Train electric

Szczecin

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 937 ocen.

Train electric
5 937 6 1

Opinie o Train electric

Szanowny

Nie dajcie się robić w konia ...... Ogólnie kilka agencji tam robi dla tej fimry wystarczy dobrze poszukać stawka zaczyna się od 16 , 17 euro i wzrasta o 15 % po 3 tygodniach po miesiącu macie 20 % więcej i też zapewniają zakwaterowanie szału nie ma ale za darmo .

Marta

@Z, za jakie obowiązki jesteś odpowiedzialny w Train electric? Czy do wymienionego przez Ciebie wynagrodzenia, pracodawca oferuje Ci jeszcze system premiowy? Te informacje, które zdecydowałbyś się na tym forum pozostawić byłyby wzięte pod uwagę przez innych użytkowników odwiedzających ten wątek.

Z

Trafiłem bez pośredników, praca ok. Kasa też wyżej niż średnio i na czas. P

Adam

13,69 brutto na godzinę ! To już mówi jak tam jest i co to jest warta praca.

bartek

jakie trzeba miec uprawnienia zeby pracowac w Train Electric i jakie sa zarobki?

Marta

@MozeNowyTuBede, czy jesteś dopiero na etapie rozważań dotyczących aplikowania do Train electric na wybrane przez Ciebie stanowisko? Czy może jesteś już w trakcie procesu rekrutacyjnego? Możesz uściślić swój wpis w tej kwestii? Jeżeli jesteś w stanie wypowiedzieć się na temat tego jak wygląda rekrutacja w tym miejscu, to proszę Cię o oddzielny wpis.

MozeNowyTuBede

Czy warto zatrudnić się jako Mechatronik/monter/elektryk ze znajomością programowania PLC, programami takimi jak TiaPortal, logo, Solid Edge oraz kwalifikacją 1kv + znajomości schematów elektrycznych, Grafcet, LAD. W przyszłości zamierzam powiększyć swoją wiedzę :)

Marta

@LaRYS@, jak w takim razie, Twoim zdaniem, wygląda prawda na temat pracy w Train electric? Podzieliłbyś się z innymi użytkownikami własnym doświadczeniem wynikającym ze współpracy z tym pracodawcą? Będzie ono wzięte pod uwagę przez wszystkich zainteresowanych aplikowaniem do Train electric.

tomis

Jedni piszą że praca fajna a drudzy brzmią jak męskie niedowartościowane smutasy. Fajna praca ?

LaRYS@
@tomis 14.06.2018 15:11

Pani prezes pisze że fajnia, reszta mówi prawdę

Marta

@Norbi każdy może wypowiedzieć swoją opinię, przy tym pamiętając o wzajemnym szacunku i braku oszczerstw, pomówień wobec innych. Jeśli uważasz, że Twój przedmówca nie ma racji, napisz jak jest w rzeczywistości. Wiele osób, zaglądających na gowork.pl na pewno skorzysta z Twoich odczuć względem pracy w Train electric.

Norbi

Jak czytam niektóre opinie to widzę takie typowe narzekanie na drobiazgi z którymi nie potraficie sobie poradzić!!!

Marta

@LaRYS@ widzę, że miałeś okazję tam pracować i dysponujesz merytoryczną wiedzą na temat warunków w tej firmie. Używasz mocnych określeń, rozwiń swoją myśl w bardziej obiektywny sposób. Może jednak da się powiedzieć coś pozytywnego o Train electric?

Mateusz

Wypowiadam się co do pracy w Berlinie. Nie polecam. Może i pieniądze na czas, ale ciagłe przestoje (które nie są winą traina, ale jednak to Train jest zleceniodawcą) , braki w narzędziach itp. To wszystko powoduje, że nierealnym jest wyrobić pakiet. Dodatkowo starsi pracownicy zaklepują najlepsze pakiety, a reszcie zostawiają nieopłacalne miny. Ogromna rotacja, brak wsparcia od przełożonych i ciągle gonienie terminów powoduje, że pracując 12 godzin dziennie zarabiasz marną połowę.

LaRYS@

Teraźniejsza praca w Train Electiric polega na wysłuchiwaniu Starszych pracowników jaki to ty jesteś najgorszy Wieczne poniżanie i wykorzystywanie ludzi do cięższych prac. Każda osoba pracuje na innej umowie oraz ma inną stawke Netto na reke wychodzi ok 1900 wiec nie warto pracować dla tej firmy. Kierownik nie radzi sobie ze swoimi pracowinikami. Siedzi u góry przy swoim biurku nie zwracając uwagi na poniżanych nowych pracowników. Ciesze się że stamtąd odszedłem

Benek

Słyszałem bardzo dobre opinie o firmie. Jaką macie atmosferę?

Waldi

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Toni
@Waldi 19.04.2018 20:28

Jeszcze tak.

Tymon

Train electric to świetna firma i nie dziwię się , że tak pozytywnie piszecie. Polecam

CK
@Tymon 15.03.2018 10:49

Dobry wybór

Administrator

Możecie opisać teraźniejszą sytuację Train electric? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Praca

Czy dalej szukacie Pracowników ??

Swiezak
@Praca 20.02.2018 09:31

Tak ,Pracownicy nadal poszukiwani z tego co widac caly czas naplywaja nowi. Co do zarobkow to 2400 na poczatku ale netto.

Kawa

Hej. Czy to prawda, że zarobki na start, to tylko 2400 brutto? Mam nadzieję, że to tylko plotka... :/ Z góry dzięki za odpowiedź.

arbeiter

Polecam firme, praca latwa i przyjemna. Pieniadze jak za taka robote bardzo dobre. Nie patrzcie na glupie wpisy, sami sprawdzcie jak jest, nie bedziecie zalowali.

JA
@arbeiter 26.11.2014 12:27

Zgadza się

kino

Świetnie, że u nich jest na czas, ale czy oprócz takiej terminowości można jeszcze liczyć u nich na odpowiednie wynagrodzenie @smsk? Dzięki za odpowiedź.

TOJO
@kino 10.10.2016 22:24

Fakt. Potwierdzam - bez problemów i zgodnie z umową.

TL
@kino 10.10.2016 22:24

Na czas, dobra kasa spoko ludzie - warto i tyle

4euro

Ostrzegam wszystkim przed przyjściem do tej firmy. Firma oszczędza na ogrzewaniu hali dla tego wszyscy chodzą w polarach od firmy. Firma ogłasza się i zatrudnia ludzi z Ukrainy i z Polski którzy słabo znają język polski do tego chcą pracować bez dobrej komunikacji to tylko świadczy o tym że nie wartu tu przychodzić nawet na rekrutację. Praca polega na docinaniu wiązek i zaciskaniu + układanie kabli w korytkach.

Szczepan

Do 34r. Opinie żeby były obraźliwe musiały by zawierać epitety pod adresem innych osób, ja ukazałem rąbek działania tej że firmy która ma bardzo głębokie kieszenie. Ludzi przewinęło tam się kilkaset i jak są nie potrzebni, wtem siedzą w domach - po to właśnie jest działalność gospodarcza. Po to żeby was wyżymać jak ręcznik a jak się zużyjecie i niE mam dla Was miejsca to BYE BYE. Brak mi słów i nerwów by się pocić i pisać by było to ponownie usunięte.

A. S.
@Szczepan 09.04.2016 22:34

Dokładnie jest tak jak piszesz. Pan M. zamiast spać u siebie w biurze mógł bym w końcu nie działać na szkodę firmy i wziąć się do uczciwej pracy. W jego przypadku zarządzanie zasobami ludzkimi jest równa zeru. Jeśli trzeba gdzieś namieszać zamotac sprawić żeby wartościowe ludzie odeszli jest pierwszy w kolejce. Szef tego nie widzi ale zanim się zorientuje co "kierownik" zrobił jak namieszać to może być już za pozno. Reasumując - jeśli lubisz jak ktoś cię zachodzi cały czas od tyłu i penetryje to jesteś w 100% idealnym podwykonawca żeby tam pracować.

Benek

.¡. Tyle w temacie

anonim

(usunięte przez administratora)

Emil kiss

Pisali na szefa i szefowa głupoty to się chłop wkur*** i zakręcił kurek. Była czystka ale premie nie wróciły.

Emil kiss

Szkoda, że nie ma już premii jak kiedyś, mimo, że ekipa stała i zgrana.

zdziwiony

Cieszy mnie to ,że nie pracuje w tej firmie już pani.M.Smuci mnie to ,że muszę ją oglądać teraz w TESCO.

Szczepan

Usuwają komentarze. Prawdę człowiek napisał i ludzie się o niej nie dowiedzą... Omijajcie train electric szerokim łukiem. Praca jak jest to jest a jak jej nie ma to siedzisz w domu. Pracujesz cały czas w nadgodzinach- o ile można tak je nazwać. Działalność gospodarcza, wszelkie wyjazdy, noclegi płacisz sam. Robisz platy na hali to zazwyczaj jest problem z ich odbiorem. Jedyny + że jak wystawisz rachunek to płacą w umówionym terminie. Ogólnie firmy nie polecam. Mimo że cukrowe to jednak buraki-tak w skrócie. Firma ma 4* i chyba szefostwo siedzi i klika by ocena była tak wysoka.

dobranocek

Jest tak jak piszesz, jedni dostają regularnie inni nie dostali ostatnich pensji już wiele miesięcy. Tak sprawiedliwość, są równi i równiejsi. Ot i proste.

Zostaw opinię o Train electric - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Train electric