KAJ STANISŁAW KAJDY

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o KAJ STANISŁAW KAJDY

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAJ STANISŁAW KAJDY

Aneta

@kaj @zyczliwy - prośba o dodawanie merytorycznych i rzetelnych opinii. Takie wpisy utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w KAJ STANISŁAW KAJDY. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze.

Aneta

@Ja - dodatek do pensji w okresie świątecznym to bardzo fajny bonus dla pracownika. Czy pracując w KAJ STANISŁAW KAJDY można liczyć na dodatkowe opcje benefitów? Niektórzy pracodawcy decydują się na pakiety dofinansowań do kart sportowych lub prywatną opiekę medyczną dla swoich pracowników. Czy pracując w tej firmie możemy spotkać się z takim pozapłacowym wynagrodzeniem?

Ja

Praca jak każda inna, zarobić się da wypłata na czas umowa o pracę. Jednak przy takiej ilości pracujących, znajdzie się osoba "J.P." która zdezorganizuje harmonogram dnia pracy. Pracownicy z kilkuletnim stażem bez polecenia szefa czy szefowej wiedzą co trzeba zrobic w pierwszej kolejności. Nie jest możliwe aby jeden pracownik wypełnił polecenia szefa, szefowej, kierowników, brygadzistek i operatorów maszyn w tym samym czasie a zarazem poprawiać po innych usterki z którymi sobie nie radzą.

Ja

Dodałem dwie pozytywnie opinie moderator usunął

Kik

W biurze pracowalas chyba...tam konczylyscie elegancko o 15 ej i do domciu.A my na produkcji od 7 do 19..albo nocki od 19 do 7ej..Ale ja wiem czemu tak wyskoczylas z tymi 8godzinami-bo sledztwo jest i moze panowie z komisariatu czytaja nasze opinie..No wiec na hali robilismy po 12 godzin.Zawsze tak bylo-przez osiem lat mojej pracy tylko jedna dziewczyna pracowala w systemie 8-godzinowym..Kojarzysz? A kojarzysz dziewczyne,ktora urodzila dziecko i po krotkim macierzynski wrocila do pracy? Tez odeszla...a robila na kilku maszynach..A kojarzysz dziewczyne,ktora szczegolnie lubila szefowa-bo zapieprzala jak ruski samochodzik...Odeszla.Chlopaki-jak ktorys zszedl wczesniej niz po 12 godz,to zabierali nieraz calą dniowke..Malo razy spisywali sobie dniowki z listy i przy wyplacie im sie nie zgadzalo? A jak jestes taka zorientowana,to przypomnij sobie stawki w roku 2010...dziewczyny dostawaly po 5 zl i robota na czarno.Po dwoch latach umowa i 6zl....wiec nie wciskaj mi kitu,ze ktos obraza pracodawce.To on obrazal nas...To my robilysmy na jego wakacje i szlajanie sie po rajdach...I wiesz co?Szkoda mi jest ludzi,Polakow i Ukraincow...Ale osobiscie mam nadzieje,ze zamkna Kajdym ta bude...Bo nie tylko bogacili sie na krzywdzie naszych dzieci,ale oszukali panstwo.I niech im przetrzepią porzadnie dupska.

ky

A moze by ktos wziol odpowiedzialnosc za wypadek ktory nir zostal zgloszony a powinien

mu
@ky 10.06.2017 13:24
A moze by ktos wziol odpowiedzialnosc za wypadek ktory nir zostal zgloszony a powinien

Z nikat odszkodowania z zus nie dostanie bo nie zgloszone ze byl wypadek w pracy 2 operacje i jeszcze 3 czeka bo reka niesprawna a to sie stalo na terenie zakladu to moze by ktos wziol odpowiedzialnosc za to a nie jelenia z niego zrobili

anonim

(usunięte przez administratora)

Kik

Hahahahaha samo sedno

Aneta

Pracujesz w KAJ STANISŁAW KAJDY? Chętnie dowiemy się jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Na co mogą liczyć pracownicy?

Tom

A jakie warunki pracy i atmosfera w biurze? Bo na produkcji to kiepskie komentarze.

stanisław szefu

większość ludzi jest spoza miasta kobiety zarabiaja 5zł na godz , praca bez umowy , jak jej mało to do domu , tak czy inaczej wyzysk w czystej postaci , warunki pracy bardzo ciężkie , również niebezpieczne , żadne przepisy bhp nie istnieją , wszystko śliskie ,a praca głównie przy maszynach ,smród lakierów , nie trudno o wypadek , praca na tyle na ile wystarczy zdrowia pozdrawiam szczęśliwą brygadę :)

płoń

chunia z powikłaniami ...

płoń

jakie 3000 zł , :) chyba sobie jaja robicie ehehhehe 3/4 załogi pracuje na czarno za 1400 zł max , w kaju czas się zatrzymał na latach 90'

Kik
@płoń 23.10.2016 11:48
jakie 3000 zł , :) chyba sobie jaja robicie ehehhehe 3/4 załogi pracuje na czarno za 1400 zł max , w kaju czas się zatrzymał n...

To 3000zl to na pidpuche dla tych co tak wychwalaja kaja pod niebiosa

Kik
@Kik 24.10.2016 19:24
To 3000zl to na pidpuche dla tych co tak wychwalaja kaja pod niebiosa

I kombajnem by trzeba jeszcze jezdzic hehe i podpierdalac na wszystkich.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kik

Dobre zdanie o tej firmie maja dupowlazcy i ludzie ktorzy nie mają życia prywatnego...mogą siedziec w robocie 24h/dobe i zarobic 3000zl.Tylko jakim kosztem?Juz kilka takich "mocnych"było....A i jeszcze panie z biura mogą sobie chwalić, bo one nie rozumieja,jak po 12godzinach,z dwoma przerwami po 20min,mozna byc zmeczonym....Przyjdzie taka jedna z drugą na chale,troche sie powygina ipo pol godzinie jezor ma przy obcasach...a tobie sie dziwi,ze ledwo nogami powloczysz...

Była pracownica

Mam bardzo dobre zdanie o tej firmie.Oczywiście daleko tu do ideału,lecz nie ma idealnych zakładów pracy.Warunki nie są takie złe jak jest to opisane wyżej,wynagrodzenie również na przyzwoitym poziomie.Zasada jest jedna: jeżeli podejmujesz się pracy to pracuj!!! ale ta zasada dotyczy nie tylko firmy Kaj a również i każdej innej.Jeżeli spełni się tą zasadę to wszystko jest Ok.Nie ma większych powodów do tak negatywnych opinii.Mogę szczerze polecić pracę w firmie Kaj osobom pracowitym i komunikatywnym.

munio

Haha nic sie nie zmienilo....za moich czasow to samo bylo.Sanepid jeszcze tego nie zamknął bo Kajdy ma uklady,również w panstwowej inspekcji pracy i innych tego typu instytucjach i zawsze sie wymiguje...kasą. Nie ma co sciemniac-zawsze się wywinie.

megi

nie polecam pracy w Kaju pracowalam odeszlam warunkow nie ma posilki jada sie w szatni tzw sraczu smierdzonce trypy skarpety porodzucane po szatni syf gila i mogila w szatni baby i chlopy sie przebieraja ochyda syf i smrod praca kolchoz 12 godzin o bulce bo tyle zdazysz zjesc na hali zadnych wentylacji okna pozamykane i kraty w oknach to nie hala to sa szopy blaszaki gorac i smrod zeby na palecie ulozyc zgrzewki to po wiaderku skakac kaza podestow zadnych zeby tam pracowac i sie utrzymac trzeba sie podlizac a podpierdaczow nie brakuje zadnej umowy na czarno ukraincy uciekaja 0 warunkow ludzie odchodza selekcja ciekawe czy w tej szatni szwfostwo by jadlo posilek hm hm nie polecam tam pracowac pracuja jelenie szkoda was tam mlodzi szkoda zdrowia smrod i lakiery Kaj zostanie a zdrowia nie kupisz pozdrawiam

zyczliwy

wenn-kilka lat tam przerobilem......zasada jest taka,ze szef siedzi w swoim tronie i na laptopie obserwuje zapis z kamer na zakladzie.Jesli sie nie przykladasz to dlugo tam nie pracujesz.Dziewczyny np.wypruwaja se zyly przez 12h a potem chodza jak zombi.Wiadomo,są ciezkie czasy i z robota trudno,ale trzeba miec cholernie konskie zdrowie albo niezle wejsc komus w tylek,zeby to wytrzymac.Dlatego wcale nie dziwie sie wpisowi Andriu....

wenn

Głupoty gadacie. Jak ktoś uczciwie tam pracuje i się nie opiernicza to dostaje dobre wynagrodzenie. Także zależy, czy szukacie pracy żeby płacili za nic nie robienie, czy może chcecie się przyłożyć.

zyczliwy

JAką karierę? W kaju?Wolne zarty...hahaha się usmialm !Teraz to tam ukraincy robią karierę po 12h codziennie za 6zeta za godzinę. Kaj nie rozwija,kaj wyzyskuje i nie liczy sie z maluczkimi. Radzę dobrze sie zastanowic zanim sie tam trafi. W kaju nie masz czasu dla rodziny i bliskich,chyba,ze nie masz zadnych zobowiązań i jestes gotow tyrac w kaju 24hd 7 dni w tygodniu.Powodzenia.A nawet jak sie angazujesz calym sobą to i tak szefostwo zrobi ci kolo pióra. Wiele osob stamtad ucieklo mimo,że naprawde lubili tą pracę.

była pracownica
@zyczliwy 20.06.2016 21:02
JAką karierę? W kaju?Wolne zarty...hahaha się usmialm !Teraz to tam ukraincy robią karierę po 12h codziennie za 6zeta za godz...

kłamstwo jeśli nie znasz stawek to nie wypowiadaj sie bo nie tytlko obrażasz pracodwaców ale również osoby ( Polaków/ Ukraińców), którzy uczciwie pracują i zarabiają ja pracowałam i można się było ugadać co do ilości godzin przepracowanych ( chciałam początkowo 8 h i zero problemów) jeszcze na żadnej produkcji jak dotąd nie spotkałam się, że o 15 kończe pracę i fajrant

bareja
@była pracownica 01.08.2017 13:37
kłamstwo jeśli nie znasz stawek to nie wypowiadaj sie bo nie tytlko obrażasz pracodwaców ale również osoby ( Polaków/ Ukraińcó...

to czemu tam już nie pracujesz , stawka nie odpowiadała czy warunki :) 5zł godzina , praca na czarno

zageszczarka

Niekture stare panny powinny same chlopow same znalesc a nie brac sie za cudzych

Ja
@zageszczarka 15.02.2016 18:34
Niekture stare panny powinny same chlopow same znalesc a nie brac sie za cudzych

I kto to pisze (((!!!!!

bil

Gorszych bzdur to nie slyszalem co mozna negociowac prace na czarno i 8 zl na godzine puknij sie w leb co piszesz

byly pracownik

Pracowalem tam nie jest tak szczerze zle jak komus sie nie chce robic to narzeka fizyczna praca oczywiscie roznie daja za godzine zalezy komu i to tez nie sa kokosy wiec co do kwoty slabo, nie pracuje juz bo znalazlem lepsza oferte....

monia

A my to rodzin nie mamy ze musimy zapierdzielac do samych swiat i jeszcze wigilije w sobote wymyslili szkoda ze nie w niedziele my tez mamy domy i rodziny

kaj
@Ja 20.08.2017 18:46
Cztery lata pracuje i zawsze na parę dni przed wigilią poczęstunek i dodatek do pesji dni wolne na czas świąt....

kanapka posmarowana olejem palmowym bo parafina za droga hahah

zyczliwy
@kaj 03.09.2017 02:26
kanapka posmarowana olejem palmowym bo parafina za droga hahah

Buahahaha....albo łojem swinskim????????????

zageszczarka

Zageszczarka

obserwator

Pracowała tam moja znajoma. Warunki koszmarne i wynagrodzenie głodowe. Tylko dla desperatów!

NOWY

PISZECIE O RÓŻNYCH SPRAWACH A JA CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ ZAROBKI PRZY RÓŻNYCH PRACACH? ILE CZASU SIĘ PRACUJE? PO PROSTU JAKIE SĄ WARUNKI PRACY. TYLKO UCZCIWIE PROSZE PODAĆ TE ZAROBKI. POZDRAWIAM.

kierownik

czemu adminie usuwasz posty ????? czemu ma służyć ta strona ??

kol

Jakie umowy daje ale ludzie po kilka sezonow robia i nic nie maja zadnej umowy to czysty wyzysk ludzi jest trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak nie to do domu nie polecam tam pracy nikomu u kazdy w tylek wlazi jeden drugiego podpierdziela

marek1986

praca w Kaj Kielce jest straszna male zarobki maszyny cigle se psuja. Praca masakra i dobrze napisane pracuja z reguly kobiety(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Jak byś się nie drapał po ..... i nie chlał to byś robił dalej a kto chce to umowę dostaję bo Szefowa ciągle na zakładzie się pyta nowych kto chce umowę . Ja lata tam robie i nie narzekam

On
@Pracownik 27.04.2015 11:57
Jak byś się nie drapał po ..... i nie chlał to byś robił dalej a kto chce to umowę dostaję bo Szefowa ciągle na zakładzie się p...

Waldek....to Ty????????????

była pracownica

Pracowałam w Kaju i nie jest wcale tak ciężko,a takie opinie może wystawić tylko nierób,który najchętniej nic by nie robił brał wynagrodzenie

beniaminek

Kto mi powie rzetelną opinię o tej firmie bo chcą kogoś przyjąć na linię produkcyjną?

bezrobotny

A czy ktoś może mi powiedzieć jak się tam traktuje kierowców i ile mogą zarobić.Widzę ogłoszenie o pracy dla kierowcy(praca także w soboty).Ile się pracuje i czy można zarobić?

Zostaw opinię o KAJ STANISŁAW KAJDY - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAJ STANISŁAW KAJDY