Beskidzkie Centrum Kapitałowe Jacek Węglarz

Adres: Ratuszowa 2 lok. 5, 43-300 Bielsko-Biała

NIP: 9371024620 REGON: 002396663

Beskidzkie Centrum Kapitałowe Jacek Węglarz
2 12 6 1

Opinie o Beskidzkie Centrum Kapitałowe Jacek Węglarz

anonim

o proszę wszystkie negatywne opinie które były wystawione i były to jedyne opinie zostały usunięte i nagle zastąpione krótkimi pozytywami. Ciekawe po co ktoś usunął czyjeś opinie. Chyba każdy ma tu prawo ją wyrazić. W skrócie, pan J.W nie wie co to kultura....nie polecam kontaktu z ta osobą.

Niznajoma
@anonim 23.11.2018 18:03

Zgadzam się też nie polecam

Niznajoma
@anonim 23.11.2018 18:03

Negatywne opinie zostay usunięte żeby każdy myślał jaki ten pan jest najlepszy tylko nie wiem w czym dużo by można pisać o tym panu ale szkoda nerwów i słów

Jan
@Niznajoma 25.11.2018 11:16

Opinie mogły być usunięte z uwagi na to, że najprawdopodobniej łamały zasady regulaminu, który obowiązuje na forum gowork.pl. Negatywne opinie mają to do siebie, że pisane są pod wpływem emocji i często przez to używane są tam słowa, które są zakazane na forum publicznym. Jeżeli macie doświadczenia związane z pracą w firmie Beskidzkie Centrum Kapitałowe, to zachęcam do wyrażania swojego zdanie o pracy w tej firmie. Zastanawia mnie, czy obecnie potrzebują jakichś pracowników? Wiecie coś na ten temat?

Eryk
@Jan 01.12.2018 09:01

Najlepiej zapytać właściciela firmy w sprawie pracy tu myślę że takiej odpowiedzi nie podawaj

Jan
@Eryk 02.12.2018 15:01

Rozumiem. Widzę, że obserwujesz wątek opinii o pracy w firmie Beskidzkie Centrum Kapitałowe Jacek Węglarz, dlatego może Ty masz jakieś informacje o tym, jak obecnie wygląda praca w tym miejscu? Każda nowa opinia będzie pomocna dla czytelników, którzy rozważają pracę w tym miejscu. Zachęcam do aktywnej dyskusji.

Marika
@Jan 31.12.2018 12:07

To jest ciekawe że operuje się danymi osobowymi do dyskusji można sobie znaleźć kolegę i podpowiadać o byle czym i kim

Aśka
@Jan 31.12.2018 12:07

Jeżeli jest pan -pani ciekawa -y na temat tej firmy najlepiej zapytać osobiście Wlasciciela

Jan
@Aśka 04.01.2019 11:03

Niestety nie każdy ma okazję, aby zapytać bezpośrednio właściciela firmy o to, jak wygląda praca w firmie Beskidzkie Centrum Kapitałowe Jacek Węglarz. Dlatego powstał ten wątek, aby pracownicy zatrudnieni w tym miejscu mogli podzielić się swoimi opiniami o tym pracodawcy. Może Ty zechciałabyś wyrazić swoją opinię?

DOROTA

Pozdrawiam i dziekuje za pomoc w wyjsciu z tragicznej sytuacji .Szacunek.

Piotrek
@DOROTA 25.10.2018 13:39

Jak dobrze że są jeszcze tacy ludzie którzy chwalą bo ja na pewno bym nikomu nie polecił tego pana i nie wierzę w to co czytam

Henry

W tej branży nie zawsze wszystko idzie dobrze i stąd takie różnice w opiniach!

anonymous

Dziekuje p.Jackowi za pomoc w rozwiazaniu klopotow Merytoryczny i kulturalny polecam

Mark
@anonymous 02.09.2018 13:53

Nie polecam bardzo odpryskliwy jak by był naj zależy w czym taki dobry w(usunięte przez administratora)

Marek

Jestem ciekawy gdzie się podziały te negatywne wpisy dlaczego zostały po usuwane coś mi tu nie gra

anonymous

Polecam duzo mo ten p.pomógl

Edek
@anonymous 02.09.2018 13:40

Najpierw naucz się pisać a potem wychwalają jaki ten pan jest dobry

JADZIA067

Polecam firmę , pomogła mi rozwiązać moje prblemy

Gran
@JADZIA067 10.09.2018 15:27

Zależy jakie problemy nie wierzę w to co czytam

anonim

(usunięte przez administratora)

Rek

Nie rozumiem o co chodzi pierwsze wpis anonumous że odradza a teraz wielkie pochwaly może ktoś podstawiony

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Mi bardzo pomogl oraz mojej córce Godzine tlumaczyl ten pan byl uprzejmy Polecam nikt wczesniej mi tak nie pomogl

ewel

również nie polecam

anonymous

Z calego serca polecam firme Dzieki pomocy wyszlam z problemow Dziekuje

monia

nie polecam pracy w tej firmie...

Zostaw opinię o Beskidzkie Centrum Kapitałowe Jacek Węglarz - Bielsko-Biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beskidzkie Centrum Kapitałowe Jacek Węglarz