Euro Bank S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 210 ocen.

Opinie o Euro Bank S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Bank S.A.

Lob

Pracuje w Eurobanku od kilku lat. Zawsze zależało mi na zrobieniu kariery więc mimo żenującego poziomu kultury osobistej mojego Managera tyrałem. Obecnie sam jestem Managerem i powiem tak im wyższe stanowisko tym gorzej. Kadra managerska średniego i wyższego szczebla nie ma pojęcia co to jest "zarządzanie" potrafią tylko straszyć i grozić zwolnieniem, nie ma coachingów czy informacji zwrotnych jest za to trzaskanie telefonem i personalne obrażanie. Eurobank to firma bez kultury organizacji. Nie ma żadnego systemu wartości poza zyskiem. Zdecydowanie niepolecam. Obecnie szukam nowej pracy.

bmgktop

Nie polecam pracy w IT. Opieszałość i arogancja dyrektorów. Traktują Cię jak śmiecia i mówią klasycznie "Na Twoje miejsce mam 30 innych." Ciągłe gróżenie "bo utne CI premie"

b.
@bmgktop 31.10.2016 16:11
Nie polecam pracy w IT. Opieszałość i arogancja dyrektorów. Traktują Cię jak śmiecia i mówią klasycznie "Na Twoje miejsce...

heheh, patrząc na skuteczność w IT, to dziwię się, że pracownicy się tam utrzymują. Od marca czekam na rozpatrzenie mojego zgłoszenia :) ponoć macie do 5 dni roboczych.

Nowa

Pracuje w Eurobanku od paru miesięcy jako doradca klienta. Nie jest to mój pierwszy bank, wiec to co mnie załamało to pierwsze miesiące pracy. Moje szkolenie wyglądało tak ze dostałam milion kartek do przeczytania i nauczenia sie, mc siedziałam i czytałam nie wiedząc juz o czym, naprawde powinni sie zastanowić nad forma wdrożenia pracownika do nowej pracy. Menager pilnował czy czytam procedury, zwracał mi uwagę jeśli zaczynałam rozmowę z innymi pracownikami nie na temat. Totalna bzdura, gorzej niz w podstawówce. Jak sie to przebrnie to juz jest tylko lepiej:) plany sa duże ale do zrobienia, masz kilka koszyków produktów, osobno płaca za konta, osobno za kredyty, osobno za karty kredytowe, system premiowania w porównaniu do innych banków w których pracowałam jest super. Wynagrodzenie mniejsze niz u konkurencji, widełki to chyba miedzy 2600 a 3000 brutto, nie wiem jaka jest kwota maks do jakiej mozna dostać podwyżkę bo jeszcze jej nie dostałam. Ogólnie jeśli ktos jest pracowity ma trochę szczescia i trochę umiejętności sprzedażowych to mozna zarobić druga podstawę na premii. Podsumowując Plusy - korzystny system premiowania -prywatna opieka medyczna, benefity, bony -mili klienci (przynajmniej u nas w placówce zadko zdarzają sie niezadowoleni, pyskaci klienci, moze ze względu ze wiecej u nas kredytowych niz lokaciarzy :) ) - miła atmosfera -wysokie premie -system do obsługi klienta, bardzo intuicyjny Minusy -system szkoleń -ciagle raportowanie (tutaj nie jest jak w innych bankach ze co tydzien mówisz co zrobisz i masz pole do popisu, tutaj co 2 godz piszesz maila co zrobisz dzisiaj:D -niskie wynagrodzenie podstawowe -brak pakietu office - wspólna poczta mailowa dla całego oddziału -tragiczne rozwiązania systemowe dla pracowników, papierowe listy obecności, zero technologii -procedury, rozumienie jakości w zupełnie innym wymiarze niz do tej pory rozumiałam, zamiast skupiać sie na jakości obsługi klienta, skupiają sie czy postawiłam kropkę w dobrym miejscu i czy o grosza nie pomyliłam sie w wpisywaniu dochodu klienta we wniosku kredytowym, zeby moc uciąć mi premie Mimo , ze plusów mniej niz minusów to jestem w miarę zadowolona. Odpowiada mi system motywacyjny, a po to idzie sie do banku zeby sprzedawać i zarabiać takze jest ok:)

Zuzanna

@ANIA jeśli zniknął jakiś wpis, oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora portalu za naruszenie zasad regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. Zachęcam do ponownego zapoznania się z jego treścią: www.gowork.pl/regulamin

Werona

Osoby ambitne i pracowite zawsze potrafią sobie radzić i właśnie takie mogą pracować w Euro Bank-u. Swoją drogą to firma ma spore potrzeby kadrowe, dlaczego?

ANIA
@Werona 16.10.2017 11:10
Osoby ambitne i pracowite zawsze potrafią sobie radzić i właśnie takie mogą pracować w Euro Bank-u. Swoją drogą to firma ma sp...

Taaa , awans :-) :-) :-) Prawie sie poplakalam ze śmiechu. Osoby ambitne? W eb-chyba naiwne. Kazdy ucieka bo poziom kultury w stosunku do pracownika jest bliki 0. Opiekun klienta, specjalista czy doradca wszystko to samo tylko nazwe zmieniaja wielki mi awans. Siedzisz i wciskasz kredyty i karty na kazdym stanowisku. Jak to mozliwe ze osoba majaca 20%planu ma przedłużona umowe na czas nieokreslony a osoba majaca 78%zostaje zwolniona. Tak bylo u mnie w Oddziale. Taka polityka firmy, robia co chca, sprawiedliwości i logiki tam nie ma. Malo osob z kompetencjami na wyzszych szczeblach. Rzadza Toba osoby ktore do piet Ci nie dorastaja. I pytanie dlaczego sa kasowane niektóre negatywne komentarze??? W jeden dzien sa a w drugi kasujecie. Zenada

ANIA
@Werona 16.10.2017 11:10
Osoby ambitne i pracowite zawsze potrafią sobie radzić i właśnie takie mogą pracować w Euro Bank-u. Swoją drogą to firma ma sp...

Taaa , awans :-) :-) :-) Prawie sie poplakalam ze śmiechu. Osoby ambitne? W eb-chyba naiwne. Kazdy ucieka bo poziom kultury w stosunku do pracownika jest bliki 0. Opiekun klienta, specjalista czy doradca wszystko to samo tylko nazwe zmieniaja wielki mi awans. Siedzisz i wciskasz kredyty i karty na kazdym stanowisku. Jak to mozliwe ze osoba majaca 20%planu ma przedłużona umowe na czas nieokreslony a osoba majaca 78%zostaje zwolniona. Tak bylo u mnie w Oddziale. Taka polityka firmy, robia co chca, sprawiedliwości i logiki tam nie ma. Malo osob z kompetencjami na wyzszych szczeblach. Rzadza Toba osoby ktore do piet Ci nie dorastaja. I pytanie dlaczego sa kasowane niektóre negatywne komentarze??? W jeden dzien sa a w drugi kasujecie. Zenada

Zuzanna

@Tabbywspominasz o możliwości awansu. Wiele osób ten aspekt na pewno interesuje. Możesz powiedzieć o tym coś więcej? Jak szybko można liczyć na awans? Czy pracownicy z niektórych działów mają na to większą szansę?

TABBY
@Zuzanna 05.10.2017 09:23
@Tabbywspominasz o możliwości awansu. Wiele osób ten aspekt na pewno interesuje. Możesz powiedzieć o tym coś więcej? Jak szybko...

ja pracuje w oddziale. zaczynałam od stanowiska doradcy, nieco ponad rok później awansowałam na specjaliste sprzedaży, a teraz jestem liderem :)

Tabby

A ja pracuje już 4 lata i jestem bardzo zadowolona. Po prostu trzeka robić swoje to i awans przyjdzie i podwyżka. Polecam :)

Zuzanna

@Mil (i)czec nie bedejeśli masz takie zastrzeżenia co do pracy któregoś z pracowników, to warto przesłać takie informacje wewnętrznie i bezpośrednio do firmy. Próbowałaś to zrobić?

Mil (i)czec nie bede

Praca w eb w moim mieście to tragedia. Pracowałam ja i kierowniczka. Od początku byłam zdana wyłącznie na siebie. Żadnej pomocy. Wiecznie sama bo kierowniczka musiała akurat iść do fryzjera, kosmetyczki, zrobić paznokcie. Nigdy nic nie pomogła a później pretensje że coś nie tak. Dodatkowo jawne oszukiwanie klientów przez kierowniczke a później mi tych klientów zostawiła na głowie. Nie podobało jej się że ja przedstawiam warunki dokładnie takie jak są a nie tak jak ona chciała. Wszyscy klienci to byli jej klienci nawet jak przyszedł mój znajomy i wprost mówił że przyszedł bo ja do niego zadzwonilam. Współczuję chłopakowi który z nią siedzi. Na koniec zostałam oskubana ż wypłaty bo zgodziłam się na umowę na pół etatu a pracowałam na cały etat. Pozdrawiam Cię Karolino.

Zuzanna

@Keli rozumiem, że praca ta jest związana z dużą liczbą procedur, których trzeba przestrzegać. Piszesz, że polecasz, ale tylko dla niektórych. Możesz powiedzieć kto, według Ciebie dobrze znajdzie się na tym stanowisku? Co sprawia, że warto polecić pracę w Euro Bank?

Keli

Szukam właśnie nowej pracy bo EB to tylko procedury i wymagania jest tyle kontroli EKJ, QSM, AUDYT, DS, QUIQ CHEQ, TAJEMNICZY itp, nowy system premiowania nawet niezły ale już są spore odcinki nawet za śmieszne błędy. Polecam ale tylko osobą bardzo zdeterminowanym albo mającym wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Zuzanna

@Ktośś czy rozpocząłeś już pracę w Euro Bank S.A.? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich wrażeniach? Jak wyglądają pierwsze dni jako Młodszy Doradca ds. Wierzytelności? Chętnie dowiem się więcej o Twoich pierwszych doświadczeniach w nowym miejscu zatrudnienia.

Bum

Jak się pracuje w Euro Bank-u, atmosfera dobra czy korpo?

Laa

Niestety najgorsze jest to że w każdej korporacji praca związana ze sprzedażą wygląda podobnie i będzie coraz gorzej ... To wina konkurencji oraz postępującej cyfryzacji ( oddziały będą wypierane przez aplikacje mobilne i internetowe - młodsi klienci obsługują się sami) . Efektem tego jest coraz większa desperacja firm na wyniki i co za tym idzie mobbing, stres i wogóle syf ... Podobnie robi się w sieciach komórkowych, ubezpieczeniach itp ... W przyszłości prace obsługowo - sprzedażowe będą powoli zanikać i jeśli ludzie nie będą mieli dobrego zawodu typu programista, lekarz, inżynier to traficie pod most

Bartek

Czy jesteście pewni, że nie można napisać, coś pozytywnego o firmie? Może mocno wyśrubowane procedury są bardzo męczące i dlatego tak źle sie pracuje? A jak sądzicie czy poprawa atmosfery w pracy zmieni coś na lepsze?

eurobankowiec

Pracuje juz 3-rok w Eurobanku. (ogólnie to jeden z dłuższych stazow) na stanowisku specjalisty. Ds. Sprzedazy. Jeśli aplikujecie do firmy to musicie ugrać sobie jak najwyższa podstawę bo potem nie ma możliwości na podwyżkę a jak jest to oczekują Bóg wie czego. Jak masz plany zrobione to inwestycji nie zrobiłeś to tajemniczego klienta zawaliłeś itd. Nowe osoby zarabiają więcej i to jest powód ciągłych rotacji. Zamiast nagrodzić pracownika wieloletniego to każą mu pracować za mniejsza stawkę, gdzie nowy zanim sie wdroży i zacznie robić plany mija 6miesiecy. Regulamin premiowania sie zmienił na plus natomiast juz zobaczyli ze ludzie zaczęli zarabiać na premiach normalne pieniądze to lada dzień wprowadza aneksy i mnóstwo obcinek do premii,

wiesiek

W windykacji kołchoz, masa bzdurnych tabelek, raportów, raporcików itp. Wszechobecna presja i darcie mordy na pracowników. Stawki nie powalają, premie coraz mniejsze - ZA WSZYSTKO SĄ CIĘCIA a oczekiwania rosną - ciągle jesczcze więcej tabelek do wypełniania. ODRADZAM STANOWCZO

Zuzanna

@Pytaniewedług tego, co widnieje na stronie internetowej banku większość Dyrektorów Stref awansowała w ramach programu rekrutacji wewnętrznych. Może zainteresują Cię też dodatkowe informacje https://www.eurobank.pl/sciezki-awansu-w-sprzedazy,94,162.html

Ewelina

Bardzo mało piszecie opinii. Czym to jest spowodowane? Czyżby wakacje odciągnęły od komputerów? Każda opinia pracownika znacznie ułatwia podjęcie decyzji przez nowych kandydatów o ewentualnym aplikowaniu do formy.

Pytanie

Mam pytanie-jak aktualnie wygląda praca w windykaci terenowej oraz czy nadal Dyrektorami Regionu zostają wybitni fachowcy w dziedzinie windykacji i bardzo ciężko pracujący na wynik regionu?

Bartek

Wygląda na to, że bank otwiera nowy oddział? Taka lista potrzeb kadrowych w jednym mieście na to wskazuje. Czy wiecie coś więcej na ten temat? Aplikowałem na doradcę.

Ktośś

Witajcie. Niedługo rozpoczynam prace w oddziale wroclawskim na stanowisku Młodszy Do radca ds. Wierzytelności. Czytajac niepochlebne opinie nabieram watpliwosci. Az tak.jest tam zle?

Amatorka

Czy może mi ktoś powiedzieć jaki jest powód tak długiej listy ofert pracy? Jakiś nowy oddział otwierają?

Maciej

Osobom czytającym opinie na temat tego "banku" serdecznie odradzam korzystanie z usług. Natkniecie się Państwo na bardzo wysokie opłaty w zamian otrzymując bardzo słabą obsługę. Bank wymaga od klientów wszystkiego, w tym ponoszenia każdej nawet najdrobniejszej opłaty za jakikolwiek ruch. Z kolei jeżeli klientowi należy się zwrot nadpłaconej pożyczki/kredytu ze strony banku, występują nagle niezwykłe okoliczności uniemożliwiające zwrot. A to brakuje jakiegoś dokumentu, a to kogoś nie ma, a to jakaś szara eminencja wypowiedziała się gdzieś w centrali negatywnie, a to ktoś czegoś nie doczytał. Zawsze jest jakiś powód i batalia o zwrot swoich pieniędzy potrafi trwać nawet rok. Jeżeli macie alternatywę polecam inny bank. Eurobank to byle jaki bank dla ludzi bez wyjścia.

Zuzanna

@Nie ma ludzi niezastąpionych cieszysz się, że nie pracujesz już w Euro Bank S.A.. Mógłbyś powiedzieć dlaczego? Jak wspominasz swoją pracę w tym banku? Jakie miałeś do niej zastrzeżenia? Takie konkretne informacje będą bardzo pomocne dla osób, które rozważają aplikację na którąś z licznych ofert pracy.

Nie ma ludzi niezastąpionych

Jak ja się cieszę, że mnie tam już nie ma.

Bubelek

@Piotr Polas..k Zanim zaczniesz oczerniać firmę to pomyśl trochę! Nikt nie zmusza Cię do kredytu w tym banku , każda firma ma swoje stawki i jak będą wygórowane to nikt nie będzie korzystał. Pracuję tu i nie narzekam. Generalnie to forum dla pracowników a nie dla klientów.

Daria

Euro Bank to rzeczywiście typowa korporacja i tu nie ma miejsca na użalanie. Twarda rywalizacja, wypracowywanie zadań , komu nie odpowiada taki system musi szukać innej firmy. Firma jest dobra jedynie my nie nadajemy się.

Zuzanna

@Pracownik eurobanku.A na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy? Czy firma zapewnia dodatkowe szkolenia?

Pracownik eurobanku.

Pracuję w Eurobanku od roku i nie mogę powiedzieć, że to moja najgorsza praca. Jak każda korporacja ma swoje wady i zalety...trzeba się umie po prostu odnaleźć. Odnosząc się do kwestii finansowych..tak, to co wynegocjujesz to masz przez najbliższy rok, dwa...dużo w gruncie rzeczy należy do nas..to nasza broszka aby dobrze się sprzedać i mieć dobre warunki. Jak czytam wpis, że dziewczyna z doradcy klienta poszła do lidla to pytam się co ona robiła w banku..strasznie czyta się te wszystkie wpisy ludzi, którzy ni w ząb nie mają doświadczenia w branży a oczekują kokosów...Na wysokie wynagrodzenie trzeba sobie zapracować, a jeśli decydujesz się na pracę w korporacji to decydujesz się na jeden wielki wyścig. W każdy banku sa plany a raportowanie swoje codziennej pracy to standard wśród korpo. Reasumując polecam na początek ! Nie jest źle :)

Zielona

Czy Euro Bank posiada jeszcze ofertę pracy dla doradcy klienta w Poznaniu? Widziałam takie ogłoszenie w marcu.

zyk

Ja to bym chciał ostrzec ludzi którzy chcieli by tam oszczędzać!! Pamiętajcie zawsze sprawdzajcie sobie oprocentowanie!!

Gregor

@DKT teren Euro Bank S.A. jest miejscem pracy dla osób odpowiedzialnych. Widać , że teraz znalazłeś swoje miejsce!

Zuzanna

Na jakie formy zatrudnienia mogą liczyć Państwa pracownicy? Na jakie formy zatrudnienia mogą liczyć Państwa pracownicy? Na te i więcej pytań odpowiada w wywiadzie specjalnie dla naszego portalu przedstawicielka Euro Banku. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,3580,wywiad-aleksandra-kowal Co Was najbardziej zaskoczyło?

Budek

Jak dobra firma to nie ma ofert pracy, te lokalizacje są za daleko.

Przybyła

Fajnie, że są nowe oferty pracy dla doradcy klienta. Jakie wymagania stawiane są na rozmowie? Ile można dostać na starcie?

Bombelek

Mam pełną satysfakcję jak czytam takie nieudolne wpisy. One tylko utwierdzają mnie, że pracuję w fajnej firmie. Narzekanie na pracę to stały element takich portali.

kaz
@Bombelek 12.02.2017 12:08
Mam pełną satysfakcję jak czytam takie nieudolne wpisy. One tylko utwierdzają mnie, że pracuję w fajnej firmie. Narzekanie na p...

Ile Ci bombelku zapłacili za ten wpis?

Bubelek

Ludzie często tak mają, jak komuś do kopia to się lepiej czują. Ja tu pracuję i jest mi dobrze pod każdym względem. Ten rodzaj pracy nie jest łatwy i nie dla każdego

Edyta
@Angela 26.01.2017 17:22
Ja bylamna dwóch eozmowach przeszły ogólnie dobrze, rozmówki sprzedażowe standard. Pewnie mnie zatrudnia bo jestem z kilkuletni...

Koleżanka nocowała w Hostelu , nie dość że musiała wydać swoje własne pieniądze, to jeszcze okradła ją murzynka która nocowała w 10 osobowym pokoju . Pamiętam jak narzekała na całą rekrutacje w Eurobanku , okazało się że będzie miała 2500 brutto !!! zrezygnowała i w Zgierzu znalazła pracę w Lildu za 3000 brutto . Można ? można !

xyz
@Edyta 29.01.2017 18:55
Koleżanka nocowała w Hostelu , nie dość że musiała wydać swoje własne pieniądze, to jeszcze okradła ją murzynka która nocowała...

Z tego co wiem to eurobank zapewnia noclegi we Wrocławiu wszystkim pracownikom, którzy przyjeżdżają na szkolenie.

jer

Witam Pracowałem w EB pięć lat i mam w odróżnieniu od większości negatywnych opinii, swoją jak najbardziej pozytywną. Odszedłem z powodu likwidacji stanowiska pracy. Korporacja jak każda inna, stawia określone wymagania i jeżeli się w nich nie profilujesz, to jest to twoja wina a nie pracodawcy. Jeżeli tobie to nie odpowiada, to masz wolną wolę i zmień pracę !

anonim

(usunięte przez administratora)

zdecydowanie nie

Odradzam podejmowania zatrudnienia w eurosyfie. jeden wielki syf.

Srik

Uwaga, przestrzegam wszystkich przed podejmowaniem pracy w COK (call center). Siedzisz jak młot przy telefonie i dzwonisz i dzwonisz i dzwonisz. Obiecują złote góry, awanse, przejście do innych działów, ostatecznie lepsze fuchy są zarezerwowane dla znajomych, rodzin i kochanków. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, SZKODA CZASU!

Srik

Uwaga, przestrzegam wszystkich przed podejmowaniem pracy w COK (call center). Siedzisz jak młot przy telefonie i dzwonisz i dzwonisz i dzwonisz. Obiecują złote góry, awanse, przejście do innych działów, ostatecznie lepsze fuchy są zarezerwowane dla znajomych, rodzin i kochanków. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, SZKODA CZASU!

anonim

(usunięte przez administratora)

Widz

Niczego się nie nauczysz! Będziesz białym murzynem do najgorszej roboty.

NIE POLECAM

Eurosyf to najlepsze określenie dla pracy w centrali COK. Kierownicy, Liderzy tragiczni , patrza tylko jak swoja rodzinę i młodszych przydupasów na górę pchnąć. Zero orientacji na pracownika przez co jest ciągła rotacja. Ogłoszenie już dają na OLX. Syf, kiła i mogiła. Traktują ludzi jak śmiecie, płacą gorzej niż w Biedronce, a wymagania mają . Nie polecam pracy na COK ani w Eurosyfie. Jedyny plus to żałośnie niska pensja wypłacana na czas i umowa o pracę.

astarh

Czesc, jak wyglada atmosfera oraz praca na dziale " Doradca ds. Wierzytelności", pracuje od roku w windykacji ubezpieczen, i chcialbym zalapac sie na cos innego.

astarh

Czesc, jak wyglada atmosfera oraz praca na dziale " Doradca ds. Wierzytelności", pracuje od roku w windykacji ubezpieczen, i chcialbym zalapac sie na cos innego.

Kamil

Euro to totalna patologia w każdym obszarze, ale jak ktoś długo szuka pracy i nie ma innej alternatywy to niech tam idzie i pracuje. Trzeba byc odpornym psychicznie ale i tak Cię złamią po jakimś czasie, że sam zrezygnujesz. Bo normalny człowiek nie wytrzyma tego gnojenia przez zwierzchników całymi dniami. Zamiast zająć się pracą to odpisujesz na e maile dlaczego nic dzisiaj nie sprzedałeś itd. Wyzwiska na porządku dziennym

alicja

ja od poniedziałku idę do eurobanku na doradcę klienta i jestem bez doświadczenia w dodatku po studiach pedagogicznych. pracę w przedszkolu zamieniam na eurobank. zarobki oferują na pewno lepsze niż w przedszkolu a jak będzie naprawdę to nie wiem.... a co do szkoleń to za tydzień jadę na tygodniowe szkolenie do Wrocławia a wcześniej mam jeszcze jednodniowe także we Wrocławiu.

E
@alicja 08.07.2016 21:58
ja od poniedziałku idę do eurobanku na doradcę klienta i jestem bez doświadczenia w dodatku po studiach pedagogicznych. pracę w...

i jak Alicja pracujesz w Eurobanku ? jak Ci się podoba ?

Wiolka

Chyba musiałaś pracować w Gliwicachi juz wiem w jakim i z kim w oddziale współczuję faktycznie

Max

A jak w eurobanku żyje się programistom? Widzę, że jest oferta na stanowisko Projektant Programista Java i zastanawiam się czy nie aplikować. Ile zarabiają programiści w eurobanku? Jak z jakością kodu, terminami, ilością pracy, atmosferą itd.? Polecacie czy lepiej szukać czegoś innego?

Don
@Max 17.05.2016 22:40
A jak w eurobanku żyje się programistom? Widzę, że jest oferta na stanowisko Projektant Programista Java i zastanawiam się czy...

Słabawo. Trzeba MOCNO negocjować kasę na wejściu i nie schodzić z wysokich widełek, bo kwota, którą dostaniesz na wstępie będzie na stale - nie ma podwyżek w ogole (!) przez kilka lat. Nowi maja wiecej niz starzy z doswiadczeniem, wiec sa kwasy. Szkolenia - niestety tylko jak Cie wysle kierownik, czyli zalezy z kim masz układy.

Zostaw opinię o Euro Bank S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Bank S.A.