AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania

Adres: Długa 69, 87-125 Toruń

NIP: 7392223826 REGON: 340595613

AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania
2 37 59 5 1

Opinie o AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania

Filtruj opinie po kryteriach:

Tonik
 Opinia

Patrząc na opinie w internecie to szkoła ma dobre. Szkoda, że tu nikt od dawna nie pisał.

Pomocna?
TakNie
Noiklops
 Opinia

Pracowałam w szkole w sekretariacie i stanowczo nie polecam. Jeśli chodzi o Panią Dyrektor - osobiście nic do niej nie mam, aczkolwiek jeśli chodzi o współpracę... To już inna bajka. W pracy nie ma się określonych zadań, codziennie dostaje się coś nowego, Co chwilę trzeba się "upominać" o nowe zadanie. Prowadzenie zajęć z dziećmi z języka bez wykształcenia w tym kierunku? Również. Przerwa, którą raz na jakiś czas można sobie zrobić od komputera? Oczywiście --> proszę, idź zrób mi kawę i sobie, sprawdź, czy jest papier w toalecie, podlej kwiatki, sprawdź czy jest zgaszone światło... a jeśli chodzi o światło to też jest inna bajka - można dostać nawet ochrzan, że sprzątasz przy dwóch zapalonych światłach, a nie jednym. Generalnie praktycznie wszystko robi się nie tak, o byle co jest jakieś czepnięcie. Pani Dyrektor nie potrafi przyznać się do błędu, jeśli jest ewidentnie jej wina, zawsze umiejętnie zwali to na Ciebie, nawet jeśli masz dowody, że jest inaczej lub przytaczasz sensowne argumenty. Często było również tak, że w grafiku miałam np. do 19.00, ale może z 4-5 razy udało się o tej godzinie wyjść. Często zostawalo się chociaż te pół godziny dłużej. A jak już pokazałaś broń Boże swoje niezadowolenie! Z tego powodu to wielkie halo, że się nie poświęcasz dla szkoły, że zero teraz jakiegoś zaangażowania wśród młodych ludzi (No tak, bo wszystkim uśmiecha się codziennie zostawać pół godziny, czy godzinę dluzej - zrozumialabym jeśli byłyby to wyjątkowe sytuacje). Codzienne gadki, jeśli nie tryskales energią i zadowoleniem z tak świetnej pracy, w której tyyyyle zarabiasz i jest taaaka miła atmosfera - że uśmiech, że zaangażowania więcej, że może się zastanów czy chcesz tą pracę, że ona w tym wieku to miała tyle zapału i chęci do pracy i że aż się rwała (No okej, ale swoje obowiązki wykonywalam normalnie, sprawnie - nie zawsze człowiek cieszy się jakby wygrał w totka). Generalnie ciągle porównywanie do siebie, że ona kiedyś była taka (usunięte przez administratora) a teraz to masakra z tymi ludźmi. Pani Dyrektor ma sztukę manipulacji w jednym paluszku - zawsze ugryzie jakos tak, żeby było po jej myśli. Stawianie się i zwracanie uwagi o to, by zwróciła uwagę również na swoje błędy nic nie daje. Pracowałam w kilku pracach, jestem osobą dość szybko ucząca się i dostosowywujaca się do nowych warunków, ale tu nie mogłam się dostosować... stanowczo nie jest to praca marzeń. Początkowo jak przeczytałam tu opinie to pomyślałam - nie, tak źle nie będzie. No i sprawdziłam. Żałuję. Bo nie nauczyłam się w sumie niczego (choć Pani Dyrektor mówiła, że jeny, ile się tu można nauczyć... No nie). Straciłam właściwie czas i masę nerwów, bo praca tam na prawdę wycieńcza psychicznie. Ludzie zresztą nie wytrzymują tam długo - w ciągu właściwie póltora miesiąca zwolnilo się 6 asystentek! To o czyms swiadczy. A każda z nas chciała zostać tam co najmniej rok. Także jeśli mogłabym doradzić to myślę, Ze szanowanie pracownika, wyszkolenie go i płacenie godziwych pieniędzy zagwarantowaloby sukces w postaci zaoszczędzenia czasu na szkolenie i rekrutowanie ciągle nowych osób. Wymagania do pracy A płaca to jest śmiech na sali, zresztą widać już po wystawianych ogłoszeniach na Facebooku. Więcej pokory. My, jeśli się faktycznie mylilysmy się - przyznawalysmy rację, uczylysmy się tej pracy. Ale Pani Dyrektor życzę większego dystansu i wzięcia sobie tych słów do serca. A wam przyszli pracownicy polecam zastanowić się, czy na prawdę chcecie tracić czas i nerwy na taka pracę, bo nie dogodzicie.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kazimierz
 Opinia
@Noiklops 14.11.2018 23:02

Osoby, które planują aplikować na stanowisko sekretarki, na pewno zwrócą uwagę na Twój komentarz. Czy jednak na pewno jest aż tak źle? Jeśli tak, czy próbowałaś podejmować rozmowy z szefostwem? Być może, warto zdecydować się na taki krok jeśli czujemy się nieusatysfakcjonowani pracą w firmie.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Noiklops
 Opinia
@Kazimierz 21.11.2018 21:09

Oczywiście, że próbowałam. Lecz P. Dyrektor widzi tylko błędy swojego pracownika, natomiast ona jest bez skazy - za każdym razem :) Przy każdej próbie rozmowy obałamuci tak, że wyjdzie, że wszystko to i tak Twoja wina - sztuka manipulacji ludźmi. Można się z tym nie zgadzać, lecz jej to jednym uchem wlatuje, a drugim wylatuje.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksandra
 Opinia
@Noiklops 26.11.2018 15:15

Rozumiem. Czy wobec tego próbowałaś znaleźć inne wyjście? Jak sądzisz, czy jest realna szansa na poprawę sytuacji? Jeśli tak, co musiałoby się zmienić w firmie AXON, by pracowało się lepiej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
British
 Opinia
@Noiklops 14.11.2018 23:02

Bardzo dobrze opisałaś sytuację w tej szkole. Ja pracowałam tam na szczęście tylko rok! Teraz pracuję w szkole językowej, w której naprawdę dba się o pracowników - wspólne wyjazdy, warsztaty, imprezy, wyjścia na obiad; kładzie się bardzo duży nacisk na tkzw. teambuilding. Jestem tu już czwarty rok i nie zamierzam rezygnować z tej pracy, mimo że też pracuję na umowie śmieciowej. To, że pani dyrektor nie potrafi zatrzymać kogoś na dłużej, świadczy o wielu problemach personalnych tej osoby. Ciągła rotacja wpływa bardzo źle na stabilizację firmy. Standard usług ok, ponieważ szkołę tę tworzą dobrze wyszkoleni nauczyciele (nie przez panią dyrektor), co znacznie wpływa na zadowolenie rodziców, których nie interesuje jak traktuje się pracowników, tylko czy są postępy w nauce. Natomiast pani dyrektor powinna postawić sobie pytanie, czy sama, będąc młodą osobą chciałaby być tak traktowana na samym starcie swojej profesjonalnej kariery. Szkoła może funkcjonować sobie i z 30 lat, ale jestem przekonana, że bardzo stresujące środowisko odciśnie wielkie piętno na zdrowiu i samopoczuciu już nawet nie pracowników, bo ci i tak odejdą, ale na samej pani dyrektor. Pytanie czy warto? powodzenia

Pomocna?
Tak2Nie
Jeszczewiększyklops
 Opinia

Moje sugestie dla AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania: Droga Sandro, z tekstu tego wynika, że jestem „pomyloną „ Panią Dyrektor , a właściwie dziwaczką i małostkową zrzędą. To zechciej, autorko tego tekstu odpowiedzieć sobie na pytanie : dlaczego moja Szkoła istnieje już 10 lat i uczniów chętnych uczyć się języka angielskiego w tej Szkole co rok przybywa, a nie ubywa. A przecież konkurencja w tej materii jest silna, a w szczególności jest silna w Toruniu. Już od trzech lat pomieszczenia Szkoły są wykorzystywane maksymalnie i z przykrością odmawiam przyjęcia pewnej liczbie kandydatów. Jest tak dlatego, że ja o tą Szkołę dbam, dbam przede wszystkim o utrzymanie poziomu nauczania, dbam o to, aby każdy uczeń wykonał całościowo to co wymaga program tej Szkoły. Chcąc utrzymać Szkołę na takim poziomie, wymagam najpierw od siebie, ale muszę wymagać od uczniów ( którzy jasno mają przedstawione zasady uczestnictwa w zajęciach), wymagam też od lektorów ( którzy są szkoleni i pozostaję z każdym w bieżącym kontakcie) i wymagam od pracownic biura ( które mają szkolenie i przedstawione procedury, a nawet aby praca była bardziej zrozumiała w oparciu o gotowe procedury piszą procedury dla siebie). W gruncie rzeczy to co opisujesz w tekście, to tak naprawdę piszesz o moich wymaganiach w odniesieniu do pracownic biura, i do tego się odniosę. Analizując wydarzenia związane ze sprawami poruszonymi w tekście , jedynie o co mogę mieć pretensje do siebie , to może zbyt częste powtarzanie tego samego i proszenie o to samo ( co tak naprawdę świadczy w sposób oczywisty nie o mnie tylko o Tobie). Ty, Sandro, wyobrażałaś sobie pracę biura Szkoły tak jak Ty chciałaś ją organizować a nie tak jak ja proszę i chcę aby to wyglądało. Przypominam, że prowadzę szkołę tak długi czas, że wiem co się sprawdza a co nie. Ty chciałaś zrobić coś i iść do domu, zaś ja w pełni chcę zawsze zapewnić standard szkoły, nawet kosztem mojego zdrowia i wypoczynku ( ale oczywiście to jest mój wybór i moja sprawa. Przykro mi, ale pracownik biura nie będzie mnie szkolił i ustalał rozwiązań gorszych dla szkoły oraz wprowadzała bałaganu, na to nie zgodzę się nigdy. Wiem też, że raziło Cię sprzątanie. No bo jakże wymagać takiego „poniżenia” od młodej i dobrze ubranej pracowniczki biura. Chciałabym tylko przypomnieć, że w ogłoszeniu o prace był podany taki obowiązek i zaakceptowałaś go w pełni przed przystąpieniem do pracy w czasie rozmowy kwalifikacyjnej. Nie jest to wielka praca i ja – właścicielka Szkoły - również biorę w tym udział. Jeszcze o pokorze. Tak, Pani Dyrektor powinna pamiętać o pokorze. Ale dotyczy to też Ciebie i innych pracowników. Zatem, jak chciałam Ciebie wprowadzić w specyfikę pracy w biurze mojej Szkoły, to przyjęłaś to jako dokuczanie, zrzędzenie, zabieranie Twojego cennego czasu ( za który ja płacę) , zawracania głowy. Czy to objaw pokory? No, ale dziękuję Ci za tekst, bo daje on mi sposobność do przemyślenia, czy właściwie wprowadzam do pracy w biurze osoby zgłaszające się do tej pracy. Dalszych Twoich wywodów nie będę komentować, bo jak widzę z powyższego tekstu, jako osoba anonimowa masz szerokie pole do manipulacji i oczerniania. Zatem życzę Ci powodzenia osobistego i w innej pracy ( na stoisku z torebkami jak mi powiedziałaś, gdzie zapewne więcej się nauczysz i lepiej rozwiniesz kompetencje do budowania swojej firmy. I jest to tylko stwierdzenie faktu, bo żadna praca nie hańbi jak mówi przysłowie). Pozdrawiam Wioletta Kwiatkowska Dyrektor AXON w Toruniu PS. Wszystkie osoby, które są chętne do nauki, zdobywania doświadczenia i uczciwej pracy w którą się chętnie zaangażują serdecznie zapraszam do współpracy.

Pomocna?
Tak4Nie7
Iam
 Opinia

W Axonie pracowałam przez dwa lata. Nie będę zagłębiać się w prywatne szczegóły - cieszę się, że miałam okazję tam pracować. To była moja pierwsza praca, w której wykorzystywałam wiedzę zdobytą na studiach i bardzo dobrze wspominam ten czas. Te przytyki co do zachowania szefowej tej firmy...myślę, że a) albo komuś nie chciało się pracować, został skrytykowany i teraz próbuje się odegrać , b) są to po części uwagi konkurencji , c) po prostu nie poznaliście się na usposobieniu osoby zarządzającej tą firmą. Ludzie, więcej dystansu do siebie! Nie raz widziałam u dziewczyn/praktykantek tam pracujących, że na zwykłą uwagę, że można by coś zrobić "tak lub tak" reagowały kwaśną miną, jakby nie można im było dać w ogóle feedbacku i skomentować ich pracy. Potem takie właśnie zakompleksione osoby komentują na takich portalach jak te, jaki to szef/szefowa jest zły/zła ! Myślę, że po części jest to cecha naszego pokolenia, które obecnie wchodzi na rynek pracy, bo na studiach było to samo, ( jedna uwaga profesora odnośnie wykonanej przez studenta prezentacji dotycząca tego co można by było w niej jeszcze ulepszyć, a u studenta już łzy w oczach). Tymczasem na zachodzie feedback jest rzeczą naturalną. Życzę więcej dystansu do siebie.

Pomocna?
Tak7Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

A czy macie jakieś spostrzeżenia jeśli chodzi o pracę w przedsiębiorstwie AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania? Czy przedsiębiorstwo zapewnia benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wioletta Kwiatkowska
 Opinia

Szanowni Państwo-Klienci Szkoły. Na ogół nie reaguję na anonimowe opinie o prowadzonej przeze mnie Szkole, nawet jeżeli są negatywne. Jednakże na te dwie ostatnie opinie postanowiłam zareagować, ponieważ są one totalnie niszczące mnie i Szkołę. Według tych opinii powinnam natychmiast uciec ze Szkoły, a sama zapaść się pod ziemię. Ogólna odpowiedź jest taka: przecież ja tę Szkołę prowadzę od wielu lat i gdyby w/w opinie były chociaż w 10% prawdziwe, to już dawno nie miałabym chętnych do uczenia się j. angielskiego w mojej Szkole. Tymczasem Szkoła rozwija się z roku na rok i co roku ilość chętnych rośnie. Prowadząc Szkołę od wielu lat, przyjęłam ważną zasadę, aby każdy uczeń wykonał w 100% program. I tak będę postępować dalej. Jestem przekonana, że właśnie to jest docenione przez uczniów i ich rodziców. Nie każda osoba pracująca w biurze będzie zachwycona tą pracą czy moją osobą. Nie sądzę aby istniała na świecie firma , której szef jest zawsze uśmiechnięty i prawi nieustanne słodkości swoim pracownikom. Więc i w biurze Szkoły zdarzają się chwile, w których zwracam uwagę pracownikom. Ale bywa też tak, że pracownice biura mają do mnie uwagi i ja przyznaję im rację. Tyle moich uwag. Życzę wszystkim uczniom, ich rodzicom, pracownikom ( w tym również paniom, co mnie tak skrytykowały) samych wspaniałości w Nowym Roku 2018 . Dyrektor Szkoły Językowej. Wioletta Kwiatkowska

Pomocna?
Tak3Nie3
Rozczarowana
 Opinia

Dyrektorka tej szkoły jest najgorszym człowiekiem jakiego w życiu spotkałam... Nie polecam tam pracy nawet najgorszemu wrogowi. Jeden wielki mobbing... Ta kobieta zniszczy psychicznie każdego...

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawe
 Opinia
@Rozczarowana 03.01.2018 12:18

mocne słowa, bo anonimowy wpis Stop hejterom!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie polecam
 Opinia

brak umowy na papierze, ustne zapewnienia i wieczne zbywanie, manipulowanie pracownikami, Pani Dyrektor jest niezrównoważona emocjonalnie, raz chwali, raz gani bez powodu. uczniowie śmieją się z niej po kryjomu... organizacja do bani, brak planu zajęć na rozpoczęcie roku, rotacja pracowników niesamowita, nie nadążałam imion zapamiętywać, dzieci z resztą też, bo co chwila nowy lektor. Sama nie pojęcia jak pracować, za wszystkie błędy wini pracowników za plecami... I te durne koszulki!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawe
 Opinia
@nie polecam 09.09.2017 15:03

dobrze, że chwali:-)

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ola
 Opinia

przykre to co ludzie wypisują....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracująca
 Opinia

No cóż jak ktoś żle pracuje to nie pracuje, ot i cała prawda.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Luiza
 Opinia

Mam wrażenie , że konkurencja inspiruje niektóre osoby do pisania tych bzdur!!!

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@nie polecam - czyli pracownik nie podpisuje umowy z pracodawcą? Wspominasz o sporej rotacji pracowników - co Twoim zdaniem jest jej powodem? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

@PRACOWNIK - a możesz napisać nieco więcej? Rozumiem, że pozytywnie oceniasz warunki zatrudnienia w AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania? Czy jest możliwość podpisania z pracodawcą umowy o pracę? Jakie benefity są zapewniane?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dziwne
 Opinia

Czytam te komunikaty, czytam FB tej szkoły i to jest dziwne. Dużo sprzecznych informacji, a może chodzi o fakt, że anonimowo to każdego można znieważyć.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRACOWNIK
 Opinia

Czytam i myślę, co to za opinie czasami. Pracuję i jestem zadowolona. Ludzie ale ktoś nie lubi tej Pani!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia

Chcesz podjąć pracę w AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania? Sprawdź, kogo obecnie poszukuje firma! http://www.axon-torun.pl/1999.html Macie już jakieś doświadczenia z którymś z tych stanowisk? Będziecie aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
melody
 Opinia

Ważne dla mnie jest to, żeby atmosfera odpowiadała teraz każdemu, wiecie czy jest to możliwe? Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
a.
 Opinia

Powiem tak - rotacja lektorów powinna budzić niepokój, dawać do myślenia. Osobiście miałam wątpliwą przyjemność pracować z p. dyrektor - i nie zdziwiłabym się gdyby sama sobie pisała pozytywne opinie.

Pomocna?
Tak5Nie
chyba kpicie
 Opinia

Bez wątpliwości lektorka, zatrudnione, obserwator i nowy pracownik to jedna i ta sama osoba, co łatwo rozpoznać po stylu wypowiedzi!!! Kochani studenci, językowcy UWAŻAJCIe na tę firmę, bo Wasza pierwsza praca może stać się prawdziwym koszmarem z socjopatyczną pANIĄ dYREKTOR (który to tytuł wymienione nicki zawsze piszą z wielkiej litery). NIE POLECAM.

Pomocna?
Tak4Nie
nowy pracownik
 Opinia

właśnie dostałam tam pracę, pracuje moja koleżanka z roku - jest super. Organizacja, nauczania i atmosfera. Moje koleżanka pracuje już 2 lata, Właścicielka konkretna i wymagająca ale bardzo pomocna i życzliwa. popracuje to jeszcze napisze, ale mam nadzieję, że będzie dalej tak jak jest!

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zatrudnione
 Opinia

dziwie się taka nagonką, pracuje 4 rok i pracuje z tym samym właścicielem i jest bardzo dobrze!

Pomocna?
Tak4Nie1
Insider
 Opinia
@zatrudnione 16.03.2015 09:00

Błagam, co za bzdury. Nie ma w tej firmie nikogo o tak długim stażu! Nikt nie wytrzymuje, poza dyktatorką.... tfu, dyrektorką ;)

Pomocna?
Tak6Nie
lektorka
 Opinia

No cóż, właściciel ma inne podejście i inne obowiązki. z tego co wiem, jeśli ktoś jest dobry i stosuje się do standardów to pracuje i jest zadowolony, jak widać po innych wpisach. Widać też dbałość o zaplecze socjalne i atmosferę. żeby tak naprawdę pojąć różnicę trzeba trochę doświadczenia :-) choć niektórzy i tak nic się nie nauczą przez całe życie cały czas w roszczeniach i niewłaściwych postawach.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lektorka
 Opinia

myślę, że jak najbardziej. Szkolą ludzi bardzo i pomagają na każdym etapie. A zresztą tak czy inaczej próbować trzeba, ale tam się dobrze pracuje.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olak
 Opinia

to ta firma jest dobra dla poczatkujących ludzi? chodzi mi o to, ze studiuje, ale weekendowo i chciałem teraz podjąć również pracę tak naprawde, mam nadzieje, że w tej kwestii uda się cos zdziałać, bo jestem bradzo ambitny i rzeczowo podchodzę do tematu, więc byłbym raczej dobrym i opłacalnym pracownikiem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niki
 Opinia

raczej nie szkoła ma zła opinie generalnie w różnym środowisku od ludzi z różnych branż - chodzi o sposób prowadzenia i odnoszenia się do ludzi a nie o sam charakter pracy bo nikt w tym kierunku nie narzeka i jaka to jest umowa....zmiana właściciela byłby strzałem w dziesiątkę.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator
 Opinia
@niki 13.03.2015 10:43

Człowieku od negatywów, daj spokój widać, że to jakaś osobista vendetta i urażona ambicja! Nie każdy się nadaje do określonej pracy. Koncentruj się na budowaniu swojej drogi a nie na oczernianiu innych!

Pomocna?
Tak3Nie
Nik
 Opinia
@niki 13.03.2015 10:43

100 % racja taka opinia jest w calym miescie od roznych ludzi z roznych srodowisk mozna uslyszec ze sam charakter szkoly i pracy jest ok ale nie osoba prowadzaca.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowany
 Opinia

czytam wszystkie opinie i dochodzę do wniosku, że "trochę prawdy" ma racje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
troche prawdy
 Opinia

oz mojego doświadczenie wynika, że tylko ktoś bardzo niedoceniony i niedowartościowany pisze takie opinie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
była pracownica
 Opinia

Pracowałam tam. urodziłam dziecko i musiałam przeorganizować życie. Polecam i pracę i korzystanie z usług szkoły.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dziwne
 Opinia

moje koleżanki tam pracują i są zadowolone, mam dobrą opinie po tym co słyszałam od nich i po swoich doświadczeniach oj, ludzie ludzie chyba nie macie co robić tylko dziwne rzeczy piszecie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dorcia
 Opinia

jestem lektorem, nikt nie daje umowy o pracę w prywatnej szkole, a jeśli daje to jest to bardzo wyjątkowa sytuacja prowadzę działalność jeszcze lepiej na tym wychodzę!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania - Toruń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej