hipokrates 24 katarzyna wiercioch

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 30 ocen.

Opinie o hipokrates 24 katarzyna wiercioch

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hipokrates 24 katarzyna wiercioch

MAŁA

Szukają jeleni, pracuj pracuj, a garb sam Ci wyrośnie. to motto tej Firmy.

ich
@MAŁA 10.11.2016 14:39
Szukają jeleni, pracuj pracuj, a garb sam Ci wyrośnie. to motto tej Firmy.

nie szukają, tej firmy już dawno nie ma

Anna

No tak poszlo,poszlo oszukiwanie ludzi w tym byli naprawde dobrzy ale wszystko do czasu

takze_oszukana

Czy coś wiadomo ?

poszukiwani
@takze_oszukana 22.02.2016 11:25
Czy coś wiadomo ?

kiedys prowadzili kancelarie prawnicza i firme windykacyjna . pozniej posredniczyli w opiece .A co teraz moga robic nadal oszukiwac .kariery nie zrobili sa na dnie , uciekaja ha ha.

Anna

Ta kwota to zaleglosc .Komornik jak do tej pory nie moze jej wyegzekwowac ,poniewaz towarzystwo zniknelo.

oszukana
@Anna 06.01.2016 18:12
Ta kwota to zaleglosc .Komornik jak do tej pory nie moze jej wyegzekwowac ,poniewaz towarzystwo zniknelo....

Jest duzo osob poszkodowanych i w podobnej sytuacji. wszystko jest udekumentowane ,osoby notowane , sprawa jest otwarta . Tj kwestia czasu.....pozdrawiam w 2016.

Anna

Ta kwota to zaleglosc .Komornik jak do tej pory nie moze jej wyegzekwowac ,poniewaz towarzystwo zniknelo.

Anna

Co znowu Tomaszek?Bardzo dobrze ze sie odzywamy.Niech Tomaszek i Wiercioch nie sadza ze zapomnielismy.Po ilosci wpisow widac ile. ludzi oszukali.Sama mam wygrany z nimi proces na 24 tys zl nie liczac odsetek.Prosze o nastepne wpisy i imformacje gdzie oni dalej kombinuja I

magik

Gdzie się ta firma rozwija jak zwinęła żagle i uciekli do Niemiec i nic dobrego z tej firmy nikt nie uzyska bo firma składa się z dwóch oszustów a zwłaszcza jednego pana Tomaszka bo pani jest przez niego zastraszona i nie ma nic do powiedzenia i panie Tomaszku jak pan o sobie pod przykrywką rożnych Nicków to hoho ale wymiar sprawiedliwości cie dopadnie i będzie wielu świadków żeby żeby zeznawać w twojej sprawie a list gończy już dawno się ukazał pozdrowienia z gliwic

O CO CHODZI

A cóż mnie obchodzi i innych rodzina jaka ma hof i wierci jakies nieporozumienie .A wogole nie rozumiem tej wypowiedzi ??kto to pisze i w jakim celu . ??

Blablabla

Chce tutaj tylko sprostowac pare rzeczy wypisujac takie rzeczy jak np rodzina pana tomasza H. Jak ona moze stac za nim czy cos podobnego dla tych ktorzy nic nie wiedza a atakuja rodzine dzieci i tak dalej ktorzy sami nie maja nic z tym wspolnego m tomasz h. Tez nigdy sie nie interesowal nikim z rodziny i nie ma z dzieckiem/dziecmi kontaktu i z reszta rodziny tez prawdo podobnie nie ma kontaktu. Hoffi narobiles balaganu dlaczego ty nie mozesz normalnie jak czlowiek pracowac !?a dla oszukanych niestety nie moge wam dalej pomoc powodzenia mysle ze dosatniecie swoje ciezko zarobione pieniadze spowrotem

Ja123

Cala prawda

anonim

(usunięte przez administratora)

takze_oszukana

Kolejny post umieszczony zapewne przez tomaszka ktory boi i sie i nie wie kto i gdzie go szuka

hallo

W zyciorysie to nie mam namieszane no bo i jak? ha ha kto komu namieszał ? sytuacja sie odwróciła

weronika

Tak to bedzie Tomaszek.Mam nadzieje ze wkrotce odpowie z Szefowa za oszustwa

takze_oszukana

Witam, moim zdaniem wypowiedz malinka z dnia 07 sierpień, zowion z dnia 17 czerwiec i alek z dnia 29 styczen to ta sama osoba i najprawdopodobniej jest to tomaszek wiec mam nadzieje ze policja juz go namierza po adresie ip

anonim

(usunięte przez administratora)

do malinki

karami to nie strasz ludzi , a jak chcesz dowodow to wszystko do zalatwienia , takie sa - jak sadze policja , czy prokuratura ,komornik ,pip Ci ich nie udostepnia ,ale jak bys tak bardzo chciala to mozesz moje akta sprawy zobaczyc tylko jak ???

era46
@do malinki 11.08.2015 18:45
karami to nie strasz ludzi , a jak chcesz dowodow to wszystko do zalatwienia , takie sa - jak sadze policja , czy prokuratura...

jak byś w tej firmie popracowała to n apewno tez niała byś taką samą opinię o nich !!

także_oszukana

To jest niemożliwe żeby mogli się zapaść pod ziemię. Również szukam kontaktu !!!!! / miejsca pobytu tych osób.

ja
@także_oszukana 16.07.2015 17:29
To jest niemożliwe żeby mogli się zapaść pod ziemię. Również szukam kontaktu !!!!! / miejsca pobytu tych osób....

no właśnie

anonim

(usunięte przez administratora)

oszukana

no nieciekwe to malo powiedziane. mieli kilka firm i tyle osob oszukali ,ze do dzis chyba z tego żyja , ale jak im sie kasa skonczy to znowu sie pojawią.Trzeba uwazac i to bardzo . wierciocha jak była u mnie podpisac umowe miala taka duza torebke lakierkowa , czarna z kokardą- a teraz jaka masz duza czy mała ??

także_oszukana

Bardzo proszę o informację kogokolwiek kto wie gdzie znajduje się Tomasz W. lub inaczej Tomasz H. Po wpisaniu w wyszukiwarce okazuje się że jest poszukiwany przez policje

oszukana
@także_oszukana 06.06.2015 22:28
Bardzo proszę o informację kogokolwiek kto wie gdzie znajduje się Tomasz W. lub inaczej Tomasz H. Po wpisaniu w wyszukiwarc...

tak jest szczegolowy opis np uzebienie pelne i jaki ma rozmiar buta jakie palce u nog . A DLACEGO NIE WSTAWILI ZDJECIA ? to by uchronilo wiele osob przed oszustem

nonim

Za friko To nic jeszcze zaplacic ze Ci adres podadza do kad masz jechac ta Firma jest juz skonczona,niemaja wiele szans Cale zycie krasc ,tylko ze taki oszust jak Hoffmann siedzial juz dosyc dlugo i widocznie chlop niczego tam sie nienauczyl ,jak widze z wczesniejszych komentarzy To Hoffmann emeryture w pierdlu sobie odbierze .Zawsze Musi byc ten koniec swiat jestt maly tylko niepotrafie tego pojac jak czytalem wczesniej zeby najblirzsza rodzinie w To wciagc,napewno chodzi o matke ojca a co gorsza o zone i dzieci ,do jakiej pychy mozna sie posunac za zondze pieniadz ....(usunięte przez administratora)my wiemy wszystko badz posrany bo juz CI n ogonie siedzimy ,wiercioch wasze zdiecia sa nam znane

oszukana
@nonim 26.02.2015 22:23
Za friko To nic jeszcze zaplacic ze Ci adres podadza do kad masz jechac ta Firma jest juz skonczona,niemaja wiele szans Cale zy...

to jest interesujace co P.pisze.Nie zrozumiale do czego wiercioch .hoffman posuneli. zero wstydu zero czlowieczenstwa .jak mozna tak życ majac rodziny-matke .znajomych .Chyba ze oni patologia ,sekta okradajaca ludzi. Wierciocha co robisz gdzie jestes ?

Do alek

jak chcialbys się zatrudnić u tych oszustow to najpierw musisz ustalić jak obecnie ich firma się nazywa.Zapewne maja cos nowego bo na tej zasadzie dzialaja. ewentualnie napisz swoje namiary to jak jesteś chętny może dostaniesz o nich odp.oni potrzebują ludzi pracujaacych za friko

kryska

Ta Firma mial swoje narodziny juz wGliwicach w roku 1998 , P.Tomaszek juz zadluzony byl w tych latach pograzyl rownierz swoja najblizsza rodzine , niezaplacone zusyi podatki .Ludzie badzcie madrzy niedajcie sie jemu i tej kobiecie ,my pracujacy ludzie niemamy co do gar ka czasem wlozyc i swoim dzieciom oddali bysmy wszystko , a Tomas i Katarzyna opiewaja w dobrobycie kosztem nas niewinnych ludzi.Wy zlodzieje Hoffmann i Wiercioch jak mozecie po nocach spac , czy po ulicach chodzic ,zabierzcie sie do uczciwej pracy .oddajcie nam pieniadze

Maryska

to jest prawda,teraz zapewne maja inna nazwe firmy-znakomite oferty pracy ,zarobki ,innego zleceniodawcę (usunięte przez administratora) się kreci.

Maryska

Hallo wiercicha jak ci to g.....no smakuje co kręcisz .Jestes mniej niż zero.

Krzysiek

Witam wszystkich, przed dwoma laty zostałem poszkodowany przez P. (usunięte przez administratora) i P. (usunięte przez administratora). Byli mi winni przeszło 4.000 euro. Tak jak ktoś w ubiegłym roku pisał na forum postanowiłem odnaleźć ich na Uznam i odzyskać swoje pieniądze, niestety z mizernym skutkiem. Jak ustaliłem wynieśli się z Niemiec i ślad po tych cwaniakach zaginął. Dopiero za sprawą wynajętego prawnika okazało się że Pan H. i Pani W. przeprowadzili się do Austrii i mieszkają ok.190 km od Wiednia i mają się nie najgorzej. Pan H. Zmienił swoje polsko brzmiące imię z Tomasz na Thomas. Pani W. prowadzi nieźle prosperujące przedsiębiorstwo a P. H jak zwykle jej doradza. W tym roku mój prawnik sporządził stosowne wezwanie do zapłaty i o dziwo Pani W z P. H. zwrócili mi całą kwotę wraz z odsetkami. Jeżeli ktoś z was drodzy chciałby namiary na nich tj. np.: adres na tych cwaniaczków lub numer telefonu (zwracaj przy tym jednak uwagę że Pan H. po odebraniu udaje że nie mówi po Polsku, to chętnie wam wszystkim podam i życzę wszystkiego dobrego. krzysztof-49@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Krzysiek

oszukana
@Damian 13.12.2014 18:12
Niestety nie otrzymałem nadal wiadomości od p. Krzysztofa... Oszukana - jaki cel mieliby ci oszuści w takim poście?? Pozdra...

Nie ma pan odp.stawiam ze nie dostanie p.jej pozdrawiam

era46
@oszukana 09.12.2014 23:23
Krzysiek a jaka oni firme mogą prowadzic - jak już dalej oszukują. Podaj adres na policje w Katowicach,z moich wiadomości prowa...

Witaj. Jesli to mozliwe prosze o podanie namiarów na tą dwójkę oszustów. Mam sądownie wygraną sprawę i są mi winni 12 tys Euro wraz z odsetkami od 2011roku.Była bym bardzo wdzięczna za pomoc.

on

witam wiem sam bylem ofiarom tego pana H i pani W ,wygralem sprawe z Panem Hoffmannem to stary oszust jego nazwisko po ojcu to wodarski wiadomo mi tez ze rodzina tego oszusta mieszka w gliwicach na kosow .A co do pani W to jak mi wiadomo adres kormoranow dzieki tym danym podalem oszustow do prokuratury i wygralem .Ludzie niedajcie sie to czlowiek ktory wyzadzil wiele zlego w zyciu ,byl karany juz w polsce i przesiadywal w wiezieniu .. niezle ziolko ,radze sie wybrac pod adresz tych osob a reszty sie sami dowiecie .... mi sie udalo zalatwic prace przez znajomych w niemczech ....dzieki bogu nienabieze mnie juz nikt w zyciu....pozdrawiam oszukanych trzymam kciuki

oszkana
@on 02.12.2014 10:44
witam wiem sam bylem ofiarom tego pana H i pani W ,wygralem sprawe z Panem Hoffmannem to stary oszust jego nazwisko po ojcu to...

A może podaj dokładne adresy oszustow.Napisz co oni obecnie robia ,jaka teraz firme maja,co kombinują.To sa osoby dla których praca to hanba. Katarzyna i Tomaszek zyja jak pijawki

Pani_racja

Witam, Pan Adam ma rację, jest więcej ofiar tego faceta. Wszystko wszyscy wiedzą najlepiej a złapać go nie można ?????

era46

Drogi Adamie..pani W to jego kochanica a nie osoba poszkodowana, razem kręcili i kręcą nadal teraz najprawdopodobniej w Berlinie !! Dhci

adam75

Witam także dałem się naciągnąć tej parze oszustów i z tego co wiem to przebywają oni w Niemczech "pan".H prawdopodobnie również pod przykrywką innej osoby prowadzi biuro windykacji posiada też inne nazwisko .A pani W jest tego "pana" kolejną ofiarą .

Pokrzywdzona

Oczywiscie, ze nie jest jedyna oszukana! Przez kiklanascie lat dzialalnosci pani Katarzyny W oraz Tomasza H na pewno takich osob znajdzie sie o wiele wiecej. Zapraszam do zglaszania sie tych osob na maila izabeg@tlen.pl. Pozdrawiam wszystkich oszukanych. Musimy trzymac sie razem, zeby takie kanalie nie mogly dzialac bezkarnie!

Oszukana

Witam. Wygrałam sprawę w sądzie z panią Wiercioch i [usunięte przez moderatora]. Osoby, które znają ich aktualny adres bardzo proszę o kontakt[usunięte przez moderatora]

kolejna osoba pokrzywdzona

Do dwóch wymienionych wcześniej nazw firmy należy dodać kolejną: Caduceus Dienstleistungsunternehmen ("prowadzoną" przez [usunięte przez moderatora]). Ludzie! Zbyt wielu nas nabrali, żeby uszło im to na sucho, takie przekręty powinien ścigać Interpol. Skomunikujmy się wszyscy i zacznijmy działać!

Trine

Witam, szukam pana Tomasza [usunięte przez moderatora], bo też zostałam oszukana. Proszę o kontakt tę Panią, która zna jego adres na Uznamie. Mój e-mail: trineline@wp.pl

annna

Tez mam proces wygrany na dużą kwotę.Sprawa jest u komornika.Należy złożyć zeznania w prokuraturze.Interesuje mnie gdzie przebywa Pani Wiercioch ponieważ to ona jako właścicielka firmy zalega z zapłatą

Belka

To [usunięte przez moderatora] dzialajacy na rynku od lat. Nie dosc ze zabieraja 1\\\\3 zarobku od razu, to po kilku miesiacach znikaja nie placac w ogole za prace, za ktora przeciez otrzymali wynagrodzenie. Nie rozumiem, ze jak dotad nikt sie za nich nie wzial. Mnie oszukali na 2000 Euro w 2010 roku. pozdrawiam wszystkich oszukanych

anonim

hej hej, szukaj wiatru w polu

sąsiedzi

moi drodzy, ta firma wynajmowała biura obok nas w Gliwicach, nie mieli skrzynki na listy, telefonu, firma na wariackich papierach. Z tego co wiem to nawet za ( usunięte przez administratora )Ale jest dobra wiadomość, bo jak znam firmę, która wynajmowała im lokal to prędzej czy później do sądu ich zaprowadzą,

Zostaw opinię o hipokrates 24 katarzyna wiercioch - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hipokrates 24 katarzyna wiercioch