Global Service M&A

Świdnica

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 69 ocen.

Opinie o Global Service M&A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Service M&A

FRAU

ZOSTALAM W PERFIDNY I OBRZYDLIWY SPOSOB ZMANIPULOWANA PRZEZ PANIE Z TEJ AGENCJI NIE POLECAM NIE DOSC ,ZE MAJA W GLEBOKIEJ SZUFLADZIE OPIEKUNKI TO JESZCZE NIE ROZLICZAJA SIE JAK TRZEBA.

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda

Prowadzą cały czas. A gdzie ty szukasz tych ogłoszeń??

FRAU
@Magda 29.09.2016 18:43
Prowadzą cały czas. A gdzie ty szukasz tych ogłoszeń??

WSZYSTKIE KTORE PISZA TUTAJ POZYTYWNE OPINIE TO KLAMCZUCHY NIE POLECAM TEJ AGENCJI

Iza

@Hania wolałabym, żeby wszyscy się dowiedzieli na forum, co słychać w firmie Global Service M&A i czy warto do niej aplikować. I jakie masz rady przed rekrutacją?

FRAU
@Iza 08.09.2017 14:46
@Hania wolałabym, żeby wszyscy się dowiedzieli na forum, co słychać w firmie Global Service M&A i czy warto do niej aplikow...

NIEEEEEEEEEEEEE!!!!POLECAM TEJ AGENCJI

Iza

Gdybyście chcieli dowiedzieć się więcej o Global Service M&A i rekrutacji w firmie to mogę Wam polecić do przeczytania wywiad dostępny w zakładce wywiady z właścicielką firmy: https://www.gowork.pl/global-service-m%26a,24664/wywiad,425 Mówi ona między innymi o trudnościach pracy opiekunki, wymogach do zatrudnienia, nagrodach dla pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hania

Iza nie wiem o co Ci chodzi . Pracuję tu 3 lata i jest OK :) Najlepiej zadzwoń 748513990 :)

You know who

Full of absolute rubbish this company is. Especially when one of the employees breaks the law and then shouts it all over. #youwastold

ok

ale co masz na myśli? co jest płatne? powiem Wam ze mnie zainteresowala od nich oferta na stanowisko młodszego konsultanta do spraw obsługi klienta międzynarodowego- sami napisali ze oferowna jest atrakcyjna stawka

jolast

Moja opinia o tej agencji jest negatywna.

jolast

Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy

Kasiakop
@jolast 02.10.2016 11:14
Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy

To nie jest dobry pracodawca dla tych co chcą pić alkohol na zleceniu ...bo to się dla niego źle kończy. Wiesz o czym mówię jolast? Prawda ? Bo ja chyba ciebie zmieniałam u nich na zleceniu . Niezły chlew zrobiłaś to nie powinnaś nic o pracodawcy pisać .

jolast
@Magda 02.10.2016 14:41
a dlaczego tak piszesz ? bo jakos twoja opinia to nieliczna , 99 % to opinie pozytywne. Napiłas się na zleceniu i cię wywalili....

Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy.

anonim

(usunięte przez administratora)

AśkaOpiekunka

To raczej nie jest problemem bo wtedy dostajesz zlecenie gdzie doświadczenie nie jest wymagane. Głownie pomaga się w domu a dziadek na chodzi. Przecież własny dom też sprzątasz. A jak chcesz dodatkowa wiedze typowo z opiekunki to wiem ,że mają kursy. Mam nadzieję ,że pomogłam. Powodzenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Madziucha

Ja wprawdzie siedzę jeszcze w Polsce, ale sporo koleżanek jeździ z Global Service i żadna nie narzeka, a wręcz przeciwnie, bardzo sobie chwalą. Dołącze do Niemiec gdzieś za 1,5 miesiąca. Warto spróbować, skoro wszyscy chwalą. Poza tym skoro są na rynku tyle lat, a nie ma żadnych wiarygodnych opinii krytycznych, to znaczy że firma musi być uczciwa. A w sumie w dzisiejszych czasach to rzadkość, więc fajnie, że jest firma, której można zaufać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Asia B.

Właśnie to jest to co odróżnia tą firmę od innych . Tutaj czuje się rodzinną atmosferę i nie ma problemu aby np. pogadać ,że ma się raty i prosi o szybszą wypłatę . Wiem bo spadły mi na głowę raty kuzynki a dzięki firmie mogę je spłacać bez kłopotów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jola B.

Nawet dzisiaj dostałam dwie oferty od nich . Zadzwoń do nich 748513990 lub 748513992. Powodzenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Inka

tutaj takiej posady nie ma:( to wyjazdy na opiekę

ewusia987

WITAM,DOBRZE ŻE SA DOBRE KOMĘTARZE,JA WYSŁAŁAM PODPISANE PAMIERY I TA PANI CO NIE POLECA TEJ FIRMY JUZ ZASTANAWIAM SIE CZY DOBRZE ZROBILAM,ALE MYSLĘ ,ŻE BEDZIE DOBRZE,PROSZE PISAC KONKRETY A NIE ZASIEWAĆ ZIARNO NIE ZGODY...POZDRAWIAM

Jola B.
@ewusia987 04.07.2016 09:09
WITAM,DOBRZE ŻE SA DOBRE KOMĘTARZE,JA WYSŁAŁAM PODPISANE PAMIERY I TA PANI CO NIE POLECA TEJ FIRMY JUZ ZASTANAWIAM SIE CZY D...

Na pewno będzie dobrze . Jeżdżę z nimi już 4 lata :) Do zobaczenia w firmie .

jolars
@ewusia987 04.07.2016 09:09
WITAM,DOBRZE ŻE SA DOBRE KOMĘTARZE,JA WYSŁAŁAM PODPISANE PAMIERY I TA PANI CO NIE POLECA TEJ FIRMY JUZ ZASTANAWIAM SIE CZY D...

Jak ewusia987 wróci z pracy to na pewno poleci firmę i zasieje ziarno zgody.

anonim

(usunięte przez administratora)

jolars
@Lidka 20.05.2016 15:32
Mają bardzo dużo zleceń do są popularni w DE , są od 12 lat na rynku. Uczciwie działają to interes kwitnie. Ja z nimi jeżdże i...

To życzę dużo pracy i dużo zdrówka. Powodzenia.

ewusia987
@Lidka 20.05.2016 15:32
Mają bardzo dużo zleceń do są popularni w DE , są od 12 lat na rynku. Uczciwie działają to interes kwitnie. Ja z nimi jeżdże i...

Witam a jaki pani ma Zus?pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Ilona

Oni mają tyle zleceń ,że cały czas opiekunek szukają ..nie czekaj tylko się zgłoś, powiedz że jestes chętna itd. :) Do zobaczenia w busie:)

Ilona

A kto pracuje jak nie płacą????Przynajmniej ja pracuje w Globalu i zawsze mam kasę na czas.

ewusia987
@Ilona 16.06.2015 15:26
A kto pracuje jak nie płacą????Przynajmniej ja pracuje w Globalu i zawsze mam kasę na czas.

Witam,od jakiej kwoty płaca ZUS I CO PANI MA W TYCH SKLADKACH..POZDRAWIAM

ewusia987
@Ilona 16.06.2015 15:26
A kto pracuje jak nie płacą????Przynajmniej ja pracuje w Globalu i zawsze mam kasę na czas.

Witam,od jakiej kwoty płaca ZUS I CO PANI MA W TYCH SKLADKACH..POZDRAWIAM

Sonia

Ja też pracuje jako opiekunka ale w innej Firmie,szukam firmy która płaci dobre składki zdrowotne i emerytalne a nie fikcyjne i która jest wypłacalna proszę o prawdziwe wypowiedzi.

Ilona

Ile czsu ma dziennie opiekunka dla siebie ? O jakiej porze . I czy są jakies dni wolne w tygodniu ? Czy miesiącu ?

Jadzia
@Ilona 22.04.2015 08:48
Ile czsu ma dziennie opiekunka dla siebie ? O jakiej porze . I czy są jakies dni wolne w tygodniu ? Czy miesiącu ?...

Zawsze są tylko róznie zależy od podopiecznego w jakim stanie i kto mnie zmienia jak mam wolne. Spokojnie.

Jadzia

Pewno,że są przerwy. A jak rodzina nie chce dać przerwy to zawsze jak zadzwonię do opiekunki z Globala to zawsze Niemców naprostuje i przerwy są!W przeciwieństwie do innych firm oni się nami b. interesują . Polecam.

slawek

Czy opiekunka w tej firmie ma dla siebie jakiś czas wolny przerwa czy coś takiego ?

Iga

Nie ma tam ,żadnego zobowiązania . Oni działają legalnie i bez haczyków. Polecam . Jeżdżę już 5 lat od nich . Raz chciałam spróbować z innymi co więcej proponowali ale szybko pożałowałam i wróciłam . Nazwy tamtej firmy nie będę podawać bo i tak non stop mnie straszyli i za wszystko kase potrącali. Polecam z całego serca Global SeRVICE m&a.

Olgax

Witam Czy w umowie jest jakiś punkt, który mówi o np. zobowiązaniu do kilku wyjazdu w roku ? czy jednorazowo. Jak wygląda mniej więcej umowa w Global z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

jadwiga

Ja też nie zgadzam się z tym ,ze panie nie dzwonią do opiekunek. Zawsze do mnie dzwoniła pani od której wyjeżdżałam i wiedziałam też ,że jak jest mi źle albo mam gorszy nastrój to mogę z nią porozmawiać i się wyżalić. Nie wiem po co piszecie takie bzdury!

anna 64
@jadwiga 13.05.2014 11:25
Ja też nie zgadzam się z tym ,ze panie nie dzwonią do opiekunek. Zawsze do mnie dzwoniła pani od której wyjeżdżałam i wiedziała...

Ja tez polecam te firme ! jezdze od nich od roku i niemam zadnych zastrzezen co do wspolpracy! Sa naprawde ok! polecily mi te firme 2 siostry ktore juz kilka lat tam pracuja i chwalily te firme no i mialy racje! Polecam przez duze "P"

Marta

Coś mi się wydaje ,że Monika to tylko Nick konkurencji , która podstępem chce odstraszyć opiekunki, bo ta firma jest najbardziej rzetelna firmą jaką znam . Wiem co piszę bo przed tą firmą pracowałam w kilku innych. Wszystko zawsze miałam wypłacone a pani Kasia (z biura) dzwoni do mnie zaraz po tym jak wyjadę na zlecenie i sama dopytuje czy wszystko jest w porządku.

Marta

Mogę to potwierdzić , świetna firma . Oby takich więcej na rynku.

Iza

Z Globalem jestem już parę ładnych lat i nie zamieniłabym ich na inną agencję. Wypłaty terminowe, na życzenie rozliczą każda złotówkę i zawsze wiadomo ile się zarobiło. Jak są jakieś kłopoty na zleceniu to zawsze mogę do nich zadzwonić i mi pomogą.

Betreuerin

a ja jestem bardzo zadowolona, zarabiam dużo więcej, niż ktokolwiek mi zaoferował w Polsce. z obsługi osobiście też jestem zadowolona. polecam.

Rafał

Żeby nie było to temat jest o global service w świdnicy, reklamują sie hasłem - Praca dla opiekunek, pielęgniarek oraz opiekunów osób starszych w Niemczech, zwracamy koszty dojazdu, wysokie zarobki nawet do 1500 euro netto .

anonim

(usunięte przez administratora)

Renata Sz.

jeśli chodzi o wyjazdy na święta do Niemiec,to firma daje premie do wypłaty,pozdrawiam

Renata Sz.

W firmie Global Service M&A pracuje od 2 lat i nigdy nie miałam problemu z wynagrodzeniem,które było adekwatne do moich umiejętności.

Maja

Odnosze wrazenie, ze wszelkie pozytywy o firmie sa pisane przez panie w biurze jak i sama szefowa. Przy czym szefowa ma styl bardziej agresywny i grozi sadami (czytaj [usunięte przez moderatora]). Co do pieniedzy, ze niby przychodza na czas, to musialam sie niezle usmiac...

Opiekunka

Ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy .Pracuję w Global Service od 3 lat .Pieniadze na czas , wygrałam u nich wycieczkę ( bo są losowane różne nagrody dla pracowników) i dbaja o mnie jak jestem za granicą . Czego można chcieć wiecej ??

Kamila

Ja niestety nie moge tej firmy polecic.

kasia

Witam Panie, pracuję w Globalu od 2 lat i jestem z tej firmy bardzo zadowolona. Nigdy nie spotkałam się z mówieniem nieprawdy lub podawaniem błędnych informacji. A co do wypowiedzi, to ani "z" czy "ze" składek emeryturka na Gewerbe się nie uzbiera (tak dla informacji-bo się nie płaci składek). Przy okazji, to Gewerbe piszemy z dużej litery. Pozdrawiam i polecam firmę.

anonim

Witam, pracuję w Global Service już trzeci rok i jestem mocno zdziwiona tymi negatywnymi opiniami. Nigdy nie spotkałam się z kłamstwem ze strony pań, które tam pracują. Zawsze, kiedy chciałam wyjechać do Niemiec były oferty pracy - zgodne z tym, co mówiły panie. Gdy pojawiał się jakikolwiek problem, mogłam liczyć na pomoc ze strony mojej pani \"prowadzącej\". Drogie panie, jeżeli chodzi o błędy ortograficzne, to zdaje się, że każdy jest człowiekiem i każdy ma prawo do błędów. A poza tym błędy ortograficzne nie świadczą o wiarygodności i profesjonaliźmie pracowników.

mądra

Chcę podzielic się swoją refleksją na temat Global&Service w Świdnicy.Otóż:Panie miłe jednak robią sobie żarty z potencjalnego pracownika.Nie posiadając ofert pracy z Niemiec wymyślają oferty zmyślone np.Pan z pieskiem,Pan z osteoporozą itp.i w ten sposób zdobywają kandydatów dla swojej Spólki,myśląc,iż głupie Polki dadzą się na te oferty nabrac.Błędy ortograficzne na forum,oraz charakter wypowiedzi świadczą o tej Spółce najlepiej.Nie mam zaufania i nie udowodnili mi,że są tego warci.Polecam gewerbe,bo emerytura z ze sładek nie da Wam chlebka w przyszłości.Pozdrawiam Polki wyjeżdżające do Pracy.

Grażyna

Witam Koleżanki, jestem bardzo zdziwiona tym co tutaj piszecie. Pracuję w Globalu od 4 lat i nigdy nie spotkałam się z sutuacją aby panie tam pracujące miały do mnie niewłasciwe podejście. Atmosferę panujacą w tej firmie oceniam pozytywnie a pani, która mnie prowadzi jest przemiłą osobą. Zarobki jak to zarobki zawsze mogłyby być większe ale mi na przykład zwiekszono stawkę po paru wyjazdach. Pozdrawiam ślicznie.

anonimowy

POLECAM tą firmę, wielki pozytyw, rzetelni, płacą w terminie, oby takich więcej. 5 +.

anonim

mam z ta firma kontakt i wiele razy wyjezdzalam od nich do pracy jak dotad nie mialam z nimi zadnych problemow i oby tak dalej . JEDYNY mankament to zarobki ale jak wszedzie i nawet wiem ze jest w niektorych firmach jeszcze gorzej .Polecam ta firme pudelek

strzelec

"Uderz w stół a panikę w firmie zasiejesz" ile jeszcze razy ta sama osoba (3 razy Monika i raz nie podpisana) będzie zapewniać o uczciwości jej firmy, myślę że coś jest na rzeczy w związku z tak agresywną reakcją przedstawicielki bądź właścicielki -co jest bardziej prawdopodobne gdyż grozi i formułuje wypowiedzi w pierwszej osobie. To że nie mają wyroku czy też innej kary, nie świadczy jeszcze że firma jest czysta od zarzutów i nieprawidłowości. Mnogość kontroli nie bierze sie z powietrza, przeważnie przyczyną są zgłaszane jakieś nieprawidłowości, skargi petentów itp.Z regółu piszą jakieś zalecenia i na tym się kończy kontrola, gdyż urzędnik z kontroli też człowiek!!!

anonim

Od lat pracuję w Global Service M&A i nikt mnie tam nigdy nie oszukał, jak można tak oczerniać firmę która daje nam pracę? A może Oszukana sama założya taką samą firmę i chce innym zaszkodzić?

Monika

Witam, pracuje w Global Service M&A i nie przypominam sobie żebym miała z Panią "przyjemność". Za te bzury , które Pani wypisuje wkrótce dostanie Pani wezwanie do sądu i złoże doniesienie do prokuratury bo łamie Pani Ustawe o Zakazie nieuczciwej konkurecji i wiele innych jak ustawa o ochronie dóbr osobistych. Zalecam też udać sie do psychiatry bo gołym okiem widać że, ma Pani problem.

Monika

Witam, pracuję w tej firmie i powiem, że to co wymyśla [usunięte przez moderatora] albo Oszukana (różnie się podisuje ta Pani) to brednie i widocznie pisze takie bzdury dla konkurencji bo jej firma żle stoi na rynku albo dlatego , że jest niezrównoażna psychicznie i przyjemnosć jej sprawia oplówanie innych . Jeżeli chcesz poznać prawde na temat naszej firmy to powinnaś zapytać w sądzie pracy czy byliśmy karani.Wiele też ci powie inspekcja pracy tele że same pozytywy bo jesteśmy regularnie sprawdzani i też żadej kary. Zatrudnilismy ponad 1200 osób przez 6 lat. Takie dane świadczą o faktycznym stanie.W dodatku dajemu umowy o pracę i zawsze dbamy o naszych pracowników . Co do Pani [usunięte przez moderatora] to może być Pani pewna , że wejdziemy na drogę sądową i złożymy doniesienie do prokuratury aby jej nieuczciwe praktyki nigdy nikogo juz nie skrzywdziły oraz nie wprowadzały w błąd porządnych osób , które uczciwie chcą zarabiać na chleb. Jeszcze raz gorąco polecam Global Service M&A ze Świdnicy i zapraszam.

POLONISTKA
@niki 03.03.2014 15:50
Nie zna Pani j.polskiego?Tak wyglada-i takie wlasnie osoby przysylano mi jako opiekunki-bez znajomosci fachu i jezyka niemiecki...

Do Niki. Zarzucasz komuś brak znajomości j. polskiego a w twojej" perfekcyjnej" wypowiedzi błąd ,błędy pogania .To nie wychylaj się tak miernoto. Wątpię ,żeby ktoś taki jak ty firmę prowadził . Najpierw podstawówkę skończ.

maks7777
@Monika 16.04.2010 18:47
Witam, pracuję w tej firmie i powiem, że to co wymyśla [usunięte przez moderatora] albo Oszukana (różnie się podisuje ta Pani...

Pracowałam 2 lata w firmie Global i niestety musiałam zrezygnować. Przez te 2 lata firma ani raz nie zainteresowała się moją pracą. Nie otrzymałam także EKUZ. Mając umowę o pracę właścicielka nie zapłaciła za urlop. Panie pracujące w biurze mają zakaz rozmów telefonicznych z opiekunkami, które próbują dochodzić swoich należności. Z całego serca nie polecam tej firmy!

wiolka

A czy mozesz mi polecic uczciwe firmy bo chce wyjechac do niemiec a obawiam sie ze moge zle trafic..Pozdrawiam

Oszukana

Witam.Osobiscie nie polecam tej firmy.Zostałam niezle oszukana przez nich.Radzę się zastanowic nim Państwo podejmiecie z nimi współprace.Jest wiele innych firm, bardziej wiarygodnych.Sprawdziłam to sama.A ta firemka to istna porażka!

Zostaw opinię o Global Service M&A - Świdnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Service M&A