F.H. Marzanna II

Adres: 62b, 37-500 Rzeszów

NIP: 7921947117 REGON: 180383576

F.H. Marzanna II
2 26 35 5 1

Opinie o F.H. Marzanna II

Filtruj opinie po kryteriach:

Ada
 Opinia

Mądre słowa Agnieszko cały czas pracuję w tej firmie z naciskiem na słowo pracuję a nie chodzę do pracy.

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

Pracowałam u państwa Paradowskich kilka lat. Z perspektywy czasu oceniam ich jako bardzo dobrych pracodawców.Prawda jest taka, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Jeśli jesteś sprzedawcą to sprzedawaj i handluj, bo na tym ten biznes polega. Kiedy realizacja budżetu była wysoka dostawaliśmy uczciwe premie.Jeśli utarg mały, to wiadomo, nie było też premii. To nie miejsce dla cichych sierotek czy przeglądających się co 5 minut w lustrze "modelek". Pensja zawsze na czas.Ludzkie podejście do pracownika (czyt. wymagające ale zawsze fair). Często jest niestety tak, że to pracownicy nadużywają zaufania pracodawcy, naciągane zwolnienia, zero kontaktu z klientem na sklepie, a są baardzo roszczeniowi. Niektórym proponuję więcej pokory.

Pomocna?
TakNie
Fredi
 Opinia

Moze nie jest idealnie ale niestety nie każdy pracuje tak jak tego oczekuje firma!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Zadowolona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuje w tej firmie już drugi rok zaczynałam od sprzedawcy jestem kierownikiem. Wynagrodzenia- nauczyciele mogli by nam pozazdrościć. Praca dla kogoś kto szuka pracy to super a dla kogoś kto obleciał kilka firm i wszędzie źle to o czymś świadczy. Miałam taką co ledwo dostała umowę już była na chorobowym. Dlatego takie osoby wystawiają często nieprawdziwe opinie. W firmie pracuje bardzo dużo ludzi zadowolonych a opinie piszą niestety tylko flustraci którym nigdzie nie będzie dobrze. Tak na marginesie bardzo dobrze mi się pracuje z kierownikiem regionalnym Konradem który jest profesjonalnym w swoim zawodzie a też zaczynał od sprzedawcy.

Pomocna?
Tak1Nie
Sprawiedliwość
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Przestrzegam przed tą firmą, Państwo Paradowscy mają pracowników za nic, umowy śmieciowe, kasa do ręki jak 20 lat temu.. Pan Konrad, jeśli jest problem umywa ręce i wysyła na zwolnienie "przyjdą następni". Nie polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Flick
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Sprawiedliwość 09.04.2019 16:14

Dzięki za chociaż by namiastkę informacji.Właśnie slyszalam tylko same pochwały ale to od osób, którym interes akurat się kręci.Opinie bywają różne ale glw.umowa mnie odstraszyla

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Flick
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czy ktoś był rekrutowany i zawierał/zawarł umowę przez P.Konrada T.? Jaki rodzaj umowy mieliście zawarty a jak wyglądała praca i współpraca z tą osobą i firmą? Oceny pracodawcy nie powinno się zaznaczać na tej stronie w przypadku takich zapytań.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Twójstary
 Opinia

Anno gdzie jesteś ??? :)))))

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Życzliwy
 Opinia

Firma jakich mało w tych czasach, pensje płacone zawsze w terminie. Pracuje już trzeci rok i życzę właścicielom wszystkiego najlepszego bo wiem najlepiej z własnego przykladu co znaczy własny biznes.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stella
 Opinia

To , że firma ma dużo placówek nie znaczy , że będzie płaciła za być może złą pracę!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Stella 08.06.2018 09:56

heh, szkoda, że dla kierownik regionalnej wszystko jest kwestią złej pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radek
 Opinia

Czy ta cisza na forum znaczy, że dobrze jest ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Radek 21.06.2018 19:57

Nie jest dobrze, nic się nie zmieniło...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś powie jakie są plusy pracy w F.H. Marzanna II? Taka informacja będzie pomocna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cindyw
 Opinia
@Administrator 15.03.2018 08:49

Brak jakichkolwiek plusów

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cindy
 Opinia

Tutaj można Ciągłe pisać na ich temat tylko że to nic nie zmieni. (usunięte przez administratora) Najniższe stawki . Umowy na 200 zl brutto. Jeszcze oświadczenia ze godzin wypracowanych bylo 15. Kasa do ręki, czesto po 10. Ciągłe im coś nie pasuje. Zero tematu podwyżki bo jak komuś nie pasuje to niech się zwolni. (usunięte przez administratora) a maja 60 sklepów w Polsce.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cezary
 Opinia

Czy tak dobrze sie tu pracuje, że przestaliście pisać?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koleżanka
 Opinia

Nie mogę czytać co wypisuje "ja" przecież koleżanko dobrze wiesz jak było - a twoja poprzednia praca ? Jak możesz tak oczerniać ludzi. Mam nadzieję, że to twój ostatni taki numer.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia

Bylan tam koerownikiem, otwarlam sklep w galeri z innymi 5 naieniakami tyralismy dzien i noc do 22 nie rzadko , przy wyplacie oczywiście do reki na umowie duze nizsze kwoty szkolenia? Smiech na sali... a na koniec zostałam oskarżona o kradzież na wniosek szefa bylam w areszcie 2 dni przeszukali mi dom szef zastraszal w mojej miejscowości lekarza nawet i burmistrza byl w tej chwili jesteśmy w sadzie pracy ... on ma kase adwokata ja sie nie poddam , uciekajcie i uwazajcie bo zrobi z was złoczyncow

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia
@ja 28.06.2017 17:43

Ale ty nie przekazalas pieniędzy z konwoju do banku,a byłaś odpowiedzialna za pieniądze z utargow,które zniknęły.więc nie dziwię się,że szef szuka w innej osoby.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Życzliwy
 Opinia
@ja 28.06.2017 17:43

Zamknęli za niewinność ??? Coś chyba zciemniasz

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rycerz Sprwiedliwości
 Opinia

Byłem kierownikiem w jednym z salonów gdzie właścicielami są Państwo Paradowscy. Tego się po prostu nie da opisać słowami jak jeden człowiek może postępować z drugim. Umowy śmieciowe, kasa do ręki, wymagania bardzo duże, a nawet jak się starasz to i tak nie jest dobrze, bo lalusiowaty regionalny zawsze się do czegoś przyczepi. Bardzo się cieszę, ze opuściłem to miejsce i wszystkich czytających przestrzegam przed praca w tej "firmie" !

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Księżniczka
 Opinia
@Rycerz Sprwiedliwości 16.02.2017 10:18

Ten twój nick mówi sam za siebie nic dodać nic ująć - ha ha ha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxxxxx
 Opinia

śmieciowe umowy, regionalna traktuje ludzi jak śmieci, wypłata do ręki, na umowie napisane całkiem coś innego, kierowniczka traktuje sprzedawców jak jej służących, krzyczy, wyzywa, non stop ktoś odchodzi - nikt na to nie zwraca uwagi...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byla pracownica
 Opinia
@xxxxxx 30.07.2016 13:56

To prawda,regionalna jest wredna,złośliwa,wbija szpile,nawet jak nie ma się o co czepic.straszna damę zgrywa i fachowca,podstarzala 40-ka,lepiej faceta niech sobie poszuka,to może jej ulzy.nie polecam pracy u tych ludzi,nie szanują swoich pracowników,marne grosze płacą.zrezygnowałam sama i nie żałuję,dla takich szefów nie warto ani dnia cokolwiek z siebie dawać.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
żałosne
 Opinia

Firma, która łamie podstawowe zasady prawa pracy. Umowy zlecenie na kwotę 500 brutto, reszta wypłacana "pod stołem".

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
żałosne
 Opinia

W umowie zlecenie dla studentów nic złego nikt nie widzi, ale umowy na 500 zł brutto to już chyba coś innego.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dominika
 Opinia

sprzedawcy - umowa zlecenia zawsze ( praca dla studentów) zastepca kierownika, kierownik, dekorator - umowa o prace zawsze! Ludzie jesli wam zle to po co pracujecie....przeziez mozecie zatrudnic sie w tesco lidlu itp ( za pewne na umowe o prace i pensje 2 tys )

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
żałosne
 Opinia
@dominika 01.04.2016 09:33

umowa o pracę dla zastępcy kierownika i dekoratora... to chyba o innej firmie mowa. Jak już umowa to na najniższą krajową, a reszta pod stołem. Do tego umowy dla doradców 500 zł brutto.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
frania
 Opinia

Pracuję w tej firmie od 3 lat, jeszcze nie zdarzyło mi się abym miała problem z szefostwem badz kierownikami regionalnymi nawet jesli to była siostra czy kuzynka szefostwa. Negatywne opinie wystawiają osoby, które tak jak wspomniała wczesniejszka koleżanka są zwykłymi nierobami niestety :/ Zwrócisz uwagę to odrazu obraza a w najgorszym przypadku obsmarują Ci tyłek na forum. Najlepiej to przyjsc do pracy i przestać 8 h i tylko żeby takiej "gwiazdy" nie ruszać (żal)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
remi
 Opinia

Jestem kierownikiem w jednym z salonów w tej firmie i widzę, ze im większe "nic" tym większe wymagania.Miałam właśnie tego typu pracownice i wierzcie mi że wiem co pisze.Dobrego pracownika każda firma stara sie zatrzymać za wszelką cenę a taki który pracuje miesiąc a ma tylko wymagania niech szuka sobie lepszej firmy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zxx
 Opinia

Regionalny kierownik?? taaaak to siotra szefa..żal. regionalna i ją poznała to powiedziała że nawet nie dała by jejkasy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
justin
 Opinia

umowy śmieciowe, śmieszne pieniądze, zapłacą Ci kilkaset zł za cały miesiąc tyrania i każą Ci się cieszyć, że masz pracę. Pieniądze oczywiście wypłacane są do ręki a nie na konto, żeby w razie czego nie było na nic dowodu. Ludzie, którzy tam pracują niemalże tańczą na uszach żeby szanowne szefostwo było zadowolone, ale i tak nie wiele to pomaga, a spróbuj upomnieć się o umowę to już po Twojej pracy. Kierownicy też przyjmowani są na 3 miesiące okresu próbnego a potem zwalniani a w najlepszym przypadku degradowani. Niestety nasze wspaniałe polskie prawo zezwala na takie traktowanie pracowników, ale jeżeli możesz to unikaj tej "firmy" jak ognia!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
burna
 Opinia

bardzo drazniaca atmosfera plotek; kazdy salon franczyzobiorcy wie co sie dzieje w innych, a kierowniczki obgaduja pracownikow; strasznie infantylne i zalosne; nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprzedawca
 Opinia
@burna 01.05.2014 12:15

rowniez sie zwolnilam, nie znioslam tego, ze pracownicy zamiast przychodzic do pracy wola plotkowac z kierowniczka na czele

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o F.H. Marzanna II - Rzeszów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej