Auto-Handel Monmar Monika Łukaszewska

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 8 ocen.

Auto-Handel Monmar Monika Łukaszewska
3 8 6 1

Opinie o Auto-Handel Monmar Monika Łukaszewska

mayiel

super firma dobre ceny

bond

Szkoda się powtarzać ,ręce opadają do tej firmy

justys
@bond 11.09.2018 13:09

z czym tak ci rece opadly alegrowiczu

anonymous
@justys 12.09.2018 23:39

to nie allegro .to nie ta strona he he

anonymous
@justys 12.09.2018 23:39

Ciężko z mysleniem u Ciebie chyba

justys
@anonymous 17.09.2018 21:38

wez sie odjeb prostaku

miras

co wy ludzie wypisujecie to jest strona dla pracownikow a wy wystawiacie jakies opinie o swoich autach zenada jeszcze raz zenada

lu lu

Po złom nie po auto tylko do tej firmy POLECAM JAKO UTO ZŁOM FIRME

emilka
@lu lu 28.08.2018 23:01

jesli szukasz firmy zlomujacej pojazdy to polecam exmet ul szpinakowa 50 gr kilogram zlomu

xyz

Masakra porażka firma

matejas
@xyz 28.08.2018 23:05

jak kupiles auto za 2 tys a zadasz nowki to pomyliles salony zenada

gold

Auta wraki

marek
@gold 22.08.2018 22:23

kupilo by sie nowke tylko podszewka w kieszeni he he he he

anonymous
@gold 22.08.2018 22:23

zwykly palant tak oopisuje ludzi

anonymous

polecam jak najbardziej pracodawce

mariola

polecam super obsluga pelen profesjonalizm a wszedzie znajdzie sie czarna owca ktora oczernia ludzi

anonymous

Oszusty zlodzieje

marek
@anonymous 15.08.2018 13:05

co takiego ci ukradla ta firma bo raczej od tego sa organy scigania

Administrator

Czekamy na newsy od pracujących. Ktoś ma jakieś aktualne wieści na temat firmy Auto-Handel Monmar Monika Łukaszewska w miejscowości Łódź, bo nie wiemy jak to z zatrudnieniem u nich.

Zostaw opinię o Auto-Handel Monmar Monika Łukaszewska - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Handel Monmar Monika Łukaszewska