interselektie

Rotterdam

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 30 ocen.

Opinie o interselektie

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie interselektie

kiszka

Dla pracowników z Polski firma bez przyszłości .Pozostało kilku Polaków większość to Litwini na Litwińskich umowach! można to tak nazwać umowy!

monter

cienko oj cienko! jeden projekt a drugi to końcówka dla monterów rusztowań nie ma przyszłości

Polak

Natalia jak widzę chcesz na siłę coś tu pomóc lecz dużo rzeczy nie Wiesz np. firma przedłuża Ci kontrakt wysyła Ci kopie na emaila a tam są wypisane właśnie takie bzdurne wymyślone nazwy stanowisk pracy a dlatego aby płacić jak najniższą stawkę ciągle jesteś nowym pracownikiem i ciągle odnawiają umowy lub idziesz do innej firmy matka i córka itd.. jesteś fachowcem z 15 letnim doświadczeniem stawka powinna wynosić około 13.9 /h (monter rusztowań) bez rzadnych dodatków typu kilometrówka! itp.! a prawie wszystkie aizenbiura w holandii właśnie tak robią dużo by pisać opisywać tłumaczyć najgorsze jest to że ludzie odpuszczają i nic z tym nie robią Przykre prawdziwe :( jednym słowem wyzysk człowieka i tyle na temat...

Natalia

@Polak to czemu podpisałeś umowę, w której nie zgadza się twoje stanowisko pracy? @ksenik niestety często tak jest, że jak ktoś jest nowy to się uczy i staży pracownicy muszą tym nowym osobom pomagać.

Polak

jesteś monterem rusztowań a w umowie asystent produkcji ! śmiechu warte!

Natalia

@ksenik czyli Litwini przyjeżdżają do Polski pracować czy piszesz o jakiś innych obcokrajowcach jak na przykład Ukraińcy? Możesz powiedzieć czym jest spowodowana tak mała liczba Polaków w Interselektie? Czy firma nadal zatrudnia Polaków czy już nie? To ważne dla osób, które chciałyby podjąć tam pracę.

ksenik
@Natalia 21.09.2017 08:51
@ksenik czyli Litwini przyjeżdżają do Polski pracować czy piszesz o jakiś innych obcokrajowcach jak na przykład Ukraińcy? Możes...

Litwini przyjeżdżają pracować do Holandii! Pracują za 440e fakt jest taki że dopiero się uczą a starzy pracownicy-Polacy- są obciążani dużo większą ilością pracy

ksenik

firma Litwinów a Polaków na palcach policzyć projekt Ternauzen Doowv kilka lat temu Polaków z tej firmy było najwięcej obecnie 2-3 osoby zostały a szkoda bo to oni robili najlepszą robotę a skąd wiem a stąd że widzę to na żywo bo tam pracuję!

Natalia

Ja tylko przypomnę, że forum Go Work posiada regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie poszczególnych pracowników/ obrażania innych ludzi. Poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.

zzppeyer

Ja o swoje umiem sie targowac i zgodzili sie na moja stawke. Narazie od 3 tygodni ale nie narzekam. Jak cos sie zmieni to dodam opinie.

Gregor k

Oszusci , przez duże O . Omijaj tą pseudo firmę szerokim łukiem .

Krzysztof

Ta firma to katastrofa. Po zakończonym projekcie zaczynają dopiero szukać kolejnego mimo że dwa tygodnie wcześniej wiedzieli że kończymy. . Zero przygotowania. Kwatery mają wiele do życzenia. Nie płacą kilometrówki tylko obiecują. Wypłaty też się nie zgadzają. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! JAK NAJDALEJ !!!!!!!!!!!

Seagull

Właśnie zakończyłem przygodę z ta firmą.Ogólnie mogę ją określić jako żenującą i proponuję się zastanowić dwa razy zanim się z nimi zwiąże. Oferują krótkie zlecenia i długie przerwy pomiędzy,nie płacą za kilometry i zawsze coś odliczają od wypłaty. Nie polecam.

geru

niepoważni to najdelikatniej powiedziane

robert

praca w Rotterdamie.. to już daje do myślenia pozytywnie. Poza tym nie jest to agencja pracy, która pośredniczy w ściąganiu Polaków do pracy za granicę, ale poważna firma, która szuka fachowców. Według mnie to fajna firemka, ale ja bym się bał wyjechać.

koleś
@robert 15.05.2016 12:11
praca w Rotterdamie.. to już daje do myślenia pozytywnie. Poza tym nie jest to agencja pracy, która pośredniczy w ściąganiu Pol...

normalna ? heh dobre słowo ! obecnie ściągają ludzi z Litwy masowo jak leci a fachowców to na palcach policzyć liczy się sztuka! pracują nawet za 380e za 40 godzin pracy tygodniowo ! czysty wyzysk i to jest Twoja normalna firma, dobrze jest pisać nie wiedząc i nie doświadczając pracy w tej firmie

sc afolder harema

pracowalem w tej dziadowskiej firmie 3 lata, na poczatku super, wysoka stawka itp, a potem same klopaty, szefowie sie poklocili i sie zaczelo, najgorsze nastapilo potem jak zartudnili polke do biura, katastrofa, z tego co wiem aktualnie firma ma problemy z platnosciami na czas, albo stracila plynnosc finansowa albo waluja kase na kontach na procent, dzwonili ze maja robote i czy nie wrocilbym , odpowiedzialem NIE, !!!!! nie chce dziadostawa

lady kasia

sceptyzym na formach internetowych takich jak to zaczyna mnie przytłaczać. owszem, chcę iść do pracy w interselektie ale nie mam jakiegoś bardzo negatywnego podejścia do życia tak jak wielu użytkowników tutaj. dlatego chcę się bardziej dowiedzieć jakie PLUSY ma praca w interselektie i czym są lepsi od innych pracodawców w tej branży

Prawda
@lady kasia 27.03.2015 14:38
sceptyzym na formach internetowych takich jak to zaczyna mnie przytłaczać. owszem, chcę iść do pracy w interselektie ale nie ma...

coraz gorzej ! obniżki płacy tytułem różnych obciążeń np. za mieszkanie lub narzędzia oraz środki ochrony ciała itp. zasada pracować nie dyskutować !

kalijesc
@Prawda 12.03.2017 11:23
coraz gorzej ! obniżki płacy tytułem różnych obciążeń np. za mieszkanie lub narzędzia oraz środki ochrony ciała itp. zasada pra...

Kilometrówki placa 0.19 za km wiec nie piszcie ze nie. Stawki schodza wszedzie w dól bo kontraktorzy schodza ze stawek i zejda jeszcze bardziej jak sie ukraincy dolacza. Niekórzy chca pracowac za 4€ za godzine i co wy na to? Najlepiej sie wychodzi jesli sie mieszka na stale w Holandii bo mieszkan to oni za duzo nie maja. Seagull jesli byles krótko zatrudniony a dlugie przerwy miales miedzy nimi, to zapewne kontrakor cie nie chcial, jak juz jeden cie nie chce to potem trudno o nastepnego. Ja dam srednia ocene bo jest srednio.

kitka

Ale powiało sceptycyzmem. A ktoś wcześneij napisał, ze zarobki sukcesywnie idą w górę, wiec chyba nie ma się co martwić na zapas. Może te opinie wystawiają parcownicy, którzy byli tak krótko i tak naprawde nie wiedzą jak jest w firmie. Zawsze tak bywa, ze Ci którzy widzieli najmniej to mają najwięcej do powiedzenia.

sok z buraka
@kitka 13.03.2015 01:56
Ale powiało sceptycyzmem. A ktoś wcześneij napisał, ze zarobki sukcesywnie idą w górę, wiec chyba nie ma się co martwić na zapa...

Czytaj dobrze wypowiedzi ! podwyżek nigdy nie było i nie będzie za to obniżki były i są To jest prawda! :(

pinek
@kitka 13.03.2015 01:56
Ale powiało sceptycyzmem. A ktoś wcześneij napisał, ze zarobki sukcesywnie idą w górę, wiec chyba nie ma się co martwić na zapa...

Polaków zostało kilkunastu starych pracowników! a nowi to tylko Litwini zatem domyśl się dlaczego tak się dzieje ... podpowiedź- przykład, zarabiałem kilka lat temu 500e na rękę obecnie mamy 475e

Mistrz

Myślę, że ich oferta jest skierowana do ludzi, którzy są pewni swego i chcą uzyskać dobre wyniki w pracy. Zastanawiam się tylko jaka jest stawka na 'dzień dobry' oferowana i co należy sobą zaprezentować, żeby mieć pewność, że przejdzie się proces rekrutacji. Swoją drogą ciekawe jak go przeprowadzają.

monika

mąż zrezygnował z pracy w tej firmie pracował ponad 3 lata na jednym projekcie problem to obniżka płacy obecnie zarabia 40 euro więcej na / tydzień pracy a to naprawdę jest dużo :)

gwizdek

ja pracuje 4 lata dla firmy inteseleki na jednym projekcie masakra co sie teraz dzieje i musialem sie zwolnic nie polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

batek

system jest prosty człowiek to maszyna która ma zarabiać jak najwięcej dla firmy reszta się nie liczy! np. mój ostatni awans to obniżka zarobków :( wystarczy?

PORAŻKA

NIE POLECAM TAK SAMO JA PRACUJE JUŻ 3 ROK I NIE SZANUJĄ NIC. SZEF JEST NOWY I PAZERNY BARDZO NA KASĘ.ZAROBKI SYSTEMATYCZNIE IDĄ W DÓŁ. NIE POLECAM

anonim

(usunięte przez administratora)

PORAŻKA

Zuber cały czas idą zarobki pomału w dół systematycznie.Nie rozumie tylko tych ludzi co nic nie piszą i nie głosują przy wypowiedziach

PORAŻKA

Zuber cały czas idą zarobki pomału w dół systematycznie.Nie rozumie tylko tych ludzi co nic nie piszą i nie głosują przy wypowiedziach

loki

pracowałem ponad rok, biuro starało się pomóc ale często im nie wychodziło przyjmowałem się to zarabiałem 500 e na rękę jak się zwalniałem było już tylko 460e zatem samo mówi za siebie! raczej też nie polecam Ps. chociaż są też gorsze firmy :(

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

wypowiedź krótka i na temat :) a co do pytania pracowałem ponad rok. Pozdrawiam

były pracownik

nie polecam

anonim

yyy.. jak to nie ludzie w biurze? rozumiem, że zostaleś źle potraktowany? może napiszesz nam wszystkim o co chodziło?

scafolder

jak najdalej od tej firmy

kosek
@grzegorz 05.01.2017 12:24
Ci co z hukiem wylatuja, to pisza potem bzdury o 10€ za nadgodzine, a prawda jest taka ze 50% lub 100% jest ustatowowo ustalone...

co za bzdury tu wypisujesz ustalone? nadgodziny wychodzą nie całe! 10e a czasem i mniej ! więc nie pisz jeśli nie Wiesz! a co do wylatywania nikogo z Polaków nigdy nie wyrzucili sami odchodzą! Pozdrawiam.

R. A
@grzegorz 05.01.2017 12:24
Ci co z hukiem wylatuja, to pisza potem bzdury o 10€ za nadgodzine, a prawda jest taka ze 50% lub 100% jest ustatowowo ustalone...

Witam kolego mylisz się ją pracuje dla tej firmy od 5 lat na jednym projekcie i nie szanują stałych pracowników teraz sobie wymyślili że mam im oddać za mieszkanie za pół roku bo za dużo wolnych dni miałem i co tydzień 50 euro ginie teraz zarabiam 425 euro czas na zmianę a firma się zepsuła od czasu Michela.

blblblblb

mój mąż tam pracuje. Mieszkania nie są luksusowe ale czyste i ok. Nadgodziny jakieś są, ale bez szału.

marcin zag

czesc możesz cos napisac o nadgodzinach placa czy nie i ile jakie maja mieszkania w dobrym stanie czy jakies nory

Były pracownik.

W tej firmie-porażka! Pierwsza kwestia: im dłużej się pracuje, tym mniej Cię będą szanować. Druga kwestia: nowy szef (usunięte przez administratora) nie widzi ludzi, tylko pieniądze jakie może z danego pracownika wyciągnąć. Postawisz się, to Cię zwolnią! Będziesz się domagał swoich praw, też Cię zwolnią! (usunięte przez administratora) To tylko wierzchołek góry lodowej. Doświadczonemu monterowi płacą tyle samo co świeżakowi. Ogłaszają się, że dają firmowe auto a w rzeczywistości trzeba mieć swoje. Nie płacą kilometrówki, a biorą pieniądze z Belastingu. Jeżeli masz możliwość, to omijaj tą firmę szerokim łukiem!!!!

gerustbau48

to co zaczelo sie dziac w tej firmie od kilku miesiecy to parodia. wszystkim monterom rusztowan bez poinformowania obcieli stawki o 50 euro za tydzien. Kiedy bylismy w biurze powiedziano nam ze tak jest dobrze. Za nadgodziny wychodzi mniej niz 10 euro Jedna wielkka porażka

Irek

Pracowałem ponad rok z początku było ciężko ale jak złapałem projekt dłuższy to praca super starają sier pomóc polakom polecam

Zostaw opinię o interselektie - Rotterdam

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie interselektie