GenoPlast Biochemicals

2 Dodaj opinię
GenoPlast Biochemicals
2 82 5 1

Opinie o GenoPlast Biochemicals

Filtruj opinie po kryteriach:

paniWalewska
 Opinia

Bardzo długo trwa rekrutacja w tej firmie-niestety. Pracodawca szuka ludzi związanych z branżą a tych na rynku pracy w okolicach Starogardu brak. Ja także czekam na jakąkolwiek odpowiedź od pracodawcy choćby potwierdzenie, że moje CV dotarło do pracodawcy(większość firm daje jakąś odpowiedź) i będzie rozpatrywane. Niestety nie doczekałam się do dnia dzisiejszego.

Pomocna?
Tak12Nie

Pracodawca

 Opinia
@paniWalewska 06.11.2018 13:21

Witam Panią/Pana Jeżeli Pani wykształcenie jest w kierunku biotechnologia, chemia analityka medyczna zapraszam do wysłania CV. Na każde odpowiadamy w 100%. Być może Pani cv dostało sie do spamu Manager

Pomocna?
Tak2Nie
bart1819
 Opinia

Czy ktoś się wypowie dlaczego Pracodawca nie zaprasza na rozmowę kwalifikacyjną? Ciągle Genoplast szuka pracowników na kilka stanowisk, lecz nie odpowiada nikt na przesłaną aplikację. Wymagań pracodawca nie podaje zbyt dużych, akurat moje wykształcenie jak i dotychczasowe doświadczenie wg. uprawniają mnie chociaż na rozmowę kwalifikacyjną, niestety żadnej odpowiedzi od 2 miesięcy się nie doczekałem. Pytanie kogo w takim razie firma szuka?

Pomocna?
Tak10Nie3

Pracodawca

 Opinia
@bart1819 19.10.2018 11:21

Drogi Użytkowniku Rekrutacja w GenoPlast trwa do końca października. Po tym terminie Nasz dział rekrutacji będzie kontaktował się z wybranymi osobami. Prosimy jeszcze o trochę cierpliwości. Do składania CV zapraszam głównie osoby powiązane z branżą biotechnologiczną, chemiczną oraz pokrewną Manager

Pomocna?
Tak3Nie
milaanka2018
 Opinia
@GenoPlast Biochemicals 24.10.2018 00:53

Witam. Czy rekrutacja dotyczy wszystkich stanowisk i ofert pracy? Na stronie Urzędu Pracy można znaleźć kolejny raz przesunięty termin składania dokumentów na takie stanowiska jak: Pracownik ds. obsługi po sprzedażowej, Stacjonarny Przedstawiciel Handlowy, Specjalista do spraw zamówień publicznych czy Pracownik Oferent - Ofertowanie.

Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Opinia
@milaanka2018 29.10.2018 12:08

Witam Panią Ze względu na rozwój firmy i rozpoczęcie sprzedaży nowego asortymentu, potrzebujemy pracowników na każde z powyższych stanowisk. Zapraszamy do składania cv Z poważaniem Manager

Pomocna?
Tak2Nie
milaanka2018
 Opinia
@GenoPlast Biochemicals 30.10.2018 22:01

Rozumiem. Dziwi mnie jednak ciągłe przesuwanie terminów składania aplikacji. Czy osoba, która przesyła Państwu CV może w takim razie liczyć na jakąś odpowiedź i czy kiedykolwiek zamierzają Państwo zdecydować się jednak na obsadę stanowisk konkretnymi osobami a nie przedłużać terminów aplikowania. Jakie wymagania w takim razie musi spełnić kandydat aby przejść etap rekrutacji i choćby odbyć rozmowę kwalifikacyjną? Czy pracowników np. na stanowisko Pakowacz Paczek tak trudno "zdobyć"?

Pomocna?
Tak7Nie1

Pracodawca

 Opinia
@milaanka2018 30.10.2018 22:14

Witam Pana Jeśli uważa, Pan/Pani, że ma Pan kwalifikacje aby pracować w Naszej firmie, proszę o przesłanie cv ponownie. Może Pana aplikacja wylądowała w spamie, dlatego też nikt z Panem/Panią się nie skontaktował. Zapraszam ponownie do aplikowania. Szukamy głównie biotechnologów, chemików, oraz osób z wykształceniem pokrewnym Z poważaniem Manager

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia

Chciałbym poinformować, że rekrutacja na stanowisko przedstawiciel handlowy trwa dopiero od 10.10.2018.

Pomocna?
Tak2Nie
Aga
 Opinia

Witam wszystkich! Polecam Firmę,profesjonalizm, dobra atmosfera w pracy, bardzo dobre zarobki. Aga

Pomocna?
Tak2Nie
Klara
 Opinia

Super firma! Bardzo fajne warunki pracy Pracodawcy bardzo zaangażowani w swoją pracę Szczerze polecam!!!

Pomocna?
Tak4Nie1
Aneta
 Opinia
@Klara 25.07.2018 22:51

Witam Też tak uważam. Jestem przedstawicielem tzw. stacjonarnym. Firma daje szanse na dobre zarobki. Jeśli jesteś dobry w tym co robisz, a mam na myśli handlowanie to śmiało startujcie. Aktualnie firma poszukuje 5 regionalnych przedstawicieli na Polskę

Pomocna?
Tak3Nie1
Greg
 Opinia
@Aneta 04.10.2018 20:51

Moim zdaniem lepszej pracy z branży biotechnologicznej nie dostaniesz. Firma daje dobre wynagrodzenia za uczciwą pracę. Jeśli masz parcie na $ to w regionie pomorskim, starogard gdański najlepsza praca. Polecam

Pomocna?
Tak3Nie1
FINE
 Opinia
@Klara 25.07.2018 22:51

W Starogardzie jest kilka podobnych firm Np. Słynne call center w polmedzie, oraz firma od ziół. W GenoPlast są nieporównywalnie lepsze warunki płacowe. Firma stawia na profesjonalizm

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
greg
 Opinia

Jeżeli nie masz odpowiedniego wykształcenia to sobie daruj, tam pracują wszyscy po studiach.

Pomocna?
Tak2Nie
Angela
 Opinia
@greg 18.02.2018 01:28

Dzięki Greg za info, mam średnie wykształcenie, dostałam skierowanie z pup na stanowisko magazyniera, w pup powiedziano ze nie jest potrzebne doświadczenie także chyba w tym pup mają jakieś sprzeczne informacje, mówisz ze pracują w tej firmie wszyscy po studiach a pup twierdzi ze nie potrzeba żadnego doświadczenia na tym stanowisku.

Pomocna?
Tak3Nie
Dedal
 Opinia

Drogi "H.R"... informuję Cię, że to uczone słówko, które chcesz użyć brzmi: "frustracja"... a podobno sami geniusze w Waszej firmie pracują.

Pomocna?
Tak1Nie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
loki
 Opinia

witam , mam pytanie odnosnie stanowiska magazyniera/pomocnika czy rzeczywiście jest to praca tylko dla kobiet ,bo ogloszenie na stronach pup tak wlasie brzmi, czy mezczyzni takze moga aplikowac ???

Pomocna?
Tak1Nie
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w GENOPLAST BIOCHEMICALS? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Pomocna?
Tak1Nie
Kasia
 Opinia
@Administrator 08.06.2018 11:25

Pracodawca ceni sobie solidnych i pracowitych ludzi.Nikogo nie trzyma na siłę.Jezeli komuś się nie podoba , droga wolna.Pracy podobno jest dużo.

Pomocna?
Tak2Nie
DARO.
 Opinia
@Kasia 27.06.2018 21:38

Ha,ha a pracownicy cenią sobie rzetelnych i uczciwych pracodawców, teraz mamy takie czasy, że to praca szuka człowieka.

Pomocna?
TakNie
Krzyś
 Opinia
@DARO. 29.06.2018 20:34

Byle kogo żaden pracodawca nie zatrudni

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie
Kierownik
 Opinia

Firma nie podaje warunku obowiązku znajomości biotechnologii, ponieważ w Starogardzie takich ludzi na rynku nie ma. Jednakże są ludzie, którzy mając wykształcenie wyższe cechują się tzw. inteligencją wrodzoną i potrafią przyswoić cennik 6 stronicowy wraz z katalogiem złożonym z 6-8 stron. Na takich na szczęście firma trafiła i pracują u nas po 7 lat. Jest to specyficzna branża naukowa i nie każdy potrafi się odnaleźć. Nie każdy równiez umie rozmawiać z kadra naukową, lekarzami, doktorami czy z profesorami. To jest specyfika tej pracy niestety Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
coś nie tak...
 Opinia
@Kierownik 10.07.2018 14:21

Skoro firma na takich trafiła to dlaczego poszukujecie pracowników na kilka stanowisk ?

Pomocna?
Tak7Nie
Zuzanna
 Opinia

@Nie polecam, a możesz napisać czym konkretnie różni się to co przedstawiane zostaje pracownikom podczas rozmowy rekrutacyjnej, od tego co rzeczywiście spotyka pracowników podczas wykonywania swoich obowiązków? @D.S. w jakim sensie trudno zwolnić się z GENOPLAST BIOCHEMICALS?

Pomocna?
Tak3Nie
Zuzanna
 Opinia

@Obecny pracownik, z Twojej opinii na temat GENOPLAST BIOCHEMICALS wynika, że widzisz sporo plusów co do pracy w tej firmie. Czy zechciałbyś je wymienić? Napisałeś tez o paru sprawach do poprawienia by w firmie działo się jeszcze lepiej. Co konkretnie byś zmienił? @dyziol, Twoje pytanie jest bardzo ważne i również liczę na to, że ktoś na nie odpowie. A może Ty już wiesz coś więcej i się tym podzielisz?

Pomocna?
Tak1Nie
Obecny pracownik
 Opinia

Idealnych firm nie ma, zawsze cos można poprawić ale nie jest źle,

Pomocna?
Tak1Nie
Daniel
 Opinia

Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o pracy w firmie?

Pomocna?
Tak4Nie
S.Did.
 Opinia
@Daniel 07.04.2018 18:48

Witaj Danielu, pytasz o informacje odnośnie pracy w firmie Genoplast, także odpowiem Tobie krótko, praca w tej firmie to przerost treści nad formą, ale każdy musi przekonać się na własnej skórze i "blednych" decyzjach odnośnie nowej pracy. Pozdrawiam i życzę powodzenia na gruncie zawodowym.

Pomocna?
TakNie
Henryk
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakąś rekrutację?

Pomocna?
Tak21Nie
Marta
 Opinia

A ja właśnie jestem zatrudniona od dwóch msc. Tak wyrozumiałych szefów dawno nie miałem. Jak zachorowało mi dziecko bez problemów miałam wolne, jak musiałam pilnie wyjechać w sprawie rodzinnej również. Widać że opisuje to osoba która właśnie wyleciała z hukiem. Jak w życiu Ci co pracują sumiennie u każdego mają dobrze, Ci co się obijają niestety nie. Szef z kolei to bardzo wykształcony człowiek i nie słyszałam od starszych pracowników, żeby kiedykolwiek podnosił głos, jedynie to zwraca kulturalnie uwagę co warto poprawić a co jest w porządku. Jak w każdej pracy

Pomocna?
Tak10Nie
Bolo
 Opinia

Czy GENOPLAST BIOCHEMICALS ma jakieś potrzeby kadrowe? Słyszałem, że to dobry pracodawca, może coś bym tu znalazł dla siebie?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

Pracujesz w GENOPLAST BIOCHEMICALS? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia oraz tego co najbardziej lubisz w swojej pracy.

Pomocna?
Tak31Nie
Andrzej
 Opinia

Mam pytanie odnośnie placówki w Rokocinie (woj. pomorskie). Jak wygląda praca magazyniera, jakie są zarobki, ile zmian, jaka atmosfera i czy da pogodzić się pracę magazyniera z studiami zaocznymi ? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pomocna?
TakNie
Patryk
 Opinia
@Andrzej 17.10.2016 05:17

Witaj Andrzeju! Z tego co wiem, to pracodawca zmieścil oferte pracy na stronie UP, w tej ofercie jest wszystko napisane, chociażby proponowane zarobki. Pracodawca jest ok, atmosfera w pracy normalna, wszyscy pracownicy sa po studiach, wiec duza kultura jest w pracy o co dbaja właściciele. Jezeli jestes chetny do pracy to jest bardzo dobre miejsce,na pewno jest dla ludzi, którzy chca pracowac a nie tylko do pracy przychodzic. Patryk

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Patryk 17.10.2016 08:10

Jak wyglądają godziny pracy? Ile zmian ?

Pomocna?
Tak4Nie
Malwina
 Opinia

GenoPlast Biochemicals oferuje produkty do Hodowli Komórkowych- Nest Scientific Biotechnology, do PCr, Plastiki Marki Biologix. Polecam !

Pomocna?
Tak6Nie

Zostaw opinię o GenoPlast Biochemicals - Starogard Gdański

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GenoPlast Biochemicals

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny