Studio Urody „FANABERIA”

Będzin

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 62 ocen.

Opinie o Studio Urody „FANABERIA”

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Urody „FANABERIA”

Edyta

Miło słyszeć, że Wasze doświadczenia z usługami jakie świadczy Studio Urody „FANABERIA” są pozytywne. Jednak bardzo prosiłabym, aby pozostawiane opinie w merytoryczny sposób opisywały tę firmę jako pracodawcę. Co, w takim razie, osoby aktualnie zatrudnione mogą powiedzieć o panującej atmosferze w miejscu pracy i warunkach zatrudnienia?

ewa

bardzo dziękuje za wspaniałą metamorfozę-efekt niesamowity. WS Akademia to wspaniałe miejsce, przecudny wystrój, a atmosfera wspaniała. Gratuluje

Larysa
@ewa 01.09.2017 21:32
bardzo dziękuje za wspaniałą metamorfozę-efekt niesamowity. WS Akademia to wspaniałe miejsce, przecudny wystrój, a atmosfera ws...

Fanaberia sama sobie wystawia opinie pozytywne i nie wolno się przeciwstawiac oto moje zdanie

Kamila

Gdy dzisiaj weszlam do salonu bylam bardzo zdenerwowana marzylam o jasnym blondzie. Ale odrazu zostalo mi to odradzone powiedzialam pani Kamili ze zdaje sie na nią i zeby robila jak uwaza. Efekt koncowy byl nie samowity, mialam łzy w oczach.. Niespodziewalam sie ze, na takich lichych i slabych wlosach da sie zrobic cos tak pieknego.. Bez zastanowienia umowilam sie na kolejna wizyte, odrazu dzisiaj powiedzialam ze jak przyjde to robimy tak samo jak dzisiaj ;) jeszcze raz Bardzo dziekuje najlepsza fryzjerka :* pani Kamila

irek

numer jeden ten salon i fryzjerzy tam pracujący

Ewelina

salon klasa sama w sobie, a kadra fryzjerska NAJLEPSZA

siostra OO

Pani Kamilo kochana dziękuje za metamorfozę, która zrobiła szał wśród znajomych. Dziękuje za wspaniałą fryzurę i wspaniale spędzony czas u Państwa w salonie. Wszyscy jesteście super

FANKI

Panie Damianie ! My Pana fanki : Agata, Iza , Beata i Gośka nie damy Pana skrzywdzić, bo jesteśmy od ponad pół roku Pana stałymi , ZADOWOLONYMI klientkami. I wara nam od naszego Pana Damiana . Pozdrawiamy cały team WS ACADEMY. Wiecie , że zazdrość konkurencji jak zawsze widać po internecie, żałosne i śmieszne

Aneta

Obcieta przez pana Damiana wyszlam bardzo niezadowolona. Kilka dni potem poszlam do innej fryzjerki na poprawke . Spytala sie czy sama obcinalam sie z tylu . Tak bylo krzywo. Nikt mi nic nie zaproponowal do picia. Nie polecam.

zadowolona
@Aneta 05.10.2017 08:19
Obcieta przez pana Damiana wyszlam bardzo niezadowolona. Kilka dni potem poszlam do innej fryzjerki na poprawke . Spytala sie c...

dziwny ten twój wpis bardzo. Po co poszłaś do innego fryzjera ? I śmiać mi się chce jak inny fryzjer wiesza psy na poprzednim. To jest dopiero zero profesjonalizmu. Jakaś patologia. Jak nie podoba ci się strzyżenie to masz prawo do reklamacji a ty latasz po innych fryzjerach ? I co teraz polecisz do następnego ? Szemrana bardzo ta twoja historia

ZNOWU MY
@Aneta 05.10.2017 08:19
Obcieta przez pana Damiana wyszlam bardzo niezadowolona. Kilka dni potem poszlam do innej fryzjerki na poprawke . Spytala sie c...

P.S. idź się leczyć tworze internetowy

iza

gratuluje przefajnej załogi, przefajnego miejsca i przefajnej szefowej. Moje włosy przeszły bardzo dużą zmianę. Przyznam, że korzystałam z usług wielu fryzjerów, ale u Państwa nareszcie znalazłam sam profesjonalizm i stylistów z prawdziwego zdarzenia. Wy wiecie tyle na temat włosów, że aż oczy otwarłam ze zdziwienia. Efekt końcowy niesamowity. Dziękuje i wrócę na pewno.

Seweryn

Akademia w Będzinie to najbardziej profesjonalny salon w jakim byłem, fachowcy co rozmawiają o włosach i potrafią doradzić. Pani na recepcji przemiła i uśmiechnięta osoba. Polecam

Edyta

Napiszcie w takim razie jakie należy spełniać kryteria by móc dostać się do salonu jako modelka? Wszystkie zabiegi wykonywane na osobach są jeszcze dodatkowo płatne za poswiecony dzień?

iza
@Edyta 24.07.2017 09:49
Napiszcie w takim razie jakie należy spełniać kryteria by móc dostać się do salonu jako modelka? Wszystkie zabiegi wykonywane n...

ja byłam modelką ze strzyżeń. Włosy idealnie obcięte. Musisz śledzić ogłoszenia na fb kiedy poszukują modelek, potem przesłać zdjęcie i jak zaakceptują to super fryzurę masz za free.

Gosia

byłam dzisiaj w salonie Akademia Ws Będzin jako modelka. Byłam zachwycona miejscem i atmosferą. Ludzie przefajni, a fryzura jaką mi zaproponowano przecudna. Napewno umówię się na wizytę jako klientka. Ujeliście mnie sobą bardzo, a włosy moje znalazły się w świetnych rękach!

aga

nie lubię jak ludzie wymyślają coś na internecie aby drugiemu dopiec. Jeśli jesteś niezadowolona to idź do źródła problemu a nie tutaj wypisujesz swoje żale. I diabli wiedzą czy prawdziwe. Jeśli kobieta chwali to napewno jest uczciwe a jak hejtuje to ma jakiś cel. A tak wogóle to chodzę do Fanaberii często i do fryzjera i na kosmetykę-zawsze usługi na najwyższym poziomie! Przefajne miejsce!

Bożena

też bardzo polecam ten salon w Będzinie. ja korzystam z usług pani Kamili a mąż wykonuje strzyżenie u Pana Denisa (już ponad pół roku) i bardzo jesteśmy zadowoleni. Nie spotkaliśmy klientów którzy by wyrażali negatywne opinie, wręcz przeciwnie. Polecamy całym sercem.

siosta

no popatrz-wszystkim pasuje, a Tobie nie

ddd

do Ja Ale pieprzysz laska . Już czytać nie mogę tych głupot i hejtów byłych pracowników . Nie możecie zapomnieć czy jak?

Ja

Porównujac Bedzin z Krakowem to niebo a ziemia. W Będzinie bylam u fryzjera i pierwszy raz w zyciu wyszlam wściekła! Kolor ok, ale strzyżenie- KOSZMARNE. Moi bliscy niestety podzielili moje zdanie. Ostatni raz tam bylam. Nikomu nie polecam.

Jolanta
@Ja 22.06.2017 08:10
Porównujac Bedzin z Krakowem to niebo a ziemia. W Będzinie bylam u fryzjera i pierwszy raz w zyciu wyszlam wściekła! Kolor ok,...

nie porównuj Będzina z Krakowem, bo Krakow to piękne miasto z przecudnym rynkiem,itd. Co do kunsztu fryzjerskiego niestety zgodzić się nie mogę, bo byłam kilkakrotnie i w Krakowie i w Będzinie i zdecydowanie wyższy poziom ma Będzin! Miasto Będzin natomiast to jedno z wielu na Śląsku czyli jedno przyklejone do drugiego razem z Katowicami. Ale tam tak jest- jedziesz do Dąbrowy i nie wiesz czy to już to miasto czy inne. Ale nie w tym rzecz bo fryzjer pierwsza klasa. Polecam WS AKADEMIA BĘDZIN

Ewelina
@Jolanta 31.07.2017 22:24
nie porównuj Będzina z Krakowem, bo Krakow to piękne miasto z przecudnym rynkiem,itd. Co do kunsztu fryzjerskiego niestety zgod...

masz rację -to super miejsce i super fryzjerzy. Od razu widać, że szkoleni przez samego Pana (usunięte przez administratora) . Ja latam z Niemiec do nich co trzy miesiące, koleżanki też, a jedna z Francji, więc chyba coś w tym jest. Bo też mogła bym lecieć do Krakowa czy też Warszawy, a wybieram Będzin - sprawdzone, profesjonalne miejsce i tak bardzo urocze!!!

malina

bardzo miło spędziłam czas u Państwa w salonie. Moimi włosami zajął się Denis i jest CUDOWNIE ! EFEKT SUPER! O to właśnie mi chodziło, Akademia WS w Będzinie to najlepsi fachowcy, nie mogłam lepiej trafić. Dziękuje, dziękuje raz jeszcze.

Mała

Fryzura w wykonaniu Pana Damiana genialna. Jestem zachwycona. Atmosfera w salonie wspaniała, klient czuje się jak VIP

stała klientka

cała ekipa z salonu Fanaberia jest TOP !!!

Mozg

hejterom i profesorom życia dziękujemy za te srania w internecie

Ma

patrząc na negatywny wpis na temat Fanaberii można tylko wyciągnąć jeden wniosek : zazdrosna konkurencja , bo my klienci (prawdziwi) dobrze wiemy jak profesjonalny to salon . Serdecznie pozdrawiam cały team i proszę nie przejmować się takimi osobami co mocni to są tylko za klawiaturą , a w życiu to niestety nieudacznicy .

Justyna

Słaby salon !!!! Nie polecam. Chyba jakieś praktykantki tam pracują. Spalone włosy i kolor dramat. Jak się salon sypie to się sięga po pomoc do tych 2 gości, ale i tak nic to nie dało. NIE POLECAM

Fanka WS
@Justyna 17.04.2017 23:25
Słaby salon !!!! Nie polecam. Chyba jakieś praktykantki tam pracują. Spalone włosy i kolor dramat. Jak się salon sypie to się s...

my ciebie też nie polecamy Agato czy Beato,bo nie wiem jak się dzisiaj zwiesz.A taki był już spokój bez was .Żegnamy bezpowrotnie.

jola
@Justyna 17.04.2017 23:25
Słaby salon !!!! Nie polecam. Chyba jakieś praktykantki tam pracują. Spalone włosy i kolor dramat. Jak się salon sypie to się s...

proszę wybaczyć ale salon WS w Będzinie to jeden z najlepszych salonów w jakich byłam. Pisanie o spalonych włosach to już zwykłe wymyślanie bzdur. Takie rzeczy to nawet u p.Zosi w Pierdziszewie się nie zdarzają. Czyżby zazdrosna konkurencja?

klientka Beata

brawo dla salonu Fanaberia za profesjonalizm i super podejście do klienta. Jeszcze w żadnym miejscu nie spotkałam się z tak wspaniałym podejściem. Fryzjer wytłumaczył mi wszystko, choć trochę go pomęczyłam, ale nie był nawet przez chwilę niezainteresowany. Takiej pracy z pasją tylko pozazdrościć . Wielkie brawa dla pana Damiana. Fryzura boska

asia

jednym słowem uwielbiam akademię WS w Będzinie . Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich . Skorzystałam też z kosmetyki , pani Agnieszka fenomenalna , zabiegi na najwyższym poziomie . numer jeden !

Gocha

miejsce przecudne , fryzjerzy numer jeden , moje wlosy nabrały kształtu i koloru , a przede wszystkim blasku . Bardzo jestem zadowolona i polecam z całego serca

nowa

Nie polecam

ewa
@nowa 03.02.2017 10:40
Nie polecam

ja ciebie też nie

karla

wielkie wielkie brawa dla najlepszej jakości usług wykonanych w Akademia Wierzbicki i Schmidt w Będzinie.Byłyśmy w dwie z koleżanką na koloryzacji.Tak dopieszczone i wspaniale obsłużone nigdy nie byłyśmy.Kadra fryzjerska światowy poziom,a doradzili jak nikt.Salon na milion plusów!!!!A ten kto nie był niech z zazdrości nie wypisuje bzdur

zadowolona

bardzo łatwo jest pisać anonimowo za klawiaturą komputera i wystawiać fałszywe opinie.Ja jestem pod wrażeniem miłych i uśmiechniętych Panow,którzy pracują w Fanaberi .Moje włosy właśnie przeszły metamorfozę.Jestem zachwycona bo nikt takiego pięknego blondu nigdy na nich nie wykonał.Będę wszędzie polecać,a atmosfery tylko pozazdrościć.Jesteście najlepsi

WSADŹCIE_SOBIE_OPINIE_W_DUPE_JĘDZE

To może zamiast na kawę, chodźcie do fryzjera po przemianę to będziecie mniej rożaleni! A poza reszta: fryzjer nie gwarantuje operacji plastycznych! Chciałam miło- ale czasem trzeba dobitnie tym czepialskim wyjaśnić. Szperam po internecie i wiedzę jak sławnych ludzi każdy hejtuje. To jakaś tendencja pisać na tych którym się powodzi? Frajerstwo się szerzy, a to zły kierunek drogi.

Ratujmy świat

Ogłaszamy że wszyscy mali i duzi w Będzinie zaczynają akcję ,,nie siedź o suchym pysku".Wpisowe 1zł na zakup wody pitnej.A żeby było ciepło skarpetki gratis

rafaL

No Marlenka niezłe niezłe można się pośmiać ale z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jakiś prawnik chyba pisał,bo klientowi by się nie chciało!!! Fanaberia -głowa do góry i tak nikt nie jest w stanie popsuć wam opinii

Patryk

Prawda jest taka ze wycyckały panią Agę ile tylko sie dało i myślą ze są takie mądre i cwane.Ale biznesmenem trzeba umieć byc i tyle w temacie

Renata

Chodzę do Będzina do pana Andrzeja z Ostrego Ciecia i gwarantuje Państwo ze nigdzie tak nie było miło ,a kawy samej mają kilka rodzai,herbaty też a jakbyś chciała wody ciasteczko czy cukierka tez możesz sie poczęstować . Niech pan nie czyta tych zazdrosnych komentarzy .Kto korzysta z usług pana salonu w Będzinie wie ze to numer jeden i w usługach jak i w traktowaniu klienta,a byli pracownicy niech sie podpiszą pod komentarzami a nie udają idiotki

Gosc

Bylam raz i nie polecam obcieli mnie bardzo krzywo i musialam isc do innego fryziera aby mnie poprawil

Aneta
@Gosc 17.01.2017 13:01
Bylam raz i nie polecam obcieli mnie bardzo krzywo i musialam isc do innego fryziera aby mnie poprawil...

Ja tes bylam bardzo zle obcieta przez pana Damiana. Nie polecam. Poszlam na poprawke. Fryzjerka spytala sie czy sama obcinalam sobie wlosy z tylu. Tak bylo krzywo. Inna stwierdzila ze mialam z tylu obvieriez jak od garnka. Jesli chodzi o przyjecie to tez zostawia to duzo do zyczenia. Nic mi nie zaproponowano. Za duzo reklamy za malo profesionalizmu.

Ewelina
@Aneta 05.10.2017 08:12
Ja tes bylam bardzo zle obcieta przez pana Damiana. Nie polecam. Poszlam na poprawke. Fryzjerka spytala sie czy sama obcinalam...

Posikałam się . A co ci mieli niby zaproponować ???!!! Wykonywałaś strzyżenie , wiec co jeszcze chciałaś ???? Loda na patyku ???? Panie Damianie serdecznie współczuje obsługiwać takie osoby , ale cóż taka branża ❤️❤️????????????????????

Ml

Koleżanka poleciła mi Fababerie.Pani Kamila jest niezastąpiona ,cudowna fryzjerka i moje włosy cudowne

Łucja
@Ml 16.01.2017 09:07
Koleżanka poleciła mi Fababerie.Pani Kamila jest niezastąpiona ,cudowna fryzjerka i moje włosy cudowne...

do Ml to chyba trafiłaś na jej dobry dzień bo ja o moich włosach tego powiedzieć nie mogę .Totalna porażka ,miał być zimny blond a zimno to było na salonie zmarzłam jak nigdy .

uwielbiam
@Łucja 17.01.2017 08:29
do Ml to chyba trafiłaś na jej dobry dzień bo ja o moich włosach tego powiedzieć nie mogę .Totalna porażka ,miał być zimny blon...

pani Kamila jest najlepszą fryzjerką jaką znam.Chodzę do niej od roku,zawsze zmiana na lepsze,a moje włosy się tak poprawiły w wyglądzie,że każdy mi zazdrości.Pani Kamilo bardzo dziękuje i proszę nie przejmować się hejtami.

Katarzyna

dziękuje dziękuje dziękuje!!!! wspaniała metamorfoza wykonana w salonie Fanaberia w Będzinie.Widać że personel wspaniale przeszkolony przez panow Andrzeja i Tomasza.gratuluje kadry.Nie bylam u was odkąd przestała pracować Emilia ale postanowilam znowu spróbować i to był najepszy wybór.POLECAM WSZYSTKIM .PEŁEN PROFESJONALIZM i człowiek chce u was być bo macie wspaniałą ciepłą energię i wszyscy uśmiechnięci fajni ludzie.Widać jak jesteście zgrani.Podziwiam

Jolka

Bardzo sie cieszę ze do was trafiłam .Caly team Fanaberia jest na sześć z plusem !!!! Polecam!!!!

SUPERRR

Po wizycie mogę powiedzieć: trzy razy tak haha ;) wrócę na pewno i polecam wszystkim paniom które znudziły się już starym wyglądem i chcą zaszaleć tak jak ja!

I

Bardzo bardzo dziekuje za wspaniały dobór koloru,jestem zachwycona .Ocena pięć plus!!!!

Elżbieta

Witam Bardzo proszę o przestanie wysyłania do mnie wiadomości sms że zapraszacie na usługi ,już parę razy oddzwaniałam do państwa w tej sprawie Pozdrawiam

Jolanta
@Elżbieta 18.11.2016 08:45
Witam Bardzo proszę o przestanie wysyłania do mnie wiadomości sms że zapraszacie na usługi ,już parę razy oddzwaniałam do pańs...

Dużo firm wysyła SMS do klienta,nie uważam to za coś złego .Znowu czepianie sie bez powodu .

ewa
@Elżbieta 18.11.2016 08:45
Witam Bardzo proszę o przestanie wysyłania do mnie wiadomości sms że zapraszacie na usługi ,już parę razy oddzwaniałam do pańs...

ja też dostaje smsy z podziękowaniem za skorzystanie z uslug to bardzo miłe,a zaproszenia nie są nachalne i dostałam może raz przez miesiąc.A jak nie chcesz to nie czytasz sms tak jak z mailem.Robienie z ,,igły widły".Pozdrawiam Pana Wierzbickiego ,Szmita i cały zespół!!!!

kotek

witam,byłam dzisiaj modelką w Fanaberi na szkoleniu z koloryzacji.Jestem zachwycona!!!!Kolor świetny!!!A ekipa niezastąpiona!!!!Jeszcze nigdy tak wspaniale nie czułam się w żadnym miejscu!!!!Będę polecać wszędzie!!!!I proszę nie przejmować się głupimi wpisami ludzi zazdrosnych!!!!jesteście wspaniałymi fryzjerami i też super ludźmi,szefowa ekstra,pozdrawiam

agnieszka k

brawo Aga Lis !!! Pełno jest takich na internecie,odważni i anonimowi za klawiaturą.Aby tylko komuś dowalić.Żałośni tchórze!!! jestem klientką pana Denisa,młody ,pełen pomysłów i polotu,a ja takiego fryzjera szukałam.I wolę iść do szkolącego się fryzjera ,niż wypalonego z ,,wielkim doświadczeniem" co przez kilka lat wykonuje te same fryzury,które zdołał się nauczyć w swej karierze. A ci co obrażają Fanaberie i osoby tam pracujące powinni sami spojrzeć w lustro i ocenić najpierw siebie.Ja polecam całą ekipę !!!!!!!!!!BARDZO POLECAM

Gosia

Ja tez polecam Fanaberie z całego serca!!! Bardzo dobrzy fachowcy WSZYSCY!!!!!umia doradzić

Beata S

Och jak boli co niektórych ze w Fanaberi nikt nie umarł ,a nawet ma sie bardzo dobrze!!!!kadra młoda ? Nie powiedziała bym,ale za to jak dobrze przygotowana i szkolona cały czas.Fryzjerzy topppppppppppp!!!!!!!!!!!! A jak pięknie powiększona kosmetyka!!!! Byłam pod wrażeniem !!!!!!Serdecznie gratuluje Fanaberii!!!I polecam z całego serca!!!

Do susza

Wy z warsztatu i z hair coś tam przestańcie juz wysilać sie na tych forach bo czytać sie tego nie chce.Obrobilyscie kogo sie da i wszyscy mają z was niezły polew.Wy macie pojęcie o profesjonalnych pracownikach????chyba sie ze śmiechu przewrócę

Do susza

I właśnie teraz to jest top salon!!!!!fryzjerzy wspaniali!!!! Ja jestem bardzo zadowolona,moje koleżanki tez wiec jakby ktoś naprawdę korzystał z usług tego salonu to by wiedział !!!!

Jolanta

Do susza Ale ty jestes głupia !!!! Nie masz o niczym pojęcia ,aż śmiać sie chce z tak głupich wpisów .Kadra w Fanaberi jest wspaniała a szefowa jak zawsze perfekcyjna i dbająca o swoją firmę.Nieudacznicy życiowi piszą takie komentarze i dawni pracownicy którzy nie umią zająć sie sobą.Tyle tylko ze to juz stary odgrzewany kotlet.Wiec nie wypisuj głupot internetowy głąbie,a jak jestes niedowartościowana to zmień lekarza

Szusza

Farbowałam i obcinałam włosy w tym salonie. NIE POLECAM. Same dzieci tam pracuja. Bez pojęcia i doświadczenia. A szefowa to wamp chodzący z wysoko podniesiona głową( jakby się nie widziała w lustrze).Zatrudnia dzieciaki bo nie stać ja na porzadnego fryzjera z doświadczeniem.Słyszalam jak rozstaje się ze swoimi pracownikami którzy chcieli normalne wynagrodzenie za swoją pracę

Aga Lis
@Szusza 08.11.2016 07:24
Farbowałam i obcinałam włosy w tym salonie. NIE POLECAM. Same dzieci tam pracuja. Bez pojęcia i doświadczenia. A szefowa to wam...

Człowieku weź ty sie zastanów co wypisujesz !!!!Nikt juz nie chce czytać lamentów dawnych pracownikow !!! Odeszli i tyle,nie ma ludzi niezastąpionych .Przynajmniej dostali super start,wykształcenie i mogli pootwierać swoje działalności i nikt nigdy na pracodawców w Fanaberi nie narzekał ,wręcz przeciwnie .Takie komentarze jak twoje nie wiem czemu mają służyć ??chcesz siać zamęt to źle trafiłeś

Ela

profesjonalna kadra takiego czegoś oczekiwałam .poszłam z duszą na ramieniu usiadłam zamknlam oczy i stało się .zajeli się mną Przemek i Denis .cięcie koloryzacja -super. atmosfera mega .cała ja nie do poznania fryzurę komentują wszyscy zmiana na korzyść .całośc 6+.polecam salon z całego serducha.

Zostaw opinię o Studio Urody „FANABERIA” - Będzin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Urody „FANABERIA”