym mówią głośno i mamy ich na uwadze, jak się pojawiają nowe możliwości, inni przychodzą tutaj aby przepracować 8 h i nie interesuje ich nic więcej.

jedziesz

moim zdaniem mydlą nowym pracownikom oczy jak ten maxcess jest zajebisty a jest inaczej powiedzmy sobie prawde szukają tanią siłę roboczą

Miłek

Tak czy tak odchodze z koncem roku do lepszej firmy za lepsza stawke ale o obecnej firmie nie bede zle pisal..

Lukasz
@Miłek 09.08.2016 21:09
Tak czy tak odchodze z koncem roku do lepszej firmy za lepsza stawke ale o obecnej firmie nie bede zle pisal.....

Śmieciu jeśli nie przestaniesz podszywać się pod moja osobe zgłoś że to na policje.Tak Cię to bawi to zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.

HR

CNC operator / frezer (na sterowniki heidenhain - preferencyjnie) poszukiwany... :-) Zresztą, jak słyszeliście na piątkowym spotkaniu.

Miłek

te atrakcyjne warunki to 22-23zl na godz brutto

Piko

Pozdrowienia dla ludzi naprawdę znających się na swoim fachu! Przede wszystkim Pana kontrolera. Mistrzunio Krzysiu pomimo, że jest świnią tez zna sie na tym co robi.

bobek

Andrzeju, Sam dzwonisz do ludzi oferując pracę,dobry specjalista za te wasze zaskórniaki nie przyjdzie.Docencie pracowników i nie dajcie im odchodzić w poszukiwaniu lepszego bytu i zarobków.Każdy z nas wie ile dobry pracownik powinien zarabiać i nie zwalniajcie ludzi za to że ktoś wyraził swoje zdanie,a przy tym nacisnął komuś na odcisk. Pozdrawiam

Miłek

Ale przychodząc do pracy umawiamy sie na podwyżkę po okresie próbnym czy tez po jakimś innym czasie co nie jest spełniane!

Łukasz
@Andrzej 23.05.2016 14:03
Łukasz, dziękuję za twoją wypowiedż. I, że nie boisz się ujawniać swoich danych. Tutaj większość kryje się za zasłoną anonimowo...

Andrzej ktos pisze na forum pod moim Nazwisku.Nigdy sie nie udzielałem na takich portalach i nie bede. Przez przypadek sie dowiedzialem ze ktos sie podszywa pod moje nazwisko i chciałem to sprostowac.

Łukasz
@Miłek 16.05.2016 18:13
Ale przychodząc do pracy umawiamy sie na podwyżkę po okresie próbnym czy tez po jakimś innym czasie co nie jest spełniane!...

Kolego dlaczego podszywasz sie pod czyjeś nazwisko i wypisujesz jakies bzdury na forum.

Spawacz D.

Nie denerwój się Andrzeju.. Spawacze też mało zarabiają. Nie tylko operatorzy.

ktoś

w polsce są zarobki dampingowe czyli europa wschodnia jest kolonią taniej siły roboczej ponieważ od 1989 roku jak upadł komunizm w polsce wciskali nam kit o tanim państwie czyli bieda robotnik, te wszystkie zachodnie firmy które przyszły do polski po to żeby płacić mało a mieć gigantyczne zyski, sztuką jest złapać jelenia do roboty za 1850 złoty brutto. firma maxcess płaci tyle ile, ile płaci bo wiedzą że i tak się znajdzie człowiek który będzie chciał pracować.

Andrzej

Proszę o informacje, który z naszych operatorów CNC zarabia 2000 netto? Może któryś by chciał, bo ma za dużo? Jak widzę wypowiadają się tutaj dupki, osoby, które chyba mają za dobrze. Sami wiecie ile zarabiacie i nie zamierzam tego ujawniać, ale jak ktoś ma za dużo to ja mogę wam w tym pomóc. Naprawdę wolę zatrudniać zmotywowanych "... z Wrześni" i ludzi w Gniezna niż .... z innych miast regionu. Naprawdę, jak komuś jest z nami źle to w....ć! Sorry, ale powyższe komentarze, wyprowadziły mnie z równowagi. Zresztą chyba niedługo sam zaproponuję "selekcję", bo jest z nami kilku obiboków, którzy innym niszczą życie i psują wyniki zakładu. I proszę niech się wypowiadają aktualni pracownicy, a nie kiedyś zwolnione słabe jednostki, które wylewając swoją frustrację tutaj na forum niszczą wizerunek zakładu.

Byly_pracownik
@Andrzej 16.04.2016 14:24
Proszę o informacje, który z naszych operatorów CNC zarabia 2000 netto? Może któryś by chciał, bo ma za dużo? Jak widzę wypowia...

Witam, Nie wiem czy to Ty - Pan z rzadko spotykanym nazwiskiem :-) Jako byly pracownik Maxcess moge powiedziec cos o Waszym skansenie. Maxcess to jest totalne nieporozumienie - albo masz nosek upaprany na brazowo od lizania, albo masz pod gore... Wystarczylo popatrzec na kulawego i inncyh. Donoszenie na kumpli, oczywiscie po kryjomu - zapytajcie krzyska stolarza co na axie robil :-) Dodatek gumowe ucho oraz lepsze traktowanie. Gdy ja pracowalem w tej firmie, gralismy z Pawelkiem w pilke na hali, gdy byla tylko Frezarka AXA. Czlowieku, jaki ty masz chamski oraz arogancki jezyk - piastujesz stanowisko biurowe a zachowujesz sie bardzo wulglarnie oraz prymitywnie wobec wspolpracownikow. Pamietaj, ze to oni wypracowuja na produkcji pensje dla Ciebie, a nie Ty dla nich. Wypadalo by sie zastanowic co zrobic aby poprawic atmosfere w Waszym skansenie. Pamietaj - nigdy Tobie nie ufalem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Robuś

2tys to zarabia w Poznaniu kasjerka w biedronce a operatorCNC zaczyna od stawki 15netto [z doswiadczeniem]a firma Maxcess nie ma swojej siedziby w Poznaniu wiec zarobki na poziomie 2tys wystarcza dla biedoty z wrzesni. Nie ma dojazdow autobusem itp tylko samochodem wiec trzeba odliczyc kase na dojazdy wiec tak rozowo nie ma i niech nikt nie pie....li o dojazdach w 4 bo wiadomo jak to bywa. Odradzam a dla zdesperowanych polecam VW.

geniu

Pracowałem dłuższy okres w tej zakładzie,więc mogę trochę powiedzieć by omijać z bokiem te firmę. I z wypłatą,traktowaniem i atmosfera. To mają być zarobki? Chyba że pracujecie dla rozrywki a te marne dajecie dla rydzyka na waciki. Można godnie zarabiać i kieckę coś z tego ale napewno nie w tej firmie a tym bardziej przy tej osobach kierujących tym zakładem. Zakład to dno.

uszaty

Co za wredne komentarze ,zero litości współczucia dla często nie z własnej winy spowodowanej sytuacją życiową. To jest ten dziki kapitalizm ,gdzie dla słabego człowieka nie ma miejsca liczy się maksymalizacja zysków konsumpcja i materializm które prowadzą to do braku człowieczeństwa, humanitaryzmu i zdziczenia obyczajów.

robol

Niech założą gpsy na wszystkich maszynach to nie będzie już tak kolorowo,a nocki służą do opierdalania się a nie do roboty :)Notowania firmy spadają to coś musi znaczyć.

bk

Widzę zainteresowanie pracą w tej firmie jest. To chyba o czymś świadczy, prawda? A dla tych co tylko narzekają i im tak niedobrze niech zmienią pracę i zrobią miejsce dla nowych, chętnych, młodych umysłów, których jak widzę nie brakuje. Sam tam aplikowałem, jestem po rozmowie i tylko czekam na telefon. Firma zatrudnia po odpowiednim technikum z tego co widzę, więc możliwość na start jest, zresztą wielu tam z tego co mi wiadomo pracuje od lat i jakoś o zmianie nie myślą, a i Maxcess jest zainteresowany pracą na dłużej, więc opcja pracy jak dla mnie bardzo ciekawa, szczególnie, że robota niemonotonna i nie polega tylko na "start/stop" i tak w kółko. Mam paru znajomych pracujących tam i żaden nie narzeka, ale z tego co widzę to tutaj w 80% frustraci wchodzą i komentują (jak na większości stron o pracodawcach). Z tego co zauważyłem to niektórzy chodzą do pracy byle jak odwalić robotę i narzekać. Trochę zaangażowania drodzy Panowie. Co do VW to cóż... Warunki zatrudnienia może i atrakcyjne, bo na start niby 2800 brutto podstawy - z dodatkami i socjalem i tak wyjdzie z 2 i pół kafla także całkiem okej na początek. Ale czy tam faktycznie tak kolorowo jest? Pewnie zależy od działu i co kto lubi... Pozdrawiam.

Warto nie być tam
@bk 02.02.2016 19:12
Widzę zainteresowanie pracą w tej firmie jest. To chyba o czymś świadczy, prawda? A dla tych co tylko narzekają i im tak niedob...

Pierwszy raz od czasu jak doszedłem z tej firmy i mogę powiedzieć jedno BOŻE JAKIE SZCZĘŚCIE Pracowałem jako monter to wszystko mam w jednym paluszku co i jak z tymi walkami za marne 2200 na rękę dwa lata temu. A teraz nowy zawód i 6000 na rękę Więc,to nikomu nie polecam tej firmy nigdy. Nauczcie i się innych zawodów bo warto byle nie tam Będziecie nikim

Były pracownik

zarobki ok 23zł/h brutto w przypadku operatorów CNC.

ktos

jedziesz

robol

Panie planisto Rafale W. jak się pracuje?

guru

Napiszcie lepiej o tym waszym funduszu socjalnym,dlaczego nie każdemu się należy chociaż co miesiąc zabieracie składki z wypłaty.

xxx
@guru 17.10.2015 21:22
Napiszcie lepiej o tym waszym funduszu socjalnym,dlaczego nie każdemu się należy chociaż co miesiąc zabieracie składki z wypłat...

Nikt ci (usunięte przez administratora) nie zabiera nic z wypłaty! Jak nie znasz się na przepisach to idz do Andrzeja i ci wytłumaczy. Jak widać ciemnota ludzka nie zna granic.

ktoś

Nadal są poszukiwani tokarz CNC, nowe maszyny mają się pojawić. A operatorzy maszyn zarabiają dużo więcej niż wspomniane przez ciebie 2 tyś. Ale zawsze znajdzie się temat do narzekania tutaj na forum.

klemensik

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panowie o tym VW jakby tam kase za darmo dawali, na poczatek tzreba sie dostac czyli przejesc test, rozmowy i badania.sama stawka was tez nie zadowoli bo na poczatek jest to kolo 2800-2900 brutto czyli kolo +/- 2000 tys na lapke wiec nie za bogato, trzeba doliczyc dojazdy, paraca oczywiscie na 3 szychty na razie bo napewno bedzie czterobrygadówka, Sama praca za ciekawa nie jest bo monotonia wciaz to samo razy co najmniej 240 razy dziennie i tzreba zapierdalac nie ma kawki czy papieroska kiedy sie zachce. W soboty sie parcuje niby jak sie chce ale naciski sa bo premii nie bedzie, w niedziele nadgodziny od 18 do 6 rana w poniedzialek. tak ze nieraz wekendów nie ma pivka sie nie napijemy i grilka latem nie zjemy bo arbait.

były pracownik

widzę że po kilku latach niewiele się zmieniło, syf jaki był taki jest !! ciekawe czy kadrowo coś się pozmieniało, i czy tym z góry nadal tak odbija !!

Darek

Witam. Czy praca w firmie jest na 3 zmiany??

max
@Darek 13.07.2015 09:10
Witam. Czy praca w firmie jest na 3 zmiany??

NIECH WSZYSCY CHETNI ZGLASZAJA SIE DO BYLEGO TOKARZA SUPER FACHOWCA POZNIEJ LIDERA POD---DALACZA RAFALLALA RAFAL CZY COS TAM PRACOWAL W TOYOCIE TO JEST WYKLADNIK TEJ FIRMY TO JEST WSZYSTKO CO O TYM ZAKLADZIE MOZNA POWIEDZIEC

Poszukujący

Można wiedzieć jakie maszyny posiada firma? Jakie warunki pracy, jakie detale jaka kasa. Trochę na cnc popracowałem ale mam dość mojego miejsca pracy i chyba czas na zmiany. Do kogo ewentualnie się zgłosić?

hahaha

Volkswagen we wrześni przyjął już 400 osób,docelowo ma być 3000 Maxcess nie ma pojęcia ile osób złożyło swoje Cv do tego koncernu :)Ten jeden telefon,każdy chce lepszej przyszłości mała firma w Bugaju tego Wam nie zagwarantuje.Otwarcie już jesienią 2016 ;) To do zobaczenia przyjaciele aplikujcie na ogłoszenia (usunięte przez administratora)

uu

Maxcess to firma dla tych co chcą gdzies przetrwać i to im się udaje

blabla

CIESZCIE SIE ZE JEST TAKI MAXCESS NA WSI BO BYSCIE NA POLU ORALI A TEN Z TOYOTY ZA KONIA BY ROBIL

alojz
@blabla 15.03.2015 14:07
CIESZCIE SIE ZE JEST TAKI MAXCESS NA WSI BO BYSCIE NA POLU ORALI A TEN Z TOYOTY ZA KONIA BY ROBIL

Tak cieszymy sie ale ty powinienes bardziej bo teraz bys pewnie swinie pasal albo krowy.Malo kto wie ale szykuja sie znow zwolnienia i to spore wiec wielu bedzie mialo szanse pasac krowy.Ja na podanie do VW dostalem odpowiedz wiec z kilkoma kolegami pozegnamy tez smieszny zaklad a wam zyczymy powodzenia.

oko
@alojz 26.04.2015 11:02
Tak cieszymy sie ale ty powinienes bardziej bo teraz bys pewnie swinie pasal albo krowy.Malo kto wie ale szykuja sie znow zwoln...

WSZEDZIE TRZEBA PRACOWAC

Zostaw opinię o Maxcess - Bugaj

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maxcess