Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka

Skwierzyna

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 25 ocen.

Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka
2 25 6 1

Opinie o Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka

Mirro

I tak wygląda moja chistorja, tvn wszoraj pokazał. Ale to nie koniec teraz zacznę co potrafię choćbym miał dołączyć do Mamy

oszukana
@Mirro 12.10.2018 12:07

podajcie maila do tvn

oszukana

oszuści powinni ponieść karę za to co robią Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: oszukali mnie na duże pieniądze miałam umowę na 6,500 zapłaciłam prawie 15.000 nie wspomnę o tym jak z ludzi robią wariatów i traktują jak śmieci mam nadzieję że kiedyś poczują to co ja Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: przeprosić wszystkich poszkodowanych i oddać pieniądze oszust

Tomasz T.

Trupojadzie będziesz ciągał (usunięte przez administratora) jak kiełbasy na najniższych poziomach piekła. Twoja dusza cuchnie, muszę cię zabić.

Kaska

Oszust i wyłudzający pieniądze gnojek. Zarabiajacy na nieszczęściu ludzi. Oby dosięgnęła Cię sroga kara jak i Twoja współpracująca rodzinę to na co zasłużyliście.

znam tego gnoja

Znam rodzinę poszkodowaną z Olsztyna, bardzo porządni ludzie. Uczestniczyłam w pogrzebie, szkoda tylko, że ta osoba nie dostała na nie zaproszenia, bo może by zobaczył co robi, i spojrzałby dzieciom zmarłego w oczy. Trochę honoru, bo podobno facet jesteś. Ale chyba jaj nie masz. Nie pozdrawiam.

znam tego gnoja

Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: (usunięte przez administratora) i tyle, co tu więcej dodać. Na fakturze ceny z kosmosu za nie wiadomo co, bo prawie wszystkie usługi z faktury nie zostały wykonane. Dzień przed przywozem ciała pojawia się dziwna faktura. Jeśli się jej nie opłaci, to nie ma ciała. Tak żerują na ludzkich emocjach. Tatę dostałam po 10 dniach od dnia śmierci. Do tego p. Hewusz to (usunięte przez administratora) burak i nie ma żadnych ludzkich odruchów i nie ma sumienia.

as

i tak wygląda ten pajac z mikrofonem UWAGA na typa https://gloswielkopolski.pl/poznan-protest-ruchu-palikota-przeciw-likwidacji-oddzialu-okulistyki-dzieciecej-zdjecia/ar/693677

as

Hewusz ma jeszcze jedną firmę Top Mobile Plewiska koło Poznania Uwaga pewnie tam też okrada i oszukuje ludzi

anty caelum

Hewusz ty mendo społeczna,gnido jak masz jaja to sie spotkaj z Endym,w co watpię bo ty ciota jesteś i masz jaja podwiązane,spotka cię kara za to co robisz.

...

bandyci Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: zamknij interes człowieku Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknij interes człowieku

sraelum

Ty je*any sku***synie! Jak można tak traktować ludzi, Karma zawsze wraca. Nie pozdrawiam Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknąć firme

Tepić oszustów

Pooglądajcie o tych oszustach https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/nie-chcieli-wydac-jej-zwlok-meza-bylam-ponizana-i-obrazana,269495.html Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: Pooglądajcie sobie o oszustach https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/nie-chcieli-wydac-jej-zwlok-meza-bylam-ponizana-i-obrazana,269495.html

as

Największym gnojem jest Hewusz to on okłamuje ludzi (usunięte przez administratora) i prostak nie wiem jak w takim młodym wieku można być takim s k u rw y s y nem spotka cie kara

oszukana

no cóż można napisać o hienach (usunięte przez administratora) i kanciarze żeby do nich wróciło to samo co dla mnie i dla innych zrobili

Krystyna

Polecam bardzo profesjonalna firma !

J
@Krystyna 22.08.2018 05:50

To jak jest profesjonalna pokazali już w telewizji. Dno totalne.

Polpol
@J 30.08.2018 19:01

Taa jednostronny materiał. Żenada

Renata
@Krystyna 22.08.2018 05:50

Na flaszke ci dali?

Miko

(usunięte przez administratora) zakłamany łajdaku! Serca gnoju nie masz. Krzywdzisz ludzi, którzy w tak trudnych chwilach potrzebują wsparcia! W końcu wdepniesz, we własne (usunięte przez administratora)

wdowa

Myszka to nie wiem kto to jest,ale (usunięte przez administratora)...powiem tyle: z gnoju powstałeś i w gnój się obrócisz. Cwaniak, prostak który robi kasę na ludzkim nieszczęściu. Moje emocje już opadły,ale (usunięte przez administratora) tak mi zagrał na nerwach,że chętnie przedstawię faktury i swoją opinię na temat Cealium. Pozdrawiam i współczuję wszystkim,którzy zaufali tej firmie. Mój adres e-mail barbara_kinga@onet.eu

Ed.
Zweryfikowany użytkownik

Miałem nieprzyjemność 8 miesięcy temu korzystać z wątpliwych ,,usług'' tej firmy. Smutne, podłe, nieludzkie traktowanie rodzin zmarłych,żadnych przejawów empatii .Oto moja i tak mocno powsciagliwa opinia. Trauma tym wieksza, że nikt z nas nie mógł przecież przewidzieć takich następujących po sobie traumatycznych zdarzeń. Miałbym może w obliczu doznanych krzywd i upokorzeń życzenie pozbawienia tych ,,ludzi''możliwości prowadzenia jakiejkolwiek działalności publicznej.Może spróbujemy za pośrednictwem zyczliwości TVN razem uchronić w przyszłości innych przed podobnymi firmami. My chcieliśmy tylko godnie pożegnać ukochanych,którzy odeszli.Ta firma niestety nam takich możliwości nie gwarantowala.

Ponc

(usunięte przez administratora) zwłok

em

(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) którzy nie odbiebrają telefonów, wystawiają kilka faktur na których nie wyszczególniają żadnych kosztów, nie można doprosić się o rachunki, jakiekolwiek potwierdzenia.

Kate

Omijac szerokim lukiem. To porywacze zwlok

Mirro

Jutro 19:50 tvn uwaga druga część(chien przewozowych.)tym razem moja chistorja ::prawdziwa i bez komentarza.

Mirro

Pani K(usunięte przez administratora) jeśli transport zwłok trwał u pani 1 dzień to pani współczuję, i tak bez dokumentów, bo przecież wrzyscy wiemy że Pan (usunięte przez administratora) potrzebuje na załatwienie papierów na przewóz przynajmniej tydzień i ceny rosnom. Standart, dziwne u wielu rodzin było tak:odebranie zwłok np:Niemcy wtorek do piątku wyjazd, a w piątek tel czekam na dokument proszę mnie nie denerwować( bo ja mam weekend) a w poniedziałek cena rośnie i tak 2 tygodnie, a jak jakaś rodzina się dopomina (To cena Rośnie,)

Mirro

Wrzystkim polecam firmę CAELUM, jeśli chce w ciężkiej chwili śmierci bliskiej osoby schudnąć 10 kg i pozbyć się 22 tyś i posłuchać profesionalnego szefa firmy czyli chamma a zwłaszcza na tel to polecam bo sam przeżyłem i jeszcze o mnie usłyszycie. Bo tego tak nie zostawimy!!! A tym rodzinom które sobie chwalom usłógi tej firmy to powiem jedno 10 rodzin oszukał, a 1rodzine się postarali żeby opinia na psy nie zjechał!!

Kamila

W dniu wczorajszym wykonywaliśmy transport zwłok z Niemiec do Polski. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pomoc ! Dziękujemy

misia
@Kamila 24.08.2018 07:03

ja też miałam transport zwłok z niemiec i naprawdę nie mam za co dziękować zwykłe (usunięte przez administratora) i nic więcej

Ola
@Kamila 24.08.2018 07:03

i dzisiaj sie nudzisz i wystawiasz super opinie, gratuluje

oszukana
@Kamila 24.08.2018 07:03

a kiedy dotarły zwłoki po ilu dniach jak nabili sobie kieszenie do pełna kasą

Oszukany
@Kamila 24.08.2018 07:03

Przestancie sami sobie wystawiac opinie. Zlodzieje ????

Oszukany 148
@Ola 29.08.2018 21:08

Hewusz doigrasz się....kwestia czasu...!!!

AGATA
@misia 27.08.2018 20:47

Witam, prosze o kontakt +48 664136812rowniez zostalam.oszukana prze firme Caleum wnosze sprawe do sadu. Im bedzie nas wiecej tym lepiej.

oszukana
@Oszukany 148 09.09.2018 17:45

oby Hewusz spotkały cię wszystkie krzywdy ludzi których oszukałeś

anonymous

Mamy już nie ma, ale poworzę kiedyś kogoś z rodziny Arkadiusza 2 tygodnie i zobaczymy czy taki będzie wesoły.

Anonym
@anonymous 02.10.2018 21:16

Zeby jego ktos nie przewiozl

Jedr

Kompletnie nie rozumiem skąd tyle jadu w komentarzach. Tez mieliśmy transport zwłok zza granicy i wszystko przebiegało sprawnie, a koszty transparentnie rozliczone.

Rick
@Jedr 26.09.2018 14:56

Przestancie sami sobie wystawiac Komentarze bo i tak nikt w to nie uwierzy. Za duzo ludzi oszukaliscie

oszukana
@Rick 26.09.2018 18:41

oczywiście że sami sobie wystawiają opinie bo nikt kto wynajmował firmę Caelum nie zgodzi się że wszystko było ok bo tak nie jest wiele osób pisze prawdę o tych hienach cmentarnych do sądu z nimi

Beti

Jeżeli chodzi o sam pogrzeb to jestem w stanie zrozumieć ludzi którzy wystawiają tutaj pozytywne opinie , niestety nie zmienia to faktu iż przy organizowaniu transportu rodziny informowane są o dużo niższych kosztach . W naszym przypadku : pierwsza rozmowa telefoniczna : pan informuje nas o kwocie 4500 zł i opłatach za chłodnie 100 euro za każdy dzień co tłumaczy faktem iż muszą wynajmować w Berlinie do czasu uzyskania dalszych pozwoleń na transport . Po kolejnej rozmowie telefonicznej , w momencie kiedy mama została już odebrana przez zakład dowiadujemy się że 4500 to koszt transportu ale tylko do granicy i zostajemy poinformowani o kolejnych kosztach o których się już nie będę rozpisywać , rachunek w tym momencie wynosi już koło 9 000 zł a na koniec do zapłaty ponad 17000 . Bez komentarza .

Także poszkodowany
@Beti 28.08.2018 23:51

Niczego nie wynajmują w Berlinie .Nie wynajmują także w żadnym innym mieście w Niemczech.Ciała przetrzymuja i siebie w firmie KLAMCZUCHY

Poszkodowany
@Beti 28.08.2018 23:51

Musimy wspolnie cos zrobic przeciwko tym bandytom bo nadal beda oszukiwac. Wspölnie moze damy rade.

Karol

Poprzednie wpisy ewidentnie są wpidami konkurencji. Organizowliśmy 3 pogrzeby w jednym roku. Pełen profesjonalizm. Jesteśmy Bardzo zadowoleni. Każdemu polecamy tą firmę. Świadczy o tym to że u nas robią prawie 90 % pogrzebów. Jesteśmy bardzo wdzieczni że jest jeszcze taka firma !

dario mysz
@Karol 17.08.2018 12:28

taaaak, jasne, i po pół roku po pogrzebach ci się przypomniało żeby opinie wystawić, i to koniecznie pozytywne

Darek
@Karol 17.08.2018 12:28

(usunięte przez administratora) prawda, cholerna hiena cmentarna. TVN już się wami zajął (usunięte przez administratora) czas na UOKIK i sądy. Każdy poszkodowany powinien zgłosić się do Polskiego Towarzystwa Pogrzebowego http://www.polskiestowarzyszeniepogrzebowe.pl/

Bzdury tvn
@Darek 30.08.2018 14:19

Taa właściciel tego stowarzyszenia sam ma transport zwłok z zagranicy. Chyba chcą kogoś wykończyć ;-)

Tomasz T.
@Karol 17.08.2018 12:28

Tak konkurencji... Twój za to wpis jest wpisem firmy, której dotyczy. Zwijajcie interes dranie bez cienia godności.

PoraNapotwora. .

Profesjonalna firma w każdym calu. POLECAM Z CAŁEGO SERCA.... TVN kłamie na potęgę! !!! Kto w cywilizowanym świecie z ON I BP po 5zł itp i td. Sprowadzi i pochowa zwłoki za 4000tys i mniej ?? No nie stety wszystko kosztuje śmierć tez !!! A wy kochani hejterzy srejterzy zajmijcie się swoim zyciem zamiast komentować filmy tvnowskiej żydo....ej stacji metra!! Pozdrawiam i gorąco zapraszam do dalszej dyskusji ....

anonymous
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

Naprawde ? TVN nie klamie . Pan z firmy umawia sie na kwote np. 9-10 tys. zlotych a na koniec rachunek wzrasta do 17 tys. Zaraz bedzie miesiac jak chowalismy babcie z tym zakladem i nigdy wiecej bym nie skorzystala z ich uslug ! .

Agata
@anonymous 13.09.2018 10:55

Prosze o.kontakt ze mna +48664136812 wnosze sprawe do sadu przeciwko firmie Caelum. Rowniez.zostalam tak samo oszukana...

Kuba
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

Ty gamoniu jesteś tak tępy i płytki aż mi ciebie szkoda.Albo jestes od tych pedałów z caelum albo nie jesteś świadomy tego co piszesz.Ciekawe jak byś się zachował jak by to twojego Ojca tak poniewierali po śmierci.

oszukana
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

oczywiście że tak jest on oszukuje wszystkich mnie też naciągnął na 15.000 a miało być góra 10.800 i kto tu kłamie niech im się wreszcie dobiorą do (usunięte przez administratora) i zamkną tą firme kanciarzy

Tomasz T.
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

PoraNaKiełbasę nie ośmieszaj się. Już nic tej firmy nie uratuje.

Zostaw opinię o Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka - Skwierzyna

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka