Global Service M&A

Adres: ul. Bartosza Głowackiego 14, 58-100 Świdnica

NIP: 8842332675 REGON: 891535165

Global Service M&A
4 82 89 5 1

Opinie o Global Service M&A

Filtruj opinie po kryteriach:

Gosia
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Nie polecam tej agencji ponieważ: -umowa jest na 600 zł a reszta jako delegacja, więc nie ma opłaconego ZUS -kary narzucane to gruba kasa i z byle głupoty -zwrot kosztów podróży jest w gestii rodziny a nie agencji -ciągle brakuje pracowników, bo nie mówią prawdy o zleceniach, a zatrudniają kogo popadnie -panie w biurze nie znają warunków pracy, nie wysyła się opiekunkom profilu klienta -koordynatorki z zagranicy to kpina w biały dzień -cokolwiek się stanie na zleceniu agencja nie jest w stanie pomóc, a jak się nie zna dobrze niemieckiego, to u pośrednika nic nie załatwisz -Pani prezes na stronie internetowej mówi o przejściu na umowę o pracę, to kpina, w tej agencji nie ma czegoś takiego!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Daria
 Opinia

To może nie jest praca dla niektórych osób. Firma proponuje a my decydujemy !

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

Gdybyście chcieli dowiedzieć się więcej o Global Service M&A i rekrutacji w firmie to mogę Wam polecić do przeczytania wywiad dostępny w zakładce wywiady z właścicielką firmy: https://www.gowork.pl/global-service-m%26a,24664/wywiad,425 Mówi ona między innymi o trudnościach pracy opiekunki, wymogach do zatrudnienia, nagrodach dla pracowników.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HAUSCHALTHILFE
 Opinia
@Iza 15.11.2017 09:10

Od empatii,rodzinnej atmosfery,ciepla i tkzw milosci jest rodzina podopiecznego.Opiekunko pomoc domowa jest od czynnosci sprzatajaco gotujacych,nikt nie jest w stanie byc milym i dyspozycyjnym 22h na dobe,z pauza 2 godzinna dla siebie.Kazda z pomocy domowych pracujaca w tkzw,domowym hospicjum ,powinna pomyslec o sobie i swej psychice o jej przeciazeniu,oraz o tym,jak bedzie dalej funkcjonowac w domowych pieleszach.Pomoc domowa nie jedzie z milosci do osob cierpiacych i potrzebujacych wsparcia,gdyz takich osob w Polsce jest multum,jedzie z powodu braku pracy za godziwe wynagrodzenie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

@Izabela, może warto zgłosić taką sugestię, aby firma wraz z dodaniem ogłoszenia o pracę dodawała również lokalizację? W ogóle napisz, dlaczego akurat praca w firmie Global Service M&A Cie zainteresowała? Jeżeli możesz, to opisz, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia
@Iza 12.10.2018 23:12

Lokalizacja MUSI być podana, gdyż mam prawo wiedzieć czy miejsce w ogóle mi odpowiada, ponieważ szanuję zwój czas i energię.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anna
 Opinia

Lubię atmosferę w Global Service M&A za: Super firma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jakub
 Opinia
@Anna 14.10.2018 08:41

Możesz opisać więcej szczegółów z życia pracownika firmy Global Service M&A? Co według Ciebie wpływa na pozytywne postrzeganie przez Ciebie atmosfery, która panuje w tym miejscu pracy? Jeżeli możesz, wypowiedz się szczegółowo na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Izabela
 Opinia

Bardzo nie podoba mi się to, że na swojej stronie internetowej nie piszą miejscowości oferty. Tak absolutnie nie powinno być. Nie będę tej strony przeglądać dopóty, dopóki nie pojawi się na niej oznaczenie miejscowości do każdej oferty. Mam prawo wiedzieć czy lokalizacja mi odpowiada. Szanuję swój czas i energię.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

@irena, jak długo pracujesz już za pośrednictwem firmy Global Service M&A? Czy firma oferuje Ci wsparcie, które potrzebne jest w trakcie dłuższych wyjazdów do pracy? Zdarzały się sytuacje, że potrzebowałaś interwencji pracownika tej agencji? Napisz, jak dokładnie wyglądała Wasza współpraca na przestrzeni tego czasu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartosz
 Opinia

Jak się współpracuje z agencją ? Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
irena
 Opinia

pracuje już jakiś czas w tej firmie uważam że to uczciwa firma nie ma problemu ze znalezieniem pracy moge wybrać gdzie chce jechać wypłata na czas i opieka w miare załatwiają mi nawet busa nie musze szukać każdy ma prawo wyboru ale ta firma jest jedną z lepszych troche tych firm poznałam przez 13 lat

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

@Kasia, a w jakim stopniu trzeba znać język? Napiszesz coś więcej o Global Service? Czy pracodawca zapewnia nocleg? Jakie są warunki mieszkaniowe? Czy pracodawca zapewnia dojazd do pracy? podzielcie się opiniami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stella
 Opinia

Jakie prace mają w Holandii?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia
@Stella 13.05.2018 19:19

Opieka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mira
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma ma pracę opiekunek tylko w Niemczech?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Mira 18.04.2018 19:09

Mają też w Holandii pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

@Hania wolałabym, żeby wszyscy się dowiedzieli na forum, co słychać w firmie Global Service M&A i czy warto do niej aplikować. I jakie masz rady przed rekrutacją?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
FRAU
 Opinia
@Iza 08.09.2017 14:46

NIEEEEEEEEEEEEE!!!!POLECAM TEJ AGENCJI

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikolaj
 Opinia
@FRAU 16.11.2017 10:12

Mniej zacietrzewienia i histerii a wiecej merytoryki (argumentow) to bedziesz bardziej wiarygodna i moze cos pozytywnego wniesiesz. Ponoc melisa pomaga. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Global
 Opinia
@FRAU 16.11.2017 10:12

Alkoholiczki nigdzie nie są mile widziane FRAU. Wszystkie firmy za to Pani obrazi?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mira
 Opinia
@Global 12.03.2018 11:16

Praca w opiece, to nie sanatorium. Tego trzeba mieć świadomość. Fakt, że firma ma opinię 4/6 świadczy o tym, że jest to jedna z lepszych firm. Także podpisałam z nią kontrakt i mam nadzieję, że wszystko będzie Ok.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikolaj
 Opinia

Odpowiadajac Izie, tak mam. Pracowalem dla global serwis m&a w sumie kilka lat, albo inaczej, bylem na kilku zleceniach. Wszelkie informacje jakie otrzymalem przed wyjazdem byly rzetelne. Zadnego zaskoczenia. Opis stanu podopiecznych, miejsce zamieszkania i zakres obowiazkow, wszystko sie zgadzalo. Naturalnie trzeba pamietac ze jakies zmiany sa dopuszczalne poniewaz podopieczni to osoby chore i w podeszlym wieku w zwiazku z tym od momentu zgloszsnia do przyjazdu opiekunki (opiekuna) stan moze sie zmienic. W kwesti wynagrodzen sprawa jest prosta, firma placi terminowo i w wysokosci wczesmiej ustalonej. Oczywiscie skladki zus sa rowniez oplacone. Karta ubezpieczeniowa przychodzila poczta na "zlecenie". Zazwyczaj niemam potrzeby kontaktowania sie z firma o okresie wyjazdu, natomiast milo bylem zaskoczony telefonem z firmy z pytaniem jak sobie radze:))) bywalem rowniez w czasie swiat w pracy i wtedy mialem telefon z firmy z zyczeniami:) panie koordynatorki ( bo z kilkoma mialem stycznosc) zawsze byly uprzejme i pomocne. Zmienialem sie i z opiekunkami i opiekunami. Opiekowalem sie paniami, panami i malzenstwami, osobami chodzacymi, poruszajacymi sie na wozkaz, przy pomocy "chodzika" jak i lezacymi. Osobami po udarach z zaburzeniami mowy, z zaawansowana demencja, noszacymi pieluchy i takimi ktore wyprozniaja sie do lozka. Mam swiadomosc na jaki rodzaj pracy sie zdecydowalem i co sie z tym wiaze... w zwiazku z tym niema zaskoczenia. W rozmowach z innymi opiekunkami i opiekunami spotkalem sie z roznymi opiniami (na temat global serwis m&a) , ogolnie mowiac z dobrymi. Czasami zastanawialem sie czy mam takie szczescie czy taka jest ta firma do momentu kiedy nie namowiono mnie na prace w innej firmie ze znacznie wyzszymi zarobkami. Po pierwszych wyplatach okazalo sie czym spowodowane byly te wyzsze zarobki. A mianowicie: skladki nie byly oplacane, co miesiac musialem prosic i przypominac o wyplacie ktora zawsze byla opozniona tak zwane koordynatorki nie znaly niemieckiego!!! Musze wslomniec ze ubezlieczenie zdrowotne otrzymalem w niemieckim AOK. Natomiast zadne skladki emerytalne nie byly oplacone. Dlatego z przyjemnoscia mysle o Global Serwis M&A. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

@Mikolaj a Ty masz jakiś związek z firmą Global Service M&A? Może chcesz się wypowiedzieć na temat tej firmy? Jakie są Twoje doświadczenia? Myślę, że jakaś nowa opinia może zainteresować wielu użytkowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewusia987
 Opinia

WITAM,DOBRZE ŻE SA DOBRE KOMĘTARZE,JA WYSŁAŁAM PODPISANE PAMIERY I TA PANI CO NIE POLECA TEJ FIRMY JUZ ZASTANAWIAM SIE CZY DOBRZE ZROBILAM,ALE MYSLĘ ,ŻE BEDZIE DOBRZE,PROSZE PISAC KONKRETY A NIE ZASIEWAĆ ZIARNO NIE ZGODY...POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jola B.
 Opinia
@ewusia987 04.07.2016 09:09

Na pewno będzie dobrze . Jeżdżę z nimi już 4 lata :) Do zobaczenia w firmie .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolars
 Opinia
@ewusia987 04.07.2016 09:09

Jak ewusia987 wróci z pracy to na pewno poleci firmę i zasieje ziarno zgody.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikolaj
 Opinia
@ewusia987 04.07.2016 09:09

Zadowoleni z pracy sa wszyscy ktorzy maja swiadomksc ze jada do pracy a nie w odwiedziny do rodziny. Do pracy. I jeszcze wczesniej trzeba zastanowic sie z czym wiaze sie ta praca.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
FRAU
 Opinia

ZOSTALAM W PERFIDNY I OBRZYDLIWY SPOSOB ZMANIPULOWANA PRZEZ PANIE Z TEJ AGENCJI NIE POLECAM NIE DOSC ,ZE MAJA W GLEBOKIEJ SZUFLADZIE OPIEKUNKI TO JESZCZE NIE ROZLICZAJA SIE JAK TRZEBA.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikolaj
 Opinia
@FRAU 16.11.2017 10:21

Zmanipulowac mozna tylko najprostrze organizmy. Aby sie ustrzec wystarczy sluchac i czytac z tak zwanym zrozumieniem (okreslenie ze szkoly podstawowej). Mysle ze z roztargnienia pomylilas fora. Pracuje dla firmy od wielu lat i uwazam ze sie tylko polepszylo. Place w terminie, skladki oplacone, przyzwoite wynagrodzenie. Panie koordynatorki kompetentne, uprzejme i dyspozycyjne. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

@FRAU co oznacza, że nie rozliczają się jak trzeba? Dostajecie złe pensje czy chodzi o ubezpieczenie? Twoje wypowiedzi są trochę enigmatyczne i nie mówią zbyt wiele innym użytkownikom o firmie Global Service M&A. Zawsze opisujcie konkretnie swoje doświadczenia, żeby wasze wypowiedzi coś merytorycznego wnosiły do dyskusji.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magda
 Opinia

Prowadzą cały czas. A gdzie ty szukasz tych ogłoszeń??

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
FRAU
 Opinia
@Magda 29.09.2016 18:43

WSZYSTKIE KTORE PISZA TUTAJ POZYTYWNE OPINIE TO KLAMCZUCHY NIE POLECAM TEJ AGENCJI

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hania
 Opinia

Iza nie wiem o co Ci chodzi . Pracuję tu 3 lata i jest OK :) Najlepiej zadzwoń 748513990 :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
You know who
 Opinia

Full of absolute rubbish this company is. Especially when one of the employees breaks the law and then shouts it all over. #youwastold

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ok
 Opinia

ale co masz na myśli? co jest płatne? powiem Wam ze mnie zainteresowala od nich oferta na stanowisko młodszego konsultanta do spraw obsługi klienta międzynarodowego- sami napisali ze oferowna jest atrakcyjna stawka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolast
 Opinia

Moja opinia o tej agencji jest negatywna.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolast
 Opinia

Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magda
 Opinia
@jolast 02.10.2016 11:14

a dlaczego tak piszesz ? bo jakos twoja opinia to nieliczna , 99 % to opinie pozytywne. Napiłas się na zleceniu i cię wywalili. Bo z tego co wiem to tylko tych wywalają na zbity pysk i oni mają powody do marudzenia. Sami sobie winni.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasiakop
 Opinia
@jolast 02.10.2016 11:14

To nie jest dobry pracodawca dla tych co chcą pić alkohol na zleceniu ...bo to się dla niego źle kończy. Wiesz o czym mówię jolast? Prawda ? Bo ja chyba ciebie zmieniałam u nich na zleceniu . Niezły chlew zrobiłaś to nie powinnaś nic o pracodawcy pisać .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolast
 Opinia
@Magda 02.10.2016 14:41

Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AśkaOpiekunka
 Opinia

To raczej nie jest problemem bo wtedy dostajesz zlecenie gdzie doświadczenie nie jest wymagane. Głownie pomaga się w domu a dziadek na chodzi. Przecież własny dom też sprzątasz. A jak chcesz dodatkowa wiedze typowo z opiekunki to wiem ,że mają kursy. Mam nadzieję ,że pomogłam. Powodzenia.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Madziucha
 Opinia

Ja wprawdzie siedzę jeszcze w Polsce, ale sporo koleżanek jeździ z Global Service i żadna nie narzeka, a wręcz przeciwnie, bardzo sobie chwalą. Dołącze do Niemiec gdzieś za 1,5 miesiąca. Warto spróbować, skoro wszyscy chwalą. Poza tym skoro są na rynku tyle lat, a nie ma żadnych wiarygodnych opinii krytycznych, to znaczy że firma musi być uczciwa. A w sumie w dzisiejszych czasach to rzadkość, więc fajnie, że jest firma, której można zaufać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Asia B.
 Opinia

Właśnie to jest to co odróżnia tą firmę od innych . Tutaj czuje się rodzinną atmosferę i nie ma problemu aby np. pogadać ,że ma się raty i prosi o szybszą wypłatę . Wiem bo spadły mi na głowę raty kuzynki a dzięki firmie mogę je spłacać bez kłopotów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jola B.
 Opinia

Nawet dzisiaj dostałam dwie oferty od nich . Zadzwoń do nich 748513990 lub 748513992. Powodzenia.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inka
 Opinia

tutaj takiej posady nie ma:( to wyjazdy na opiekę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

Panie S ja pracuję w biurze i coś Panu powiem - mamy więcej ofert niż stale etatowo zatrudnionych . Nie wiem od kogo co Pan słyszał i na co Pan czeka , skoro jest mnóstwo ofert . Wystarczy wejść na FB Global Service M&A są tam na bieżąco nowe oferty dodawane CZY NA STRONĘ INTERNETOWĄ ! Tam są oferty zamieszczane cały czas. Można wreszcie zadzwonić do biura i znaleźć coś z opiekunem klienta . Wystarczy chcieć .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lidka
 Opinia

Mają bardzo dużo zleceń do są popularni w DE , są od 12 lat na rynku. Uczciwie działają to interes kwitnie. Ja z nimi jeżdże i nie zamierzam zmieniać.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolars
 Opinia
@Monika 12.04.2016 08:12

Dlaczego Pani kłamie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolars
 Opinia
@Lidka 20.05.2016 15:32

To życzę dużo pracy i dużo zdrówka. Powodzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewusia987
 Opinia
@Lidka 20.05.2016 15:32

Witam a jaki pani ma Zus?pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Global Service M&A - Świdnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej