KORONET

Siedlce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 585 ocen.

Opinie o KORONET

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KORONET

Jolanta Myszka

Pracuję w tej firmie już ładnych parę lat i chciałabym się podzielić moim doświadczeniem. W ostatnim czasie dotknęła mnie ciężka choroba. Państwo Zalewscy od samego początku okazywali mi zrozumienie, dużo życzliwości oraz wsparcie duchowe, jak również finansowe. Ich pomoc w znacznym stopniu umożliwia mi korzystanie z najnowszych metod leczenia, co daje mi większą szansę na wyleczenie i powrót do zdrowia. Ze strony współpracowników również spotkało mnie wiele serdeczności. Podczas pobytu w szpitalu miałam okazję rozmawiać z osobą równie chorą jak ja. Skarżyła się ona na swoich pracodawców, którym wyraźnie jej choroba zawadzała. Pozwoliłam sobie przedstawić swoją sytuację w firmie dotyczącą traktowania mnie podczas choroby przez Właścicieli. Wtedy usłyszałam od swojego rozmówcy te słowa: "Pani, to brzmi jak bajka!" Nie zapomnę tych słów do końca swoich dni. Dlatego też swoim pracodawcom DZIĘKUJĘ !

Betsi

witam czy nadal można składać tam cv? kiedyś wdziałam ich ogłoszenie ale to było kilka miesiecy temu jak myślicie czy są jeszcze wolne miejsca?

1234

Plus to wypłata na czas oraz jej poziom wyższy niż siedlce kie warunki. Na minus niestety atmosfera, doszukiwanie się wszędzie wrogów , zerowy szacunek do pracownika. Gdyby było wyjscie gdzies indziej w tych pieniądzach to zostałoby dosłownie kilku (usunięte przez administratora).

Albert

Wszyscy piszą tylko że w miarę zarobki nikt nie napisze ile.Dla jednego w miarę to jest 2 tys dla drugiego 4tys.Wiec jakieś konkretne by się przydały a nie tylko jest dobrze itp konkretne sumy by się przydały

kluska
@Albert 29.08.2017 15:59
Wszyscy piszą tylko że w miarę zarobki nikt nie napisze ile.Dla jednego w miarę to jest 2 tys dla drugiego 4tys.Wiec jakieś kon...

jeden zarabia 2 drugi 4 a trzeci 6 to zależy co umiesz i czy chce ci się cos robic, a w ogóle to głupie pytanie jet bardzo

brygadzista
@kluska 30.08.2017 11:13
jeden zarabia 2 drugi 4 a trzeci 6 to zależy co umiesz i czy chce ci się cos robic, a w ogóle to głupie pytanie jet bardzo...

Jak dla ciebie gamoniu pytanie o zarobki jest głupie to możesz i za miske ryżu sobie robić. A każdy normalny złowiek idzie do pracy po pieniądze.

rekrutacja

Witam Rekrutacja została zakończona i trudno powiedzieć na chwilę obecną kiedy będzie kolejna. Ale zawsze można zadzwonić do kadr i o to zapytać tel: 25/6310027 lub przyjść osobiście z CV. Ogłoszenie na pewno tez ukaże się w lokalnej gazecie. pozdrawiam

Mariusz D.

Witam, mam pytanko ale do kogoś kto pracuje w Koronecie w biurze. Czy są w ogóle jakieś przyjęcia, czy firma w najbliższym czasie planuje jakiś nabór, czy może są już obstawione wszystkie stanowiska? Pytam bo kilka tygodni temu złożyliśmy z żoną CV i chcielibyśmy wiedzieć czy jest sens czekać z nadzieją że ktoś się odezwie, czy szukać dalej. Bardzo bym prosił o odpowiedź kogoś kompetentnego. Dziękuję i pozdrawiam

Marta właściciel

Witam, bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Kontakt do mnie: 25/6310027 lub zapraszam osobiście na ul. Brzeską do pokoju nr 14.

Koronet

wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury

dość dziadostwa

To może pani właścicielka powie po co u was kastingi że bierzecie osoby na jeden dzien pracy a kolejnego dnia już następna osoba i to bez umowy żadnej o pracę i bez wynagrodzenia. Nie wiem czy nadal tak robicie ale naleko tak nie zajedziecie.

oNa

Firma jest w porządku, polecam. Jak na lokalny rynek pracy więcej plusów niż minusów.

p

To prawda wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury

anonim

(usunięte przez administratora)

Marta właściciel

Witam, bardzo chętnie odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Kontakt do mnie: 25/6310027 lub zapraszam osobiście na ul. Brzeską do pokoju nr 14.

Koronet

wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury

Waldemar

Ludzie jak czytam te narzekania to widzę że nikt nie pojmuje sedna tego wszystkiego.może problemem niezadowolonych jest po prostu to że aplikują nie ta stanowiska na które powinni. Jak będąc handlowcem którego zadaniem jest zdobywanie klientów telefonicznie może narzekać że kierownik karze mu dzwonić. Przecież właśnie za to bierze pensję. To jest bardzo nielogiczne. To nie z firmą tą czy inną jest coś nie tak po prostu chcecie pracować na stanowisku które najprawdopodobniej nie przyniesie wam satysfakcji. Dopóki taki delikwent nie zrozumie swojego błędnego wyboru zawsze będzie narzekał czy to w Koronecie czy gdziekolwiek by nie pracował. A obecnie to pracownik może wybierać w ofertach a nie pracodawca w aplikantach więc radzę dobrze wykorzystać ten moment. Koronet znam od jego maleńkości choć nie jestem ani nie byłem pracownikiem, robimy interesy, znam też osobiście kilku starych pracowników. Właściciele owszem trochę nerwowi ale któż nie jest w tych czasach na takim stanowisku. Dużo wysiłku ich to kosztowało żeby zbudować to wszystko co mają więc jeśli ktoś chce opisać ich firmę negatywnie radzę się zastanowić co zrobilibyście widząc np. Handlowca który nie prowadzi rozmów handlowych. Życzę powodzenia całej ekipie Koronetu i pozdrawiam

Pozdro

Jak się przychodzi do pracy na oparach i za rogiem się jara na pewno nie papierosa to wybacz ale Zalewscy siedząc nawet w drugim budynku wyniuchali zioła więc czego się spodziewałeś? Podwyżki? Dostałeś kopa, a teraz bezczelnie siedzisz codziennie i na haju biadolisz jak ci tu było źle. Ja się cieszę że cię już nie ma w Koronecie bo miałem wątpliwą przyjemność siedzenia prawie obok ciebie. Zbierz się chłopie do kupy

Bravo
@Pozdro 15.09.2017 22:42
Jak się przychodzi do pracy na oparach i za rogiem się jara na pewno nie papierosa to wybacz ale Zalewscy siedząc nawet w drugi...

Brawo w końcu ktoś prawdę powiedział o tym degeneracie! Idź ma odwyk człowieku a nie po innych jedziesz

Mariusz1301

Razem z żoną złożyłem CV, jeżeli uda nam się dostać tu pracę lub któremuś z nas to napiszę po jakimś czasie rzetelną opinię. Chociaż domyślam się że nie ważne jaką opinię napiszę czy pozytywną o firmie czy negatywną to i tak znajdzie się ktoś kto powie że albo lizodup albo nierób(my ludzie już tacy jesteśmy). Jedno jest pewne albo idziesz do pracy i potrafisz uszanować to co masz, oraz ludzi którzy z tobą współpracują, albo załóż sobie firmę i bądź sam sobie panem. Każdy jest kowalem swego losu. Mój wpis nie miał na celu nikogo obrazić tak na marginesie. Pozdrawiam i życzę powodzenia osobom które szukają pracy:)

yeter

Firma jak kazda inna, chcesz zarobić- pracuj i tyle. Pozdrawiam!

dorotis

A czy w ogole jak nie mam doświadczenia ? i jestem kobietą mam szanse się tam utrzymać , i po szkoleniu dać sobie rade?

miss
@dorotis 14.09.2017 13:30
A czy w ogole jak nie mam doświadczenia ? i jestem kobietą mam szanse się tam utrzymać , i po szkoleniu dać sobie rade?...

jak najbardziej tak, na każdym dziale jeśli tylko masz ochotę pracować a nie robić za księżniczkę bo takich tu nie potrzebują

p

To prawda wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury

Johnson

Widzę właśnie ze byliście w ferworze pracy od 12... ;)

Kucyk
@Johnson 13.09.2017 17:39
Widzę właśnie ze byliście w ferworze pracy od 12... ;)

To tak jak ty nieprawdaż? Oj... przepraszam ty przecież nie brudzisz rączek pracą i pewnie stoisz w kolejce w pośredniaku a może i nawet tam nie chce ci się iść. Może napisz opinię na portalu na którym musisz ujawnić swoje dane bo tutaj każdy może NAKŁAMAĆ jak ty bohaterze. Przykre tak nisko upaść

kasia
@Johnson 13.09.2017 17:39
Widzę właśnie ze byliście w ferworze pracy od 12... ;)

nie ma to jak zakłamany wpis na Koronet do kolacji, współczuję rodzinie tego psychpoaty

WIEKOWY

JA TEZ PRACUJĘ DŁUGO W TEJ FIRMIE I POSTANOWIŁEM NAPISAĆ TYLKO JEDNO: DLACZEGO FIRMA AŻ TAK SIĘ ROZROSŁA, PRZYBYŁO PRACOWNIKÓW W KAŻDYM DZIALE, ROZSZERZYŁ SIĘ ASORTYMENT ? BO LUDZIE TU PRACUJĄ A NIE BIMBAJĄ A PRACUJĄ BO CHCĄ ZAROBIĆ I ZARABIAJĄ !POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM

stary

Najlepiej to przyjść do pracy i nic nie robić, być głaskanym po główce i drapanym po pleckach no i może wtedy się praca spodoba ale to być może. Ja pracuje tu już tyle lat że nawet już ich nie liczę, robię co trzeba, zdobywam klientów i mam z tego kasę. Zauważyłem na tym forum, że strasznie wyżalają się byli pracownicy którzy zapewne siedzieli obok mnie niedawno. A ja widziałem jak pracowali a raczej " pracowali". Prawda jest taka że żaden leniwiec nie zagrzeje tu miejsca ale pracowity bez problemu sobie poradzi a nikt z młodzieży która już nie pracuje tutaj bo ja już nie jestem młodzież nie szanował tej pracy więc im podziękowano. Taki jest świat i trzeba sobie w brodę pluć a nie na kogoś

anonim

(usunięte przez administratora)

Koleżanka

jak się przyszło do pracy droga koleżanko to nie trzeba było ledwo poznanych kolegów nagabywać i się przed nimi mizdrzyć. Niestety żaden się nie skusił bo każdy w domu swoją d..ę ma i na twoje wdzięki się nie nabrał. A tak straciłaś i pracę i opinię więc się teraz nie żal, byłas ostrzegana przez nas wszystkie w biurze no ale na głupotę nie ma leku

Były Pracownik

Żal czytać te wypociny,pracowałam w Koronecie jakieś 4 lata i jakoś nie musiałam do psychiatry chodzić,ludzie czy to tak trudno odejść z twarzą a nie tracić czasu na te durne wpisy.Wszystkim polecam pracę u Państwa Zalewskich,wymagają ale i płacą uczciwie.

STRACHU

Wszystko ładnie pięknie współpraca na 6 z plusem. Pozdrawiam.

XXXXXX

PRACUJE JUŻ DŁUŻSZY CZAS. NIE MYŚLĘ O ZMIANIE PRACY. W PORÓWNANIU Z POPRZEDNIMI FIRMAMI TUTAJ JEST JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNIE . WYPŁATY NA CZAS , ATMOSFERA OK , WYPŁATY JAK NA WARUNKI SIEDLECKIE WYSOKIE .

TVP info

Jak widzę obecni pracownicy mają sporo wolnego czasu. Dzisiaj od godziny 12.02 pojawiają się kolejne wpisy o tym wspaniałym pracodawcy. Może w tej firmie jest jakiś dział, którego zadaniem jest "rzetelne" informowanie o warunkach pracy, ubezpieczeniach, atmosferze, poziomie kultury i takich tam. Kto kupuje takie info?!

Żyć nie umierać
@TVP info 08.09.2017 15:12
Jak widzę obecni pracownicy mają sporo wolnego czasu. Dzisiaj od godziny 12.02 pojawiają się kolejne wpisy o tym wspaniałym pra...

No i o to chodzi! Mamy czas i na wpisy i na papierosa a niezłą kasę trzepiemy, możecie pozazdrościć! Zapraszamy TVP info a raczej TVP 1 bo to tuba propagandowa

belattor
@TVP info 08.09.2017 15:12
Jak widzę obecni pracownicy mają sporo wolnego czasu. Dzisiaj od godziny 12.02 pojawiają się kolejne wpisy o tym wspaniałym pra...

Gula skacze u zakompleksionej konkurencji ? :D :D

OSCAR

Współpraca z Tą firmą jak najbardziej na wielki plus. Wszystko sprawnie, jeśli zamawiam towar mam go na drugi dzień . Wysoki poziom kultury jeśli chodzi o pracowników. Polecam!

pracownik

Kto chce pracować to tutaj zarobi. Nie rozumiem negatywnych komentarzy, praca dobra jak na siedleckie warunki. Ostatnio pracownikom przyznano pakiet ubezpieczeń. Firma rozwija się i pewnie będą regularnie nowe przyjęcia do pracy.

THOMAS

Jeżeli chodzi o firmę miałem możliwość być na rozmowie rekrutacyjnej , niestety nie dostałem się na drugi etap. Kierownictwo wymagające jak na początek, lecz z obserwacji mnóstwo pracy muszą włożyć w przeszkolenie takiego pracownika, miałem również okazję być wsród innych handlowców , atmosferę maja super , współpracują ze sobą, widać jasną i bez konfliktową komunikację. Jeżeli chodzi o zarobki na warunki siedleckie jest super.. jak na początek. Oczywiście pod warunkiem takim jeżeli komuś chce się pracować .. niektórym chyba się wydaje że powinni dostawać pieniądze za darmo. Jeszcze takiej firmy chyba nie wynalezli . Jak najbardziej opinia o firmie na plus. Z wielkim żalem w sercu że się tam nie dostałem.

marian paździoch

Wszystko ok, zarobki jak na realia Siedleckie bardzo dobre, mają ubezpieczenie grupowe oraz darmową opiekę lekarską, umowa o pracę po przepracowaniu ok pół roku, atmosfera bardzo dobra, pracuje się w zespole młodych ludzi, generalnie polecam.

KaczoreK

jak ktoś chce pracować to wszędzie będzie pracował z tym że tu chociaż dobre są wypłaty i dodatki w stylu ubezpieczeń grupowych i pakietów medycznych, dobra sprawa, ja już skorzystałem. Firma ok

KONIK

Jak na warunki siedleckie dobrze płacą. Oczywiscie zawsze znajedzie się jakiś frustrat który narzeka. Dałbym dobry z plusem.

ali

Strasznie koronet tu obsmarowują ale jakby było tak źle to by ludzie uciekali a są przyjęcia. mnie przyjęli ale tego nie czułem więc mam teraz inną pracę. ale było ok bo i szkolenia były i praktyki trochę, nawet zacząłem dzwonić, wypłata też dobra jak na początek i bez obsuwu w czasie. nie wydaje mi się żeby te wszystkie złe opinie to była prawda, ja przynajmniej tego nie odczułem

xy

pracowałam w różnych firmach i mniejszych i większych i wyladowałam tu w Koronecie, miałam różnych kierowników i lepszych i gorszych. praca jak każda, raz jest miło a raz nie, problemy są takie same jak wszędzie typu ; ktoś opieprzy, towaru zabraknie, z kolegami się potnę, ale płacę mam dobrą, bez opóźnień. ogólnie to polecam, nie szukam innej pracy

Damian

Dają ze 12 na początek?

che che
@Damian 07.09.2017 20:06
Dają ze 12 na początek?

damianku, dają , a tobie to nawet 20 pewnie by dali obyś tylko raczył zaszczycić ich progi swoja obecnością

Robert

A jak komuś nie będzie wychodziło to pewnie wypad

Robert 2
@Robert 07.09.2017 18:42
A jak komuś nie będzie wychodziło to pewnie wypad

nie, no zostanie i będzie miał płacone za to że po prostu jest i to więcej niż ten co pracuje

A

pracuje krótko, wdrażali nas dość szybko tak że jak ktoś nie ma zmysłu chociaż trochę technicznego to na maszynie będzie mu trudno, ale da się to ogarnąć. Na maszynach to praca raczej dla chłopaków bo dziewczyny stoją na szlifierkach , jedna to już nawet parę lat pracuje, duże wymagania ale stawki grubo ponad minimum

Obserwator

Jedna hala ta największa już jest gotowa a dwie jeszcze nie ale chyba zaraz skończą bo już posadzki wylali. Jeden wielki plac budowy, jak w mrowisku praca wre, ludzi cały czas przymują do pracy bo kilka maszyn dużych kupili na halę

Hs

Przyjmują jesxcze ludzi? Nowe hale już są gotowe?

Zadowolony
@Hs 06.09.2017 16:26
Przyjmują jesxcze ludzi? Nowe hale już są gotowe?

Z tego co wiem konkretnych zawsze przyjmują i jak się nie sprawdzi na jednym stanowisku to szukają czegoś dla tej osoby, wiem bo najpierw byłem na handlowym ale mi nie wyszło, więc mi zaproponowali logistykę i podoba mi się ta praca. Bardzo uczciwie podeszli do sprawy i mnie nie wyrzucili i za to jestem naprawdę wdzięczny. Praca dobrze płatna chociaż narobić się trzeba. Duży ukłon bo szanują ludzi. Ja polecam

nowy

jestem mile zaskoczony, właśnie się przyjąłem, umowa od razu, szkolenie też od razu, profesjonalnie podchodzą do sprawy, hala duża, ludzi dużo, nieźle to wygląda

przyjaciel

widać ich mocno w Siedlcach, zatrudnienie rośnie, wypłaty rosną, budynki i magazyny też, gratulacje!

sentymentalny

Teraz pracuję w drugiej firmie i w innej branży, ale pracę wspominam bardzo miło. Widzę, że anonimowi konkurenci próbują swoich sztuczek, ale ja wróciłbym do tej firmy gdybym nadal mieszkał w Siedlach. Pozdrowienia dla kolegów z KORONET

obietyw

niech mi ktoś pokaże jakąś rzecz nie z Chin w dzisiejszych czasach, ale to że cos jest z PRC to nie musi być minus!

łysy 2

niska cena to odpowiedź na potrzeby rynku droga konkurencjo więc pozwól że się zapytam: dlaczego sztucznie obniżacie ceny na allegro żeby chociaż być troszeczkę niżej z ceną od innych? czy da się tak poszaleć z cenami mając produkty " prosto z Europy"? twierdzenie ze większość produktów na rynku nie jest z PRC to czysta propaganda!Ale kto mądry nie da się nabrać dlatego obroty wam spadły i was trafia szlag

nova

bardzo ogarnięci, rozrasta się im asortyment, zatrudnienie też ciągle rośnie (wiem bo jestem nowa), firma z przyszłością, polecam!

klient

solidna firma od lat dostarcza mi narzędzia jestem bardzo zadowolony przystępne ceny oraz bardzo dobra jakosć pił polecam

stary pracownik

dużo pracy ale w sumie miło, że doceniają i premiują zaangażowanie

oj

dla mnie jak najbardziej duży pozytyw, firma dobrze zorganizowana, cały czas coś budują, przerabiają, idą na całość i to niektórych boli sądząc po komentarzach

biuro

pracuję długo - ponad 10 lat i nie zmieniam pracy, to chyba najlepsza rekomendacja dla firmy

...

duża firma, dużo roboty- wiadomo, ale płacą na czas, atmosfera w zakładzie normalna, jest ok

logistyka

jesteśmy generalnym w Polsce dystrybutorem pił firmy Roentgen , które są produkowane w Niemczech w 100 %. Produkujemy tez w Polsce piły ze stali NIEMIECKIEJ więc prosimy konkurencję o nie wprowadzanie dezinformacji i klientów w błąd. Nie sprzedajemy maszyn!

Spostrzegawcza
@logistyka 01.09.2017 12:45
jesteśmy generalnym w Polsce dystrybutorem pił firmy Roentgen , które są produkowane w Niemczech w 100 %. Produkujemy tez w Pol...

Skoro nie sprzedajcie maszyn skąd te wszystkie pozytywne opinie od "klientów" jeezcze z 2012 którzy kupili w koronecie maszyny?

Bardziej Spostrzegawcza i Myśląca
@Spostrzegawcza 06.09.2017 10:03
Skoro nie sprzedajcie maszyn skąd te wszystkie pozytywne opinie od "klientów" jeezcze z 2012 którzy kupili w koroneci...

bo w 2012 jeszcze sprzedawaliśmy bystrzacho ale trudno Ci to wydedukować jak widać

gucio

wyżyjesz i jeszcze zostanie chyba że jesteś lewy do roboty to Ci podziękują

Zostaw opinię o KORONET - Siedlce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KORONET