Agros Nova

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 65 ocen.

Opinie o Agros Nova

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agros Nova

Julita

Na stronie internetowej Agros Nova jest jasna informacja, że firma została wykupiona przez maspex. Jak rozumiem - w tym momencie Agros Nova nie działa samodzielnie tylko wszystko dzieje się w strukturach maspexu? Jak ta współpraca obu firm wygląda z punktu widzenia pracowników na co dzień?

Julita

@Aneta zdecydowałaś się może na udział w rekrutacji na wymienione stanowisko? W tym roku było już kilka takich rekrutacji, każda konkretna informacja o rekrutacji i warunkach zatrudnienia jest bardzo pomocna dla wielu forumowiczów.

Aneta

a kto był regionalnym w Warszawie w ostatnim roku Agros Nova i jaki to kierownik? dziś po połączeniu z Maspeksem jest inny chyba. nie mam potwierdzenia z rynku a chciałabym pracować w Polskiej firmie.

Franek

Teraz to dajcie sobie wszyscy spokój i poczekajcie. Zmiany zmiany zmiany , w ciagu ost.tyg.firme opuściło koło dwudziestu starych dobrych pracownikow, tak sie dzieje za sprawa rządów maspexu i ich ciągłych zmian. Ja osobiście dzisiaj sie dowiem czy dalej pracuje, poniewaz lubelli i my sie właśnie łączymy, czyli z dwóch pracownikow zostanie jeden, a jaj już zostawia dwóch to bedzie tylko kwestia czasu kiedy odleci ten słabszy. Odchodzą z firmy pracownicy którzy wyrabiali plany nawet co miesiąc, dlaczego hm..... Odp.jest prosta rzenada a nie kasa, za takie grosze to i niedługo w biedronce na kasie sie zarobi, i tam bedzie jeszcze spokojniejsza głowa. Pozdrawiam i omijajcie łukiem i Agros Nova i Maspex chyba ze chcecie być polskimi murzynami pracującymi dla idei .

Pk
@Franek 28.10.2016 07:21
Teraz to dajcie sobie wszyscy spokój i poczekajcie. Zmiany zmiany zmiany , w ciagu ost.tyg.firme opuściło koło dwudziestu stary...

A jak długo pracujesz w firmie ??

mikososk

a czy może gdzies oprócz tego miejsaca o którym wspomniale @Ślusarz sa dostępne oferty pracy może?/?

anonim

Czy ktoś wie, ile aktualnie zarabia się na stanowisku PH ds. Detalu?? Warto aplikować?

Piiiii
@anonim 04.10.2016 09:51
Czy ktoś wie, ile aktualnie zarabia się na stanowisku PH ds. Detalu?? Warto aplikować?

2300 netto

ss

teraz będziecie jeździli fiatami panda i zarabiali 1500 zł, trochę wam współczuję... nie widzicie tego? uciekajcie czym prędzej PH z Agrosu; znam ich doskonale

ja

juz sie skonczył Agros Nova, teraz bedzie MASPEX NOVA......

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony

ale bzdury piszesz koleś heheh,pewnie cię wywalili bo nic nie robiłeś!!

Bartosz

Praca w terenie równo 8h. Żadnych telefonów i maili po godzinach pracy. Pensja na czas. Cele jak wszędzie podwyższone, ale do ogarnięcia w zależności od miesiąca. Z premiami różnie bywa bo są połączone z poprzednim miesiącem i jest brana średnia i na tej podstawie jest przyznawana. FMCG niestety rządzi się takim prawem, że wiecznie brakuje na wymianki. Podobnie, a nawet tragicznie jest tutaj. O towar trzeba się prosić i góra w ogóle nie widzi, że wymiany po kilkaset zlotych na miesiąc poprawią naszą pracę i zwiększą obrót firmy, poprzez zamowienia za kilkanaście tysięcy. A także pozwoli na profesjonalne podejście do nas na sklepach przez kierowników. Poza tym praca OK.

PH

Witam chcę zapytać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na PH czy są jakieś scenki sprzedażowe,testy na kreatywność itp.Czy ta podstawa o której piszecie dotyczy wszystkich regionów . Z góry dziękują za odpowiedz

mum

Witam, czy ma może ma ktoś info o pracy w Agros Nova w horece?

horeca
@mum 06.05.2014 14:14
Witam, czy ma może ma ktoś info o pracy w Agros Nova w horece?

pracy w horeca nikt nie poleca (pytałem u ludzi tam zatrudnionych), kierownik wariuje i chce się wszystkich pozbyć. Wielki Pan. Zastrasza, już paru się zwolniło. Dziwne ze nikt z "góry" tego nie widzi.

wind
@horeca 21.05.2014 18:52
pracy w horeca nikt nie poleca (pytałem u ludzi tam zatrudnionych), kierownik wariuje i chce się wszystkich pozbyć. Wielki Pan....

Chyba już ktoś to zauważył, bo obecnie na północy jest vacat na KOS... :)

Pracownik

Witam, chciałam się zapytać jakie są zarobki netto/ brutto na stanowiskach administracyjnych w biurze w Warszawie. Dziękuję.

Lolek

No więc dla zainteresowanych podam trochę informacji bo osoby które tutaj piszą to mają informację wzięte chyba z kosmosu.Na początek świeżo przyjmowany PH otrzymuje podstawę brutto od 3 do 3500 tyś. w zależności od jego kwalifikacji.Premia jaką może dostać to do 70% jego podstawy.Auta są na bieżąco wymieniane,aktualnie na nowe fordy , na razie bez GPS.Firma jest wymagająca ale jak ktoś pracuję to może być spokojny o swoje stanowisko,po 16 nikt do nikogo nie wydzwania.

julek
@Lolek 16.03.2014 12:46
No więc dla zainteresowanych podam trochę informacji bo osoby które tutaj piszą to mają informację wzięte chyba z kosmosu.Na po...

dziękujemy panie adamie za odpowiedz

xtrail00

Panowie i Panie jak obecnie wygląda PH w agrosie ? Jak zarobki,narzędzia(gps?),atmosfera ? Z góry dzięki

bolo

nigdy nie polecę nikomu tej "firmy" nikt tam na pewno nie pracuje z własnej wol tylko po to żeby przeżyć

nick

Chciałam przestrzec wszystkich przed stażami w Agros-Nova. Reklamują je jako w samych superlatywach - płatny staż na którym dużo się nauczysz. Prawda wygląda niestety bardziej trywialnie. Pieniądze to grosze - jeśli weźmie się pod uwagę ilość przepracowanych godzin (cały etat). Więcej zarobisz w pubie, restauracji - cokolwiek. No ale Ci ambitni (tak jak ja kilka miesięcy temu) powiedzą, że chodzi o to, aby się czegoś nauczyć, a nie o pieniądze. No więc niestety muszę was rozczarować: - opiekun stażu jest zazwyczaj tak zawalony robotą, że nie ma czasu niczego Ci tłumaczyć - daje zadania (usunięte przez administratora)(wyszukaj w internecie, uzupełnij bazę danych itp.) i obiecuje, że już jutro pokaże Ci coś konkretnego, jak tylko "wygrzebie sie" ze swoich zadań (nie muszę dodawać, że te jutro nigdy nie nadchodzi?) - uczysz się jedynie wewnętrznych procesów w tej firmie (do kogo zadzwonić jak jest obsuwa, błąd itp.) - w żadnym razie nie przyda się to w innej firmie - gdy już tracisz cierpliwość i prosisz o przekazanie konkretnej wiedzy (z opisem czego dokładnie chciałbyś się nauczyć) okazuje się, ze wymaga to dokumentów/danych/procesów, które są utajnione dla osoby z zewnątrz (a więc dla praktykanta, a nie pracownika) - nie ma szans na zatrudnienie po odbyciu stażu; po każdym stażyście za chwilę przychodzi następny. Nie opłaca się im więc przekazywać Ci żadnej konkretnej wiedzy. Jesteś tanią siłą roboczą od bezsensownych zadań, których inni pracownicy wykonywać nie chcą. Szkoda czasu i nerwów. Możecie je przeznaczyć na staż w firmie, która na prawdę was czegoś nauczy. W ciągu 3 miesięcy trwania stażu nie spotkałam ani jednego zadowolonego stażysty. A w tym czasie w firmie było ich sporo.

Byla stazystka HR
@nick 23.11.2013 00:07
Chciałam przestrzec wszystkich przed stażami w Agros-Nova. Reklamują je jako w samych superlatywach - płatny staż na którym duż...

Nie zgodze sie z Twoja opinia na temat stazu. Ok, nie placa duzo, ale w koncu to staz, wiec nie ma co porownywac do pracy w pubie. Fakt, ze nie ma szans na pozostanie i to jest minus. Natomiast byly tez plusy: nauczylam sie tam bardzo duzo, opiekun stazu byl pomocny a ja mialam mozliwosc samodzielnie prowadzic projekt. Zdecydowanie to byl staz, na ktorym mozna zdobyc wiedze a nie parzyc kawe. No i ja na stazu bylam maksymalne 6 m-cy/

Roman

Witam, czy ktoś ma informacje o pracy jako ph ds. kluczowych klientów ? Jak wyglądają zarobki, budżety marketingowe, zakres odpowiedzialności, itp. Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam

nieznajoma

anonim - 2009-05-28 17:02:35 Dodaj opinie o Agros Nova - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.niewiem jak warszawa ale LOWICZ jest beznadzieja lacznie z pania(usunięte przez administratora)A jest ona brygadzistka na zmianie do czego sie nie nadaje bo stosuje mobbing

olo

chłopie, jako kto pracujesz, czy pracowałeś. Bo na pewno nie jako pH. Pracowałem tam, i sytuacje o której jest tu pisane znam z autopsji. Nie sądziłem tylko że KB jeszcze tam pracuje. myślałem że po "zmianach" juz go tam nie bedzie. ale widze że liże nadal. a mamusia jak zawsze prasuje mu koszule. pamietam sytuacje z wyjazdu służbowego jak miał stłuczke i pierwszy telefon jaki wykonał BYŁ DO MAMUSI wszyscy sie z tego potem śmiali. Jestem wdzieczny losowi że nie muszę tam już pracowac. pisze "nie muszę" bo przychodząc tam - to było moje marzenie. i przez pierwsze 5 lat pracowało się ok. ale cóż wszystko z czasem się zmienia. ale jedno z czystym sumieniem mogę powiedzieć o tej firmie - mobbing i brak poszanowania dla podwładnych, widze że tu nic nadal sie nie zmieniło. pozdrawiam i trzymajcie sie wszyscy ph z agrosu bo na rynku z prca teraz kiepsko.

ph

Nie wiem jako kto pracujesz w Agrosie, ale raczej napewno nie jako ph. Chyba, ze sieciowcy maja lepsze warunki od ph rynku tradycyjnego. Nie wiem jak z awansami-za krótko pracuje. GPS? podobno nie ma, podobno. Limity? też nie przekraczam. Wykształcenie? nie wiem jak wszyscy, nie wiem jakie maja rks, wymagaja min. srednie dla ph. Kasa? powiem, tylko, że jak zobaczyłam swoją pierwsza wyplate, to nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac... wiem na jakie warunki sie zgadzalam, ale.. minus za auto i ewentualne dodatkowe ubezpieczenie i zostaje... Plusem tej pracy jest atmosfera i wspolpracownicy. Tylko na dluzsza mete to chyba nie po to sie pracuje. Pozdrawiam!

stary
@ph 28.11.2012 18:23
Nie wiem jako kto pracujesz w Agrosie, ale raczej napewno nie jako ph. Chyba, ze sieciowcy maja lepsze warunki od ph rynku trad...

czyżby pisał to AN, lub GK a już wiem AB. Ten pierwszy to idealny przykład na opinię o braku kompetencji itd..... Kiedys można było tam zarobić... (bardzo dobre warunki jak na tamte czasy, auto, dodatki i nagrody od prezesa były) ale to za czasów starych dobrych właścicieli. sprzedali firmę do funduszu.... (usunięte przez administratora)

ph ds.kk

piszecie o braku możliwości awansu po czym ktoś o tym że rksi to byli PH, piszecie o GPSach których nie ma!! piszecie o rksie (usunięte przez administratora)u którego są najwyższe premie w KN!! piszecie o zarobkach z premią- nie licząc jej mam więcej samej podstawy, piszecie o wykształceniu- każdy jest po studiach wyższych, samochody są regularnie wymieniane, limity?? nigdy nie przekroczyłem. czytając te negatywne opinie mam wrażenie że nikt z Was w Agrosie nie pracował.

były

Pracowałem trochę w Agrosie, krótko duży syf za małe pieniądze. Faktycznie kierownicy ds. sieci to klika, mało kumają i kłamią. Daja małe budżety i radź sobie sam. Kontrola na maksa. Miałem takiego RKS, kuźwa pracocholik nie mógł spać i od rana zdzwonił. Ale to jest taka kultura firmy, żołnierze, rozkaz i wykonać, słaby zostaje. Ten kto myśli, lepiej niech tam nie idzie, bo masz pracować wg. ich stnadradów, tabelki i takie tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] erele. Poziom PHS to ludzie po średnich szkołach bez języków, tylko działa na nich bat i do roboty. Ja trochę słabo czuje się w takim środowisku, co to nakręca się na firmowej imprezie i udają super kumpli. Jak przyjdzie co do czego i wiesz pierwsi cię wydadzą. Plany to kosmos, tak ma być bo firma się rozwija, generalnie dla mnie to jest praca dla małolatów, którym dadzą corsę z gps, 2 koła na rękę, i do roboty. Taki się tam utrzyma, ten który oczekuje coś więcej, szkolenia i mądrej fachowej porady od rksa tam jej nie znajdzie, bo rkasami są byli PHS, i tak wkółko. Nie ma czego tam szukać, Ja zostawiłem \\\\\\\"pulpę\\\\\\\" i dobrze mi z tym.

anonim

anonim - 2011-11-18 17:34:47 Praca w Agrosie to jakieś nieporozumienie. Na stanowisku Ph byłam pozostawiona sama sobie. Brak towaru na wymiany, brak towaru na rozliczenie promocji, auta które nie nadają się do użytku, karda kierownicza to jakieś totalne nieporozumienie(ludzie bez umiejętności i kwalifikacji) Kasa niska (do 2000zł miesięcznie netto uwzględniając premię). Ogólnie niczego się nie nauczysz, a kwestia rozwoju i awansu tam nie istnieje. Agros robi z siebie dużą kolokację a tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o handlu. Jeśli jesteś dalej zainteresowany to powodzenia. Po miesiącu sam podzielisz moje zdanie:) tak dla wiadomsci jak zobaczylem kto jest tam nadal kierownikiem to zawróciłem sie na nodze i wrócilem do domu wiec nie doczekam tego i nie bede mieć okazji tego sprawdzić. no cóz trudno ale kierownik na woj.podlaskie to sory porażka i nie mam zamiaru z kim takim racować kto ma problemy z wyslawianiem sie - twierdze tak gdyz mialem okazje prozmawiac z ta osoba i z ełna swiadomościa stwierdzam ze ta osoba nadaje sie na stoisko miesne w pss bialystok

anonim

anonim - 2011-11-18 17:34:47 Praca w Agrosie to jakieś nieporozumienie. Na stanowisku Ph byłam pozostawiona sama sobie. Brak towaru na wymiany, brak towaru na rozliczenie promocji, auta które nie nadają się do użytku, karda kierownicza to jakieś totalne nieporozumienie(ludzie bez umiejętności i kwalifikacji) Kasa niska (do 2000zł miesięcznie netto uwzględniając premię). Ogólnie niczego się nie nauczysz, a kwestia rozwoju i awansu tam nie istnieje. Agros robi z siebie dużą kolokację a tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o handlu. Jeśli jesteś dalej zainteresowany to powodzenia. Po miesiącu sam podzielisz moje zdanie:) tak dla wiadomsci jak zobaczylem kto jest tam nadal kierownikiem to zawróciłem sie na nodze i wrócilem do domu wiec nie doczekam tego i nie bede mieć okazji tego sprawdzić. no cóz trudno ale kierownik na woj.podlaskie to sory porażka i nie mam zamiaru z kim takim racować kto ma problemy z wyslawianiem sie - twierdze tak gdyz mialem okazje prozmawiac z ta osoba i z ełna swiadomościa stwierdzam ze ta osoba nadaje sie na stoisko miesne w pss bialystok

anonim

Praca w Agrosie to jakieś nieporozumienie. Na stanowisku Ph byłam pozostawiona sama sobie. Brak towaru na wymiany, brak towaru na rozliczenie promocji, auta które nie nadają się do użytku, karda kierownicza to jakieś totalne nieporozumienie(ludzie bez umiejętności i kwalifikacji) Kasa niska (do 2000zł miesięcznie netto uwzględniając premię). Ogólnie niczego się nie nauczysz, a kwestia rozwoju i awansu tam nie istnieje. Agros robi z siebie dużą kolokację a tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o handlu. Jeśli jesteś dalej zainteresowany to powodzenia. Po miesiącu sam podzielisz moje zdanie:)

anonim

jak jest z praca na terenie woj.podlaskiego ??? jaka kasa???? jaki kierownik???? czy jest sens pchać sie tam ?????

elwi

alex - 2011-09-19 18:46:11 witam, znalazłem ogłoszenie na PH czy warto zawracać sobie tym głowę, jakie warunki pracy: płaca,realność planów,czas pracy,samochód, atmosfera,świadczenia itd. dzięki za odpowiedzi warunki pracy: płaca - 2500 brutto premia - nierealna realność planów - 50% czas pracy - po ostatnich aferach sie pilnuja, ale w domu na raporty odpowiedasz do 21, samochód - corsa, z limitem kilometrow, gps i oplata pobierana za samochod co miesiac od wynagrodzenia atmosfera - wsrod ph i niektorych kierownikow ok. ale wiekszosc kierownikow - porazka świadczenia - a co to takiego. Brak, brak, brak dzięki za odpowiedzi - prosze bardezo

luki

czesć, jeżeli myslisz o PH w poznaniu na sieciach to stanowczo nie polecam gosc ktory jest tam rks to wyzyskiwacz, i jednym słowem kawał gnoja. nikt do niego nie chciał przejsc z detalu. kilka lat temu w pazdzierniku usuneli go z firmy za mobbing. a w grudniu tego samego roku, mimo protestu kilku kierowników wrocil na stanowisko rks na sieciach - porażka. Na siłe sciagneli dziewczyne z detalu, po czym zwolnił ja. żal laski bo dobrze jej sie pracowało na detalu. Rks jest w stanie zjesc własne gowno, zeby tylko uchronic swoja dupe. najgorszemu wrogowi nie zycze takiego kierownika. popytajw rynku i powiedza tobie to samo. duza rotacja na sieciach ze wzgledu na rks (usunięte przez administratora)

adec

Osoby zainteresowane pracą na stanowisku operatora linii produkcyjnej zachęcam do przesłania CV na adres (usunięte przez administratora)

alaa

Witam, Chciałabym się czegoś dowiedzieć o pracy w Agros Nova. Chodzi mi dokładnie o stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Czy możecie coś o tym napisać:realność planów, atmosfera, pieniądze, samochód itd. jak to w ogóle wygląda w tej firmie? Bardzo proszę o prawdziwe i szczere opinie:)

iti1

Witam, czy ktoś może sie wypowiedziećjak pracuje sie w AN na stanowisku Informatyk, właśnie pojawiło sie ogłoszenie

alex

witam, znalazłem ogłoszenie na PH czy warto zawracać sobie tym głowę, jakie warunki pracy: płaca,realność planów,czas pracy,samochód, atmosfera,świadczenia itd. dzięki za odpowiedzi

jaris

Cóż muszę się z tym zgodzić. Brak szacunku dla pracowników ,Bydło" robocze. Nie podskoczysz nawet, gdy masz rację ,bo już po pracy.Najlepsze płace i prace dla rodziny i znajomych, nawet gdy są to ludzie bez przygotowania , z ulicy. Stażowe dawno już zniesione, a podwyżki obejmują tylko wazeliniarzy.A i pionie administracyjnym nie należy zapominać lwia część puli. Rozrasta się kadra nadzorcza bez limitu biedny pracownik to ostatnie ogniwo łańcucha pokarmowego ma robić za dwóch w skrajnych często warunkach. Patologia zakładu niegdyś słynącego ze wspaniałej marki Łowicz.

tomek

witam, a jak w warszawie jako ph? jaka kasa i wogóle atmosfera...wiadomo nigdzie nie ma lekko ale czy da się tu zaczepić na dłużej. z góry dziękuje

nn

wielki wyzysk ,wypłaty nie adekfatne do wykonywanej pracy,wielka rywalizacja, i podkładanie ludzią świnstw.

anonim

plastuś - 2010-09-10 17:32:25 ty chyba nie wiesz co mówisz, małe pensje, o premiach pełnych można zapomnieć, była kierowniczka straszna kłamczucha, obiecywała ale nic nie robiła w tym kierunku, o wymianach mozna zapomnieć, dziwna polityka , żadnego socjalu......., Fakt ja mówie o Zduńskiej Woli i tam rzeczywiście jest dobrze. Zmiana inwestora, powoduje, iz firma się rozwija i zaczyna się polepszać, mimo iż nie było już i tak źle. Tutaj, aby zarobić, niestety trzeba się troche narobić.

plastuś

ty chyba nie wiesz co mówisz, małe pensje, o premiach pełnych można zapomnieć, była kierowniczka straszna kłamczucha, obiecywała ale nic nie robiła w tym kierunku, o wymianach mozna zapomnieć, dziwna polityka , żadnego socjalu.......,

anonim

zainteresowany - 2010-01-26 16:57:24 jak wygląda praca w tej firmie? Chodzi mi o czas pracy, wynagrodzenie, atmosfera etc? zależy, od miejsca pracy i stanowiska. Moge tylko powedziec, że to naprawde solidna firma a nie typ wyzyskiwacza. Generalnie wysokie zarobki, premie, pełen socjal. naprawdę polecam!!!!

mała

dołączam się do pytania/ pozdr.

zainteresowany

jak wygląda praca w tej firmie? Chodzi mi o czas pracy, wynagrodzenie, atmosfera etc?

Zostaw opinię o Agros Nova - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agros Nova