Alfa Wassermann

Warszawa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 5 ocen.

Opinie o Alfa Wassermann

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfa Wassermann

erfg

wiadomo ze na takim stanowisku to trzeba miec raczej duza wiedze na temat brazny w ktorej sie pracuje..ale tez wiem ze zarobki calkiem spore moja byc..

abc

Jaest żle

anonim

Alfa Wassermann lalunia29 30.10.08, 19:50 Odpowiedz czy spotkał się ktoś z tą firmą ? konkretnie z przedstawicielem medycznym tej firmy. Re: Alfa Wassermann esigente 04.12.08, 09:19 Odpowiedz Ja również poszukuję informacji o tej firmie? Jakie warunki? Jaka atmosfera? Re: Alfa WassermannIP: *.gorzow.mm.pl Gość: PM 27.12.08, 14:32 Odpowiedz Warunki - takie jakie sobie wynegocjujecie (jasne, że to kwestia indywidualna) Atmosfera - rodzinny charakter firmy i taki ma pozostać Leki - przede wszystkim oryginalne kandydaci- mile widziani z doświadczeniem na w/w stanowisku Re: Alfa WassermannIP: *.adsl.inetia.pl Gość: janek 29 23.03.09, 16:54 Odpowiedz Widze, ze pisala to osoba z kierwonictwa a nie przedstawiciel. Znam kolege z tej firmy ktory od dawna szuka iinej pracy, w alfie pracuje bo musi. Pensje na rozmowie obiecuja jedna, a przy podpisaniu umowy mowia, ze tyle to nie moga dac. Leki orginalne ale bardzo drogie. Jeden lek dlugo na rynku i ciezko z nimm pracowac, z drugim troche lepiej bo od 2 lat na rynku.Ciagle podkreslaja atmosfere rodzinna ale to gucio prawda, milo to maja w biurze, obiadki, sniadanka a przedstawiciele traktowani jak tani sila robocza. Nie ty to bedzue inny, kontroluja na prawo i lewo, i strasza to kontrola jakby ludzie tam pracujacy byli malymi dzicemi.Kolega pracuje nie oszukuje ale ma dosc tego glupiego straszenia, oszednosci, ciaglych testow, wymagania wiedzy medycznej jak u lekarza i jeszcze do tego ten co szkoli merytorycznie traktuje ludzi jak zero. Po opowiesciach mojego kolegi dobrze zapamietalem nazwe firmy i odradzam Re: Alfa WassermannIP: *.chello.pl Gość: rep pretendent 26.03.09, 08:53 Odpowiedz Zgadzam się z przedmówcą. Na rozmowie jedna stawka, przy podpisaniu inna... No i cały ten servierowsko-zentivowski managment... Osoba, która wypowiadała się przed jankiem 29, podarowałaby sobie tę autoreklamę Alfy... Ponadto chyba rzeczywiście mają deficyt repów, bo już 4 miesiąc są ogłoszenia.... Re: Alfa WassermannIP: *.centertel.pl Gość: były rep 02.04.09, 00:36 Odpowiedz Zgadzam się z przedmówcą. Managment- wszystko zaczęło sie od Medagro....a później dołączyli pozostali.. servierowcy, zentivowcy i inni. Terror psychiczny wszechobecny.... Re: Alfa WassermannIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: misio Googoo 15.04.09, 15:48 Odpowiedz Oj chyba ktoś chce się wyżyć na jakimś Szefie "made by" Servier albo Zentiva. :-) ha,ha,ha Trochę szacunku i honoru dla ludzi pracujących w Zentiva i Servier. A propos to nic złego nie słyszałem na rynku o tej "Alfie" a i pracuje tam wiara z różnych firm... Lekarze szczególnie chirurdzy mówią, że firma i ludzie OK. Re: Alfa WassermannIP: *.chello.pl Gość: repik 01.04.09, 15:27 Odpowiedz firma KRZAK!!! Re: Alfa WassermannIP: *.chello.pl Gość: ff 27.07.09, 10:13 Odpowiedz Alfa to firma krzak, nieprofesjonalna pod każdym względem. Ludzi traktuje jak gó..., stosowanie mobbingu to styl zarządzania kierowników! Brak jasnych celów do realizacji i narzędzi to norma. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! Re: Alfa WassermannIP: *.novartis.com Gość: zawsze prawda 27.01.10, 20:10 Odpowiedz I znowu Alfa szuka repa. Czemu nie wezma się za kierownika z Częstochowy który robi wrzuty na Warszawe i zwala wine na swojego pracownika albo dziewczyne która jest na macierzyńskim. Strzeszcie się. Nie warto marnować sobie życia i tracić czasu, ja uciekłem jak tylko nadarzyła sie okazja Re: Alfa Wassermann - odradzam kathathea 31.03.09, 13:28 Odpowiedz Potwierdzam,ze na rozmowie umawiaja sie na inne pieniadze a inne dostaje sie przy umowie. Ciagle mowia o rodzinnej atmosferze a to tylko slowa. W biurze sa dwie fajne dziewcczyny olga i marzenka, reszta zadziera nosa i zastanawia sie kogo obgadac,co zjecs na obiad albo jak skontrolowac przedstawiccieli. Normallne dla mnie ,ze dostaje pieniadze za prace a nie obijanie sie ale ta atmosfera wszechoobecnej kontroli tragiczna. Dystrykci szczegolnie warszawcsy nie maja pojecia co to prawdziwwy coach, kierownik, obarzaja sie za glupoty, ciesza sie jak kogos psychicznie mecza i lubia [usunięte przez moderatora]. praca od 8 do 16 bo trzeba wpisac raporty a bazy nie kupili wiec duzo do wpisywania, system do raportowania bardzo kiepski, a i uwazaja,ze codziennie po pracy pracownicy powiini sie doksztalcac, czytac materaialy, pewnie wkrotce wprowadza testy przez net. A i oszczednosci na pokojach hotelowych, niezly ubaw- zeby bylo taniej dla 3ciej osoby w pokoju polówka na ktorej trzeba bylo spac caly tydzien, pupa wpadala prawie do ziemi a nogi wystawaly poza, zminejszono limit kilometrow. Nie polecam osobom, ktorzy uczciwie pracuja i spodziewaja sie za to uczciwe

Zostaw opinię o Alfa Wassermann - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfa Wassermann