Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.
i po co znowu te ogloszenie oferta pracy chetni sa a nikt nie zainteresowany 2 grupa pracownik kwalifikowany lat 36 nikt nie oddzwania a na obiekcie braki
Jak na razie firma jest ok co do ubioru wszystko nowe bardzo miła i kompetentna obsługa kierownik jest ok polecam ta firmę
Co wy chcecie ja mam pozwolenie na giwere na wodę żal wam że otwieram własną firmę ochroniarska a Pan Marek S był w Afganistanie a nie Wietnamie
WIdzę, że niektórym przydałoby się szkolenie RODO...
Tobie przede wszystkim. Masakra, zgłosiłem was do amina, bo to jakaś przesada...żebyście potem nie płakali, że wam gowork znów wpisy pousuwał..są granice przyzwoitości. nie pozdrawiam
A nawet jeśli, to co to zmienia w Twoim życiu? Nie lepiej się na pracy skupić?
Nie wierzę! Serio tu się takie głupoty wygaduje???
A tak szczerze to ile się tu robi godzin i jakie jest wynagrodzenie za to?
Co to znowu za pierdoły?
ja to w ogole rzadko kiedy rozumiem o co tu chodzi w tych dyskusjach, bez przerwy jakies watki bez sensu i nie na temat, strasznie trudno doiwedzieć sie jakiegos konkretu, bo zaraz sie wbija jakis oszolom i bzdury wypisuje
CO ZA bzdura miesiąc ma ogólnie 720 godzin. - jak można przerobić w miesiącu 600 godz. to jest nie realne. 30 razy 24 godz. lub 31 razy 24 godz. myśleć realnie. nie wypisywać bzdur.
Na Pfron ?
i nie rozumiem co wam do tego? Swoim życiem się zajmijcie
Jaki firma ma obiekt w Bytomiu? Jakie godziny pracy- 6-18 czy 7-19?
Dzień dobry. W Bytomiu nasza firma chroni kilka obiektów, należących do Spółki Restrukturyzacji Kopalń, Tramwajów Śląskich czy Śląskiego Uniwersytetu Medycznego. W celu otrzymania konkretnych informacji, gdzie w tej chwili potrzebni są pracownicy, proponujemy kontakt z naszym Działem Rekrutacji, pod numerami tel.: +48 535 505 149, +48 535 453 076.
Ludzie ,czy Wy nie macie nic innego do roboty tylko wypisywać głupoty!!! Dzieci z przedszkola są mądrzejsze od WAS!!
najgorsze jest to, że sami internauci utrudniają sobie życie nawzajem i robią pod górkę tymi głupimi wpisami
Z lekkim marne szanse a ogloszemia ciagle są.
JAK TO JEST U NAS NA WIDAWCE BRAKUJE DWOCH OSOB PRACOWNIGY SIE ZGLASZAJA DZWONIA NA DZIAL REKRUTACJI A TAM ZA DWA DNI ODDZWONIMI I NIE ODDZWANIAJA SPOTYKAJA SIE Z WLASNEJ INJACYTYWY Z KORDYNATOREM I DALEJ NIC TO PO CO TE OGLOSZENIA JAK KAZDY MA TO WIECIE GDZIE ZARAZ USLYSZE ZE ZA SLABA GRUPA NIE KWALIFIKOWANY ALBO COS NA 11 OSOB NIK NIE ODDZWANIA
Szanowny Panie, naprawdę nie ma nic dziwnego w tym, że w sprawie zatrudnienia kontaktujemy się z tymi osobami, które akurat najbardziej pasują do profilu pracownika, jakiego poszukujemy na dany obiekt. Jednak nasz Dział Rekrutacji zawsze informuje, że skontaktujemy się z tymi kandydatami, którzy zostaną zakwalifikowani do finalnego etapu procesu zatrudnienia. A zamieszczane ogłoszenia dość często dotyczą szerszego obszaru, nie tylko pojedynczego obiektu - być może stąd ewentualne nieporozumienia. Pozdrawiamy!
Pracuję dla Timer Security od roku kasa na czas nadgodziny są .Polecam firmę
I wy macie czelność pisać, że komuś brakuje kultury, no naprawde brawo
Grubo przesadzacie, serio, już nie mówiąc, że to po ludzku słabe, to jeszcze mogą grozić jakieś konsekwencje prawne i inne ceregiele...ale na to się już sami narazacie...
RODO, mówi wam to coś??? Jeśli nie to powinno...
Jak tu wszedłem to aż oczy musiałem przetrzeć, bo nie mogłem uwierzyc, ze to co tu sie dzieje to prawda...
Firma stabilna , wypłacalna. Negatywne komentarze piszą dwaj sfrustowani byli pracownicy którzy teraz żałują że u nas nie pracują a niestety ich doświadczenie zawodowe i umiejętności nie pozwalają im znaleźć podobnie dobrej pracy. Więc z żalu i frustracji piszą codziennie komentarze pod różnymi nickami . Współczuję im
Boże, który już raz czytam te same brednie? Fajne macie tam problemy, zazdroszcze.
wlasnie jakie ubranie robocze ktore zalerzy od obiektu przed przyjenciem byla mowa pelne umundorowanie i sam sie zdziwilem ze jeszcze obowie robocze co za porzadna firma zeczywistosc jest taka bluza nie na wymiar i to wszystko jak dowioza to dostaniemy mija 5 miesiac i nic
Ale banialuki wypisujesz. Normalne umundurowanie wydają, buty też, do tego tiszert albo koszulka z kołnierzem. Przestań ścierne walić!
Dzień dobry. Zapewniamy odzież zgodną z zapisami w warunkach przetargu i umowie. Natomiast nie zawsze jest to mundur, ponieważ w niektórych obiektach wymagana jest koszula, marynarka, półbuty (np. banki, sądy), a czasem kontrahent życzy sobie koszulek polo albo bluz polarowych itd. To nie jest żadne nasze widzimisię, tylko oczekiwanie klienta.
ja stoję zawsze jak chcę nie ma w ustawie nic o ubiorze bo to nie formacja mundurowa musi byc zgodnie z ustawa czyli legitymacja do odczytania nazwa firmy z obu stron i z obu stron napis ochrona ubiór w jednolitym kolorze nikt mnie nie zmusi
Powtórzymy: w swojej treści umowy handlowe, na podstawie których wykonujemy usługi z zakresu ochrony osób i mienia, regulują i stawiają określone wymogi odnośnie wizerunku i wyposażenia służb ochrony – także w zakresie umundurowania. Nie ma tu przedmiotu do dyskusji.
jak chcecie okreslony typ to musicie dac to normalne , nie jest to formacja mundurowa mundur to ten gdzie jest godło, ochroniarze maja strój ochroniarski i tyle....
Używamy określenia "umundurowanie" dla uproszczenia, ponieważ najczęściej tak mówią sami pracownicy. Kiedy więc pytają, czy zapewniamy "umundurowanie", wszyscy zainteresowani wiedzą, że chodzi o określony dla danego obiektu typ odzieży identyfikacyjnej - pracownik ochrony musi być łatwo rozpoznawalny. Nie spieramy się o to, czy ochrona to służby mundurowe, tylko o to, że nasi pracownicy nie mogą występować w strojach dowolnych, które podpowie im fantazja (chyba że tego zażyczyłby sobie kontrahent, ale takie przypadki nie mają miejsca).
dyrekcji TIME. - prawda w oczy kole ja pracowałem w tej firmie trzy lata jedna koszulka z krótkim rękawem za całe trzy lata. , 1 polar, 1 spodnie , kurtka niby na zimę bez podpinki, ani jednej pary obuwia. (usunięte przez administratora)czapki ani jednej nie otrzymałem takie umundurowanie. to cała prawda.
ta, nie ma bardziej pokrzywdzonego pracownika w Polsce niż Marko - wszystkie możliwe nieszczęścia i niedociągnięcia spadały akurat na niego :)
Interesuje mnie wasza opinia. Jak wam się tu pracuje, wszystko zapewniają?
Jak się pracuje w TIME SECURITY Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy TIME SECURITY Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 184.
Jakie są opinie pracowników o pracy w TIME SECURITY Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 151, z czego 50 to opinie pozytywne, 41 to opinie negatywne, a 60 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jakie są opinie klientów o firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.?
Liczba opinii klientów firmy TIME SECURITY Sp. z o.o., to 9, z czego 3 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a, 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy TIME SECURITY Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w TIME SECURITY Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.