Opinie o SBA Euro

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro

kora

Jeżeli ktoś zamierza wyjechać do pracy przez SBA Flex, niech się na tym głęboko zastanowi, bo nie warto. Wszystkie negatywne komentarze, które się tutaj pojawiają to prawda. No, chyba, że ktoś chce pracować tylko na utrzymanie samego SBA to naprawdę warto, bo dla siebie nic nie zarobicie, a biuro ma wszystkich w d---e.

precz z SBA

SBA to oszuści jakich mało. Ściągają ludzi do pracy, ale pracy nie ma. Zapewnią Ci tylko dwa dni pracy, abyś mógł zapłacić za mieszkanie i to wszystko. Jeżeli masz szczęście przepracować tydzień cały, to Twoja tygodniówka wyniesie 200 - 220 euro. To żaden zarobek za tak ciężką pracę. Nie dajcie się złapać na obiecanki SBA. Ludzie uciekają stąd, a oni szukają kolejnych naiwnych w ich miejsce i niestety, znajdują.

migrantka z Noord Braband

Witam,agencja pracy SBa flex to klamcy ,nie maja szacunku dla ludzi.Podpisalam kontrakt 3 tygodnie temu,do dzis nie bylam ani jednego dnia w pracy.Mieszkam na prywatnym mieszkaniu.Kordynator mowil ze jutro pujde do pracy,cdziennie dzwonilam i ciagle mowil to samo.Potem juz nie odbieral telefonow.W biurze powiedzieli ze koordynator do mnie oddzwoni i do tej pory

Ja

Witam wszystkich co do agencji powiem tak w Polsce obiecują 40 godzin tygodniowo po przyjechaniu okazuje sie ze przez tydzien albo dużej pracy nie ma. Dojazd godzine lub wiecej , zakwaterowanie możliwe znajomi byli zabaczyli dali sobie luz z tą agencją . Pamiętajcie ze realia bywają inne niz opisuje to pani przez telefon. Pozdrawiam i życze powodzenia.

Ochotnik

Czytając opinie dochodzę do wniosku, że SBA Euro to spoko firma. Chcę wyjechać za granicę i stąd moje obawy.

mlimli

witam! Jak jest na magazynie w waalwijk? praca w porzadku? z tego co wiem to trzeba dojezdzac godzine czasu to mnie troche zniecheca..

Irek

Patrząc na forum, w którym nie ma zbyt dużo opinii na temat SBA Euro dochodzę do wniosku, że powinni być spoko. Z reguły jak jest w firmie cos nie tak to wtedy dużo osób pisze.

jarek k.
@Irek 06.10.2017 11:03
Patrząc na forum, w którym nie ma zbyt dużo opinii na temat SBA Euro dochodzę do wniosku, że powinni być spoko. Z reguły jak je...

no wiesz, duzo by cpisac o tej firmie, ja w niej przepracowałe 4 lata od 2007r.uff historia, ksiązke mozna by napisac.Heerenveen to było moje miasto.Próbuj , co najwyzej zjedziesz do kraju, nie sprobujesz nie bedziesz wiedział:)

Filc77

Praca będzie polegała m.in. na zbieraniu zamówień i pakowaniu produktów do wysyłki (książki, płyty, ubrania, buty, sprzęt elektroniczny). Praca w miejscowości Waalwijk. Praca na okres dłuższy.Ktoś może ma jakąś wiedzę jak się pracuje w tym miejscu?Pozdrawiam.

Xcx

Jakieś opinie na temat pracy przy uszczelkach w Aalten?

Ewelina

Nie ma ideałów i wydaje mi się, że opinie na tym forum to potwierdzają. Życie płata różne figle. Dzięki agencji pracowało masę osób a kilka przykrych zdarzeń nie powinny znacząco wpływać na opinię o agencji.

Beny

Ja na przykład przyjechalem w poniedziałek o 9 rano do pracy w boxtel przy mięsie o 10 bylem juz po badaniu cos takiego jak ksiazeczka zdrowia sanepidowska umowa podpisana blyskawicznie co mnie zdziwilo po komentarzach w necie bardzo ale to bardzo mila obsługa w biurze kolo 12 mialem już klucze i bylem pod domem .co prawda pomylili sie i dostalem klucze nie od tego pokoju ale w 30 minut kierowca przyjechal z wlasciwymi i bardzo ale to bardzo mnie przepraszal za zaistniala sytuację mialem doswiadczenie 3 tygodniowe w firmie axidus to niebo a ziemia w axidusie traktuja cie jak podludzia krążą przyjechac do pracy i po 3 tygodniach każą wracac bo nie ma pracy z dnia na dzien.co do pieniedzi wychodzi okolo 250€ tyg.pieniądze zawsze na czas praca tak straszyli w necie ze zaklady miesne takie przerabane a miom zdaniem jest spoko wiadomo czasami tempo szybkie ale i luz czesto sie trafia jedyny minus ze nadgodziny raczej nie osiagalne ale w innych robotach sa.pozdrawiam L

Ewka

SBA Flex jest głównym oferentem pracy w Holandii. Mają sporo różnych ofert pracy. Niepokoi mnie jednak , że opinie na forum są negatywne. Może to są jakieś jednostkowe sytuacje, wszystko może się wydarzyć i nie powinniśmy tego uogólniać. chciałabym wyjechać ale czekam na info.

Irek

Może ktoś się orientuje czy SBA ma więcej robót? Znalazłem tylko robotę w Boxtel ale to przy mięsie. Generalnie słyszałem, że agencja jest spoko i tu szukam.

Lelum polelum

Długie oczekiwanie aż dowiozą cię na lokacje. Pokoje małe. Trzeba się o wszystko upominać.

Jakubas

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o agencji? Doskonale wiemy, że często wyjeżdżający nie pracują taj jak powinni ale winę chcą przerzucić na innych najlepiej na firmę wysyłającą. Korzystałem z usług agencji i nie miałem żadnych problemów!!

Imar

Jak ktoś ma osobiste pretensje do firmy to pisze to na forum! Dlaczego tak się dzieje skoro inni pracują i nie narzekają?

Amazonka
@Imar 02.07.2017 20:56
Jak ktoś ma osobiste pretensje do firmy to pisze to na forum! Dlaczego tak się dzieje skoro inni pracują i nie narzekają?...

Dlaczego nie ma pracy? Dwa dni w tygodniu? Co ja na wczasy przyjechałam?!!!!!

ex-niewolnik

Pracowałem dla SBA ponad dziesięć lat, odszedłem w ubiegłym roku. Dopiero po odejściu zrozumiałem jak bardzo byłem głupi dając się wykorzystywać przez tyle czasu. Teraz dopiero wiem że w Holandii można normalnie żyć i pracować z normalnymi ludźmi za normalne pieniądze.

Imigrantka

Myślę, że praca za granicą od początku będąc trudną, generuje dodatkowo stres wynikający często z tęsknoty. W połączeniu daje to mało komfortowe warunki do pracy. Pewnie dlatego wiele spraw jest tak trudnych do zrobienia ale przecież to nie musi być wina agencji!

Imigrant

SBA Euro jest spoko agencją, potrafią robić swoją robotę.

Hanys85

Jeżeli chodzi o sba i rzeznie w boxtel to praca a w zasadzie ilosc godzin jaka tam jest uzalezniona jest od miejsca w które się trafi. Rozbiór ma dwie zmiany i pracuje się tam albo na rano 5:40-13:40 i druga 13:40-do konca ostatnio było to około 21-22. Na drugą zmianę wchodzą dodatki procentowe do godzin popoludniowych. Do reki na wlasnym mieszkaniu mialem ok 320-350 jurków. Przy stawce 11 coś tam(po ok 2 lataach pracy). Nie liczcie na żadnych koordynatorów ani ludzi którzy będą trzymać Was za ręce. Jesteście kolejnym zastępem ewentualnych pracowników utrzymmujących biuro i ich fanaberie. To jest chyba proste i oczywiste. Reszta działów na Vionie słyszałem, że jest z tą pracą różnie. Ci którzy się starają i nie są królami całego świata pracują normalnie i mają swoje godziny. Była to moja pierwszza praca za granicą. Nie jechałem aby odkładać wiec tego nie zrobiłem :) . Ja nie narzekałem bo nie jestem kretynem aby myśleć, ze pośrednik ustawi mnie do końca życia. Pozdrawiam. W razie pytań, pytać :D

Lektor

SBA Euro jest agencją pracy w Holandii, mają tam swoje oddziały i organizują wyjazdy. Agencja ma dobrą opinię w kraju ale każdy kto chce wyjechać do pracy za granicę powinien dokładnie wszystko sprawdzić. Przecież w firmie pracują tylko ludzie i ktoś może się pomylić.

Enter
@Lektor 25.04.2017 19:50
SBA Euro jest agencją pracy w Holandii, mają tam swoje oddziały i organizują wyjazdy. Agencja ma dobrą opinię w kraju ale każdy...

SBA ma dobrą opinię? Chyba sobie kpisz z ludzi. Oto dowód. http://bpwh.pl/sba-euro/

sba trala la

Witam. Dorzuce słow kilka. Na poczatek biuro w Tilburgu. W takim miejscu ze autobusem jechalem z dziewczyna 10 min i szedlem pieszo 30min. Dzwonili do mojej dziewczyny. Ona powiedziala ze jezyk bardzo słabo że prawie wogóle nie zna. Praca w PartyLite. odpowiedź: To nie przeszkadza, tam duzo polaków pracuje. Dzien pierwszy pracy i zarazem ostatni. Polakow mało i musiala pracowac z samymi zagramancami. Z 3 osobami robila. Robote wykonala bardzo dobrze. Jak na dzien pierwszy byc 2 to niezle. O 17 tel że dziekuja bo slabo jezyk. Wiec ja mam pytanie: Czy Wy wiecie co oznacza znac jezyk bardzo słabo? Niby jest jezyk wymagany wszedzie ale z reguly wiekszosc magazynow "wymaga" jezyk tylko w inhousie. Na wiekszosci magazynow pracuje tylu polakow że słychac dookola tylko polszczyzne. Ja pracuje na syncreonie 3 lata. Jezyk znam. Poza inhousem uzyłem go moze z 5 razy tylko dlatego że pracuje tam 80% polakow. A wymagaja pracownikow z dobrym angielskim. Albo dajecie ludziom prace dostosowana do niego albo nie dajecie wogole. Jak ma sie czuc taka osoba po pierwszym i ostatnim dniu pracy. To tylko dołuje i zniecheca.

Jeremi

Takie agencje jak SBA Euro mają dużo ciekawych ofert pracy. Każdy coś znajdzie.

ssba

Wszystkie pozytywne opinie to osoby z biura :) ta pseudo agencja zatrudnia całą Europę wschodnią bo Polacy przyjeżdzają i uciekają czym prędzej. Jedziecie z Polski do konkretnej pracy a na miejscu całkiem przypadkowo proponują wam inną bo klient wycofał się. Jeśli macie nóż na gardle to walcie drzwiami i oknami do pracy za marne grosze. Na ups rozładunek kontenerów pracujecie 6x5h na nocki za 111% dojazd rowerkiem 9 km na prawdę super!

Pracownik

Witam , oszukują w Polsce i na miejscu obiecują godziny a ich nie ma 2 czy 3 dni pracy . Praca w Tilburgu omijajcie a stale ogłoszenie wisi ze zatrudniają a godzin ludzie nie maja .

Hanna

@Basia, to będzie Twój pierwszy wyjazd z SBA Euro?

Basia
@Hanna 05.04.2017 09:16
@Basia, to będzie Twój pierwszy wyjazd z SBA Euro?

Tak ale się wacham

Basia

Witam ktoś jedzie 7kwietnia do mięsa miejscowość BEST

Hanna

@ziomte, to bardzo cenna opinia. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniony?

ziomte

Jestem już 2 tygodnie w NL, pierwsza tygodniówka za mną więc mogę się wypowiedzieć. Do biura dotarłem w poniedziałek, fakt trochę musiałem posiedzieć, ale w końcu ludzie to nie roboty, nie skolnują się, tylko po to, żeby załatwić ze mną formalności w 10 minut, odsiedziałem trochę, podpisałem papiery i zawieźli mnie na domek. Towarzystwo na zakwaterowaniu różne, staram się nie oceniać ludzi po pozorach, więc dałem niektórym szansę na głębsze poznanie. Przeczucie mnie jednak nie myliło co do niektórych, koleżka z pokoju obok wyleciał na drugi dzień za pojawienie się w pracy pod wpływem dragów (swoją drogą ciekawy jestem, kiedy napisze komentarz na forum jaka to firma straszna itp ;) hehehe). Wracając do tematu pracy, na wtorek umówili mnie na badania, standardowa procedura, służy głównie temu, żeby sprawdzić ogólny stan zdrowia. Otrzymałem info, że w środę idę pierwszy dzień do pracy. W pierwszym tygodniu przepracowałem w sumie 3 dni, moja tygodniówka to prawie 200 euro, co prawda z tej kwoty pobrana została kasa na chip do szafki, w sumie zapowiada się nieźle, za 3 dni pracy tyle kasy, zobaczymy co będzie dalej. Aha i sprostowanie do tego, co kiedyś ktoś pisał na temat kumulowania się nadgodzin na poczet wakacyjnego, to jakiś totalny bullshit, na papierku mam wypisane dokładnie dodatki do pensji, procent odpowiednio do zmiany, na jakiej pracowałem, jak ktoś nie potrafi czytać tygodniówek, to polecam pofatygować się do biura i normalnie zapytać, zamiast wszczynać niepotrzebne dramaty.

Hobbit
@ziomte 01.04.2017 12:33
Jestem już 2 tygodnie w NL, pierwsza tygodniówka za mną więc mogę się wypowiedzieć. Do biura dotarłem w poniedziałek, fakt tro...

Ziomte zastanawiam sie czy jechac dzwonili i maja oferte na kontenery i miéso lokalizacja tillburg pracuje ktos tam jakies info co i jak warto???ludziska pisac tylko màdrze pozdro hobbit

ziomte
@Hobbit 03.04.2017 21:41
Ziomte zastanawiam sie czy jechac dzwonili i maja oferte na kontenery i miéso lokalizacja tillburg pracuje ktos tam jakies inf...

Siema, sorki za zwłokę, ale ostatnio byłem dość zapracowany, więc nie miałem jak odpisać. Ja pracuje na mięsie w Boxtel i.......nie narzekam, zarobki są w porządku, wystarcza na godne życie w NL i można coś jeszcze odłożyć. Co do kontenerów to byłem dwa razy, żeby sobie dorobić nadgodziny, stawka coś ponad 11 euro, więc wiesz za co. Powiem krótko, jeśli nie boisz się pracy to odnajdziesz się tam na miejscu. sporo tu ludzi, którzy myślą, że wszystko spadnie im z nieba, narzekają na tygodniówki, a tymczasem siedzą po 2-3 dni w tygodniu na ściemniającym chorobowym...Pozdro

Hanna

@Mateusz, możesz powiedzieć coś więcej? Co najbardziej podobało Ci się w pracy?

Hanna

@olo, dlaczego tak uważasz?

Anka

Wrøciłam dzisiaj, bo pracy było na dwa dni w tygodniu. Po tygodniu czekania.A miesięczny koszt mieszkania(brudna nora w klasztorze) i ubezpieczenia to ponad 100 euro. Jak ktoś nie umie czytać zamieszczonych komentarzy,to niech jedzie. Biuro w Tilburgu to totalna porażka i dezinformacja. W Polsce Wam naobiecują, jak to będzię pięknie. A na miejscu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Stanowczo odradzam tę pseudoagencję. A z drugiej strony Holandia już się skończyła.

olo

TO najgorsza agencja pracy tymczasowej jaką widziałem w Holandii.

Ciocia dobra rada.

Pracowałam w biurze SBA więc poznałam ją trochę z tej drugiej strony. Z racji tego że istnieje możliwość wyśledzenia mnie, a to wiąże się z poważnymi konsekwencjami prawnymi dla mnie, nie będę pisała na czym polegają przekręty tej firmy. Mogę jedynie poinformować że takie są na porządku dziennym i to w stosunku do każdego zatrudnionego. Pozytywne opinie które czytacie są pisane na polecenie z góry przez pracowników biura lub sporadycznie przez tak zwanych wazeliniarzy. Jeżeli macie trochę oszczędności i zależy wam na ekstremalnej i niezapomnianej przygodzie to polecam to biuro, w przeciwnym wypadku lepiej zapomnijcie o jego istnieniu. W tej firmie spinacz do papieru przedstawia większą wartość niż pracownik tymczasowy.

Hanna

@ziomte w takim razie czekamy na Twoją opinię!

ziomte

Czytam, czytam i sam nie wierzę...kolega Radek, który tak bardzo chciał wysyłać solarisy tego nie zrobił i to chyba jest jakiś podstawiony typ. Naczytałem się tych komentarzy masę, ale oferta była fajna to pojechalem, podjalem ryzyko i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie jestem pierwszy dzien wiec ciezko wystawic wiarygodna opinie. Zobaczymy jak bedzie po pierwszej wyplacie, dam znac co i jak.

Hanna

@nl, dlaczego uważasz, że lepiej omijać SBA Euro?

nl

Omijac z daleka. Byłem i sprawdziłem. Pozytywne komentarze pisze biuro SBA. Jak nie wierzycie,jedźcie...

Gregor

Słyszałem o agencji SBA dobre opinie i jestem zaskoczony niektórymi wpisami. Myślę, że wszędzie są osoby którym sprawia przyjemność dokopanie komuś. Mam pytanko czy ktos ma więcej informacji na temat pracy dla montera nadwozi samochodów dostawczych w Tilburgu?

SBA to dobra agencja
@Gregor 18.03.2017 09:57
Słyszałem o agencji SBA dobre opinie i jestem zaskoczony niektórymi wpisami. Myślę, że wszędzie są osoby którym sprawia przyjem...

Tak jak napisałem wcześniej. Negatywne opinie piszą tutaj głównie osoby,które pracowały na Vionie. Podejrzewam,że oferta na którą aplikowałeś jest trochę bardziej wymagająca i napewno lepiej płatna niż VIon.

TaśmaBoxtel

Oszukują, że jest praca. A jej nie ma. Dwa dni w tygodniu chcecie pracować? Zabiorą za pokój i jesteście na czysto. Kiedyś ta agencja nazywała się inaczej. Tylko po procesach zamknęli i... zmienili nazwę. Praktyki te same. A w ogóle radzę omijać Holandię i nie szukać pracy przez agencję. Jak ktoś w NL ma kontrakt, uczciwie zarabia. A oszuści typu Sba Euro dadzą Wam zarobić kilka stów. Ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w busie się nie zwróci. Byłem,zobaczyłem i wróciłem. A teraz jestem w Niemczech i jest o wiele lepiej. I ceny wszystkiego o wieeele niższe oraz język do opanowania. Pozdrawiam i nie dajcie się nabrać na kłamstwa oszustów. A tych z SBA szczególnie.

SBA to dobra agencja

Zazwyczaj nie udzielam się na forach tego typu,ale pomyślałem sobie,że jeżeli ma to komuś pomóc to dlaczego nie. Na samym początku trzeba rozdzielić dwie kwestie: Agencja i firma w której ma się pracować. Jeżeli chodzi o samą agencję to jest to jedna z najlepszych agencji jakie obecnie są na rynku. Po pierwsze i najważniejsze: jest wypłacalna. Pracowałem dla Nich i zamierzam dalej pracować.Solarisy były zawsze na czas i zawsze się zgadzały.W biurze jak to w biurze swoje trzeba odsiedzieć,ale warto. Ja mieszkałem na normalnym mieszkaniu,gdzie każdy miał pokój jednoosobowy. Warunki naprawdę bardzo dobre.To co szczególnie mi się u Nich podoba to to,że nie mieszają ludzi. Osoby spokojne,bez nałogów itp dają to takich osób i na lepsze warunki mieszkaniowe i odwrotnie. A teraz druga sprawa i chyba ta najważniejsza: PRACODAWCA. Większość osób,które się tutaj udzielają pracowały w Vionie w Boxtel. Słuchajcie, żeby iść do pracy do Vionu nie potrzeba niczego.Każda agencja na podstawie Twojej znajomości języka kieruje Cię do pracodawcy,do którego spełniasz kryteria. Żeby pracować w Vionie nie musisz spełniać żadnych kryteriów a jak wiadomo takie prace są najcięższe. Więc no niestety winą agencji nie jest to,że nie umiesz języka. Każdy by chciał mieć mega lajtową prace,tylko niestety,żeby mieć w ogóle możliwości trafienia do takiej pracy to coś trzeba potrafić.Znam kilka osób,które pracują w Vionie i rzeczywiście praca tam nie należy do najlżejszych,ale to nie jest wina SBA.SBA kieruje osobę do danego zakładu pracy na podstawie jego umiejętności. Ich zadaniem jest podpisać z Tobą umowę,zawieźć Cię na mieszkanie i dać wskazówki co Twojego pierwszego dnia pracy. I na tym się kończy. To w zakładzie pracy załatwiasz sobie urlop itd itp ponieważ są tam koordynatorzy od tego. SBA ma naprawdę dużo fajnych ofert. Wśród osób,które czytają to forum są zapewne takie,które potrafią więcej niż im się wydaje,bo fajnie mówią po angielsku,chcą pracować a czytają opinie ludzi,którzy po prostu nie mieli szans na lepszą ofertę z SBA niż Vion i się niepotrzebnie martwią. Vion w SBA to jest ostateczność - jeśli nie umiesz nic i chcesz z marszu wyjechać to tacy ludzie właśnie idą do Vionu. PS: Nie nie jestem osobą z biura.

SBA to dobra agencja

Mistrzu, myślisz,że osoby,które pracują w biurze nie mają nic innego do roboty jak wchodzenie codziennie rano na gowork i odpowiadanie na negatywne komentarze odnośnie agnecji? Gratuluje :)

Hanna

@Radek dzięki za Twoją szczegółową opinię. A na jakim stanowisku pracowałeś?

Radek

Witam wszystkich poszukiwaczy pracy . NAJWAZNIEJSZE TA AGENCJA TO TOTALNE DNO . Przyjechalem tam i pierwsze zawiezli mnie do jakies nawiedzonej lekarki moim zdaniem to nie byla lekarka zmierzyla mi cisnienie i wzrost nie zapytala o nic . Agencja skasowala 20 euro za to musialem zaplacic od reki . Nastepnie praca tepo jak na wyscigach starzy pracownicy beda cie wykorzystywac do oporu zarobki do 180 euro tydzien zero nadgodziny platne bez dodatkow soboty jak sa to platne 150% pod warunkiem ze masz wypracowane 38 godzin w tygodniu a napewno nie bedziesz miec o to zadbaja koordynatozy wiec sobote zaplaca jak w tygodniu potracaja za czipa kaucje za buty itp i nie dostaniesz zwrotu chociarz zaapewniaja ze zwroca ja nigdy nie dostalem zadnego zwrotu nawet nie dostalem zwrotu pieniedzy ktore mi zatrzymali na koncie pracowniczym ani nie zwrocili mi wakacyjnego ani urlopowego . mieszkanie ... internet platny 15 euro to chyba jedyna agencja ktora pobiera oplate za internet . Platne jest tylko za 38 godzin jezeli oczywiscie bedzu=iesz mial szczescie tyle pracowac nadgodziny nie wyplacaja zatrzymuja na koncie pracowniczym mowia ze wyplaca na koniec kontraktu lub jak bedziesz jechal na urlop ale nie wyplacaja mi nie wypkacili chociarz minelo od mojego odejscia 3 miesiace . Nie odbieraja tel . nie odpisuja na moje maile . ja przez trzy tygodnie pracy zarobilem 470 euro jezeli ktos nie wierzy to niech tu napisze swoj adres email to wysle mu moje solarisy skany . Po tem zrezygnowalem z pracy . SBA rozeslala do innych agencji falszywe informacje ze jestem pijakiem mialem problem ze znalezieniem nowej pracy ale udalo sie zaufala mi agencja SEPPEETERS jestem zadowolony . Dobrze przemyslcie to czy chcecie pracowac dla SBA dla mnie to so oszusci . Pozdrawiam was i zycze powodzenia

ziomte
@Radek 13.03.2017 08:13
Witam wszystkich poszukiwaczy pracy . NAJWAZNIEJSZE TA AGENCJA TO TOTALNE DNO . Przyjechalem tam i pierwsze zawiezli mnie do ja...

Siema, wyślij mi jak możesz na maila ziomektomek_76@o2.pl dzwonili do mnie dzisiaj i boje sie troche o zarobki

Hanna

@Bella, a Ty podzielisz się z nami swoimi spostrzeżeniami? Dlaczego uważasz, że ta agencja to dno?

Bella

Dno. Najgorsza agencja... Szkoda cAsu i nerwów.

Hanna

@piotr dzięki za szczegółowy komentarz. Spotkał się ktoś z Was z podobną sytuacją?

piotr

Posluchajcie omijajcie ta firme z daleka (usunięte przez administratora) to jest pierwszy powod drugi to jezeli nawet pojedziecie tam to badzcie przygotowani ze wpadniecie w spirale bo nawet jezeli bedziecie pracowac 60 godzin to pieniadze wyplacaja tylko za 38 reszte odkladane jest niby na koncie pracowniczym i wyplacane przy wyjezdzie na urlop lub po zakonczeniu kontraktu , Totalna bzdura ja nigdy nie doczekalem sie zwrotu tych pieniedzy nawet nie dostalem zwrotu kaucji za czipy itp.pozatym nigdy nie przepracujecie 38 godzin bo nonstop siedzi sie na rezerwie . Nie ma takiego czegos jak placa za nadgodziny czy dodatek za sobote zeby dostac w sobote 150 % trzeba przepracowac w tygodniu 38 godzi ale nigdy tyle nie ma wiec w sobote robi sie za normalna stawke . W polsce pani mowi ze zarobki to od 300 do 420 euro ja nigdy nie mialem wiecej jak 160 ale byli tacy co zarabiali 60 to kpina i najwazniejsze JAK ODEJDZIECIE Z TEJ FIRMY TO LICZCIE SIE Z TYM ZE BEDZIECIE MIELI PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM INNEJ PRACY W HOLANDI BO SBA ROZSYLA NIEPRAWDZIWE INFORMACJE PO AGENCJACH O WAS ZE PIJECIE CPACIE I KRADNIECIE tak uslyszalem w agencji do ktorej aplikowalem po zerwaniu umowy z SBA poinformowano mnie ze mam zla opinie . Zycze wam powodzenia i dobrego wyboru . (usunięte przez administratora)

Hanna

Widzieliście już nowe oferty pracy? Możecie je znaleźć na naszym portalu http://www.gowork.pl/praca/sba-euro;pr :)

Hanna

@pracownik rozumiem Twoją opinię. Czy ktoś z Was miał jakieś inne doświadczenia związane z SBA Euro?

pracownik

Nie polecam tego biura czy to w Polsce czy w Holandii w Tilburgu, pierwsze moje oburzenie na biuro w Holandii, obskurne biuro, poczekalnia duża, ale nie ogrzewana i zmarzłem, druga sprawa: zamiast człowieka wycieńczonego po długiej podróży busem szybko obsłużyć i posłać na domek lub hotel to zajmują się człowiekiem cały dzień. Przyjechałem do biura o godz. 9 a wyjechałem dopiero o godz 17. Do tego czasu obsługiwali mnie. Inna sprawa to "zarobki" przez tą firmę, miały być 5 dni pracy a były 2 lub 3 i człowiek nie wiele zarobił, ba prawie całość co człowiek zarobił to wydawał na jedzenie. Z całą pewnością nie wyjadę już nigdzie przez tą firmę i nikomu nie polecam.

Zostaw opinię o SBA Euro - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SBA Euro