Byś Wojciech Byśkiniewicz

Adres: Arkuszowa 43, 01-934 Warszawa

NIP: 1180094315 REGON: 011773311

Byś Wojciech Byśkiniewicz
4 54 6 1

Opinie o Byś Wojciech Byśkiniewicz

Filtruj opinie po kryteriach:

sssss
 Opinia

Super firma!

Pomocna?
Tak1Nie
Dede
 Opinia

Za chwilę minie rok odkąd tu pracuje. Od początku byłem i jestem bardzo dobrze traktowany przez szefostwo a i mogę liczyć na kumpli z pracy. Praca jak każda inna, jest co robić, ale wynagrodzenie zawsze na czas ;)

Pomocna?
Tak2Nie
Pablo
 Opinia

Polecam firmę BYŚ

Pomocna?
Tak4Nie1
Wiesiek
 Opinia

Jeśli szukasz dobrej atmosfery pracy, normalnej, godnej płacy na czas to nie macie się nad czym zastanawiać. Lenie się tu nie odnajdą, ale jeśli ktoś uczciwy i pracowity to będzie zadowolony, takie jest moje zdanie

Pomocna?
Tak5Nie1
Grzechu
 Opinia

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Teraz styka mi 4 miesiąc i nie narzekam ani na pracodawców, ani współpracowników ani płace. Czasami tylko słabo się jeździ po Warszawie :D

Pomocna?
Tak4Nie1
Krystek
 Opinia

Jak dla mnie wszystko ok, dostałem umowę jaką chciałem, samochody nowe i atmosfera git. Jedyne problemy w mojej pracy sprawiają klienci, ale to już inny temat :D

Pomocna?
Tak8Nie1
Czarek
 Opinia

A ja pozdrawiam wszystkich kolegów z Bysia i całe szefostwo :)) Naprawde dobrze sie z Wami pracuje ;-)

Pomocna?
Tak9Nie1
Daniel
 Opinia

Naprawde nie rozumiem niektórych komentarzy.. Nie podoba się to nie pracujcie. Ja ciężko pracuje, jestem uczciwy to i nie mam problemów i wszystko jest na czas, jak trzeba. Dodatkowo Klienci zawsze zadowoleni z usług, które serwujemy, co motywuje do działania. Myślę, że łatwiej napisać coś złego niż docenić pracodawce, kiedy jest ok. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak9Nie1
Kristofo
 Opinia

Wszystko w porzadalu Chyba pierwsza firmą w ktorej pracuje która ma spoko przełożonych.

Pomocna?
Tak10Nie1
Jakub
 Opinia
@Kristofo 04.04.2019 16:53

Mam podobnie, ale oprócz tego, że są spoko i to wypłata na czas w końcu :D

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rraff
 Opinia

Praca jak w obozie.Zero szacunku.Ogólnie dziady.nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie12

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adek
 Opinia

Nie ma na co narzekać. Pracuję dokładnie tyle godzin na ile się umówiłem i jest git.

Pomocna?
Tak11Nie1
Damian
 Opinia

Pracuje pół roku i polecam

Pomocna?
Tak9Nie2
Kabala
 Opinia
@Damian 31.03.2019 11:49

Ja już cztery lata. Początki nie były łatwe, ale teraz jest spoko. Też polecam pracodawcę.

Pomocna?
Tak9Nie1
Artur
 Opinia

Dokładnie, podpisuje się pod komentarzem ponizej. Nikt złotych gór nie obiecuje, kazdy zna warunki wiec narzekanie na coś na co się zgodziło jest troche słabe :D Ja nie narzekam i polecam

Pomocna?
Tak12Nie1
Paweł
 Opinia

Ludzie zastanowcie się, co wy wygadujecie jak wam źle i beznadziejnie w tej firmie, przecierz kierownik Ostrowski nikomu nie przykłada pistoletu do głowy. Jak komuś źle to zawsze może odejść, ja powiem tak ja pracuje w BYŚ od dwóch lat, najpierw jeździłem na koszach, a teraz pracuje jako brygadzista na Wawrze i nie narzekam. Warunki są takie na jakie się zgodziłem, zatrudniając się,nikt mi nie obiecywał, że będę pracował po 5godz i dostawał po 7tyś. Więc każdy kto się zatrudnia to chyba wie na co się zgadza.

Pomocna?
Tak13Nie4
Karol M
 Opinia

Pracuję już trzy lata i może początki nie były łatwe to teraz nie narzekam. Najważniejsze, że wypłata na czas, nie tak jak to wczesniej u innych pracodawców mi się trafiało.

Pomocna?
Tak35Nie3
Kkk
 Opinia
@Karol M 25.02.2019 13:34

Potwierdzam, z wypłatą wszystko na czas.

Pomocna?
Tak8Nie1
Dla znajomych Koszu
 Opinia

Mało kto ma pracę która sprawia mu mega satysfakcję, ale bez przesady. W Bys spoko się pracuje. Żygać mi się chce jak smety czytam niektórych osób tutaj. Wymagania samemu sobie trzeba stawiać, a nie marudzić i na wszystko na świecie narzekać. Mi się tutaj dobrze pracuje i polecam innym.

Pomocna?
Tak8Nie1
Fanek
 Opinia

Jestem zadowolony z pracy w firmie BYŚ . Co prawda, nie jest to szczyt moich marzeń, ale nie mam na co złego słowa powiedzieć i na pewno na razie nie będę rozglądać się za niczym innym póki co.

Pomocna?
Tak9Nie
Karolina
 Opinia

Praca w tym miejscu jest w porządku.

Pomocna?
Tak10Nie
Roman
 Opinia

Pracuję niecały miesiąc.. Na razie nie widzę praktycznie żadnych złych stron tej pracy, chyba że klient nie chce współpracować, to może być ciężko, ale nieprzyjemnych sytuacji z klientami jest bardzo mało. chetnie wypowiem się za kilka miesięcy, mam nadzieje, że powtórzę to samo co większyć tych pozytywnych opinii tutaj

Pomocna?
Tak10Nie
Tomasz
 Opinia

Ludziom łatwiej napisać złe słowo, a jak już pochwalić to nikomu się nie chce pisać ;) Ja powiem tak - praca, jak każda inna. Pracujesz to masz, jak się lenisz i masz gdzieś to wypad. Ja ciężko pracuję, ale nigdy nie pracowałem ponad moje siły, wypłata na czas, kierownictwo miłe, koledzy z pracy spoko. Polecam ;)

Pomocna?
Tak10Nie2
Henry
 Opinia

Wszystkie pozytywne opinie są w pełni zasłużone i podpisuje się pod każdą z nich :)

Pomocna?
Tak10Nie6
pracownik
 Opinia
@Henry 21.03.2019 19:35

jakie pozytywne są prawdziwe? Prawdziwe jest to ze ludzie charuja po 12 godzin dziennie zeby dostac wypłatę(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aga
 Opinia
@Henry 21.03.2019 19:35

jak można być tak podłym i kłamac tu. To wpisywanie pozytywnych komentarzy nic nie znaczy bo wpisują to własciciele. Pewnie juz nikt nie chce tych czworakach pracować bo z czasem tylko choroby - od tych pleśni i syfu.

Pomocna?
Tak6Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

pozytywne komentarze wpisują właściciele firmy, bo firma to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia

Negatywne komentarze jak zawsze piszą ci, którzy podpadli szefostwu i później pretensje.. Pracuje w firmie pół roku i nigdy nie zaznałem żadnych nie przyjemności, kończę pracę o czasie, wypłata w terminie. Ja nie mogę powiedzieć złego słowa

Pomocna?
Tak26Nie1
pracownik
 Opinia
@Mariusz 02.03.2019 17:59

o czasie? Przecię kierowcy pracuja po 12 godzin. Człowieku ty nie wiesz co to czas pracy

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrew
 Opinia

Bardzo dobre relacje z szefostwem i innymi pracownikami - czyli po prostu atmosfera w firmie, przekładają się na relacje z klientem i jakość usług. Polecam pracodawcę i pozdrawiam :)

Pomocna?
Tak6Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Zgadzam się z większością opinii tych pozytywnych. Pracodawca jest w porządku. Pracuje dla BYŚia już trochę czasu i nie mam zastrzeżeń.

Pomocna?
Tak8Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirek
 Opinia

Brak szacunku dla czlowieka i hamstwo jakie panuje w tej budzie gdzie siedzą kierownicy to wszystko sklada się na jedną myśl. Dziad trans nr uno

Pomocna?
Tak21Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@Mirek 01.12.2018 07:44

Doświadczyłeś braku szacunku ze strony kierownictwa firmy Byś? Jeżeli rzeczywiście tak było to, czy zgłaszałeś może ten fakt szefostwu firmy? Opisz dokładnie, jak wyglądały sytuacje, które według Ciebie były oznaką braku szacunku do Twojej osoby. Opisz proszę, jak one wyglądały.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawel
 Opinia
@Piotr 02.12.2018 17:17

Piotrek sam czynisz takie sytuacje w biurze więc na ujjj się jeszcze pytasz???jednak twoje wykształcenie nie świadczy o inteligencji której u Ciebie akurat brak

Pomocna?
Tak9Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol M
 Opinia
@Mirek 01.12.2018 07:44

Ojj chyba kolega podpadł kierownictwu i teraz żal wylewa. Ja nie narzekam na przełożonych. Jasne polecenia służbowe wydają, realizuję je i żyje w zgodzie.

Pomocna?
Tak27Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artek
 Opinia
@Karol M 25.02.2019 13:36

Czyli z ciebie jest wazeliniarz

Pomocna?
Tak3Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol M
 Opinia
@Artek 15.03.2019 14:18

Wazeliniarz.. Czasami pracownicy stwarzają takie sytuacje, że na miejscu pracodawcy na pewno nie byłbym zadowolony, a ten kto uczciwy, na pewno jest tu dobrze i godnie. Tak jest wszędzie!

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaro
 Opinia
@Artek 15.03.2019 14:18

Wazeliniarz? Teraz tak uczciwych pracowników się nazywa? :D Arek weź się za robotę, a nie głupoty wypisujesz ;)

Pomocna?
Tak5Nie1
Man
 Opinia

Polecam zarówno z perspektywy klienta jak i pracownika :) stosunki w pracy przekładają się na pozytywną atmosferę, którą odczuwają klienci, a pracodawca to bardzo równy, porządny gość

Pomocna?
Tak7Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysiek
 Opinia

A mi najbardziej podoba się stosunek pracodawcy do pracowników.. Uczciwość, szacunek i wyrozumiałość..

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gapa
 Opinia
@Krzysiek 15.03.2019 10:02

To oczywiście jest ironia ..... ? Już się uśmiałem

Pomocna?
TakNie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Irek
 Opinia

Wszystko super. polecam

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol M
 Opinia

Póki co pracuję 3 miesiące w firmie BYŚ i zarówno współpracownicy jak i szefostwo bardzo mi odpowiadają. Klienci zawsze są zadowoleni, zresztą ja sam pamietam jak kiedyś korzystaliśmy z rodzicami z usług tej firmy, dało sie wyczuć bardzo przyjazną atmosferę. Polecam jako miejsce pracy. A krytyka zawsze jakaś będzie, zwłaszcza gdy firma znana i lubiana :) A najczęściej komentują Ci którzy coś przeskrobali a potem zdziwieni, że szefostwo niezadowolone

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Byś Wojciech Byśkiniewicz - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Byś Wojciech Byśkiniewicz

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.