Global Service M&A

Świdnica

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 81 ocen.

Global Service M&A
4 81 6 1

Opinie o Global Service M&A

Iza

@Izabela, może warto zgłosić taką sugestię, aby firma wraz z dodaniem ogłoszenia o pracę dodawała również lokalizację? W ogóle napisz, dlaczego akurat praca w firmie Global Service M&A Cie zainteresowała? Jeżeli możesz, to opisz, jak to wygląda.

Jolanta
@Iza 12.10.2018 23:12

Lokalizacja MUSI być podana, gdyż mam prawo wiedzieć czy miejsce w ogóle mi odpowiada, ponieważ szanuję zwój czas i energię.

Anna

Lubię atmosferę w Global Service M&A za: Super firma.

Jakub
@Anna 14.10.2018 08:41

Możesz opisać więcej szczegółów z życia pracownika firmy Global Service M&A? Co według Ciebie wpływa na pozytywne postrzeganie przez Ciebie atmosfery, która panuje w tym miejscu pracy? Jeżeli możesz, wypowiedz się szczegółowo na ten temat.

Izabela

Bardzo nie podoba mi się to, że na swojej stronie internetowej nie piszą miejscowości oferty. Tak absolutnie nie powinno być. Nie będę tej strony przeglądać dopóty, dopóki nie pojawi się na niej oznaczenie miejscowości do każdej oferty. Mam prawo wiedzieć czy lokalizacja mi odpowiada. Szanuję swój czas i energię.

Szukasz pracy?

Iza

@irena, jak długo pracujesz już za pośrednictwem firmy Global Service M&A? Czy firma oferuje Ci wsparcie, które potrzebne jest w trakcie dłuższych wyjazdów do pracy? Zdarzały się sytuacje, że potrzebowałaś interwencji pracownika tej agencji? Napisz, jak dokładnie wyglądała Wasza współpraca na przestrzeni tego czasu.

Bartosz

Jak się współpracuje z agencją ? Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

irena

pracuje już jakiś czas w tej firmie uważam że to uczciwa firma nie ma problemu ze znalezieniem pracy moge wybrać gdzie chce jechać wypłata na czas i opieka w miare załatwiają mi nawet busa nie musze szukać każdy ma prawo wyboru ale ta firma jest jedną z lepszych troche tych firm poznałam przez 13 lat

Iza

@Kasia, a w jakim stopniu trzeba znać język? Napiszesz coś więcej o Global Service? Czy pracodawca zapewnia nocleg? Jakie są warunki mieszkaniowe? Czy pracodawca zapewnia dojazd do pracy? podzielcie się opiniami.

Stella

Jakie prace mają w Holandii?

Kasia
@Stella 13.05.2018 19:19

Opieka

Mira

Podpowiedzcie czy firma ma pracę opiekunek tylko w Niemczech?

Ania
@Mira 18.04.2018 19:09

Mają też w Holandii pracę.

Iza

@Hania wolałabym, żeby wszyscy się dowiedzieli na forum, co słychać w firmie Global Service M&A i czy warto do niej aplikować. I jakie masz rady przed rekrutacją?

FRAU
@Iza 08.09.2017 14:46

NIEEEEEEEEEEEEE!!!!POLECAM TEJ AGENCJI

Mikolaj
@FRAU 16.11.2017 10:12

Mniej zacietrzewienia i histerii a wiecej merytoryki (argumentow) to bedziesz bardziej wiarygodna i moze cos pozytywnego wniesiesz. Ponoc melisa pomaga. Pozdrawiam

Global
@FRAU 16.11.2017 10:12

Alkoholiczki nigdzie nie są mile widziane FRAU. Wszystkie firmy za to Pani obrazi?

Mira
@Global 12.03.2018 11:16

Praca w opiece, to nie sanatorium. Tego trzeba mieć świadomość. Fakt, że firma ma opinię 4/6 świadczy o tym, że jest to jedna z lepszych firm. Także podpisałam z nią kontrakt i mam nadzieję, że wszystko będzie Ok.

Mikolaj

Odpowiadajac Izie, tak mam. Pracowalem dla global serwis m&a w sumie kilka lat, albo inaczej, bylem na kilku zleceniach. Wszelkie informacje jakie otrzymalem przed wyjazdem byly rzetelne. Zadnego zaskoczenia. Opis stanu podopiecznych, miejsce zamieszkania i zakres obowiazkow, wszystko sie zgadzalo. Naturalnie trzeba pamietac ze jakies zmiany sa dopuszczalne poniewaz podopieczni to osoby chore i w podeszlym wieku w zwiazku z tym od momentu zgloszsnia do przyjazdu opiekunki (opiekuna) stan moze sie zmienic. W kwesti wynagrodzen sprawa jest prosta, firma placi terminowo i w wysokosci wczesmiej ustalonej. Oczywiscie skladki zus sa rowniez oplacone. Karta ubezpieczeniowa przychodzila poczta na "zlecenie". Zazwyczaj niemam potrzeby kontaktowania sie z firma o okresie wyjazdu, natomiast milo bylem zaskoczony telefonem z firmy z pytaniem jak sobie radze:))) bywalem rowniez w czasie swiat w pracy i wtedy mialem telefon z firmy z zyczeniami:) panie koordynatorki ( bo z kilkoma mialem stycznosc) zawsze byly uprzejme i pomocne. Zmienialem sie i z opiekunkami i opiekunami. Opiekowalem sie paniami, panami i malzenstwami, osobami chodzacymi, poruszajacymi sie na wozkaz, przy pomocy "chodzika" jak i lezacymi. Osobami po udarach z zaburzeniami mowy, z zaawansowana demencja, noszacymi pieluchy i takimi ktore wyprozniaja sie do lozka. Mam swiadomosc na jaki rodzaj pracy sie zdecydowalem i co sie z tym wiaze... w zwiazku z tym niema zaskoczenia. W rozmowach z innymi opiekunkami i opiekunami spotkalem sie z roznymi opiniami (na temat global serwis m&a) , ogolnie mowiac z dobrymi. Czasami zastanawialem sie czy mam takie szczescie czy taka jest ta firma do momentu kiedy nie namowiono mnie na prace w innej firmie ze znacznie wyzszymi zarobkami. Po pierwszych wyplatach okazalo sie czym spowodowane byly te wyzsze zarobki. A mianowicie: skladki nie byly oplacane, co miesiac musialem prosic i przypominac o wyplacie ktora zawsze byla opozniona tak zwane koordynatorki nie znaly niemieckiego!!! Musze wslomniec ze ubezlieczenie zdrowotne otrzymalem w niemieckim AOK. Natomiast zadne skladki emerytalne nie byly oplacone. Dlatego z przyjemnoscia mysle o Global Serwis M&A. Pozdrawiam

Iza

@Mikolaj a Ty masz jakiś związek z firmą Global Service M&A? Może chcesz się wypowiedzieć na temat tej firmy? Jakie są Twoje doświadczenia? Myślę, że jakaś nowa opinia może zainteresować wielu użytkowników.

ewusia987

WITAM,DOBRZE ŻE SA DOBRE KOMĘTARZE,JA WYSŁAŁAM PODPISANE PAMIERY I TA PANI CO NIE POLECA TEJ FIRMY JUZ ZASTANAWIAM SIE CZY DOBRZE ZROBILAM,ALE MYSLĘ ,ŻE BEDZIE DOBRZE,PROSZE PISAC KONKRETY A NIE ZASIEWAĆ ZIARNO NIE ZGODY...POZDRAWIAM

Jola B.
@ewusia987 04.07.2016 09:09

Na pewno będzie dobrze . Jeżdżę z nimi już 4 lata :) Do zobaczenia w firmie .

jolars
@ewusia987 04.07.2016 09:09

Jak ewusia987 wróci z pracy to na pewno poleci firmę i zasieje ziarno zgody.

Mikolaj
@ewusia987 04.07.2016 09:09

Zadowoleni z pracy sa wszyscy ktorzy maja swiadomksc ze jada do pracy a nie w odwiedziny do rodziny. Do pracy. I jeszcze wczesniej trzeba zastanowic sie z czym wiaze sie ta praca.

FRAU

ZOSTALAM W PERFIDNY I OBRZYDLIWY SPOSOB ZMANIPULOWANA PRZEZ PANIE Z TEJ AGENCJI NIE POLECAM NIE DOSC ,ZE MAJA W GLEBOKIEJ SZUFLADZIE OPIEKUNKI TO JESZCZE NIE ROZLICZAJA SIE JAK TRZEBA.

Mikolaj
@FRAU 16.11.2017 10:21

Zmanipulowac mozna tylko najprostrze organizmy. Aby sie ustrzec wystarczy sluchac i czytac z tak zwanym zrozumieniem (okreslenie ze szkoly podstawowej). Mysle ze z roztargnienia pomylilas fora. Pracuje dla firmy od wielu lat i uwazam ze sie tylko polepszylo. Place w terminie, skladki oplacone, przyzwoite wynagrodzenie. Panie koordynatorki kompetentne, uprzejme i dyspozycyjne. Pozdrawiam

Iza

@FRAU co oznacza, że nie rozliczają się jak trzeba? Dostajecie złe pensje czy chodzi o ubezpieczenie? Twoje wypowiedzi są trochę enigmatyczne i nie mówią zbyt wiele innym użytkownikom o firmie Global Service M&A. Zawsze opisujcie konkretnie swoje doświadczenia, żeby wasze wypowiedzi coś merytorycznego wnosiły do dyskusji.

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda

Prowadzą cały czas. A gdzie ty szukasz tych ogłoszeń??

FRAU
@Magda 29.09.2016 18:43

WSZYSTKIE KTORE PISZA TUTAJ POZYTYWNE OPINIE TO KLAMCZUCHY NIE POLECAM TEJ AGENCJI

Iza

Gdybyście chcieli dowiedzieć się więcej o Global Service M&A i rekrutacji w firmie to mogę Wam polecić do przeczytania wywiad dostępny w zakładce wywiady z właścicielką firmy: https://www.gowork.pl/global-service-m%26a,24664/wywiad,425 Mówi ona między innymi o trudnościach pracy opiekunki, wymogach do zatrudnienia, nagrodach dla pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hania

Iza nie wiem o co Ci chodzi . Pracuję tu 3 lata i jest OK :) Najlepiej zadzwoń 748513990 :)

You know who

Full of absolute rubbish this company is. Especially when one of the employees breaks the law and then shouts it all over. #youwastold

ok

ale co masz na myśli? co jest płatne? powiem Wam ze mnie zainteresowala od nich oferta na stanowisko młodszego konsultanta do spraw obsługi klienta międzynarodowego- sami napisali ze oferowna jest atrakcyjna stawka

jolast

Moja opinia o tej agencji jest negatywna.

jolast

Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy

Magda
@jolast 02.10.2016 11:14

a dlaczego tak piszesz ? bo jakos twoja opinia to nieliczna , 99 % to opinie pozytywne. Napiłas się na zleceniu i cię wywalili. Bo z tego co wiem to tylko tych wywalają na zbity pysk i oni mają powody do marudzenia. Sami sobie winni.

Kasiakop
@jolast 02.10.2016 11:14

To nie jest dobry pracodawca dla tych co chcą pić alkohol na zleceniu ...bo to się dla niego źle kończy. Wiesz o czym mówię jolast? Prawda ? Bo ja chyba ciebie zmieniałam u nich na zleceniu . Niezły chlew zrobiłaś to nie powinnaś nic o pracodawcy pisać .

jolast
@Magda 02.10.2016 14:41

Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy.

anonim

(usunięte przez administratora)

AśkaOpiekunka

To raczej nie jest problemem bo wtedy dostajesz zlecenie gdzie doświadczenie nie jest wymagane. Głownie pomaga się w domu a dziadek na chodzi. Przecież własny dom też sprzątasz. A jak chcesz dodatkowa wiedze typowo z opiekunki to wiem ,że mają kursy. Mam nadzieję ,że pomogłam. Powodzenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Madziucha

Ja wprawdzie siedzę jeszcze w Polsce, ale sporo koleżanek jeździ z Global Service i żadna nie narzeka, a wręcz przeciwnie, bardzo sobie chwalą. Dołącze do Niemiec gdzieś za 1,5 miesiąca. Warto spróbować, skoro wszyscy chwalą. Poza tym skoro są na rynku tyle lat, a nie ma żadnych wiarygodnych opinii krytycznych, to znaczy że firma musi być uczciwa. A w sumie w dzisiejszych czasach to rzadkość, więc fajnie, że jest firma, której można zaufać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Asia B.

Właśnie to jest to co odróżnia tą firmę od innych . Tutaj czuje się rodzinną atmosferę i nie ma problemu aby np. pogadać ,że ma się raty i prosi o szybszą wypłatę . Wiem bo spadły mi na głowę raty kuzynki a dzięki firmie mogę je spłacać bez kłopotów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jola B.

Nawet dzisiaj dostałam dwie oferty od nich . Zadzwoń do nich 748513990 lub 748513992. Powodzenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Inka

tutaj takiej posady nie ma:( to wyjazdy na opiekę

anonim

(usunięte przez administratora)

Monika

Panie S ja pracuję w biurze i coś Panu powiem - mamy więcej ofert niż stale etatowo zatrudnionych . Nie wiem od kogo co Pan słyszał i na co Pan czeka , skoro jest mnóstwo ofert . Wystarczy wejść na FB Global Service M&A są tam na bieżąco nowe oferty dodawane CZY NA STRONĘ INTERNETOWĄ ! Tam są oferty zamieszczane cały czas. Można wreszcie zadzwonić do biura i znaleźć coś z opiekunem klienta . Wystarczy chcieć .

Lidka

Mają bardzo dużo zleceń do są popularni w DE , są od 12 lat na rynku. Uczciwie działają to interes kwitnie. Ja z nimi jeżdże i nie zamierzam zmieniać.

jolars
@Monika 12.04.2016 08:12

Dlaczego Pani kłamie?

jolars
@Lidka 20.05.2016 15:32

To życzę dużo pracy i dużo zdrówka. Powodzenia.

ewusia987
@Lidka 20.05.2016 15:32

Witam a jaki pani ma Zus?pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Ilona

Oni mają tyle zleceń ,że cały czas opiekunek szukają ..nie czekaj tylko się zgłoś, powiedz że jestes chętna itd. :) Do zobaczenia w busie:)

Ilona

A kto pracuje jak nie płacą????Przynajmniej ja pracuje w Globalu i zawsze mam kasę na czas.

ewusia987
@Ilona 16.06.2015 15:26

Witam,od jakiej kwoty płaca ZUS I CO PANI MA W TYCH SKLADKACH..POZDRAWIAM

ewusia987
@Ilona 16.06.2015 15:26

Witam,od jakiej kwoty płaca ZUS I CO PANI MA W TYCH SKLADKACH..POZDRAWIAM

Zostaw opinię o Global Service M&A - Świdnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Service M&A