Grawer Polska

Adres: ul. Sianowska 7, 60-431 Poznań

NIP: 7821018298 REGON: 630394818

Grawer Polska
1 129 51 5 1

Opinie o Grawer Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

:)
 Opinia

Pracowałam w firmie Grawer Polska ponad 2 lata. Moim zdaniem jest to bardzo dobra firma. Pracują tam bardzo fajni ludzie, atmosfera w pracy też jest w porządku. Poranna zmiana zawsze na śniadanie ma przepyszne kanapki czy sałatki (do tego kawa, herbata) :) raz w roku rewelacyjna impreza firmowa :) Szef jak i kierownictwo wymagają i oczekują coraz to większych umiejętności (ale w końcu to praca, a nie przedszkole i kto nie wymaga na stanowisku kierowniczym? :P ), jednak są bardzo wyrozumiali i zawsze można pójść do nich z problemem :) Wiadomo są też malutkie minusy ale gdyby nie przeprowadzka pewnie dalej bym tam pracowała :)

Pomocna?
Tak1Nie9
Zainteresowany
 Opinia
@:) 22.05.2019 14:46

O jakim stanowisku/dziale mowa?

Pomocna?
TakNie
MistrzParkietu
 Opinia
@Zainteresowany 25.05.2019 22:13

Zależy od Twoich ambicji i zainteresowania tą pracą ! A na jakim stanowsku ? To wszystko zależy od Ciebie, jakie masz zdolności i kwalifikacje i co w ogóle chcesz robić :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Tonik
 Opinia

Wiecie może czy firma potrzebuje pracowników? Jaka umowę podpisują na starcie?

Pomocna?
TakNie1
germanistka
 Opinia

Dlaczego moja opinia o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej (niepochlebna niestety) została usunięta???

Pomocna?
Tak16Nie1
Jarosław
 Opinia
@germanistka 08.11.2018 21:45

Na forum GoWork.pl można publikować opinie negatywne, jeżeli nie łamią regulaminu i są odpowiednio uargumentowane. Twój wpis prawdopodobnie naruszał regulamin lub zawierał dane osobowe pracowników firmy Grawer Polska. Na przyszłość - aby uniknąć podobnej sytuacji - uprzejmie proszę przed umieszczeniem na forum wpisu zerknąć do regulaminu.

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@pracownik, Niezależnie od przyczyn złej atmosfery, zawsze warto szukać porozumienia. Przecież każdy z nas chciałby pracować w miejscu przyjaznym pracownikowi. Obgadywanie innych pracowników nie służy dobrej atmosferze w żadnej firmie. Może warto porozmawiać na ten temat z pozostałymi pracownikami firmy Grawer Polska i uspokoić nastroje?

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@pracownik, jeżeli pracownicy zwalniają się i wracają do firmy Grawer Polska, to oznacza, że docenili warunki po czasie. Czasami w przypływie emocji, podejmujemy decyzję, których potem żałujemy. W przypadku pracy zawsze warto przeanalizować wszystkie za i przeciw zanim zdecydujemy się podjąć jakieś kroki. Czy możesz napisać dlaczego według Ciebie niektóre z opinii są negatywne?

Pomocna?
Tak1Nie2
pracownik
 Opinia
@Dominika 23.09.2018 12:47

Nie to mialem na mysli oni sie nie zwalniaja oni tylko mowia ze sie zwolnią bo praca im nie odpowiada. Wszyscy so obgadywani i oczerniani od szefostwa po zwyklego pracownika. Sprawy sobie nie zdajecie jak wszyscy na wszystkich psioczom :D

Pomocna?
Tak1Nie
Dominika
 Opinia

W ostatnim czasie obserwujemy na forum interesująca wymianę zdań pomiędzy pracownikami firmy Grawer Polska. Jak widać, opinie na temat firm zawsze będą podzielone i wiele zależy od indywidualnych preferencji pracownika. Proszę was przy tym o zwracanie uwagi na język wypowiedzi i nie obrażanie się. Kto z was w ostatnim czasie dołączył do tej firmy i chciałby napisać o niej kilka zdań? Czy uważacie zamieszczone opinie na forum za zgodne z prawdą?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Dominika 16.09.2018 13:15

Uważam ze ostatnia wypowiedz jest zgodna z opisem :D Grawer jest spoko !!! najbardziej śmiesza mnie ludzie ktorzy tam NADAL pracuja mimo ze wiecznie narzekaja. Co chwile sie zwalniaja a i tak przychodza do pracy. To nie jedyna firma na świecie! a i tak sie zachowuja. Jak cos wam nie pasuje to znajdziecie inna robote!!!

Pomocna?
TakNie4
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak54Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lustereczko:)
 Opinia

Witam ! Teraz tak ! Żeby było jasne . Co ty w ogóle możesz wiedzieć o Grawerze i o zarobkach ? Jak ty byłaś tu w sumie może z 4 miesiące i z czego 2 miesiące na L4 !!! Byłaś tu zdecydowanie za krótko żeby w ogóle się wypowiadać na jaki kolwiek temat a w szczególności na temat zarobków, śniadań, osób które tu pracują i oczywiście naszego kierownika !!! Jak jesteś taka mądra to powiedz mu to w oczy to co o nim myślisz bo to co tu napisałaś było SŁABE i takie wybielanie się jaka ja to nie jestem super i w ogóle...haha !!! A co do twojego wypowiedzenia i to czy ty byś je złożyła czy nie to i tak byś je otrzymała od nas w tym samym dniu wiec nic to nie zmieniło ! Poprószy takie osoby jak ty są tu nie mile widziane !

Pomocna?
Tak8Nie11

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magdalena K.
 Opinia
@Lustereczko:) 10.09.2018 21:00

Dokładnie od 5go lutego, co daje nam 7 miesięcy, a nie 4 jak twierdzisz. Nie „lotej”, już mnie nie ma ;)

Pomocna?
Tak49Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iluminati
 Opinia
@Magdalena K. 10.09.2018 22:08

Racja 7 miesięcy czyli na L4 byłaś 4 pozdrawiam :)

Pomocna?
Tak4Nie12

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@Magdalena K., dziękuję za twoją opinię. Proszę Cię jednak o przestrzeganie regulaminu forum GoWork.pl Forum nie jest miejscem na podawanie danych osobowych pracowników firmy Grawer Polska ani na omawianie ich spraw prywatnych. Czy firma oferowała umowę na czas nieokreślony czy była to umowa zlecenie?

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Dominika 10.09.2018 13:46

Absolutnie nie zamierzam "omawiać" niczyich spraw prywatnych. Umowa zlecenie na okres 3 miesięcy podpisane z agencją, w moim wypadku KS Service. Następnie umowa o pracę, na czas określony, w moim wypadku 33 miesiące. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@TenDobryZły, a czy Ty jako pracownik firmy Grawer Polska jesteś zadowolony ze swojej pracy? Jakie umiejętności i doświadczenie należy posiadać, żeby zostać zatrudnionym w tej firmie? Czy dobrze oceniasz warunki pracy i swój kontakt z pozostałą częścią zespołu? Czy pracownicy są dla siebie życzliwi i pomocni?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henry
 Opinia

Niektórzy przyzwyczaili się ciągle narzekać i tak robią!!

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZły
 Opinia
@Henry 05.07.2018 16:46

Tak już jest nasza polska mentalność ! Nawet jak jest dobrze to i tak jest źle :)

Pomocna?
Tak1Nie2
Nick
 Opinia

Ale z was lamusy. Macie dwie lewe do roboty to se dzieci naróbcie i na socjal. Nawet mi was nie żal

Pomocna?
Tak7Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@Wszyscy Święci, czy atmosfera i poziom wynagrodzeń to dwa główne powody, dla których zrezygnowałeś z tej pracy? Czy próbowałeś w jakiś sposób rozmawiać o swoim wynagrodzeniu? Z Twojego wpisu zrozumiałam, że byłeś doświadczonym pracownikiem firmy Grawer Polska. Doświadczeni pracownicy są cennym kapitałem firmy, czy próbowałeś podnosić ten argument w swoich rozmowach z pracodawcą?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@ramzes, dołączam się do pytania, ponieważ na pewno niejedną osobę to interesuje. Co tak na prawdę zniechęca obecnych pracowników i zmusza ich do negatywnych opinii? Jednak nasuwa się też pytanie, czemu mimo wszystko nadal pracujecie w Grawer? @Wszyscy Święci, jeśli chodzi o zarobki to czy rozmowie kwalifikacyjnej nie było o nich mowy? Zazwyczaj już na etapie rekrutacji wiadomo, jakie będą zarobki oraz godziny pracy i różnego rodzaju benefity.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wszyscy Święci
 Opinia
@Dominika 10.05.2018 13:39

Ludzie którzy są tu świeżo przyjmowani przez agencje i nie mają żadnego doświadczenia i zielonego pojęcia o tej pracy, mają płacone nie wiele mniej, niż pracownicy którzy się bardzo angażują i maja długi staż i doświadczenie !!! I to jest bardzo przykre i nie sprawiedliwe, nie uważasz ??? A ludzie, którzy się tu wypowiadają to już napewno tam nie pracują i ja też mam ten etap całe szczęście już za sobą :) Pozdrawiam serdeczne :)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ramzes
 Opinia

Moje pytanie brzmi -czy jest ktoś kto może napisać konkretnie co się nie podoba w tej pracy? bo z opinii tu zamieszczonych niczego się nie dowiedziałem.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wszyscy Święci
 Opinia
@ramzes 05.05.2018 07:50

Traktowanie ludzi jak przedmioty i odrabianie bezsensownych reklamacji za (usunięte przez administratora) nawet jeśli nie jest to twoja wina no i oczywiście zarobki są nieadekwatne do pracy która wykonujesz ! Zapraszaszamy sam się przekonasz !

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@TenDobryZly możesz opowiedzieć osobom, które myślą o aplikowaniu do firmy Grawer, o tym co spowodowało, że złożyłeś wypowiedzenie? Możesz również wypowiedzieć się na temat atmosfery w tym miejscu pracy i tym, jak wyglądała Twoja współpraca z Grawer Polska?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Co najbardziej podobało Wam się w pracy w Grawer Polska? Możecie się tym podzielić na forum?

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZly
 Opinia
@Administrator 10.04.2018 09:46

Moment wypowiedzenia

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Z fartem
 Opinia

Nie no, przechodzicie samych siebie. Komentarze usuwane po kilku dniach. Gratulacje i uścisk dłoni prezesa. Dla tych co tu pierwszy raz trafią: ocena tej firmy 1/6 to nie przypadek.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zosia
 Opinia

Nadal jest tak źle jak opisujecie?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktoś
 Opinia

Absolutnie się zgadzam w milionach procentów!!!! Bardzo dużo osób ma bardzo dużo do powiedzenia, ale się boją, albo zwyczajnie tą firmę olali - i tak najlepiej, ale są inni ludzie, kolejni uczciwi, pracowici, naiwni, jak wszyscy nowi i cała góra nietykalna.... brak słów!!!!

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZły
 Opinia

Robota jest super prawie pod każdym względem, ale podejście do pracownika (usunięte przez administratora) jest wręcz przedmiotowe ! GRAWER POLSKA ZAPRASZA :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szkodaZachodu
 Opinia

Z tego, co pamietam, żaden z usuniętych komentarzy nie był, ani wulgarny, ani rażąco łamiący regulamin... Większość poprostu, ostrzega innych, przed podjęciem w tej firmie pracy. Gdyby zamieszczane, tu opinie musiały by, być tylko pozytywne, nie znaleźlibyśmy tu, ani jednej.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZły
 Opinia
@szkodaZachodu 28.11.2014 22:04

Robota jest super prawie pod każdym względem, ale podejście do pracownika przez Panią i Pana Generała i dowódców działów jest wręcz przedmiotowe ! GRAWER POLSKA ZAPRASZA :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@Magdaw jakim dziale pracowałaś? Możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w Grawer Polska oraz jak jako nowy pracownik byłaś wdrażana do pracy na nowym stanowisku? Co było powodem tego, że pracowałaś w firmie tak krótko?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZły
 Opinia
@Dominika 28.08.2017 11:10

Robota jest super prawie pod każdym względem, ale podejście do pracownika przez Panią i Pana Generała i dowódców działów jest wręcz przedmiotowe ! GRAWER POLSKA ZAPRASZA :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kks
 Opinia

Pracowałem na dziale montażu wiara ogolnie spoko(usunięte przez administratora)!ogolnie nie polecam

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZły
 Opinia
@Kks 23.10.2017 07:12

o! Kolejny raz niewygodne komentarze usunięte. Jeśli macie rozum i godność człowieka to nie idźcie do tej firmy.... Robota jest super prawie pod każdym względem, ale podejście do pracownika przez Panią i Pana Generała i dowódców działów jest wręcz przedmiotowe ! GRAWER POLSKA ZAPRASZA :)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZły
 Opinia

Robota jest super prawie pod każdym względem, ale podejście do pracownika przez Panią i Pana Generała i dowódców działów jest wręcz przedmiotowe ! GRAWER POLSKA ZAPRASZA :) YO

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kick
 Opinia

Oho! Kolejny raz niewygodne komentarze usunięte. Jeśli macie rozum i godność człowieka to nie idźcie do tej firmy.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TenDobryZły
 Opinia
@Kick 29.08.2017 10:20

TAK jest! Szacunek ponad wszystko yo!

Pomocna?
Tak6Nie
TenDobryZły
 Opinia
@Kick 29.08.2017 10:20

Robota jest super prawie pod każdym względem, ale podejście do pracownika przez Panią i Pana Generała i dowódców działów jest wręcz przedmiotowe ! GRAWER POLSKA ZAPRASZA :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@Kickjeśli zniknęły jakieś wpisy, oznacza to że zostały one zarchiwizowane przez administratora portalu za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Pracowałam tam bardzo krótko. Pan Włoch sprawia wrażenie kompetentnego i konkretnego człowieka, ale to tylko wrażenie. Bez pytania przechodzi na "ty", krytykuje pracowników w obecności innych, a przecież można to zrobić na osobności. Źle wypowiada się o byłych pracownikach. To nie są cechy dobrego przełożonego. Pracownicy (szczególnie ci bardzo młodzi) w jego obecności sprawiają wrażenie zdenerwowanych.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieświadomy
 Opinia

Chciałem złożyć podanie, ale po tym co przeczytałem wybieram kasę w biedronce.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A
 Opinia

Widocznie pracowali w kilku to wiedzą, może mają doświadczenie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rarytas
 Opinia

hmmm no ciekawe ;) to skąd wiecie ze tak jest w agencjach? :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Juras
 Opinia

jeśli firma rekrutuje przez agencje pracy to jak ma być widać?? :)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Grawer Polska - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej