WOLFPOWER Adam Wilk

4 Dodaj opinię
WOLFPOWER Adam Wilk
4 208 66 5 1

Opinie o WOLFPOWER Adam Wilk

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Opinia
@Adrian 27.12.2018 14:39

Dzień dobry Panie Adrianie, Dziękujemy za pełne zaufanie i dobre słowo Pozdrawia zespół Wolfpower

Pomocna?
Tak1Nie1
Adrian
 Opinia

Wypłata na czas, na zaliczkę zawsze można liczyć do 250 euro. Jak dla mnie bardzo duży plus za organizację i pomoc na zleceniu. Zakwaterowanie na piątkę.

Pomocna?
Tak2Nie1
Elektryk55
 Opinia

Dziękuję Panie Adamie za świetną pracę i za pomoc w ciężkich chwilach. Dzięki Panu wyszedłem na prosta. Kto by pomyślał że w wieku 63 lat za granicą będę pracował. Życzę samych sukcesów

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracodawca
 Opinia
@Adrian 08.11.2018 11:49

Dzień dobry Panie Adrianie, Jak mówi stare przysłowie „Umiesz liczyć, licz na WOLFPOWER” Pozdrawia zespół Wolfpower

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mike
 Opinia

Gośc jest niepowazny , pierwsze pytanie to czy będzie samochód , nie kwalifikacje , doświadczenie tylko samochód (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
oooo
 Opinia
@mike 22.06.2019 20:48

niedobrze zmiana daty na wcześniejszą, był gdzieś dawno temu taki podobny przypadek

Pomocna?
TakNie
Wiktoria
 Opinia
@oooo 01.07.2019 19:30

Twój wpis na chwilę obecną może okazać się niezrozumiały dla części użytkowników naszego forum. Czy możesz napisać co konkretnie masz na myśli, wypowiadając się w ten sposób o WOLFPOWER Adam Wilk? Warto wyjaśniać pewne kwestie, aby nie wzbudzać wątpliwości wśród osób bywających na wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oooo
 Opinia
@Wiktoria 02.07.2019 12:12

może się zdarzyć że pracodawca pracownika odwoła z dnia wolnego a w najgorszym przypadku z urlopu ale jak wskazuje datę następnego zlecenia dnia "pracy" (najlepiej wszystko na piśmie) i przesunie wcześniej nie pużniej bo tak firma sobie życzy lub jeszcze inna rzecz pomijając, jest, brak organizacji, nadużycie, jak jest się np. w Polsce bądź jedzie się do Polski to są "nieprzychylni" tak jakby wtedy widźą, nagle, dużo pracy, z mojego doświadczenia, w razie odmowy-konflikt interesów, dobrze że zostało to poruszone. Ale nie zawsze, nie wszędzie, i nie każdy/a.

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@oooo 02.07.2019 16:57

Często mają miejsce takie sytuacje, że pracodawca w trakcie urlopu pracownika decyduje się na odwołanie tej osoby ze stanowiska, które zajmuje? Jest to bardzo niepokojące, więc mam nadzieję, że tego typu sytuacje nie mają miejsca. Mógłbyś to precyzyjniej opisać?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wroclaw Elektryk
 Opinia

Firma nie stanela na wysokosci zadania za prace prawie 3 tygodnie wyszlo (usunięte przez administratora)euro na koncie. 2600km zrobione ... Polska rzeczywistosc bajki Pan opowiadasz...

Pomocna?
TakNie
Kora

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Witam. Znalazłem ofertę pracy ( Ogólne prace budowlane Praca fizyczna) w Niemczech. Czy może ktoś tam aplikował czy ktoś tam pracuje? Chciałbym dowiedzieć się więcej. Ps. Oferta przez agencję Wolfpower

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Kora 03.01.2019 09:58

Dzień dobry, Oferta pracownik ogólnobudowlany dotyczy takich prac jak -montaż i demontaż rusztowań -pracę fizyczne na budowie Pozdrawia zespół Wolfpower

Pomocna?
Tak1Nie1
Ja
 Opinia
@WOLFPOWER Adam Wilk 19.02.2019 19:31

Wygląda na to, że wszystkie komentarze napisał sam właściciel.

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
savannah
 Opinia
@Ja 06.03.2019 20:42

Czy zdajesz sobie sprawę co piszesz? Czy niedźwiedzie się już obudziły? Jeżeli macie uczciwą pracę za pieniądze adekwatne do stanowiska, warunki mieszkalne nie jak w buszu ale i takie osoby się znajdą co im obojętne. Każda osoba swoje miejsce gdzieś znajdzie i się tam zrealizuje. Jest wysyp ofert, w Polsce też, uważnie przeczytać dopytać dopasować sobie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adrian
 Opinia

Dziękuję firmie Wolfpower za znalezienie super pracy. Zawsze można na was liczyć

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@Adrian 08.11.2018 11:49

Możesz napisać, jaką dokładnie pracę znalazłeś za pośrednictwem firmy WOLFPOWER Adam Wilk? Firma załatwiła za Ciebie wszystkie formalności związane z wyjazdem? Dostałeś jedną, czy może kilka propozycji pracy i miałeś możliwość wyboru oferty, która najbardziej Ci odpowiada? Przedstaw, jak to wygląda w Twoim przypadku.

Pomocna?
Tak1Nie
Pracodawca
 Opinia
@Adrian 08.11.2018 11:49

Dzień dobry Panie Adrianie, Jak mówi stare przysłowie „Umiesz liczyć, licz na WOLFPOWER” Pozdrawia zespół Wolfpower

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adrian
 Opinia

Wypłata na czas, na zaliczkę zawsze można liczyć do 250 euro. Jak dla mnie bardzo duży plus za organizację i pomoc na zleceniu. Zakwaterowanie na piątkę.

Pomocna?
Tak2Nie1
Jarosław
 Opinia
@Adrian 27.12.2018 14:39

Przez cały okres zatrudnienia za pośrednictwem firmy WOLFPOWER Adam Wilk można liczyć na pomoc i wsparcie koordynatorów, którzy są za nas odpowiedzialni? Czy możliwe jest, aby zamiast zaliczek otrzymywać pełną wypłatę na koniec okresu rozliczeniowego? Zachęcam, abyś przedstawił, jak to wygląda.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Adrian 27.12.2018 14:39

Dzień dobry Panie Adrianie, Dziękujemy za pełne zaufanie i dobre słowo Pozdrawia zespół Wolfpower

Pomocna?
Tak1Nie1
ivo
 Opinia

Witam "firmę" można szczególnie polecić osobą (usunięte przez administratora) Miałem wątpliwą przyjemność współpracy z rzeczoną. Najważniejsze - przy ostatniej należnej wypłacie zostaniecie (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) (chyba że komukolwiek odpowiada praca za c.a.150e/week...). Muszę przyznać że początkowo współpraca przebiegała nienagannie. Świetny kontakt, bieżące sugestie rozpatrywane perfekcyjnie. (usunięte przez administratora) fyrma idealna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@ivo 11.02.2019 16:23

Dzień dobry Panie Ivo, Firma Wolfpower informuje, że nigdy nie miała z Panem i Pana narzeczoną przyjemności współpracować. Nie kierujemy pracowników produkcyjnych jak i magazynowych do pracy za granicą. Prosimy o sprostowanie tej nie prawdziwej informacji na temat naszej firmy Z góry dziękujemy Pozdrawia zespół Wolfpower

Pomocna?
TakNie
Jarosław
 Opinia

Ostatnie z dodanych ofert pracy za pośrednictwem firmy WOLFPOWER Adam Wilk pochodzą z listopada ubiegłego roku https://wolfpower.es-candidate.com/pl/jobs/offers/0/0/0/1,20 Ktoś z Was wie może, czy firma w dalszym ciągu poszukuje pracowników na widniejące na stronie stanowiska? W dalszym ciągu można wysyłać swoje aplikacje? Proszę o informacje na ten temat.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mka
 Opinia
@Jarosław 22.01.2019 12:07

Bardzo trafne Oczywiście, że można wysyłać aplikacje cv/lebenslauf. W tym momencie potrzebują pracowników (być może po okresie świątecznym tak to wygląda i to jest sytuacja normalna) i teraz są oferty widnieją na stronach i całkiem dobre i spora chęć pomocy z ich strony, przykładają się pomimo jak nawet pracownik sobie nie życzy "jest mądrzejszy", zalecane z mojej strony słuchać i wykonać polecenia/zalecenia raczej a jeśli krzywda się dzieje (typu kwatera zła, przejazdy, stawka...) działa to w odwrotną stronę (pomoc, wyjaśnienia, objaśnienia, zmiany, weryfikacja...), Nastepnie będzie czas taki, że napewno jakaś przerwa w zapotrzebowaniu do pracy. Nie "podlizuje się" tylko piszę swoje zdanie. für fachkräften das sehr danke, dass sind

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@mka 22.01.2019 17:58

Dziękuję za odpowiedź. Chcesz przez to napisać, że można śmiało aplikować i nie obawiać się pierwszego kontaktu z pracą za granicami naszego kraju? Firma WOLFPOWER Adam Wilk załatwia wszelkie formalności i stara się, aby pracownik czuł się jak najlepiej w nowym miejscu pracy? Chciałbym, abyś napisał coś jeszcze na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dordarek
 Opinia

totalna porazka omijac wielkim lukiem

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia
@dordarek 02.11.2018 13:59

Raczej totalna WYGRANA, polecam wszystkim firmę WOLFPOWER. Zawsze pomagają na zleceniu, nigdy mnie nie zostawili samemu sobie. Jestem jak najbardziej na TAK!

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ANONIM
 Opinia
@dordarek 02.11.2018 13:59

Dlaczego ak uważasz?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

W dalszym ciągu firma WOLFPOWER Adam Wilk poszukuje pracowników, którzy są fachowcami i mogą pracować za granicami kraju https://www.gowork.pl/praca/wolfpower-adam-wilk;pr Czy ktoś aplikował w ostatnim czasie na któreś z ogłoszeń? Może dopiero macie zamiar to uczynić? Przedstawcie, jak wygląda Wasza sytuacja w tym zakresie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

Pracowałeś kiedyś za pośrednictwem tej firmy? W ostatnim swoim zdaniu napisałeś poważny zarzut względem pracodawcy o rzekomym okradaniu pracowników, więc chciałbym, abyś sprecyzował, skąd pojawiła się u Ciebie taka informacja? Nie uzasadniłeś jej w żaden sposób, dlatego przedstaw, czy rzeczywiście takie sytuacje miały miejsce, czy są to jedynie domysły i niepotwierdzone informacje od osób trzecich? Odpowiedz, proszę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk55
 Opinia

Dziękuję Panie Adamie za świetną pracę i za pomoc w ciężkich chwilach. Dzięki Panu wyszedłem na prosta. Kto by pomyślał że w wieku 63 lat za granicą będę pracował. Życzę samych sukcesów

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@Elektryk55 17.11.2018 15:31

Fajnie czytać wpisy osób, które są zadowolone z pracy, którą wykonują. Czy mógłbyś podzielić się z nami tym, jak to się stało, że trafiłeś do pracy akurat za pośrednictwem firmy WOLFPOWER Adam Wilk? Zostałeś polecony przez znajomego, który miał okazję pracować za ich pośrednictwem, czy może sam zwróciłeś się o znalezienie dla Ciebie odpowiedniego miejsca pracy? Opisz, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leszek R.
 Opinia

Firma na poziomie...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joo
 Opinia

Serdecznie Polecam! Profesjonalizm najwyższej jakości! Pozdrowienia dla Pana Adama, super rekruter!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ninja78
 Opinia

Firma jest super, wszystko zawsze na czas, zaliczki, wypłata, pomoc w załatwieniu formalności. Zakwaterowanie bardzo fajne ( w tym darmowe :) Pozdrowienia dla Firmy Wolfpower

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
greg
 Opinia

rekruter (usunięte przez administratora) to człowiek nieodpowiedzialny i niekompetentny, nigdy nic nie jest załatwione jak trzeba,(usunięte przez administratora) ludzi, wysyła ich do firm typu (usunięte przez administratora) gdzie(usunięte przez administratora) ludzi na kasie i mieszkaniach, doradzam omijać szerokim łukiem tego człowieka

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia

A zapomniałem napisać że na rekrutera Pana Roberta zawsze można liczyć, dzień i noc, zawsze pomoże!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk734
 Opinia

Świetna firma, dobre wsparcie językowe i organizacyjne polecam!

Pomocna?
TakNie
Rocko
 Opinia
@Elektryk734 02.11.2018 17:58

To prawda, jak długo pracujesz w Wolfpower ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk734
 Opinia
@Rocko 02.11.2018 17:59

od trzech miesięcy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia
@Elektryk734 02.11.2018 18:00

i jak zarobki ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk734
 Opinia
@Rocko 02.11.2018 18:01

Mam juz swoje lata i zarabiam te 2200 + opłacony pokój, więc nie jest źle Polecam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia
@Elektryk734 02.11.2018 18:02

No ja mam 2100 + opłacony pokój jednoosobowy, w jakim landzie pracujesz ?

Pomocna?
TakNie
Elektryk734
 Opinia
@Rocko 02.11.2018 18:04

Na Bawarii takie warunki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia
@Elektryk734 02.11.2018 18:05

Aha no to się zgodzę z tobą bo ja mam 2100 ale w Koloni pracuje, na Bawarii zawsze więcej płacą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk734
 Opinia
@Rocko 02.11.2018 18:06

Tobie też załatwili kindergeld?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia
@Elektryk734 02.11.2018 18:08

Tak, ja na dwójkę dzieci prawie 400 EURO pobieram!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk734
 Opinia
@Rocko 02.11.2018 18:08

Może się kiedyś zgadamy na jakie spotkanko, trzymanko!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia
@Elektryk734 02.11.2018 18:10

Cześć, może spotkamy się kiedyś na zleceniu!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rocko
 Opinia

Polecam jak najbardziej najlepsza agencja na rynku, wszystko wedle ustaleń, opieka ze strony Wolfpower na najwyższym poziomie! Pełen profesjonalizm.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@Rocko 02.11.2018 17:54

Jak to się stało, że trafiłeś na agencję pracy WOLFPOWER Adam Wilk? Odpowiedziałeś na któreś z ogłoszeń, które dodała firma, czy może z polecenia znajomego zainteresowała Cię praca w tym miejscu? Napisz, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
elektrojob
 Opinia

wszystko według ustaleń wypłata zawsze na czas jak najbardziej polecam!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@elektrojob 18.10.2018 18:23

Jak długo pracujesz już w firmie WOLFPOWER Adam Wilk? Czy w trakcie Twojego zatrudnienia w tym miejscu nabyłeś wiedzę i umiejętności, które pozwoliły Ci stać się lepszym pracownikiem? Jak to wygląda w Twoim przypadku?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krakus
 Opinia
@Jarosław 19.10.2018 10:04

Ja, pracuje już jakiś czas dla Wolfpower, jeden z najlepszych pracodawców z jakimi się do tej pory spotkałem !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@Krakus 19.10.2018 13:22

Ciekawi mnie, czy firma WOLFPOWER Adam Wilk proponuje dla swoich stałych pracowników z czasem propozycję zmian na lepsze i lepiej płatne stanowiska? Wiesz może, czy firma w jakiś sposób wyróżnia pracowników, którzy współpracują już z nimi dłuższy czas? W ogóle coś takiego ma miejsce?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krakus
 Opinia
@Jarosław 26.10.2018 11:49

Pracuje już 3 miesiąc w firmie WolfPower. Najbardziej podobają mi się następujące rzeczy z którymi NIGDY nie spotkałem się w innych agencjach. -Załatwiają Kindergeld -Posiadają Telefon 24/7 dla pracowników -Posiadają rekruterów w Polsce i w Niemczech, którzy chętnie służą pomocą (to jest akurat najfajniejsze ponieważ pracownik ma pełne wsparcie z Polski i Niemiec) Są tak naprawdę lata świetlne przed konkurencją

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

@anonymous, w trakcie tej nieprzyjemnej dla Ciebie sytuacji kontaktowałeś się z firmą WOLFPOWER Adam Wilk, że wynikła taka sytuacja? Jaka była reakcja firmy na Twoje zgłoszenie? @Krzysztof, dziękuję za Twoją opinię o pracy za pośrednictwem firmy WOLFPOWER Adam Wilk. Czy była to Twoja pierwsza praca za pośrednictwem agencji? Jak to się stało, że trafiłeś akurat do pracy za pośrednictwem agencji, której dotyczy wątek tego forum? Polecenie przez znajomego? @Krakus,@Adek, możecie przedstawić bardziej szczegółowo swoją opinię o pracy za pośrednictwem tej agencji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysztof
 Opinia
@Jarosław 10.10.2018 10:42

@Jarosław, tak, to jest mój pierwszy kontakt z agencją pracy i moim zdaniem trafiłem na prawdę świetnie, tym bardziej jak ostatnio się słyszy coraz więcej o oszustach i naciągaczach... WolfPower to na prawdę rzetelna agencja, nie zostawiają pracownika na lodzie, a jeśli coś idzie nie tak, to czasem dosłownie z dnia na dzień potrafią załatwić we współpracy z niemieckimi agencjami nowe miejsce pracy i zakwaterowanie (tak właśnie było u mnie jak poprzednie prace nie wypaliły - dzisiaj byłem zawiedziony pracą, jutro miałem kolejną, tym razem 100% satysfakcjonującą). Do WolfPower trafiłem przypadkiem, po prostu jak szukałem ofert pracy to właśnie m.in. od nich znalazłem oferty. Nie trafiłem z polecenia, ale sam na pewno zacznę polecać jeśli ktoś mnie zapyta. Działają szybko, konkretnie i profesjonalnie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krakus
 Opinia

Praca w Wolfpower to czysta przyjemność

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adek
 Opinia
@Krakus 06.10.2018 12:13

Potwierzam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysztof
 Opinia

Ze strony WolfPower mam pełne wsparcie począwszy od pierwszego kontaktu ws. oferty pracy, przez kwestie organizacyjne oraz logistyczne przed wyjazdem, aż do teraz, czyli podjęcia pracy w Niemczech. Co prawda, nie wszystko od razu po przyjeździe układało się jak należy (nie ten pokój, nie ta praca, problemy językowe, jazda kolejne setki km do kolejnych prac, strata czasu i pieniędzy etc.), ALE! za ten stan rzeczy bardziej odpowiada niemiecka firma (usunięte przez administratora), która to według mojej opinii wysyła ludzi do pracy w stylu "na chybił trafił - a może się uda kogoś przecisnąć???" i szczerze zalecam dużą ostrożność przed współpracą z nimi... Niemniej jednak, mając sporo problemów i zszarganych nerwów po przyjeździe, WolfPower cały czas było ze mną w kontakcie i starało się znaleźć jakieś rozwiązanie. Ostatecznie trafiłem do innej agencji (usunięte przez administratora) i w tej chwili od tygodnia pracuję jako Elektryk przy montażu szaf sterowniczych. Tym razem na prawdę praca jest świetna, dobre warunki płacowe, nie ma nawet większego problemu z komunikacją w j. angielskim. WolfPower to profesjonalizm i rzetelne podchodzenie do tematu, w trudnych i stresowych sytuacjach szukają szybkich rozwiązań, konkretnie przedstawiają wszystkie warunki, nie unikają kontaktów. Ja jestem póki co bardzo zadowolony z tej współpracy, polecam innym!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

@anonymous, jak to się stało, że wyjechałeś do pracy za pośrednictwem firmy WOLFPOWER Adam Wilk? Wysyłałeś CV w odpowiedzi na nabór do pracy, czy może zostałeś polecony przez znajomego? Dobrze rozumiem, że przez Twój wyjazd do pracy tak naprawdę nic nie zarobiłeś, tylko byłeś stratny? Firma WOLFPOWER Adam Wilk pokryła jakąś cześć kosztów dojazdu, które poniosłeś? Przedstaw, jak to dokładnie wyglądało.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Jarosław 04.10.2018 14:27

wyjechałem za pośrednictwem tej wlasnie firmy zadnych kosztów mi nie zwrócili znalazłem ich ogloszenie na necie i złożyłem CV a dalej było jak opisałem wczesniej nawet mi nie zaproponowali że mi np.wyslą na konto chociaż na przejazd do polski i cos na życie a puzniej bym im zwrócił z ich strony jesli chodzi o pozytywy i taką pomoc NIC ZERO sam musiałem sobie wszystko zorganizować by wrócić a dobrze wiedzieli że żle mnie pokierowali i że taka sytuacja z tym frycem pretensje mam właśnie do firmy wolfpower bo niemiec rządził nimi jak chcial i z tą zaliczką jeszcze na koniec jak tak można wogóle mówić ze wysłali a (usunięte przez administratora) było co dzień się dopominałem bo przedstawiałem jaka jest sytuacja ze strony tego niemca co z nim tydzień robiłem jeszcze mnie na godziny oszukal dokładnie 3 mniej bo uważał z zaladunek towaru na auto to chyba nie praca juz mi sie kłucić z nim nie chciało ciekawe czy za ten tydzien pracy 15-go dostanę to co niby mam zarobione poczekamy zobaczymy bo wtedy wkurze się naprawde lepiej zeby było po mojej myśli

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateusz
 Opinia

Zarobki w porządku ja dostałem około 2000 euro na rękę jako elektryk, zakwaterowania naprawdę świetne.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tony
 Opinia
@Mateusz 15.09.2018 14:47

a jakaś weryfikacja?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adampl
 Opinia

Polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateusz
 Opinia

A zapomniałem świetna organizacja i opieka ze strony Wolfpower.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

@marian67, z racji tego, że w wątku nie ma jeszcze żadnych szczegółowych opinii na temat pracy w firmie WOLFPOWER Adam Wilk to chciałabym, abyś przedstawił wszystkie informacje, które posiadasz na temat zatrudnienia u tego pracodawcy. Jak ocenisz poziom wynagrodzeń oraz atmosferę panującą w tym miejscu pracy? Wypowiedz się, proszę na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marian67
 Opinia

zakwaterowania dobre zaliczka zawsze na czas

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak wygląda praca u pracodawcy jakim jest WOLFPOWER Adam Wilk w miejscowości Kraków? Czekamy na aktualne info.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o WOLFPOWER Adam Wilk - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny