Deante

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 56 ocen.

Opinie o Deante

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Deante

Edyta

@nick Ty masz odmienną opinię? Jeśli tak, to warto żebyś Ty również się wypowiedział. Merytoryczne i rzetelne wpisy są najbardziej istotne, gdyż pomagają osobom, które szukają na tym wątku dodatkowych informacji o swoim potencjalnym miejscu pracy.

Edyta

@Pracownica dziękuję za odpowiedź. Możliwość rozwoju to obecnie jedno z ważniejszych kryteriów wyboru nowego miejsca pracy. Mogłabyś też powiedzieć, czy w firmie można też liczyć na dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny?

Edyta

@Pracownicawidzę, że jesteś zadowolona ze swojej pracy. Mogłabyś powiedzieć o niej coś więcej? Piszesz o normalnych godzinach pracy. Czy w takim razie są to stałe godziny? Na co można jeszcze liczyć podejmując pracę właśnie w tym dziale firmy? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne.

Pracownica
@Edyta 25.08.2017 09:14
@Pracownicawidzę, że jesteś zadowolona ze swojej pracy. Mogłabyś powiedzieć o niej coś więcej? Piszesz o normalnych godzinach p...

Dokładnie tak jak mówisz - praca w godzinach 8-16. Na co można liczyć? Na pewno nie na nudę. Jeżeli chcesz się rozwijać i każdego dnia móc robić nowe rzeczy,to Deante jest firmą dla Ciebie. Za dobrą robotę zostajesz odpowiednio wynagradzany :)

Pracownica

Gdyby ktoś miał w planach pracę w łódzkiej centrali to szczerze polecam :) Przyjazna atmosfera, normalne godziny pracy i godziwe zarobki.

nick
@Pracownica 01.08.2017 12:16
Gdyby ktoś miał w planach pracę w łódzkiej centrali to szczerze polecam :) Przyjazna atmosfera, normalne godziny pracy i godz...

Przyjazna zwłaszcza wtedy gdy dyr. generalny biega po biurze............

Edyta

@Krzysiek rozumiem, że jesteś już dawno po rozmowie kwalifikacyjnej do firmy. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Jak oceniasz trudność procesu rekrutacyjnego do Deante? Czy coś Cię podczas niego zaskoczyło? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które obecnie czekają na swoją rozmowę.

dg

Przecież nic się teraz nie dzieje @Osek, zwłaszcza, że zarobki i tak mają odpowiednie do obowiązków.

znawca

ph regionalny to u nich tzw. gorące krzesło, co chwila jest nowa rekrutacja np. na dolny śląsk

Krzysiek
@znawca 14.09.2016 17:24
ph regionalny to u nich tzw. gorące krzesło, co chwila jest nowa rekrutacja np. na dolny śląsk

własnie dostałem zaproszenie na rozmowę na to stanowisko na dolnym śląsku... Podzielisz się szerszą wiedzą?

zainteresowany

Może ktoś opisać warunki regionalnego przedstawiciela .

stary wyjadacz

jakość tej ich chińszczyzny pachnie misją samobójczą przy pracy jako przedstawiciel tej chińskiej tandety!

ciekawy

Witam, mam pytanko czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaką podstawę daje firma i jak do niej wychodzi premia zadaniowa?? czy samochód osobowy jest 5-osobowy czy van z kratką?? ile wychodzi za km jazda prywatna??

uczciwy mechanik
@ciekawy 27.04.2016 19:50
Witam, mam pytanko czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaką podstawę daje firma i jak do niej wychodzi premia zadaniowa?? czy sam...

spuścisz sobie wache ze zbiornika to swoją gablotą bedziesz latał gratis kumasz?

tweens

witam zostałam zaproszona na rozmowę w tej firmie ale praca w zgierzu? podpowiedzcie coś o tej pracy , stanowisko specjalista ds. obsługi klienta

onery

Hej, ja na stronie deante znalazłem ogłoszenie, niedawno poszukiwali Regionalnego Przedstawiciela Handlowego, ale ogłoszenie nadal wisi, to może nadal jest szansa na przyjecie, ktoś może cos wie? W ogóle jak tutaj ze szkoleniami, bo raczej mało się znam na bateriach łazienkowych, zlewozmywakach i natryskach, robią szkolenia produktowe?

Pingwin

W Deante nie płacili za delegacje z Łodzi do Zgierza.

www

Praca w Deante bynajmniej za moich czasów była na tyle ok że chciało mi się do niej chodzić. Współpracownicy z dolnego szczebla byli naprawdę fajni, z "górą" raczej się nie zadawaliśmy. Pensje były różne i zależne od premii czasem zdarzało się mieć 2 z przodu, ale to musiał być dobry miesiąc w handlu bo premie były liczone od zysku. Jednakże z miesiąca na miesiąc premie były coraz niższe i były miesiące z niewielką premią. Nadmieniam że umowa najczęściej z najniższą krajową. Według mnie jeśli chodzi o "górę" to powinni się zamienić ten co odszedł powinien zostać a ten co został powinien odejść.Wiecie o kim pisze.

Ur
@www 04.09.2014 12:46
Praca w Deante bynajmniej za moich czasów była na tyle ok że chciało mi się do niej chodzić. Współpracownicy z dolnego szczebla...

Czytam co piszesz WWW- czasami 2 z przodu? rozumiem, że w 5-cio cyfrowym przelewie? bo chyba nie 2 tyśzł..?

VVV

Praca w Deante jest ok. Pracować trzeba tak jak w każdej firmie. Kasa jest ok, ale zawsze może być lepiej.

wazeliny brak

dwie pozytywne opinie jedna po drugiej... czyżby przykaz odgórny celem poprawy PRu, czy ktoś tu tak kadzi że upaść można??? Źle nie jest ale szału nie ma. Jaki socjal?? Chyba ze masz gromadkę dzieci to ci odpala.

ID

W Deante pracuję kilka lat. Najtrudniejsze były trzy pierwsze miesiące dopóki nie poznałem całego asortymentu. W tej chwili robię to, co do mnie należy i jestem zadowolony. Wiele już umiałem, ale firmie, Deante nauczyłem się dużo więcej. Jeśli chodzi o warunki pracy są ok. umowa o pracę kasa na czas zawsze pierwszego dnia miesiąca pieniądze na koncie. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra z pracownikami i Dyrekcją. Jeśli jesteś w porządku to i Dyrektorzy są w porządku. Jeśli chodzi o zarobki to nie można narzekać.Firma do swoich pracowników podchodzi uczciwie i porządku. Jeśli ktoś chce się zatrudnić w Deante to polecam.

Anonim2

Poczytałem powyższe posty i wnioskuję, że sami niezadowoleni ludzie je piszą. Pracuję od kilku lat w firmie i nie narzekam. Na pewno płaca to NIE minimalna, a dwójka z przodu przy wypłacie jest regularnie. Normalne, że początkujący pracownik tego nie będzie miał ale po jakimś czasie dorówna dłużej pracującym. Nie trzeba pracować na dwa etaty, aby te kasę zarobić. Poza tym firma jest w 100% wypłacalna i przelewy na konto są regularnie na koniec miesiąca. Trzeba wspomnieć też o Funduszu Świadczeń Socjalnych, z którego wypłacane są dofinansowania do wypoczynku i rekreacji.

handlowiec
@Anonim2 26.06.2014 15:22
Poczytałem powyższe posty i wnioskuję, że sami niezadowoleni ludzie je piszą. Pracuję od kilku lat w firmie i nie narzekam. Na...

dwójka z przodu to parodia dla dobrego handlowca, bo powinna tam być czwórka regularnie i wtedy można mówić, że handlowiec jest dobry i dobrze mu płacą

obserwator

No to minimum socjalne, ale tyrka jak na 2 etaty

obserwator

Zależy na jakie stanowisko aplikujesz

obserwator

Jak byś był ładną młoda kobietą to dostaniesz sporo ale dopiero po nocnym szaleństwie z GURU FIRMY, a tak jako facet - biednie, chociaż obiecają bardzo dużo, ale tylko obiecaja - pamiętaj pieniądze to nie wszystko.

?

Pytanie tylko kto jest sprawcą tych ciąż ? Czy aby rzeczywiscie mężowie ? Bo ja bym zrobił na ich miejscu testy DNA, być może Pan (wiecie o kogo chodzi) bardzo dobrze zarabia i stać go na alimenty Pozdrawiam...................

anonim

Firma jak wiele innych na rynku,ludziom i tak nigdy nie dogodzisz,raz jest lepiej raz gorzej.....nie przesadzajmy znowu z tym wyzyskiem ludzie wiedzą za ile pracują a jak im się nie podoba ....droga wolna.A atmosfera?zawsze znajdzie się jakiś szef z wielkimi aspiracjami.....

yyyyyyy

Ludzie widzac co sie dzieje w firmie Deante zaczynają odchodzic, dziewczyny uciekają w ciąże reszta zaczyna szukac innego zatrudnienia. 200% normy to nie realizowanie własnych ambicji tylko codzienne obowiazki.

PM

Zal to czytac bo w kazdej plotce jest ziarnko prawdy. Kiedys wspaniala firma, ludzie i atmosfera. Szkoda bo akurat zalozyciele i wlasciele to jedni z fajniejszych ludzi z jakimi bylo dane mi pracowac, a pracuje juz pare ladnych lat w roznych fimach :) Uwierzcie - naprawde sa gorsi ;) !!!

K007

K2 - 2010-11-22 12:14:13 W Deante wymagania są wysokie dla tych którzy chcą osiągnąć wiele. Nic dziwnego że Ci nastawieni na prostą pracę nie odnajdują się w warunkach dużych wymogów. O [usunięte przez moderatora] nie ma mowy, przecież każdy decydując się na pracę w tej firmie wiedział za jakie pieniądze - nikogo nikt nie zmusza. Firma jest naprawdę fair wobec pracowników. Chyba post mojego przedmówcy jest krzykiem żalu i rozgoryczenia z powodu własnych życiowych porażek - bo w żaden sposób nie oddaje prawdziwej atmosfery i sytuacji jaka panuje w tej firmie.A kto to pisał? Specjalista od PR'u?

euro spoko

koko spoko - 2012-07-13 16:04:14 Dyrektor [usunięte przez moderatora] żeczywiście - żenada, włąściciele -[usunięte przez moderatora] . Jescze firma Fair Play - obłuda.zgadzam sie

koko spoko

Dyrektor [usunięte przez moderatora] żeczywiście - żenada, włąściciele - [usunięte przez moderatora] . Jescze firma Fair Play - obłuda.

anonim

anonim - 2011-01-21 12:33:50 Ten co to pisze z pewnościa odnajduje się we wspaniałej rzeczywistości firmy bo tak głęboko wchodzi w [usunięte przez moderatora] tym na wysokich stołkach ze już się nie poznaje w lustrze. Lub druga opcja jest taka że jest jednym z nich bo żadna osoba z niżego szczebla w prywatnych rozmowach nie powie nic dobrego o tej firmie. Więcej wazeliny................. Mowa oczywiście o "wielkim zadowolonym" K2

anonim

Ten co to pisze z pewnościa odnajduje się we wspaniałej rzeczywistości firmy bo tak głęboko wchodzi w [usunięte przez moderatora] tym na wysokich stołkach ze już się nie poznaje w lustrze. Lub druga opcja jest taka że jest jednym z nich bo żadna osoba z niżego szczebla w prywatnych rozmowach nie powie nic dobrego o tej firmie. Więcej wazeliny.................

anonim

W Łodzi tworzy się po prostu nowa rasa panów z [usunięte przez moderatora] na czele, kilka lat temu praca w tej firmie miała sens i realne odzwierciedlenie w zarobkach do wykonywanej pracy, teraz wszystko idzie do siedzących na stołkach nierobiących nic ludzi z nastawieniem, że onie wszystko wiedzą najlepiej. Pozdrowienia dla ludzi naprawdę pracujących w Zgierzu!!!

ja

ale w biurze czy w magazynie

K2

W Deante wymagania są wysokie dla tych którzy chcą osiągnąć wiele. Nic dziwnego że Ci nastawieni na prostą pracę nie odnajdują się w warunkach dużych wymogów. O [usunięte przez moderatora] nie ma mowy, przecież każdy decydując się na pracę w tej firmie wiedział za jakie pieniądze - nikogo nikt nie zmusza. Firma jest naprawdę fair wobec pracowników. Chyba post mojego przedmówcy jest krzykiem żalu i rozgoryczenia z powodu własnych życiowych porażek - bo w żaden sposób nie oddaje prawdziwej atmosfery i sytuacji jaka panuje w tej firmie.

były pracownik

zgadzam się w 100% - deante od kiedy nastał [usunięte przez moderatora] stał się po prostu [usunięte przez moderatora]

anonim

Tragedia!!!!! [usunięte przez moderatora] jak w Korei Północnej za marną pensję. Fatalna atmosfera i niekompetentna kadra zarządzająca. jeden dyrektor [usunięte przez moderatora] od drugiego a do tego pani zastępca która umie tylko maile odbierać.

Zostaw opinię o Deante - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Deante