ASECURA Likwidacja Szkód

Adres: ul. Feliksa Michalskiego 23A, 44-193 Knurów

NIP: 9690421510 REGON: 278334501

ASECURA Likwidacja Szkód
1 56 6 1

Opinie o ASECURA Likwidacja Szkód

Filtruj opinie po kryteriach:

rozczarowany
 Opinia

Moja styczność z firmą ASECURA to odbycie płatnego szkolenia w Knurowie, zapewnienia o chęci podjęcia współpracy po szkoleniu i tyle. Po zainkasowaniu kasy i przeszkoleniu (poziom dość przeciętny) po prawie miesiącu i upominaniu się o umowę wreszcie otrzymałem wzór do podpisania. Podpisałem, odesłałem i wszelki słuch zaginął. Wysłanych kilka maili z prośbą o wyjaśnienia o co chodzi pozostały jednak bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Więc trudno traktować tę firmę poważnie - zero kompetencji i profesjonalizmu. Jeżeli sama współpraca z nimi też tak wygląda, to dobrze się złożyło, że nic z niej nie wyszło. Jednak NIE POLECAM!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: traktować poważnie potencjalnych współpracowników

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia
@rozczarowany 26.11.2018 21:51

Czy mógłbyś doprecyzować kilka informacji, które przedstawiłeś w swoim wpisie? Jak dokładnie przebiegał okres Twojego zatrudnienia? Chcesz powiedzieć, że firma złożyła Ci propozycje pracy, podpisałeś umowę, a ostatecznie nie zostałeś zatrudniony? Będę wdzięczna Twoją odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rozczarowany
 Opinia
@Alicja 28.11.2018 15:15

Nie pracowałem w tej firmie. Sam się zgłosiłem do współpracy w odpowiedzi na ich ogłoszenie. Zapłaciłem za szkolenie, pojechałem 300km, wynająłem hotel (szkolenie 2-dniowe). Otrzymałem tandetny certyfikat o ukończeniu szkolenia i pełen zapału do pracy wróciłem do domu. Pomimo zapewnień podczas szkolenia o tym, że zostanie podpisana umowa i upominania się o nią, w końcu została podpisana ale tylko z mojej strony bo zwrotnie podpisana przez właściciela Asecura już nigdy do mnie nie wróciła. Nawet o fakturę za szkolenie musiałem się upominać kilka tygodni. To firma uduś i już - zdania nie zmienię

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szkodnik
 Opinia

Pracowałem w firmie i nie polecam. Choć minęło już kilka lat a pieniędzy dalej nie otrzymałem. Arogancja w stosunku do pracownika, ciągle napominanie. Stanowczo odradzam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia
@Szkodnik 15.12.2018 14:32

Czy próbowałeś wyjaśnić te sytuację z szefostwem firmy ASECURA? Twój komentarz brzmi niepokojąco. Jeżeli firma zalega z należnością za Twoją pracę, warto zgłosić się do odpowiednich instytucji. Na forum nikt z użytkowników nie będzie w stanie pomóc Ci w rozwiązaniu tej sytuacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w ASECURA Likwidacja Szkód?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia

Rozczarowany, może podasz swoje dane: imię nazwisko i adres. Chętnie zweryfikujemy kto i po co pisze takie rzeczy. Nie wystawiamy sobie komentarzy sami. Zamieszczane są przez naszych współpracowników. Jeżeli jesteś z konkurencji a pewnie tak to słabe to jest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LUKASZ
 Opinia

Współpracuję z firmą Asecura już od roku i wszystko jest w najlepszym porządku, duża ilość zlecanych oględzin, możliwość dostosowania terenu pracy do możliwości likwidatora. Dla wszystkich którzy piszą o rozliczaniu, widać że nie macie Państwo doświadczenia we współpracy z korporacjami, które po pierwsze, żeby zrobić rozliczenie miesiąca potrzebują 7-14 dni a potem mają 30 dniowe terminy płatności także od zamkniętego miesiąca do przelewu od ubezpieczyciela za wykonane oględziny to czas około 45 dni. W 100% polecam

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monia
 Opinia

Nawiązałam współprace z firmą ASECURA po odbyciu szkolenia w Warszawie. Jestem zadowolona i mogę polecić ta firmę. Zleceń nie jest dużo, ale w lecie ma być więcej więc czekam na wichury i ulewy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawa
 Opinia
@Monia 09.03.2018 08:25

jaka jest forma zatrudnienia? czy firma zapewnia zatrudnienie po szkoleniu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ruda
 Opinia
@ciekawa 09.03.2018 11:49

@ciekawa wszystko zależy od Twojego zaangażowania na szkoleniu, jak pójdziesz żeby posiedzieć i wziąć papier to pewnie nie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@ciekawa 09.03.2018 11:49

Po odbyciu szkolenia każdej osobie umożliwiamy rozpoczęcie współpracy. Podpisuje się umowę o współpracy a sposób rozliczenia to wystawienie faktury (osoby na działalności) lub umowa o dzieło (jeżeli nie mamy działalności). W okresach letnich jest bardzo dużo szkód więc zarobki są wysokie. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na: szkolenia@asecura.com.pl. Informacje również na naszej stronie internetowej. ASECURA

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ruda
 Opinia

Profesjonalne szkolenie, po którym można nawiązać współpracę z firmą, co do formy zatrudnienia można się dogadać z tego co wiem, ale szczegółów nie znam, bo działam na zasadzie umowy o współpracę na własnej działalności. Możliwość zarobienia dużych pieniędzy, zwłaszcza w okresie masowym - letnim. Polecam osobom, które mają dosyć pracy w sprzedaży, likwidacja szkód działa jak terapia :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Nick czy od zawsze był problem z terminowością wypłat w ASECURA Likwidacja Szkód? Czy wszystkie stanowiska mają ten problem? Ktoś próbował w jakiś sposób rozwiązać ten problem? Właśnie firma rekrutuje na stanowisko terenowy likwidator szkód w uprawach (http://www.gowork.pl/praca_podglad,6641998?keywords=&region=), dlatego ważne są te informacje.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ex
 Opinia

Jeżeli interesuje Cię dopominanie się o zarobione pieniądze, lubisz jak zleceniodawca nie ma dla Ciebie szacunku mimo należycie wykonanej usługi, to polecam ;)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Ex 13.04.2017 12:47

Potwierdzam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Michał, zamierzasz aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia
@Alicja 10.04.2017 13:05

chciałbym podjąc współprace zewnetrzna (dorywcza) warto ? jak atmosfera, zrobki ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@świąteczny dlaczego? Powiedz proszę coś więcej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
świąteczny
 Opinia

Z dala od tej firmy, dobra rada.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia
@świąteczny 22.12.2016 17:27

Jak wygląda współpraca z Asecura jako terenowy likwidator ? Warto, opłaca się, dużo zleceń ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pol
 Opinia

Z tego co wiem to szkolenie jest obowiązkowe i nie można narzekać na to w jaki sposób jest prowadzone, ludzie są profesjonalni i dobrze szkolą, więc o co chodzi?

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o ASECURA Likwidacja Szkód - Knurów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASECURA Likwidacja Szkód

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.
  • ASECURA Likwidacja Szkód
  • ul. Feliksa Michalskiego 23A
    44-193 Knurów
  • http://www.asecura.com.pl

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny