Opinie o Max Burgers (Max Poland Sp. Z O.O.) w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Max Poland Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Max Poland Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.


Branże: Restauracje
Restauracje Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Max Poland Sp. z o.o. w Warszawa

Kucharz
Były pracownik
 Pytanie

Pracowałem w Max rok czasu. Jeżeli rozważasz pracę tam to zastanów się 2 razy. Szacunek do pracownika to jedno, tutaj poruszamy już kwestie tego czy będziesz traktowany jak człowiek. Przygotuj się na: - Ciągłe telefony. Wiadomo gdy ktoś nie przyjdzie kierownik zmiany szuka ewentualnego zastępstwa ale nigdzie indziej nie zdarzyło mi się dostać tylu telefonów. Zdarzało się że wyszedłem ze zmiany, przyszedł po mnie kierownik zmiany i wydzwaniał czy mu przyjdę bo mu brakuje ludzi zanim spojrzał w grafik. W mój ostatni miesiąc z 10 dni które miałem wolne w KAŻDY dostałem telefon pytający czy przyjdę. - Pracujesz inaczej pod każdym innym kierownikiem. Zamykasz restauracje, super. Z kierownikiem A wyjdziesz o czasie o 1:30, kierownik B uprze się że według jego zasad zaczynacie sprzątać później niż u innych kierowników i wyjdziecie sobie po 2:00, w tym czasie będziesz słuchać ciągłego narzekania że ten kierownik przecież chciał żyć o czasie. Nie ma odgórnych reguł do takich rzeczy, wszystko zależy od widzi mi się kierownika zmiany i prowadzi to do wielu nieprzyjemnych sytuacji. - Chcesz kierownika restauracji który potrafi zarządzać zespołem? Powodzenia XD, gdy zaczynałem pracę jedna z dziewczyn która mnie szkoliła nie polubiła mnie i uznała że będzie na każdym kroku utrudniać mi pracę. Gdy zgłosiłem to kierowniczce restauracji powiedziała że mam to załatwić sam bo to nie jest przedszkole XD W ogóle jeżeli chcesz żeby kierownik restauracji wykonywał swoją pracę tak jak ty swoją to wybrałeś złe miejsce. Ile razy musiałem się nasłuchać jaki ja jestem okropny bo kierowniczka musi grafik ustalić, że musi zatwierdzić zamianę godzin z innym pracownikiem. Gdy nie mogłem przyjść w jakiś dzień sam miałem latać i szukać ludzi gotowych się zamienić, tylko by przyjść do niej z kilkoma różnymi osobami i usłyszeć że nie bo wtedy ten będzie miał 1 lub 2 godziny ponad normę w miesiącu XDDD a gdy ja robiłem 188h na miesiąc mając na umowie 156 to wszystko było ok. - Rozwój, to ostatnie co uda ci się uzyskać. Wyszkoliłem 6 pracowników podczas mojej przygody z Max, kumpel z którym pracowałem +/- tyle samo czasu wyszkolił 11. Szkolenie ludzi miało być ewaluacją mojej pracy do podwyżki o którą poprosiłem, po 2 miesiącach zarabiania tyle ile ludzie których szkoliłem dostałem.. 50 groszy na godzinę więcej gdy wytyczne firmy zakładały awans na trenera i 2zł/h więcej. Samo bycie "doświadczonym pracownikiem" bez szkolenia innych ludzi zakładało podwyżkę o 1zł/h. To wszystko kłamstwa które mają na celu wyciągnąć z ciebie 110%, sprawić że będziesz się starać na pokaz. Łamanie co najmniej kilku przepisów. Pożegnałem się z firmą gdy specjalnie przyszedłem na kilka godzin być na kuchni by móc reprezentować Max przed jakąś grupą biznesmanów których kierowniczka restauracji zaprosiła by dobić jakiś deal. Samo to że to ja miałem przyjść specjalnie by świecić profesjonalizmem pokazuje jak dobrym pracownikiem byłem, jednak tego samego dnia dostałem do ręki porozumienie stron z datą na następny dzień pomimo tego że miałem miesięczny okres wypowiedzenia. Najwidoczniej nacisnąłem na kilka odcisków mówiąc że nie będę szkolił ludzi gdy dostają tyle samo pieniędzy co ja ale do rzeczy. Mając miesięczny okres wypowiedzenia miałem podpisać porozumienie stron z datą na następny dzień, by mnie "namówić" usłyszałem że upewnią się że w każdy dzień w którym poprosiłem o wolne w następnym miesiącu dostanę zmiany, tylko by zniszczyć mi ewentualne referencje i mnie powkurwiać. Patrząc na to jak byłem traktowany przez cały rok czasu po prostu podpisałem ten papier i wyszedłem. Minęło już trochę czasu i szczerze cieszę się że nie muszę tam nigdy więcej wracać. Nawet McDonalds i KFC nie są tak toksycznymi miejscami jak Max Premium Burgers, to miejsce dosłownie wysysa z ciebie wszelkie pozytywne emocje. Nie możesz się odezwać lub odetchnąć w spokoju, wszystko może zostać użyte by cię poniżyć lub ci (usunięte przez administratora) By zdobyć pochwały lub ewentualne premie 100zł współpracownicy są gotowi latać do kierownictwa z każdą najmniejszą pierdołą. Nie możesz nawet zaprzyjaźnić się z ludzmi z którymi pracujesz bo wykorzystają wszystko przeciwko tobie. Tak właśnie wygląda ta korporacja.

anonim
Inne
@Kucharz

No to jak stawka nadgodzin jest taka sama to można po prostu ich nie wypracowywać czy nie ma się wyboru? Jak się chce dostać wyższą stawkę to trzeba się bezpośrednio do regionalnej odzywać? Za te wyśmiewanie właśnie można było stracić pracę, dobrze rozumiem?

Pracownik
Były pracownik
 Pytanie

Praca w Max z zewnątrz wyglada jak wygrana w totka. Elastyczny grafik, zgrany zespół, mocne, jasno określone filary. Rzeczywistość ma się do tego nijako. Grafik albo jest zły albo tragiczny, pracownicy w ilości 2/3 na całej restauracji, nie licząc siedzących w biurze managerów. Zespół zgrany, ale w grupach, gdzie każda ma swojego kozła ofiarnego któremu przydziela zadania, których nie chce się robić innym. Filary chyba już nieco podupadłe. Jeśli nie trzymasz ze współpracownikami to nie licz na żadne benefity, zniżkowe karty dla pracowników nie istnieją. Mała ilość osób na zmianie nie jest niczym niezwykłym w tej firmie, chyba ze restauracja robi dziennie +20tys, w innym wypadku za jedna pensje będziesz nadzorował 2 jak nie więcej stanowisk. Powszechna „kolesiówa”, nie pasujesz jakiemuś managerowi? Nie martw się, zrobią posiedzenie w biurze i już każdy będzie na ciebie patrzył spod byka. Pomimo jasno nakreślonych zasad i reguł wedle których ma działać restauracja, cały proces otwarcia lub zamknięcia zależy od obecnego na zmianie managera (oczywiście w razie gdyby wyszły jakieś niezgodności to wina leży po stronie pracownika). Żałosny proces szkolenia na jakiekolwiek inne stanowisko. Mało komu chce się kogoś uczyć gdy łatwiej rzucić osobę szkoloną na tzw. głęboką wodę, żeby po wszystkim z „czystym sumieniem” wytknąć jej błędy. Nie polecam tej pracy ani dla studentów, ani osób młodych czy starszych. Praca dla ludzi bez życia i chcących żyć na najniższym poziomie, wypłata śmieszna jak cała ta szopka wokół „bycia rodziną” czy „jeden za wszystkich, wszyscy za jednego”.

Ana
Kandydat
 Pytanie
@Pracownik

A możesz napisać, której restauracji to dotyczy, lub w jakim mieście?

Szop
Pracownik

W mieście koziołków zmiany tylko po 5h, jak brałam nadgodziny to też dawali po 5h, raz kazali przyjść na 7h bez przerwy. Zmiany potrafili zmienić o 18 dnia poprzedzającego kolejny dzień a potem się dziwili, że miałam godzinę albo więcej spóźnienia. Po pierwszym miesiącu próbnym, przechodzą z 25zł/h netto do 19zł/h netto (dla studenta), obniżając Ci płacę o 30%. Kompletny brak szkoleń, jak było dużo osób to usłyszałam "radź sobie". O tym, że nie dostali L4 od mojego lekarza dowiedziałam się miesiąc po mojej nieobecności, ale zamiast mnie poinformować to obcięli wypłate. Pracowałam w wielu fast foodach ale to jest kompletne nieporozumienie.

Pracownik
Pracownik

No i nie możesz przekroczyć 50 zł dziennie ( 50 zł normalnej ceny przed obniżka ). Co do premii to bardzo indywidualne i zależne od kierownika głównego;) ile dostaniesz i czy w ogóle

Kucharz
Były pracownik
 Pytanie

Pracowałem w Max rok czasu. Jeżeli rozważasz pracę tam to zastanów się 2 razy. Szacunek do pracownika to jedno, tutaj poruszamy już kwestie tego czy będziesz traktowany jak człowiek. Przygotuj się na: - Ciągłe telefony. Wiadomo gdy ktoś nie przyjdzie kierownik zmiany szuka ewentualnego zastępstwa ale nigdzie indziej nie zdarzyło mi się dostać tylu telefonów. Zdarzało się że wyszedłem ze zmiany, przyszedł po mnie kierownik zmiany i wydzwaniał czy mu przyjdę bo mu brakuje ludzi zanim spojrzał w grafik. W mój ostatni miesiąc z 10 dni które miałem wolne w KAŻDY dostałem telefon pytający czy przyjdę. - Pracujesz inaczej pod każdym innym kierownikiem. Zamykasz restauracje, super. Z kierownikiem A wyjdziesz o czasie o 1:30, kierownik B uprze się że według jego zasad zaczynacie sprzątać później niż u innych kierowników i wyjdziecie sobie po 2:00, w tym czasie będziesz słuchać ciągłego narzekania że ten kierownik przecież chciał żyć o czasie. Nie ma odgórnych reguł do takich rzeczy, wszystko zależy od widzi mi się kierownika zmiany i prowadzi to do wielu nieprzyjemnych sytuacji. - Chcesz kierownika restauracji który potrafi zarządzać zespołem? Powodzenia XD, gdy zaczynałem pracę jedna z dziewczyn która mnie szkoliła nie polubiła mnie i uznała że będzie na każdym kroku utrudniać mi pracę. Gdy zgłosiłem to kierowniczce restauracji powiedziała że mam to załatwić sam bo to nie jest przedszkole XD W ogóle jeżeli chcesz żeby kierownik restauracji wykonywał swoją pracę tak jak ty swoją to wybrałeś złe miejsce. Ile razy musiałem się nasłuchać jaki ja jestem okropny bo kierowniczka musi grafik ustalić, że musi zatwierdzić zamianę godzin z innym pracownikiem. Gdy nie mogłem przyjść w jakiś dzień sam miałem latać i szukać ludzi gotowych się zamienić, tylko by przyjść do niej z kilkoma różnymi osobami i usłyszeć że nie bo wtedy ten będzie miał 1 lub 2 godziny ponad normę w miesiącu XDDD a gdy ja robiłem 188h na miesiąc mając na umowie 156 to wszystko było ok. - Rozwój, to ostatnie co uda ci się uzyskać. Wyszkoliłem 6 pracowników podczas mojej przygody z Max, kumpel z którym pracowałem +/- tyle samo czasu wyszkolił 11. Szkolenie ludzi miało być ewaluacją mojej pracy do podwyżki o którą poprosiłem, po 2 miesiącach zarabiania tyle ile ludzie których szkoliłem dostałem.. 50 groszy na godzinę więcej gdy wytyczne firmy zakładały awans na trenera i 2zł/h więcej. Samo bycie "doświadczonym pracownikiem" bez szkolenia innych ludzi zakładało podwyżkę o 1zł/h. To wszystko kłamstwa które mają na celu wyciągnąć z ciebie 110%, sprawić że będziesz się starać na pokaz. Łamanie co najmniej kilku przepisów. Pożegnałem się z firmą gdy specjalnie przyszedłem na kilka godzin być na kuchni by móc reprezentować Max przed jakąś grupą biznesmanów których kierowniczka restauracji zaprosiła by dobić jakiś deal. Samo to że to ja miałem przyjść specjalnie by świecić profesjonalizmem pokazuje jak dobrym pracownikiem byłem, jednak tego samego dnia dostałem do ręki porozumienie stron z datą na następny dzień pomimo tego że miałem miesięczny okres wypowiedzenia. Najwidoczniej nacisnąłem na kilka odcisków mówiąc że nie będę szkolił ludzi gdy dostają tyle samo pieniędzy co ja ale do rzeczy. Mając miesięczny okres wypowiedzenia miałem podpisać porozumienie stron z datą na następny dzień, by mnie "namówić" usłyszałem że upewnią się że w każdy dzień w którym poprosiłem o wolne w następnym miesiącu dostanę zmiany, tylko by zniszczyć mi ewentualne referencje i mnie powkurwiać. Patrząc na to jak byłem traktowany przez cały rok czasu po prostu podpisałem ten papier i wyszedłem. Minęło już trochę czasu i szczerze cieszę się że nie muszę tam nigdy więcej wracać. Nawet McDonalds i KFC nie są tak toksycznymi miejscami jak Max Premium Burgers, to miejsce dosłownie wysysa z ciebie wszelkie pozytywne emocje. Nie możesz się odezwać lub odetchnąć w spokoju, wszystko może zostać użyte by cię poniżyć lub ci (usunięte przez administratora) By zdobyć pochwały lub ewentualne premie 100zł współpracownicy są gotowi latać do kierownictwa z każdą najmniejszą pierdołą. Nie możesz nawet zaprzyjaźnić się z ludzmi z którymi pracujesz bo wykorzystają wszystko przeciwko tobie. Tak właśnie wygląda ta korporacja.

Halina
Inne
@Kucharz

Zastanawia mnie czy miałbyś jakieś konsekwencje gdybyś nie odbierał telefonu po godzinach pracy? Za nadgodziny miałeś płacone czy potem jakieś dni wolne? Odnośnie tych szkoleń to miałeś to na papierze czy to była umowa słowna?

Kucharz
Pracownik
@Halina

Jeżeli chodzi o telefony to można ich po prostu nie odbierać, poza jakimiś tekstami o tym że przecież "jesteśmy rodziną" i inne klasyki to raczej nie ma żadnych konsekwencji za nie przychodzenie na telefon. Raczej denerwuje mnie sam fakt ciągłego wydzwaniania. Nadgodziny są normalnie wpisane w system, nie mają bonusu gotówkowego więc wszystko powyżej normy jest na tej samej stawce. Jeżeli chodzi o szkolenia to *oficjalnie* tylko osoba na stanowisku trenera może szkolić innych ludzi, bo tylko trener ma obowiązek wiedzieć wszystko. Gdy jeszcze pracowałem stawka wynosiła 20zł/h, dla "zaawansowanego pracownika" 21zł/h, dla trenera 22zł/h, informacje te można było znaleźć wywieszone na kartce w staff roomie i w wewnętrznych materiałach firmy. Pewnego dnia podszedłem do Kierownika Restauracji zapytać co dokładnie muszę zrobić by dostać podwyżkę do 21, dla zaawansowanego pracownika bo każdy do mnie latał już z wszelkimi pytaniami i zapieprzałem chore liczby godzin świecąc przykładem. W odpowiedzi usłyszałem że cały najbliższy miesiąc będzie ewaluacją mojej pracy, w tym czasie przypisano mi też z 4 szkolenia i w późniejszej rozmowie podczas jednego z takich szkoleń ten sam kierownik powiedział mi że owe szkolenia liczą się do ewaluacji mojej pracy. Po minięciu całego miesiąca poszedłem zapytać co myślą i zostałem zbyty z biura mówiąc że przecież regionalna by się musiała zgodzić i co ja sobie myślę w ogóle. 2 tygodnie później po kilku szkoleniach po prostu powiedziałem że nie zamierzam szkolić ludzi gdy zarabiam tyle co oni. Wywiązała się z tego mała afera z standardową wiadomością do wszystkich pracowników "macie robić wszystko co każe wam kierownik" itp, oczywiście odnosząc się do tego że jak każe wam wykonywać pracę powyżej waszych obowiązków to macie zapieprzać. Ostatecznie dali mi podwyżkę o 50gr/h by miesiąc później się mnie pozbyć. W tym czasie awansowali 3 inne osoby na trenerów ( nie dając im podanej kwoty 22zł/h tylko 21,50 jeszcze z uśmiechem mówią że o następne 50gr muszą się postarać ). Gdy wszyscy pracownicy kwestionowali wybór tych konkretnych osób po prostu zaczęli brać na rozmowy dyscyplinarne za "wyśmiewanie nowych trenerów".

Hanna
Inne
@Kucharz

Na tej samej stawce nadgodziny, ale pytanie wyżej było o to, czy płacą za nie, czy oddają jako dni wolne. Czyli płacą, dobrze rozumiem? Co do tych obowiązków, to co tam właściwie robiłeś ostatecznie? Jak taki dzień pracy wygląda?

anonim Nowy wpis
Inne
@Kucharz

No to jak stawka nadgodzin jest taka sama to można po prostu ich nie wypracowywać czy nie ma się wyboru? Jak się chce dostać wyższą stawkę to trzeba się bezpośrednio do regionalnej odzywać? Za te wyśmiewanie właśnie można było stracić pracę, dobrze rozumiem?

Mol Nowy wpis
Pracownik

Stawki konkurencyjne Dobrze traktują pracowników, wypłacają nadgodziny. Dużo dodatków

Pytanie
Kandydat
 Pytanie

Czy w Max Poland Sp. z o.o. zatrudniają na umowę zlecenie?

anonim Nowy wpis
Inne

Hej, ok, to jaką inną umowę dają? Umowe o pracę, b2b? I jeszcze napiszcie, pierwsza umowa dla pracownika, obojętnie jaka, to na jaki okres? I potem jest dawana na czas nieokreślony?

Daga Nowy wpis
Inne

Każdy pyta o stawki a wystarczyło poszperać w sieci. Na chwilę obecną firma potrzebuje do zespołu pracownika restauracji, godzinowo oferowane jest 25-26 zł brutto. Zaintrygował mnie dodatek do dojazdów w kwocie 14.50 zł na dzień, taki dodatek należy się od początku zatrudnienia?

 Rozmowa kwalifikacyjna
Jakie są Twoje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Max Poland Sp. z o.o.? Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie wybierającej się na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku Kierownik Zmiany?
Pracownik
Były pracownik
 Pytanie

Praca w Max z zewnątrz wyglada jak wygrana w totka. Elastyczny grafik, zgrany zespół, mocne, jasno określone filary. Rzeczywistość ma się do tego nijako. Grafik albo jest zły albo tragiczny, pracownicy w ilości 2/3 na całej restauracji, nie licząc siedzących w biurze managerów. Zespół zgrany, ale w grupach, gdzie każda ma swojego kozła ofiarnego któremu przydziela zadania, których nie chce się robić innym. Filary chyba już nieco podupadłe. Jeśli nie trzymasz ze współpracownikami to nie licz na żadne benefity, zniżkowe karty dla pracowników nie istnieją. Mała ilość osób na zmianie nie jest niczym niezwykłym w tej firmie, chyba ze restauracja robi dziennie +20tys, w innym wypadku za jedna pensje będziesz nadzorował 2 jak nie więcej stanowisk. Powszechna „kolesiówa”, nie pasujesz jakiemuś managerowi? Nie martw się, zrobią posiedzenie w biurze i już każdy będzie na ciebie patrzył spod byka. Pomimo jasno nakreślonych zasad i reguł wedle których ma działać restauracja, cały proces otwarcia lub zamknięcia zależy od obecnego na zmianie managera (oczywiście w razie gdyby wyszły jakieś niezgodności to wina leży po stronie pracownika). Żałosny proces szkolenia na jakiekolwiek inne stanowisko. Mało komu chce się kogoś uczyć gdy łatwiej rzucić osobę szkoloną na tzw. głęboką wodę, żeby po wszystkim z „czystym sumieniem” wytknąć jej błędy. Nie polecam tej pracy ani dla studentów, ani osób młodych czy starszych. Praca dla ludzi bez życia i chcących żyć na najniższym poziomie, wypłata śmieszna jak cała ta szopka wokół „bycia rodziną” czy „jeden za wszystkich, wszyscy za jednego”.

aaa
Inne
@Pracownik

A jakie to są te zadania, których "nie chce się robić innym"? Ja to bym generalnie chciała wiedzieć, co tam się robi tak szerzej, bo jak patrzyłam na ofertę na pracownika restauracji powyżej 16 lat, to malutko tam napisali. Obowiązki osoby nieletniej się różnią od pracy dorosłych?

Ana
Kandydat
 Pytanie
@Pracownik

A możesz napisać, której restauracji to dotyczy, lub w jakim mieście?

GiGi
Były pracownik

Nigdy wcześniej ani późnej nie miałem tak uwłaczającej pracy. Te wszystkie negatywne komentarze tutaj to prawda. Milion razy lepiej pracowało się u konkurencji- ostatecznie wcale nie za niższą stawkę, która wydawałaby się być bardziej korporacyjna i mniej przyjazna. W końcu Max tak bardzo się szczyci swoimi nagrodami xD Czekam na dzień, w którym ktoś się zajmie tym co się tam dzieje.

Kacpi
Inne
@GiGi

Co takiego miało miejsce w pracy, że masz teraz takie zdanie o firmie? I ile wynosiła stawka, porównując ją zwłaszcza do ilości zadań?

Pracownik
Były pracownik
@Kacpi

Stawka nieproporcjonalna do ilości zadan na pewno.

Urszula
Inne
@Pracownik

A napiszesz konkretną stawkę i jakie zadania wychodziły poza Twoje kompetencje? Mogłeś skorzystać z pomocy innych jeśli się z czymś nie wyrabiałeś?

Zosia
Inne

Ktoś wysyłał już papiery na kierownika zmiany albo cokolwiek wie, jak ta praca w praktyce wygląda? Jestem ciekawa zwłaszcza dlatego, że w ofercie napisali, że dla przykładu trzeba pracować na każdym ze stanowisk… ale to tylko na początku? Bo jak nie, to czym to się różni od pracy szeregowego robotnika?

Pracownik
Pracownik
@Zosia

Jako pracownik musisz opanować wszystkie stanowiska. Jako kierownik musisz opanować wszystkie stanowiska + wszystkie zadania kierownika. Więc różni się tym że masz TROCHE większą wypłatę no i więcej dużo więcej obowiązków

Szop
Pracownik

W mieście koziołków zmiany tylko po 5h, jak brałam nadgodziny to też dawali po 5h, raz kazali przyjść na 7h bez przerwy. Zmiany potrafili zmienić o 18 dnia poprzedzającego kolejny dzień a potem się dziwili, że miałam godzinę albo więcej spóźnienia. Po pierwszym miesiącu próbnym, przechodzą z 25zł/h netto do 19zł/h netto (dla studenta), obniżając Ci płacę o 30%. Kompletny brak szkoleń, jak było dużo osób to usłyszałam "radź sobie". O tym, że nie dostali L4 od mojego lekarza dowiedziałam się miesiąc po mojej nieobecności, ale zamiast mnie poinformować to obcięli wypłate. Pracowałam w wielu fast foodach ale to jest kompletne nieporozumienie.

Hanna
Inne
@Szop

A dojazd jakiś oferują przy takich godzinach pracy czy nic? No i daj znac, jak w skali miesiąca ci wychodziło z tymi godzinami pracy. I ile trwa okres rozliczeniowy tutaj w firmie?

Szop
Były pracownik
@Hanna

Nie oferują dojazdu. Spędzałam ponad godzine na dojazd by iść na 5h pracy. Wypłata zawsze do 10tego. Na 1/4 etatu około 45h a jeszcze dałam sobie dodatkowe dni ale w zamian za to zabrali mi te dni w innym terminie więc wychodziło na to samo... W porównaniu, w innym fastfoodzie dali mi 54h bez proszenia sie o nadgodziny. Aczkolwiek są Maxy które lepiej traktują pracowników, np. Pracownicy z wymiany byli zszokowani warunkami u nas. Ale czytając inne opinie to wedłóg mnie lepiej iść do innych pracodawców niż ryzykować

anonim
Inne
@Szop

Czy prócz stawki godzinowej, oferują premie, albo coś co poprawiałoby samopoczucie pracownika, chociażby darmowy, ciepły posiłek na koszt firmy? I czy ludzie na tyle w porządku, że chce się przychodzić do pracy?

anonim
Inne

To musicie kupować jedzenie we firmie , bo rozumiem że jak kupisz poza to nie finansują już? Jak długo tu pracujesz, może są premie po dłuższym stażu pracy?

Pracownik
Pracownik

No i nie możesz przekroczyć 50 zł dziennie ( 50 zł normalnej ceny przed obniżka ). Co do premii to bardzo indywidualne i zależne od kierownika głównego;) ile dostaniesz i czy w ogóle

Pytanie
 Pytanie

Jaki dress code obowiązuje w Max Poland Sp. z o.o.?

Pracownik
Pracownik
@Pytanie

Mamy uniformy które musimy nosić. Spodnie czapeczka koszula, no i fartuch.

Alex
Były pracownik

Pracowałam w tej restauracji i bardzo miła atmosfera. Grafik ustalałam z kierownikiem i stosował się do mojej dyzpozycyjności. Zawsze gdy potrzebowałam zmiany w grafiku kierownik bez problemu to robił. Bardzo dobrze pracowało mi się tam. I rozumiem niektórych kierowników , że się o coś czepiali. Bo wybaczcie ale przychodzicie do pracy a zaplecze wygląda jakby przeszło tornado . Taką samą sytuacji z tackami. Nigdy brudnie nie były odłożobe na swoje miejsce a czyste na swoje miejsce. Często było wszystko po prostu wymieszane razem. To samo w pomieszczeniu socjalnym . Żaden pracownik nie potrafił umyć po sobie kubków pracowniczych i mogłabym tak wymieniać bez końca. Więc jak ma się nie czepiać kierownik.

Michu
Pracownik
 Pytanie
@Alex

to napisz od razu że pracowałeś jako kierownik - nie trzeba być wielce mądrym, żeby się zorientować że napisała to osoba na tym stanowisku XD I "zaplecze wygląda jak tornado" - to wyznaczcie ludzi, żeby je ogarnęli? Czy mają to robić osoby, które jednoczenie są na stanowisku kuchnia/lobby i mają jeszcze latać ze (usunięte przez administratora) i myć podłogi? Bo ogarnianie 10 stanowisk na raz to domena tej śmiesznej restauracji, kiedy kierownicy siedzą godzinami w pokoiku i sobie rozmawiają albo wychodzą na papierosa co pół godziny xD i pretensje czemu zlew albo stoliki nie są ogarnięte itd, bo stoisz sam na jednym stanowisku. I oczywiście drama o kubki, że styrany pracując po ponad 8 godzin zapomnisz wziąć ze sobą swoich rzeczy. Śmiech na waszej nieposprzątanej klejącej się sali

Bożena
Inne
@Michu

To znaczy , jeżeli pracownicy za przeproszeniem „(usunięte przez administratora)” w socjalnym czy na korytarzu to niech sprzątają po sobie. Kierownik ma o wiele więcej obowiązków niż chodzić i sprzątać po pracownikach. Nie jestem pracownikiem Max burgera ani nie byłam, ale mówię to jako osoba która po prostu przeczytała twoją odpowiedz do urzytkownika „Alex”. Akurat siedzę w tej restauracji i jest (usunięte przez administratora) na kuchni i nieogarnięci pracownicy, którzy stają i patrzą na siebie czekając na zrobienie kanapek, zamiast tego żeby pozamiatać przynajmniej w swoim miejscu wydawania zamówień.

Hmm
Kandydat
 Pytanie
@Bożena

Dobrze rozumiem że siedzisz na sali i aż stamtąd widzisz że na podłodze w kuchni jest brudno? Oj, wy się nie umiecie kryć

Sylwia
Inne
@Hmm

A ja tak z innej beczki zapytam - bo opisujecie tylko atmosferę na linii kierownik - pracownik. Jak wyglądają zarobki? Umowa jest na jakiejś stawce godzinowej? Czy można liczyć na miesięczna stałą pensję?

Katarzyna
Inne

Ktoś niżej pisał, że pomimo ugadania się na 3/4 etatu trzeba pracować o wiele więcej. Jak wygląda sytuacja? Ile faktycznie godzin się pracuje w takim przypadku?

b-d
Były pracownik
@Katarzyna

Kierownik albo wpisuje ci więcej godzin albo prosi ci żebyś przyszedł na dodatkowe zmiany. Jak chcesz zwiększyć to sobie na umowie, to możesz często spotkać się z odmową, taka polityka

Janusz
Inne
@b-d

A jak w takim wypadku wygląda pensja, można liczyć na ekstra stawkę? Jak by nie patrzeć to nadgodziny.

Administrator

Czy w firmie Max Poland Sp. z o.o. można pracować na pół etatu?

Alex
Były pracownik
@Administrator

Tak. Musisz tylko dokładnie dogadać warunki pracy z kierownikiem

Łucja
Inne
@Alex

tu wszystko w razie czego jest do dogadania? forma umowy także? a powiedz mi z ciekawości to dużo osób w tym samym czasie kandyduje, jest problem żeby się załapać?

Marioooo
Były pracownik
@Administrator

Można, jak najbardziej. Na każdy etat cię przyjmą oprócz całego

Mia
Pracownik
@Łucja

Łucja spamerka znowu w akcji. Zrekrutuj się w końcu, a nie trzesiesz tyłkiem już z dobry rok pytając z reguły byłych pracowników jak się pracuje.

Administrator

Max Poland Sp. z o.o. poszukiwała kogoś na stanowisko brak. Czy komuś udało się dostać tę pracę i mógłby powiedzieć więcej o tym, czego można się nauczyć? Zależy mi na informacjach o zakresie obowiązków.

Marioooo
Były pracownik
@Administrator

Z chęcią ci odpowiem na twoje pytania. Pracowałem trzy lata w Maxie

Mariusz1996
Były pracownik

Jeśli myślisz o pracy w tym miejscu grubo się zastanów... Koniec z życiem prywatnym umowa na 3/4 etatu a i tak pracujesz jak na 1.5-2 etaty... Poganianie i (usunięte przez administratora) jest w tej firmie normą... Brak jakich kolwiek benefitow. Wymagania olbrzymie a wynagrodzenie za pracę MARNE! PRACOWAŁEM ROK nigdy więcej nie wrócę do Max

1
Joanna
Inne
@Mariusz1996

To prawda, co podają w ogłoszeniach o pracę dla pracownika restauracji, że 18-20 zł/godzina brutto w różnych miastach, a w Warszawie 19-21 zł /godz brutto? Trochę to jakby niesprawiedliwie... Kierownicy zmiany mają tak samo 3600-3850 brutto, ale fakt, że innych miastach, bo w Wwa nie szukają.

kubek
Były pracownik
@Joanna

To prawda, stawki w Wwa były i są większe niż w pozostałych lokalizacjach. Kierownik zmiany w Warszawie ma 4000 brutto. Dodatkowo Wilanów się wyróżnia tym ze jest jeszcze premia 300zl brutto za miesiąc (przy całym etacie, przy mniejszych odliczana 1/4 kwoty) ale tez są haczyki nie dostajesz tej premii jak jesteś na urlopie (nawet połowy sumy) albo jak przenoszą Cię na inne knajpy na kilka dni… Firma zwinie swoje żagle niedługo, nie mogę się doczekać

Płock
Pracownik
@Joanna

Stawki w WWA są wyższe przez dojazdy do pracy które są słabe ;)

Marioooo
Były pracownik
@Mariusz1996

Teeez tam pracowałam i już wolę infolinię niż pracę w maxie. Podwyżkę dostaję ten, kogo lubi szefostwo. Szef ciągle siedzi na urlopoe we Włoszech albo go nie ma. Praca w Maxie to jakiś żart. Nie polecam też pracować w Gdańsku w Forum. Asystentka, pani Ala faworyzuje swoich pracowników i dają awans tym kogo lubią. Ci których lubią muszą ciągle coś dodatkowo robić albo ciągle dostają opiernicz, nawet jeśli to nie ich wina. Okey, jedzenie mają naprawdę świetne ale od strony pracy to jest porażka. I naprawdę zastanówcie się dwa razy jak byście zastanawiali się nad pracą w Maxie. Ciężki (usunięte przez administratora) uwierzcie. Pracowałem tam trzy lata. Na początku było okej, dopóki restauracji w Forum nie przejął El David ( w ogóle niedoświadczony szefa) nie polecam tej pracy i firmy. Już lepiej idźcie na kasę do sklepu......

Marta
Inne

Dostawa przyjechała spóźniona o 40 minut. Oczywiście zimna. Brakowało części zamówienia. Max Burger jedyne vo powiedział to abym poszukała sobie nr tel na stronie Bolta i z nimi się skontaktowała bo Max Burger nie po isi żadnej odpowiedzialności.

;)
Pracownik

Nie polecam sugerować się opiniami, które są tutaj pisane. Myślę, że są one napisane przez byłych pracowników, którzy mieli pracę gdzieś, a oczekiwali wiele. Firma oferuje bardzo duże możliwości rozwoju, atrakcyjną stawkę oraz środowisko pracy wolne od dyskryminacji. Oczywiście oczekiwania są wysokie, ale to tylko ze względu na poziom, który firma reprezentuje. Wartości w Maxie są bardzo ważne i oczekuje się od każdego pracownika 100% zaangażowania w pracę, bez ściemniania.

Mania
Były pracownik
@;)

Wyjaśnij wiec, dlaczego masz tyle negatywnych opinii, mówiących dokładnie to samo. Powtarzają się w kółko te same argumenty. Ludzie piszą o tym, że warto pracować za niższą stawkę u konkurencji w której pracy jest tyle samo a nawet więcej. Kupy się to nie trzyma. Zamiast zastanowić się nad opiniami, i wyciągnąć wnioski, lepiej powiedzieć, że to wina pracowników, bo mieli pracę gdzieś. Ja osobiście Maxowi jestem w stanie wystawić najgorsze możliwe noty, po tym jak jako pracownik byłam traktowana. Gdzie dla konkurencji to byłoby 3/5 i 4/5. A uwierz, że pracy było tam dużo więcej. I masz rację dla mnie wartości są bardzo ważne i jest to szacunek dla drugiego człowieka, jego czasu i zdrowia.

;))
Były pracownik
 Pytanie
@;)

Jakbyś nie zauważył/a inteligencie, strona jest od wypowiadania się przez byłych pracowników. A to co widzę pewnie napisał jeden z wielkich paniczy szefów, którzy patrzą na crew spod łba, tacy jesteście tolerancyjni. Możliwości rozwoju? Ludzie pracują u Was latami, zostają po kilkanaście godzin w pracy, a awans dostają pracownicy, którzy przyszli przed nimi. W Poznaniu sytuacja, że przy otwarciu nowej knajpy wzięto losowych ludzi z rekrutacji, zamiast wieloletnich pracowników - to ma być droga awansu? Atrakcyjne stawki? Minimalna krajowa i dodatek za to, że pracownicy muszą przychodzić do pracy nawet z objawami Covida? Mogę się zgodzić tylko do dyskryminacji, chociaż historie o darciu się na pracowniczkę bo najpierw spointowała kanapkę a potem ją wrzuciła do rzutni, wyrzucanie ludzi z dnia na dzień z pracy, czy sytuacja z seksistowskim pracownikiem, z którym nie potrafiła sobie poradzić firma, to inny temat. Beka z was

Byly pracownik
Były pracownik
 Pytanie
@;)

Nie sugerować się opiniami? Wszystkie opinie które sa tu napisane o tym jak wyglada praca w większości sa prawda! Przepracowałem w tej firmie 3 lata. Duże możliwości rozwoju? Hahaha, żart. Jeśli nie liżesz (usunięte przez administratora) asystentowi albo kierownikowi restauracji to nic nie będziesz miał. Firma niestety reprezentowała swoj poziom w 2018 oraz polowe 2019 roku, potem wszystko za przeproszeniem pier….lnelo.

Byly pracownik
Były pracownik
@;))

Zgadzam się z Tobą w 200%!

Prrr
Inne
 Pytanie
@;)

Widzę komentarz osoby na wyższym stanowisku niż zwykły szeregowy. Nauczcie się szanować ludzi A nie na siłę wychwalać firmę. Stawka na pewno nie jest atrakcyjna tym bardziej, że więcej obiecujecie niż faktycznie to się pokrywa ze stanem faktycznym. Jaki wy 'bardzo duże możliwości rozwoju' oferujecie? ???? ktoś w to jeszcze wierzy? Chcecie zaangażowania od pracowników to zapewnijcie im godne warunki pracy.

Edyta
Inne
@Prrr

To stawka proponowana na rozmowie odbiega od tej faktycznej? Dlaczego tak się dzieje, premie są mniejsze czy o co chodzi?

CREW
Pracownik
 Pytanie
@;)

Opinie są pisane przez byłych, jak i obecnych pracowników. Możliwości rozwoju? Fakt, jeśli chcesz pnąc się w gore, w samej firmie, tak poza tym to rozwój jest żaden. Brak dyskryminacji? Może i środowisko jest tolerancyjne, ale zmuszanie pracowników do podpisywania umów na mniejsze etaty, gdzie wciska im się godziny niepokrywające się z podpisaną umową, przyznawanie premii pracownikom którzy mają dobre stosunki z kierownictwem, zamiast faktyczne zwracanie uwagi na to, ze pracownicy niekiedy zostają po godzinach by wspomóc zespół, albo pracują za 3 osoby, bo na zamknięcia są nieraz sam, zmuszanie pracownikow do przejścia na nową restauracje, to nie jest dyskryminacja? Oczekiwania nie są wysokie, a adekwatne do tego co sama firma PROPONUJE na wstępnych rozmowach o prace, a które się zupełnie nie pokrywają ze stanem fizycznym. Przestańcie traktować normalnych pracowników jak tanią siłę roboczą, która ma wypruwać sobie flaki, bo sami nie jesteście wstanie ogarnąć swoich stanowisk na których pracujecie.

Mia
Pracownik
 Pytanie
@Byly pracownik

A potrafisz spojrzeć na siebie choć trochę krytycznie i stwierdzić,że może nie byłeś rozwijany, bo się do tego po prostu nie nadawales? Zawsze rozśmieszają mnie ludzie,którzy twierdzą,że pracują 3 lata i nie dostają awansu. Może to Twoja wina,że się nie starasz i nieaangazujesz. Nic w życiu nie ma za darmo. Pracowici ludzie doceniani są wszędzie.

crew
Były pracownik
 Pytanie
@Mia

Dziwnym trafem opinie tego pokroju się powielają - pisze je ta sama osoba?. Wiele osób skarży się na ten sam problem dotyczący braku rozwoju i kolesiostwa, przez które dobrzy i doświadczeni pracownicy są pomijani a nowe osoby przepychane są do przodu. Ja wiele razy się pytałem o swój awans, zwłaszcza po wprowadzaniu nowych stanowisk i go się nie doczekałem. Cóż, taki słaby ze mnie pracownik? Podobne doświadczenia miały inne osoby, a dziwnym trafem miejsce znalazło się dla osób prosto z "ulicy" bez doświadczenia w MAX. Ale nawet patrząc na to nie przez pryzmat "pracownika nieudacznika" po opiniach klientów w Google czy tu widać jak bardzo restauracja zeszła na psy. Na szczęście tak jak mówisz "pracowici ludzie doceniani są wszędzie" dlatego łatwo da się znaleźć pracę w innej restauracji z jaśniejszą drogą rozwoju i uczciwym podejściem do kadry ;)

Sebastian
Inne

Totalne nieporozumienie. Wyobrażacie sobie dokonac zamówienia w 2 przypadkach, dojeżdżasz do domu, otwierasz torbę a tam brakuje Waszego hamburgera. Wracasz po niego i wracajac do domu, zajadasz się zimnym w obecności najedzone już partnerki. Nieporozumienie, w dodatku pracownicy na LinkedIn jak rowniez w Mini burgerze, bo tak można go nazwać, udają ze nic nie widza. Zawsze jak przejeżdżam widzę pusty lokal, a opinie na FB są zablokowane, jak również punktacja. Daje 1, gdyby to bylo możliwe. Powodzenia w układaniu strategii

CREW
Pracownik
 Pytanie

Pracuje w firmie prawie rok. Przez ostatnie dwa miesiące atmosfera w Poznańskich restauracjach się zmieniła diametralnie, głównie przez kierownictwo. Obcinanie etatów i godzin przymusowo. Brak ludzkiego podejścia do pracownika. Nie wyrabiacie w 2/3 osoby na zmianie? (Swoją drogą na szkoleniu jest jasno określone, że każde stanowisko ma odpowiedzialną za nie osobe, czyli na zmianie powinno być conajmniej 5/6 osób) To za mało z siebie dajecie. Ludzie święci, naprawdę? Pracować na zmianie w 3 osoby, w fastfoodzie gdzie godzinny utarg potrafi przekroczyć 3k? Wymaganie od pracowników przenoszenia gór, traktując ich jak maszyny do pracy. Wynagrodzenie nie zmieniło się od ponad roku, a inflacja brnie w górę. 20zł brutto, a w ogłoszeniach o prace oferują do 29zł. Kiedy? Gdzie? Śmiech na sali. Grafik elastyczny, dostosowany do potrzeb pracownika? Nie łudźcie się. Zmniejszanie etatu pracownikowi, bo im Twoja dyspozycja nie pasuje. Ta firma stacza się na dno, jeśli chodzi o prawa pracownika i podejście kierownictwa, do zwykłego pracownika. Na stanowiska kierownicze są zatrudniani ludzie z zewnątrz, chorujący na pracoholizm. Tak, chorujący, bo praca po 10-14h dziennie, nie jest normalną sprawą i nie powinno się wymagać tego od pracownika, jeśli w danym dniu ktoś weźme L4 lub UNŻ. Zacznijcie traktować pracowników jak ludzi. Zaczynając od adekwatnego wynagrodzenia, kończąć na ludzkich rozmowach z nim.

były poznań
Były pracownik
@CREW

O tak, miałam przyjemność pracować w Poznaniu bardzo długo, od kiedy jest nowe kierownictwo jest tragedia. Już nie mówiąc o regionalnym który porównuje to do pracy w maku, gdzie w konkurencji przynajmniej mają jasno określone standardy. Regionalny to żart, nowy kierownik poznania to jeszcze większy żart nie wspominając o Poznań2 bo już szkoda sobie strzępić języka. Uciekać z tej firmy jak najszybciej.

1
XYZ
Pracownik
@były poznań

Piszesz tutaj o braku standardów, porównywaniu do pracy w Maku i zarządzaniu zespołem. A spojrzał ktoś w stronę tego, ze „były poznan” jako były pracownik ma który prawdopodobnie został zwolniony za swoją prace jest totalnie nieobiektywny w tym co pisze. Pracuje w tej firmie od 4 lat, i rzeczy które są opisywane są totalnie nie prawda… Przyjdź, sprawdź i się przekonaj!

Były poznan
Były pracownik
@XYZ

Pracowałam tam i chciałam się rozwijać, ba nawet byłam wyżej niż crew XD dopóki nowi kierownicy się nie zjawili i stwierdziłam ze czas stamtąd uciekać bo nie chcą nikogo słuchać, tylko wola na imprezach się zaznajamiać ze swoimi ;)

Łucja
Inne
@Były poznan

To tak uściślając o jakim stanowisku tu mowa skoro wyżej? Może zintegrować się wstępnie chcieli... ;) Ciekawa też jestem po jakim czasie odeszłaś odkąd oni się pojawili?

pozdrawiam poznan
Pracownik
@XYZ

(usunięte przez administratora) - przestańcie zwalać wszystko na byłych pracowników, którzy zostali podobno zwolnieni, sami dobrze wiecie, że przez ten rok waszego urzędowania prawie połowa ludzi zwolniła się sama z siebie, przez wasze chore traktowanie załogi i brak możliwości rozwoju.

2
Mia
Pracownik
@były poznań

Wszyscy to żart,tylko ty jesteś super. Fakt,że oni nadal pracują a ty nie, mówi samo przez siebie

Były poznan
Były pracownik
@Mia

Tak, ja nie pracuje bo nie chce być w machinie korporacyjnej gdzie wszyscy się nie powiem co.

Łucja
Inne
@Były poznan

"Nie powiesz co" bo byłoby to dość wulgarnie ujęte czy brak Ci słów? określisz warunki swoim okiem dla jasności?

Były Poznań
Były pracownik
 Pytanie

Cóż można rzec - Szantażowanie, że albo przenosisz się do nowo otwartej knajpy, mimo że nie pasuje ci lokalizacja, albo wylatujesz. Tak samo zmniejszanie etatu mimo że dalej musisz przychodzić na 3/4 etatu, chociaż kierowniczka wcisnęła ci do podpisu umowę na 1/4. - Wielka stawka w ogłoszeniu o pracę? Nie łudźcie się na ten tani marketingowy chwyt i nie traćcie czasu na rekrutację - dotyczy ona stanowiska kierowniczego, na które nie jest prowadzone rekrutacja, pełnego etatu, którego nie dostaniecie bo im się nie opłaca, a żeby dostać premię musicie z******* do pracy nawet jak macie symptomy COVIDA albo dzieciak wam choruje ;-) - Nie jasny system premii i awansów - głównie opiera się na sympatii z wyższym kierownictwem, które samo w sobie jest nie kompetentne. Nie ważne że pracujesz ponad normę, ogarniasz ich zmieniające się co tydzień standardy i wciskasz klientom dodatkowe burgery, pracując tam w dodatku od kilku dobrych lat... Awansik padnie na osobę która się przypodoba kierownikowi lub kierowniczce. - Co do kierownictwa - oby ktoś się w końcu przyjrzał tej dziwnej firmie, w której nie wiedzieć czemu praktycznie cały główny zarząd i kierownicy restauracji to geje...;-) Ciągłe pomyłki, naciągactwo, krętactwo. Znam ludzi których przygoda z tą firmą skończyła się nie ciekawie przez ich humorki i wyższość... W końcu studentami, uczniami, czy osobami z dziećmi można pomiatać i się śmiać? ;-) - Dodatkowo (usunięte przez administratora) i obowiązków nawalone jak w innych fastfoodowych sieciówkach, z tym że tam przynajmniej picie jest za darmo i zniżki mają atrakcyjniejsze. Serdecznie nie polecam..

Wiki
Kandydat

Powiem tak niestety to co oferują w ogłoszeniach i w internecie o stawce to tylko chwyt marketingowy byle by zgłosiło się więcej chętnych na stanowisko 29 zł brutto nigdy nie dostaniecie niestety Oferują ci przez telefon pełen etat A na miejscu mówią tylko 3/4 I stawka 20 zł brutto śmiech na sali Dla niektórych stawka Okey ale Przy tym ze mając na 8 rano przychodzisz na 5 i te 3 godziny nie są płatne to jest śmieszne poprostu

1
Łucja
Inne
@Wiki

Powiem Ci, że gdyby serio to prawda była to przegięcie Bo nawet jak już to ciekawa jestem jak wyjaśnili Ci te rozbieżności w informacjach? Do tego o co chodzi z tymi trzema godzinami, co trzeba robić wtedy?

Wiki
Inne
@Łucja

Niestety nie odpowiedzieli na moje pytanie dlaczego w ogłoszeniu pisza tak a inaczej jest na rozmowie Z tymi trzema godzinami przed praca to jest tak ze przygotowywujesz wszystko na otwarcie lokalu o godzinie 5 musisz wyrobić się do 8 rano aby wszystko było gotowe dodatkowo na wieczorną zmianę daj tez sobie 1,5 h na sprzątanie. Niestety nie chce współpracować z kimś kto nie szanuje czyjegoś czasu inna rozmowa była by gdyby to było płatne

Mia
Pracownik
@Wiki

Opowiadasz farmazony. Jak masz na 5:00 nawet jak się restauracja otwiera o 8:00, to masz płatne od 5:00. Po zamknieciu 1,5 h sprzątasz,które też jest płatne. Od 23 do 7 rano masz dodatkowo płacone więcej. Łucja,zamiast komentować wszystkie komentarze zmien może portal jak nie interesuje ciebie prawdziwa opinia,bo spamujesz.

Marzena
Inne
@Wiki

Wiki, te pytania to pisałaś do nich mailowo ? ponawialas prosbe o odpowiedzi czy odpuścilas?

Magdalena
Inne
@Mia

Powiedz mi w takim razie... Po ile godzin tutaj się pracuje? Bo już się pogubiłam. Tu piszą, że od 7, tu od 5 godziny praca... I jak tu w końcu wygląda system pracy?

CREW
Pracownik
@Magdalena

O to właśnie chodzi, że godziny pracy menagerowie układają tak, jak im pasuje. Możesz pracować 5 godzin w ciągu dnia, albo nawet 10. Nikt z Tobą tego nie konsultuje :)

Mia
Pracownik
@Magdalena

Po 8h. Czasami dłużej jeżeli się na to zgodzisz i wymaga tego sytuacja.

Mia
Pracownik
 Pytanie
@CREW

Ciekawe w której restauracji?

Zostaw merytoryczną opinię o Max Poland Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Max Poland Sp. z o.o.?

    Zobacz opinie na temat firmy Max Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 27.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Max Poland Sp. z o.o.?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 3 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Max Poland Sp. z o.o.
1/5 Na podstawie 8 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Sienna 73
    00-833 Warszawa
  • NIP: 5252629415 REGON: 362505165 KRS: 0000575894
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Max Poland Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii