Train electric

Adres: Tama Pomorzańska 14D, 70-030 Szczecin

NIP: 8522465989 KRS: 0000245357

Train electric
4 949 276 5 1

Opinie o Train electric

Filtruj opinie po kryteriach:

Nicko
 Opinia

Witam Czy ma ktoś na miary na te agecje które przyjmują do fabryki w Niemczech? Z tego co wiem można tam się dostać przez Polski oddział ale na własnej działalności w systemie akordowym( jak w Afryce ) z góry dziękuję .

Pomocna?
Tak1Nie
Odpowiedz
 Opinia
@Nicko 03.07.2019 12:08

Nico Na miary na te agecje no pisownia jak w Afryce! Gratuluje

Pomocna?
Tak3Nie
Nicko
 Opinia
@Odpowiedz 05.07.2019 01:58

Upsss faktycznie Sorry nie zauważyłem ????

Pomocna?
TakNie
Kola
 Opinia

Następne będzie również bardzo dobre bo to bardzo dobry pracodawca.

Pomocna?
Tak5Nie
XXX
 Opinia

Pierwsze wrażenie pozytywnie

Pomocna?
Tak2Nie1
Szanowny
 Opinia

Nie dajcie się robić w konia ...... Ogólnie kilka agencji tam robi dla tej fimry wystarczy dobrze poszukać stawka zaczyna się od 16 , 17 euro i wzrasta o 15 % po 3 tygodniach po miesiącu macie 20 % więcej i też zapewniają zakwaterowanie szału nie ma ale za darmo .

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Artur
 Opinia
@Szanowny 09.10.2018 19:03

Możesz dać mi namiar telefony , adresy tych innych agencji ( nie Train electric ) , firm o których pisałeś zatrudniających w okolicy Berlina w zwodzie elektryka lub innych , na dobrych warunkach .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A. S.
 Opinia
@Artur 17.01.2019 21:20

A ciężko wpisać sobie np. Menlower?? Który daje 17 € na godzie brutto. Widać nadajesz się do trai electric mało ambicji i wszystko trzeba postawić pod nos

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Train
 Opinia
@A. S. 14.02.2019 21:18

Jezeli Ty Arturze pracujesz w Menlower to gratuluje. To chyba Escortservice dla starszych Pan i to za 17€ na godzine. No ni powiem bardzo sie cenisz lub wiecej nie dostaniesz.????????????????

Pomocna?
Tak4Nie
InżynierKarwowski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Byłem u nich na rozmowie o pracę na stanowisko specjalisty. Pani (chyba kierownik) zaproponowała mi niecałe 2000zł na start. Myślę że dla człowieka po studiach to kwota nie do przyjęcia. Zresztą dla kogokolwiek... Za to przecież nie idzie się utrzymać. Ogólnie wrażenie odniosłem że atmosfera jest spięta, ale to moze tylko moje wrażenia. Może teraz warunki polepszyły się. Trzeba dać ludziom szansę na poprawę.

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
eda
 Opinia

Piszecie zarobki 2400 złotych ? Czy to w Niemczech takie wynagrodzenie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OLO
 Opinia

Jak dla mnie, to jest wszystko ok. Pracuje na miejscu, kasa na czas, robota fajna. Nikogo na siłę tu nie trzymają…

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A. S.
 Opinia
@OLO 16.02.2019 10:41

Oli (czy tam Michał S.) kasa na czas a a czy robota fajna to już inna para kaloszy. No chyba że przyszedłem z obozu koncentracyjnego więc są plusy tutaj pracujesz i masz JAKIEŚ pieniądze oby starczyło na ZUS podatek i dojazdy jedzenie jest zbędne. A tak na marginesie dawno większej głupoty nie czytałem

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marynarka
 Opinia

Pan kierownik to idiota facet bez szkoły jest nieprzygotowany do testów sam daje złe narzędzia a potem ma pretensje ze zrobiłeś coś na teście źle . Ogólnie szkoda czasu no chyba ze masz stalowe nerwy bo ja nie wytrzymałem niekompetencji kierownika podziękowałem i wyszedłem. Nie warto pereł przed wieprze rzucać, zresztą jedyny pozytywny odbiór jaki odebrałem tam to był facet z którym szedłem na szkolenie i miał takie same zdanie jak ja. A I JESZCZE JEDNO PAN KIEROWNIK WYMAGA ZNAJOMOŚCI ELEKTRYKI NA POZIOMIE SYNTEZY TERMOJĄDROWEJ A SAM NIE WIE CO TO JEST PRĄD ELEKTRYCZNY PEWNIE JAK ZOBACZY WPIS SZYBKO WYGOGLUJE.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A. S.
 Opinia
@Marynarka 05.12.2018 12:13

Ale on nie raz nie dwa pokazał brak swojej jakiej kolwiek wiedzy no chyba że mówimy o gadaniu głupot o rzeczach nieistotnych to tak jest w tym pionierem razem ze swoim kolega z zaawansowana schizofemiom gadający albo z komponentami albo sam do siebie. Chyba że chcesz dowiedzieć się od niego jak wbic sobie wago w rękę poprawiając wtyczkę to wie najlepiej ????????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OLO
 Opinia

W poniedziałek zaczynam i sam sprawdze jak jest .....

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OLO
 Opinia
@OLO 05.12.2018 13:33

Zostałem! Sprawdziłem! I....... całość na + do tego robota ciekawa

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A. S.
 Opinia
@OLO 11.02.2019 16:03

Hahahah dawno się tak nie uśmiałem. Na pewno piszesz na do rej stronie firmy do której poszedłem tyrac?? Za szklankę wody i suchy chleb ???????????? Pamiętaj Audi a7 nie jest tanie więc na kokosy nie licz.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LArys@
 Opinia

Cześć wszystkim Zastanawia mnie jak wygląda praca teraz w train Electric? Nadal jest tak słabo? Brak organizacji, Kijowa atmosfera, zmuszanie do nadgodzin itp. No i najważniejsze Panie zatrudnione na stałe które pracują tam już dłuższy czas nadal są tak upierdliwe i wredne :)????? Kierownik zmienił swoje podejście czy nadal słucha swoich ulubienic ktore nic nie robią tylko wykorzystują swoją nowych pracowników? Bardzo mnie ciekawi czy ktoś w końcu wziął się za ten (usunięte przez administratora) który tam jest :)

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Była Pracownica
 Opinia
@LArys@ 09.02.2019 07:44

Przestań pisać bzdury że Panie wykorzystują nowych pracownikow bo niby jak mogą taka osobę wykorzystac która nic nie umie bo nie rozumiem po drugie skoro taki jest tam (usunięte przez administratora) to po co się interesujesz atmosfera i wszystkim skoro było tak źle najlepiej przyjść posiedzieć 8 godz (usunięte przez administratora) trochę rzeczy i wziąść kasę za nic a Panie później muszą po takich ludziach jak ty błędy poprawiać więc zastanów się nad tym co piszesz bo to wszystko jest śmieszne

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Była Pracownica
 Opinia
@LArys@ 09.02.2019 07:44

Przestań pisać bzdury że Panie wykorzystują nowych pracownikow bo niby jak mogą taka osobę wykorzystac która nic nie umie bo nie rozumiem po drugie skoro taki jest tam (usunięte przez administratora) to po co się interesujesz atmosfera i wszystkim skoro było tak źle najlepiej przyjść posiedzieć 8 godz (usunięte przez administratora) trochę rzeczy i wziąść kasę za nic a Panie później muszą po takich ludziach jak ty błędy poprawiać więc zastanów się nad tym co piszesz bo to wszystko jest śmieszne

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Larys@
 Opinia
@Była Pracownica 09.02.2019 15:07

Oo Widzę że Piszę to któraś z Pań, która właśnie tam pracują. Można poznać po tym, że wy niby musicie poprawiać wiecznie błędy po ludziach. Same robicie błędy jak leci, a potem zrzucacie na nowych???? Ta firma jest śmiechu warta. Interesuje się ponieważ chcę zobaczyć ile osób jeszcze musiało przejść przez te okropne warunki. Bardzo współczuje wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą co ich czeka????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Larys@
 Opinia
@Była Pracownica 09.02.2019 15:07

Oo Widzę że Piszę to któraś z Pań, która właśnie tam pracują. Można poznać po tym, że wy niby musicie poprawiać wiecznie błędy po ludziach. Same robicie błędy jak leci, a potem zrzucacie na nowych???? Ta firma jest śmiechu warta. Interesuje się ponieważ chcę zobaczyć ile osób jeszcze musiało przejść przez te okropne warunki. Bardzo współczuje wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą co ich czeka????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zaba
 Opinia

Będę tu pracować , bo mi się podoba, to co tam widziałam :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ZZZZ
 Opinia

Polecam! Dobra kasa, warunki ok

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@ZZZZ 22.10.2018 11:35

Napisałeś, że warunki oferowane przez Train electric są Twoim zdaniem satysfakcjonujące. Czy mógłbyś je jednak konkretnie opisać na tym forum. Te informacje będą cenne dla osób, które rozważają ubieganie się o zatrudnienie w tej firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zaba
 Opinia
@ZZZZ 22.10.2018 11:35

Czyli warto się do nich zgłosić

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lolek
 Opinia

Witam Jak na ten czas wyglądają zarobki w firmie i jak wygląda atmosfera w firmie bo zastanawiam się nad podjęciem pracy, jeżeli jeszcze są poszukiwani ludzi oczywiście. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxx
 Opinia

a wiec - praktycznie nic nowego, niestety tak pracuje wielu Polakow za granica (czyt. w Niemczech), uwaza, i to jest jedyniemoje zdanie, ze jest to zwykle s......o i wykorzystywanie pracownikow wrrrrrr n i oczywiscie - nikt nie kiwnie palcem, zeby cokolwiek zmienic ps. odnosze te tresc jedynie do sytuacji,ktore znam!!!

Pomocna?
TakNie
Były
 Opinia

Postaram się w kilku zdaniach opisać działanie tej firmy... W Polsce dostajesz 2 tys. na rękę, potem troszkę więcej. Więc generalnie jak na branżę to słabo... nawet bardzo. Zmuszanie do nadgodzin i ciągła nerwówka, zero organizacji wszystko na churrrra. Na rekrutacji słyszysz o kasie jakiej to możesz niby zarobić w Loknitz lub ewentualnie na dalszej delegacji w Berlinie... Do Loknitz jedziesz na swojej polskiej działalności. (Czyli brak urlopu, zwolnienia lekarskiego itd.) Na umowie którą podpisujesz jako podwykonawca jesteś za wszystko odpowiedzialny terminy, jakość itd. Tak, tak... nie dostajesz tam niemieckiej umowy, są tam pakiety na które trzeba dużo wprawy aby wyjść na swoje. Jak nie masz już ochoty dalej tam pracować bo skończyła się tobie kasa jesteś straszony przez panią(usunięte przez administratora)karą umowną itd. Teraz słyszałem ze ludzie którzy jadą tam od nich pod Berlin przechodzą do konkurencji na niemiecką umowę którą dostają od razu... Generalnie te pochlebne opinie to raczej kierownictwo pisze, bo przez tą firmę przewinęło się już kilkaset osób. Dzisiaj w Szczecinie można znaleźć spokojnie lepszą pracę pod każdym względem, a jak ktoś chce do Niemiec to można na niemiecką umowę i w branży to już nawet bez języka niem. biorą. Ogólnie nie polecam. Omijać. P.S oczywiście wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale jakoś wszyscy byli pracownicy/podwykonawcy tej firmy nie tęsknią pracując teraz na niemieckich umowach gdzie są przynajmniej szanowani.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Były 24.10.2018 22:05

Chcesz powiedzieć, że w okresie w którym współpracowałeś z Train electric byłeś zmuszany do wyrabiania nadgodzin? Proszę Cię o komentarz w tej sprawie. Każda opinia na tym forum jest ważna, jednak ze względu na publiczny jego charakter powinny znajdować się tylko rzetelne i potwierdzone informacje o tej firmie jako pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia

@Z, za jakie obowiązki jesteś odpowiedzialny w Train electric? Czy do wymienionego przez Ciebie wynagrodzenia, pracodawca oferuje Ci jeszcze system premiowy? Te informacje, które zdecydowałbyś się na tym forum pozostawić byłyby wzięte pod uwagę przez innych użytkowników odwiedzających ten wątek.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Z
 Opinia

Trafiłem bez pośredników, praca ok. Kasa też wyżej niż średnio i na czas. P

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia

13,69 brutto na godzinę ! To już mówi jak tam jest i co to jest warta praca.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bartek
 Opinia

jakie trzeba miec uprawnienia zeby pracowac w Train Electric i jakie sa zarobki?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia

@MozeNowyTuBede, czy jesteś dopiero na etapie rozważań dotyczących aplikowania do Train electric na wybrane przez Ciebie stanowisko? Czy może jesteś już w trakcie procesu rekrutacyjnego? Możesz uściślić swój wpis w tej kwestii? Jeżeli jesteś w stanie wypowiedzieć się na temat tego jak wygląda rekrutacja w tym miejscu, to proszę Cię o oddzielny wpis.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MozeNowyTuBede
 Opinia

Czy warto zatrudnić się jako Mechatronik/monter/elektryk ze znajomością programowania PLC, programami takimi jak TiaPortal, logo, Solid Edge oraz kwalifikacją 1kv + znajomości schematów elektrycznych, Grafcet, LAD. W przyszłości zamierzam powiększyć swoją wiedzę :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia

@LaRYS@, jak w takim razie, Twoim zdaniem, wygląda prawda na temat pracy w Train electric? Podzieliłbyś się z innymi użytkownikami własnym doświadczeniem wynikającym ze współpracy z tym pracodawcą? Będzie ono wzięte pod uwagę przez wszystkich zainteresowanych aplikowaniem do Train electric.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tomis
 Opinia

Jedni piszą że praca fajna a drudzy brzmią jak męskie niedowartościowane smutasy. Fajna praca ?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LaRYS@
 Opinia
@tomis 14.06.2018 15:11

Pani prezes pisze że fajnia, reszta mówi prawdę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia

@Norbi każdy może wypowiedzieć swoją opinię, przy tym pamiętając o wzajemnym szacunku i braku oszczerstw, pomówień wobec innych. Jeśli uważasz, że Twój przedmówca nie ma racji, napisz jak jest w rzeczywistości. Wiele osób, zaglądających na gowork.pl na pewno skorzysta z Twoich odczuć względem pracy w Train electric.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Norbi
 Opinia

Jak czytam niektóre opinie to widzę takie typowe narzekanie na drobiazgi z którymi nie potraficie sobie poradzić!!!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia

@LaRYS@ widzę, że miałeś okazję tam pracować i dysponujesz merytoryczną wiedzą na temat warunków w tej firmie. Używasz mocnych określeń, rozwiń swoją myśl w bardziej obiektywny sposób. Może jednak da się powiedzieć coś pozytywnego o Train electric?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateusz
 Opinia

Wypowiadam się co do pracy w Berlinie. Nie polecam. Może i pieniądze na czas, ale ciagłe przestoje (które nie są winą traina, ale jednak to Train jest zleceniodawcą) , braki w narzędziach itp. To wszystko powoduje, że nierealnym jest wyrobić pakiet. Dodatkowo starsi pracownicy zaklepują najlepsze pakiety, a reszcie zostawiają nieopłacalne miny. Ogromna rotacja, brak wsparcia od przełożonych i ciągle gonienie terminów powoduje, że pracując 12 godzin dziennie zarabiasz marną połowę.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LaRYS@
 Opinia

Teraźniejsza praca w Train Electiric polega na wysłuchiwaniu Starszych pracowników jaki to ty jesteś najgorszy Wieczne poniżanie i wykorzystywanie ludzi do cięższych prac. Każda osoba pracuje na innej umowie oraz ma inną stawke Netto na reke wychodzi ok 1900 wiec nie warto pracować dla tej firmy. Kierownik nie radzi sobie ze swoimi pracowinikami. Siedzi u góry przy swoim biurku nie zwracając uwagi na poniżanych nowych pracowników. Ciesze się że stamtąd odszedłem

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benek
 Opinia

Słyszałem bardzo dobre opinie o firmie. Jaką macie atmosferę?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldi
 Opinia

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Toni
 Opinia
@Waldi 19.04.2018 20:28

Jeszcze tak.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Train electric - Szczecin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej