NETKOM Tomasz Zabiłowicz

Zabrze

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 107 ocen.

Opinie o NETKOM Tomasz Zabiłowicz

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NETKOM Tomasz Zabiłowicz

MaRiO

Firma złodziejska. W dniu dzisiejszym żeby było miło 13 grudnia oddałem pełne dokumenty do prokuratury ,oraz powiadomilem placówkę nadzorująca kursy BHP w tej firmie w tym IP. O całości zdarzenia i postepie prac napewno wam napiszę na forum.Zbieram wszystkie dokumenty do jeszcze jednego pozwu i proszę wszystkich jak moga a są pokrzywdzeni przez tą firmę o przysyłanie mi wszytkiego co możliwe na to małżeństwo żeby na dobrych parę lat wysłać ich za kraty. Proszę wszytkich zainteresowanych o kontakt na mail: ludzik.69@o2.pl

Rozsądny
@MaRiO 13.12.2017 08:27
Firma złodziejska. W dniu dzisiejszym żeby było miło 13 grudnia oddałem pełne dokumenty do prokuratury ,oraz powiadomilem placó...

Jak jesteś baranem i kupiłeś coś za 1000 zł a jest warte 300 zł......to baranem jesteś i baranem zostaniesz ! Wolny rynek ! Ale na policję zawsze możesz iść nikt Ci nie zabroni !

jurek

a czy to forum dla klientów? chyba dla szukających pracy, oczywiście jakość firmy też ważna rzecz, może ktoś coś napisze o warunkach pracy???????????

Dominika

@Marcin oszukany odzyskałeś pieniądze?Dzwoniłeś albo wstawiłeś się w firmie?Może zwyczajnie się pomylili.

Marcin oszukany

Stanowczo doradzam, obie firmy Netkom jak i Prokomtel zarejestrowana na żonę Tomasza Zabiłowicza to firmy oszukujące ludzi. Sprzedają to co człowiek chce kupić a po wpłacie pieniędzy wysyłają całkowicie co innego. Brak możliwości odzyskania pieniedzy oraz kontaktu z tą firmPrzestrzegam przed tą nieuczciwą firmą

Zadowolony

A ja jestem zadowolony z obsługi. Wszystko było ok, zgodne z zamówieniem a właściciel super uprzejmy przedsiębiorca. Ale zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy muszą być zadowoleni z obsługi. Pozdrawiam Marcin

tbbm
@Zadowolony 14.05.2016 19:50
Drogi Panie Tbbm. Bardzo dziękuje za zdjęcia. Są imponujące ! ( westchnienie )

to chyba westchnienie do własnych obrazków bo ja o dziwo nic nie wysyłałem oprócz zawiadomienia do prokuratury

Biały Brat
@tbbm 18.05.2016 12:04
to chyba westchnienie do własnych obrazków bo ja o dziwo nic nie wysyłałem oprócz zawiadomienia do prokuratury...

Tbbm.... tylko się nie pomyl i nie wyślij hemoroidów do prokuratury hihihi

tbbm

Właśnie dałem się naciąć miał być kurs pilarza a dostałem zaświadczenie bhp za 450 zł . Czyste oszusztwo . Zobaczymy czy uda się odzyskać pieniądze ale się dałem naciąć

tbbm
@tbbm 04.05.2016 21:03
Właśnie dałem się naciąć miał być kurs pilarza a dostałem zaświadczenie bhp za 450 zł . Czyste oszusztwo . Zobaczymy czy uda si...

Dobrze pomyślane kurier bierze kasę za kilka kartek ksero a ty później handrycz z gośćmi o zwrot środków a na koniec dostajesz co innego niż zamawiałeś . Czyste oszustwo po co komuś proponować kurs z uprawnieniami a dać zaświadczenie bhp. jak to inaczej nazwać , popieram niektóre wątki powyżej , takich kombinatorów powinny posprawdzać odpowiednie służby , zobaczę czy sprawdzą się inne opinie na etapie wyjaśniania i zwrotu kasy bo przecież zamawianej usługi nie otrzymałem

Prezes sp z o.o.

Dzień dobry. Od dwóch lata współpracuje z firmą NETK-KOM i jestem zadowolony z obsługi szkoleniowej oraz jestem pod wrażeniem ich profesjonalnemu podejściu do zagadnień BHP. Polecam i życzę dobrej współpracy. Post scriptum Jest takie przysłowie staropolskie " jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził " Post scriptum II Pani Krysiu, by nazwać kogoś oszustem, trzeba samemu być uczciwą osobą.....a ta kontrol z PIP-u to niby bez powodu Panią odwiedziła ? Proszę zacząć wypłacać pracownikom należne im miesięczne wynagrodzenie i nie unikać obciążeń ! Kryśka to ku...rwa !

krysia

To oszuści PIP wogóle nie bierze pod uwagę tych papierkow Miałam kontrole i wiem NIE DAJCIE SIE OSZUKAC to Naciagacze

kicki

Jesli chodzi o zadania i usługi z którymi kojarzę Netkom to są to świadczenie usług telekomunikacyjnych, budowa sieci bezprzewodowych czy też telefonia internetowa, którą się zajmują. Nie wiem czy mają wielkie szanse aby na dłużej zagościć na rynku , ale póki co sobie radzą całkiem przyzwoicie więc oby tak dalej

Dobry człowiek z Będzina

Dzień dobry. Kupiłem o Pana Tomka szkolenia dla siebie i pracowników i nie było tanio to fakt. Ale jakbym miał przeliczyć czas, w którym musiałbym wysłać pracowników i siebie na szkolenie metodą tradycyjną - to dużo drożej by to wszystko wyszło. Szkolenia błyskawiczne fachowa obsługa pełny profesjonalizm. Polecam !

Zadowolony

Ja również kupiłem szkolenia od nich i wszystko jest ok. Ludzie jak coś kupujecie to patrzcie co podpisujecie. Pzecież zeby dostać szkolenia to musicie podpisać test na których pisze jak byk że to Bezpieczeństwo i Higiena Pracy. (BHP). Podpisujecie to a później macie pretensje że coś jest nie tak. Jak ktoś chce kupić przez telefon (jak wyżej czytałem na rusztowania) uprawnienia to tylko do siebie ńiech ma pretensje. I to za taką cenę na dodatek. Wszędzie , bo i w banku nie powiedzą Ci całej prawdy a ludzie podpisują a potem narzekają że go oszukali. Nie umiecie się przyznać że zachowaliście się jak dzieci i byliście naiwni. Ja też miałem kontrole pip i jezeli o dokumenty bhp wszystko było ok. Zaoszczędziłem kupę czasu. Wszystko jest zgodne z prawem bo w przeciwieństwie od Was którzy narzekają , to sprawdzam zanim coś kupie.

Karo
@Zadowolony 07.03.2014 18:18
Ja również kupiłem szkolenia od nich i wszystko jest ok. Ludzie jak coś kupujecie to patrzcie co podpisujecie. Pzecież zeby dos...

Ty "Zadowolony" - jeśli to prawda, ze kupiłeś od (usunięte przez administratora) jakieś "szkolenia", to sam jesteś wielkim frajerem. Gdybyś trochę pomyślał i ruszył (...) do księgarni, sam byś się zorientował, że nie warto płacić 200 -300 zł. za książki warte 20 - 30 zł. (usunięte przez administratora) Żyjemy w chorym państwie, które pozwala na takie praktyki. Pozostaje mieć nadzieję, że ta sytuacja wkrótce się zmieni, a póki co, to NIE KUPUJCIE NIC PRZEZ TELEFON(usunięte przez administratora) Mam wrażenie, że tym "Zadowolonym"(usunięte przez administratora) bo tylko on może być zadowolony z tego biznesu, choć, jak niektórzy zauważają, biznes ten ma się coraz gorzej, bo coraz mniej jest naiwnych osób, które dają się naciągać.

krzysztof

witam Mariana a masz jakiś numer kontaktowy do nich

mariusz

w marcu 2012 roku kupiłem książke Prawo budowlane odesłałem zgodnie z rozmową telefoniczna ale do tej pory nie otrzymałem pieniędzy a w październiku już u P Katarzyny POLKOMTEL zakupiłem szkolenie miało być na montera rusztowań a otrzymałem BHP na rusztowaniu i mimo obietnic że oddadzą pieniądze (wszystko mam nagrane na telefonie) do dnia dzisiejszego nie mam kasy za szkolenie (prokomtel) ani za ksiązke (golden Arrow) jeśli cos wiecie proszę pomóżmy sobie razem złóżmy wniosek na nich

Naiwny13
@mariusz 04.02.2014 19:51
w marcu 2012 roku kupiłem książke Prawo budowlane odesłałem zgodnie z rozmową telefoniczna ale do tej pory nie otrzymałem pieni...

ja również zakupiłem trelefonicznie Uprawnienia na montera rusztowań, a w rzeczywistości otrzymałem zwykłe szkolenie BHP. Od października do tej pory reklamuje i nic. Zgłosze to do Państwowej inspekcji pracy i rzecznika ochrony praw klienta i Konsumenta. Nie POLECAm tej firmy. Reklamacje wysłałem, a odpowiedź otrzymałem po półtora miesiąca, bo albo szefowa chora, albo ludzie na urlopie. nie polecam

Rozsądny
@Naiwny13 20.03.2014 19:55
ja również zakupiłem trelefonicznie Uprawnienia na montera rusztowań, a w rzeczywistości otrzymałem zwykłe szkolenie BHP. Od pa...

Ja kupiłem również uprawnienia na montera rusztowań w zakresie bhp i są ok, bo była u mnie na budowie kontrola PIP. Żadnych zastrzeżeń. Na tych zaświadczeniach nie można stawiać rusztowań bo takie uprawnienia to koszt około 2.000 i trzeba przejść praktykę 5-cio dniową.

?

Dzień dobry. Kupiłem szkolenia u Pana Zabiłowicza może trochę przepłaciłem ale za wygodę trzeba zapłacić. W czasie kontroli PiP-u inspektor nie miał żadnych zastrzeżeń do szkoleń. Pełny profesjonalizm. Polecam. Jeśli ktoś ma wątpliwości co do ważności tych szkoleń niech poczyta w fachowej literaturze a później się wypowiada.

klient

(usunięte przez administratora) nadal dziala, tym razem sprzedaje szkolenia bhp. Zglaszam sprawe do prokuratury (usunięte przez administratora)

anonymous

Kiedys tam pracowalam, praca byla 8-16, zadnych nadgodzin, czasami po wyrobieniu odpowiedniego pulapu szlo sie do domu wczesniej. Na temat produktow sie nie bede wypowiadac, bo szkoda slow... sami widzicie opinie. jesli chcesz tam pracowac, to nastaw sie na wynik, jak we wszystkich takich firmach, a bedzie dobrze. jest spora presja na to, za moich czasow byla najpierw umowa o dzielo, a potem, jak sie sprawdzisz, ew.o prace, ale na dziwnych zasadach, nie bede publicznie mowic o szczegolach...

jurek0

Kupujesz ksiązkę nawet za 1 000 zł a pod naklejką jest cena 9,50- normalna rzecz ze SPRZEDAJACY chce zarobic a GŁUPKIEM jest tu ten kto przepłaca nie przedsiebiorca ktory narzuca jak najwieksza marżę. Posumowujac dobrze ze sie przyznajesz ze jestes GLUPKIEM , ze natomiast ze masz pretensje ... noe chyba ze do samego siebie ;) Powodzenia !

Nick

Na niego musi zebrac się grupa ludzi, bo indywidualnie nie ma szans tzw. mała szkoda. Cwaniak dobrze o tym wie i czuje się bezkarny.

Xxxxxx

Jesteś już nudny. Ta firma od roku nie sprzedaje książek a ty dalej o tych książkach . Chyba nie umiesz posługiwać telefonem skoro komórka Ci nie odpowiada to zadzwoń pod stacjonarny(usunięte przez administratora)popros Właściciela do telefonu , a jak go nie będzie zostaw namiar jezeli masz w ogóle odwagę.

kod

(usunięte przez administratora)Naciąga budowlańców na książki ogólnodostępne na rynku. Nieświadomi budowlańcy płacą 350 zł. za książkę, którą można kupic za 65 zł. Niezły ma zarobek!

duśka

proszę o pomoc, dopiero zaczęłam prowadzić firme i na samym początku zostałam ( usunięte przez administratora )ie mam doświadczenia w biznesie, poradcie co piszecie do tej prokuratury, ilu nas jest , czy kotś był u jakiegoś radcy prawne -poprostu jakie mamy szanse na wygraną

Kasia

haha żal.pl . Żal mi Ciebie ... Powodzenia

pracownik

czy ta firma dalej istnieje ??? dalej naciąga ludzi ??? zgłaszajcie to do prokuratury on się prawa nie boi za duzo ludzi już przekręcił powinien posiedzieć by się nauczył !!!

kontraTZ

(usunięte przez administratora) i podstawianie osób komentujących n - 2012-02-06 12:08:22 Ja również spotkałam się z podobną sytuacją. Odesłaliśmy książkę zakupioną na firmę w firmie Golden Arrow Professional Call Center Group w Zabrzu „Jak przygotować dobry wniosek czyli jak skutecznie pozyskiwać fundusze unijne 2007-2013“ na zasadzie rezygnacji. Wartość książki była stanowczo wygórowana i do dzisiaj nie oddano nam pieniążków. ( usunięte przez administratora ) dokładając do książki niezabezpieczona płytę, która jak twierdzi mogłaby być skopiowana. Wykorzystuje również fakt, iż przedsiębiorstwa mają mniejsze prawa reklamacyjne. Bardzo proszę o kontakt. Należałoby chyba wnieść pozew zbiorowy na tego Pana. (usunięte przez administratora)Jesli poważnie o tym myslisz - napisz:( usunięte przez administratora ) Podaj kontakt do siebie. Pozdrawiam wszystkic( usunięte przez administratora )>>> NETKOM - GOLDEN ARROW (usunięte przez administratora)

kolejny oszukany

Witam Wszystkich. Ja również dałem się nabrać, i to jak. Zapłaciłem 209 zł za książkę \"Prawo Budowlane\". Po odklejeniu naklejki na okładce ku mojemu zdziwieniu ukazała się prawdziwa cena książki 9,50 zł i prawdziwe moje oblicze jaki jestem głupi!!! Przestrzegam przed zakupem !

klient

( usunięte przez administratora )o podstawiona osoba a może i ( usunięte przez administratora ). Składajcie doniesienia do prokuratury bo ujdzie mu na sucho.

Instalator

Jeśli jesteś taka zachwycona działalnością tego cwaniaka, to dlaczego zwracałaś mu jakąś książkę? A jeśli masz z nim takie dobre układy, to może załatwisz mi zwrot 200 zł za książkę, którą można kupić za 41 zł. ( usunięte przez administratora )

xyz

Właśnie odebrałam tą przesyłkę...nikt z firmy jej nie zamawiał. Proszę o jakiś kontakt do tego faceta...Wszystkie telefony są głuche...Jak odzyskac pieniądze?odesłac paczkę?

anonim

anonim - 2011-10-13 09:55:07 Witam, Widzę że nie ma odważnych do podjęcia zdecydowanych kroków. Jestem już po rozmowach z kompetentną osobą i w związku z powyższym proszę o wysyłanie krótkich opisów, zdarzeń na mój adres emailowy( usunięte przez administratora )Będę na bieżąco informować Państwa o wynikach postępowania . Witam .Jestem po rozmowie z ( usunięte przez administratora )Moja reklamacja została pozytywnie rozpatrzona,otrzymałam zwrot należnej kwoty.Uważam że niektóre wpisy są rzeczywiście tendencyjne i są sprawką konkurencji.

anonim

Witam, Widzę że nie ma odważnych do podjęcia zdecydowanych kroków. Jestem już po rozmowach z kompetentną osobą i w związku z powyższym proszę o wysyłanie krótkich opisów, zdarzeń na mój adres emailowy ( usunięte przez administratora )Będę na bieżąco informować Państwa o wynikach postępowania .

oszukana

ta firma to ( usunięte przez administratora )Zganiają tylko jeden na drugiego - ten nie ma dostępu do komputera, ten do konta żeby pieniądze przelać, a osób odpowiedzialnych brak!!!

klient

Kilka dni temu dodzwoniłem się ( usunięte przez administratora )Telefon odbierają panie, które nie są do niczego upoważnione. Jednak, gdy mają dość telefonów z pretensjami od klientów to przełączają na automatyczną sekretarkę i już nie ma z kim rozmawiać. Napisałem pismo do( usunięte przez administratora )z wyznaczoną datą ostatecznego rozliczenia. Jeśli nie otrzymam zwrotu pieniędzy w tym terminie, skieruję sprawę do prokuratury. Dosyć zabawy w ciuciubabkę. :-)

anonim

Witam, czy możesz mi podpowiedzieć jak można się skontaktować z tą firmą? Próbowałam już telefonicznie ( usunięte przez administratora ) ale nikt się nie zgłasza i mailowo, ale również nikt nie odpisuje. Jestem w podobnej sytuacji jak większość wypowiadających się tutaj osób.

BIelsk

Ludzie dajcie numer do tego czlowieka albo prawdziwy adres obiecuje ze go pobije tam chyba jak mi pieniedzy nie odda.

Gall Anonim

Mam pytanie do osoby, której pan Zabiłowicz oddał pieniądze - jak było to załatwione? Co napisał mu Pan/Pani w piśmie? Jestem w tej samej sytuacji.Dzięki za pomoc.

anonim

Nam sprzedano książkę, której wartość rynkowa jest 50 zł za 269 zł!

anonim

Jeśli jest tak dobrze w tej firmie jak Pani pisze to bardzo proszę jako pracownik tej firmy zwrócić należne nam pieniążki.( usunięte przez administratora )rzuca słuchawką i nie można z nim rozmawiać nie odpowiada na pisma.

Sławek

Kieruję sprawę do sądu . Odesłałem książkę i nie dostałem zwrotu pieniędzy.

zdziwiony

jaki program człowieku ile za niego zapłacileś ?! toz to zwykła płytka z sekocenbudu ,którą kupisz za parę groszy a oni zdzierają kasę ! MYŚL bo mnie też próbowali naciągnąć ! jak weszłem na stronę sekocenbud to ceny 2 razy mniejsze !

monika

mila atmosfera w pracy i bardzo przyjaźni ludzie.Kiedy miałam egzaminy w szkole bez problemu dostałam wolne,zresztą niegdy nie było problemu jak ktoś był chory czy chciał wolne.Dodam że przy wypłacie zgadzalo mi się zawsze wszystko i miałam podane wszystkie pełne informacje a nie tak jak w niektórych firmach że człowiek się stara a potem mu powiedzą że zwrot i nawet nie wiadomo z czego to się wzieło. Szczerze polecam

Zostaw opinię o NETKOM Tomasz Zabiłowicz - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NETKOM Tomasz Zabiłowicz