ROS-POL MURZECKI ZBIGNIEW

Piotrków Trybunalski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 5 ocen.

Opinie o ROS-POL MURZECKI ZBIGNIEW

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROS-POL MURZECKI ZBIGNIEW

leszek

Hej, a moze ktoś sie orientuje czy funkcjonuje tu jakis system socjalny?

Zbigniew Fonfara

W dniu 20 maja 2011 r. zawarłem umowę z Syberyjską Spółką Drzewną ROSPOL z Piotrkowa Trybunalskiego, ul. Wysoka 19 na budowę „ruskiej bani”. Wpłaciłem zaliczkowo 36.000zł. Do dnia dzisiejszego tj. 30 października 2014 r. nie mam ani bani ani zwrotu zaliczki. W dniu 28 sierpnia 2012 r. złożyłem pozew do Sądu Rejonowego w Piotrkowie Trybunalskim przeciwko Spółce ROSPOL. Cały czas toczy się proces, a terminy spraw są ciągle odraczane (ostatni 4 czerwca 2014 r., 29 września 2014r.). Na jednej ze spraw Sąd powołał biegłego sądowego do spraw budownictwa, który miał stwierdzić czy pozwana Spółka dysponuje ww. banią (gdyż prezes Spółki Zbigniew Mużecki twierdzi, że cały czas ma ją w magazynie Spółki) i w jakim jest ona stanie. Powołany biegły sądowy Pan Jacek Jędrzejczyk w dniu 25 kwietnia 2014 r. udał się pod wskazany przez Sąd adres Spółki i stwierdził, że firma ROSPOL nie figuruje pod wskazanym adresem od dnia 30 czerwca 2013 r. (pismo biegłego do Sądu do udostępnienia osobom zainteresowanym). W związku z powyższym sprawę skierowałem do Prokuratury Rejonowej w Piotrkowie Trybunalskim. Zatem ostrzegam wszystkich, którzy chcieliby nawiązać kontakt z Spółką ROSPOL. Zainteresowanym służę odpisami pism do Sądu i Prokuratury w Piotrkowie Trybunalskim Zbigniew Fonfara Adres e-mail: zbigniewfonfara@wp.pl

?

ja - 2012-05-13 00:27:43 Proszę o konkretyja buduje z ta firma domek jednorodzinny .firma ros-pol to jedna z najlepszych firm w polsce jezeli chodzi o cedr,widzielismy z rodzina jego domy nowe i zamieszkane kilka lat drodzy panistwo zycze wam takich firm do budowy domu jak ros-pol.Pozdrawiamy

ja

Proszę o konkrety

anonim

Uwaga na (usunięte przez moderatora), wyłudza pieniadze a domów ani drewna nigdy nie zobaczycie!!! NIE POLECAM, Ściga go masa osób!

Zostaw opinię o ROS-POL MURZECKI ZBIGNIEW - Piotrków Trybunalski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROS-POL MURZECKI ZBIGNIEW