Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka

Skwierzyna

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 28 ocen.

Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka
2 28 6 1

Opinie o Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka

Mirro

Pamiętaj mendo społeczna pieniądze ukradzione dzieciom po śmierci rodzica przyniesiesz w zębach. I dobrze wiesz o tym, wszystko jest na sprzedaż nawet twoi goryle. Kwestia czasu, oddasz wszystko, najgorszego sportu złodziej-kwestia czasu. Ktoś kto się zadłużył żeby Ci mendo zapłacić-Nie zapomina!.

Sylwia
@Mirro 04.11.2018 23:01

Nie rozumiem o jakiej kwocie piszesz? Czy ten pan czy jego firma mają to robić społecznie? Możesz myć zwłoki wyciągać po kawałku z worka-praca marzeń.mnie też bolało to finansowo ale ceny porównywalne.pewne rzeczy przez żal chyba do Ciebie nie docierajà.

Wdowa
@Sylwia 18.11.2018 16:30

Żal moim zdaniem nie ma tu znaczenia ,chodzi o pazerność i oszukiwanie .My zapłaciliśmy jedną fakturę na18tys i czekaliśmy a tu jeszcze na dwadzieścia g przed pogrzebem jeszcze jedną na 6i pół tysiąca nie wiedziałam gdzie jest mąż dostali i to .Męża przywieźli na 10g przed pogrzebem rozumiesz teraz

XXXXX

"Zazwyczaj koszty wynoszą około 6000 złotych. Jeżeli chcą Państwo otrzymać dokładne informacje związane z opłatami za międzynarodowy przewóz zwłok, wówczas prosimy o skontaktowanie się z nami, a my przygotujemy odpowiednią wycenę" - tekst skopiowany ze strony głównej "firmy" Caelum!!!! Życzę ci pewny siebie pustaku, żeby TWOJĄ rodzinę i bliskich, potraktowano tak samo podle , jak ty traktujesz do dziś rodziny zmarłych.

WDOWA

idą święta czy wy spokojnie i z czystym sumieniem usiądziecie przy stole wigilijnym.łamiąc się opłatkiem, pomyślicie o skrzywdzonych przez waszą pazerność rodzinach .MY PAMIĘTAMY TO ŻE Z NASZYCH NAJBLIŻSZYH ZROBILIŚCIE ZAKŁADNIKÓW

oszukana

(usunięte przez administratora) i kanciarze na ludzkiej krzywdzie się bogaci jak szybko się wzbogaci tak szybko straci Hewusz mam nadzieje że kara cię dosięgnie i to szybko dajcie jakieś namiary kto idzie do sądu to się odezwe

Pracownik

Witam. Nie zgadzam się z opinią poniżej. Pracuje tutaj od ponad roku i nie jest źle. Pracowałem wcześniej w innych firmach i czułem się poganiany. Tu czegoś takiego nie ma . Godzin jakoś dużo też nie trzeba pracować. Kasa zawsze na czas. Problem mają jak na moje ci którzy ściemniają lub przychodzą pijani przez co i my później mamy problemy. Szefa tak naprawdę się nie widuje i nigdy nie odczułem się bym był poganiany. A tak nawiasem to idealnej pracy nigdzie nie ma.

Karanadejdzie
@Pracownik 07.11.2018 22:00

Przestan sam sobie opinie wystawiac gnojku.Pamietaj ze Karma do ciebie wröci.

wdowa
@Pracownik 07.11.2018 22:00

Ludziom ,którym los zgotował tragedię ty ich jeszcze swoją pazernością dobijasz, udław się .Przestań krzywdzić i tak jóż skrzywdzonych czy ty masz troszeczkę z rozumnego stworzenia

Były pracownik

Witam, pracowałem w firmie C. Przez ponad pół roku. Normą jest obcinanie pensji przez „pana” H. Na umowie ponad 1000pln, do ręki niecałe 2500 bo przecież trzeba ominąć podatki i płacić jak najniższy ZUS pracownika. Brak jakiegokolwiek szacunku dla drugiej osoby, ogromna rotacja pracowników właśnie z tego powodu. Jeżeli ktoś ma ochotę być poniżany przez tzw. szefa za najmniejsze przewinienia to firma „z pierwszej łapanki” czeka otworem. Z całego serca odradzam każdemu kto ma chociaż trochę szacunku do samego siebie. „pan” H. Cały czas myśli że jest nietykalny, żeby się pan kiedyś nie zdziwił jak zgłosi się więcej niż 10 poszkodowanych Rodzin z przewozów międzynarodowych bo wiecznie ten proceder trwać nie będzie. Nie pozdrawiam.

sizif

Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: w TVN Uwaga był reportaż, polecam

Mirro

Tragedia,!! święto Mamy przeżyłem, ale gnojwi nie podaruje I nie tylko ja, Trzymaj się Szefie. Tylko czas

wdowa

zostałam odarta przez tych pazernych typów z przeżyć ,które mi zamienili z żałoby ,w radość że będę mogła pochować męża.Właścicielu wielki kanciarzu spotkaj się z reporterem i przeproś jeśli potrafisz .Oddaj przynajmniej pieniądze za dokumenty których nie dostarczyłeś ale pieniądze skasowałeś

oszukana

ja też posiadam faktury wszystkie nawet notatki mam i umowę na 6.500 a zapłaciłam 15.000 mogę w każdej chwili pokazać jak oszukują mnie też oszukali

oszukana

no cóż można powiedzieć na temat tych oszustów Hewusz bogaci się na ludzkiej krzywdzie więc długo jemu nie wróże kariery hieny cmentarne Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: niech zamkną firmę i oddadzą kasę rodziną zmarłych Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknąć firmę

anty caelum

Hewusz ty gnido,mendo społeczna ,niedługo się spotkamy w 4 oczy i zobaczymy jaki kozak jesteś

Szukający pracy.

Chciałem się dowiedzieć coś o pracy w tej firmie ,a tu jest jak na forum dla wariatów. Nic na temat. Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: Niech pracownicy się wypowiedzą ,a nie jakaś grupa nie zadowolonych klientów.

misia

(usunięte przez administratora) brakuje mi słów i sił aby opisać to czego doświadczyłam z tą firmą hieny cmentarne Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: niech się nimi zajmą odpowiednie władze i poniosą karę za ludzkie krzywdy bo nikt się nie dorobił jeszcze na ludzkiej krzywdzie i ty Hewusz też sie nie dorobisz to kwestia czasu jak zamkną ci tą firmę Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknąć firmę

Mirro

I tak wygląda moja chistorja, tvn wszoraj pokazał. Ale to nie koniec teraz zacznę co potrafię choćbym miał dołączyć do Mamy

oszukana
@Mirro 12.10.2018 12:07

podajcie maila do tvn

oszukana

oszuści powinni ponieść karę za to co robią Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: oszukali mnie na duże pieniądze miałam umowę na 6,500 zapłaciłam prawie 15.000 nie wspomnę o tym jak z ludzi robią wariatów i traktują jak śmieci mam nadzieję że kiedyś poczują to co ja Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: przeprosić wszystkich poszkodowanych i oddać pieniądze oszust

PoraNapotwora. .

Profesjonalna firma w każdym calu. POLECAM Z CAŁEGO SERCA.... TVN kłamie na potęgę! !!! Kto w cywilizowanym świecie z ON I BP po 5zł itp i td. Sprowadzi i pochowa zwłoki za 4000tys i mniej ?? No nie stety wszystko kosztuje śmierć tez !!! A wy kochani hejterzy srejterzy zajmijcie się swoim zyciem zamiast komentować filmy tvnowskiej żydo....ej stacji metra!! Pozdrawiam i gorąco zapraszam do dalszej dyskusji ....

anonymous
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

Naprawde ? TVN nie klamie . Pan z firmy umawia sie na kwote np. 9-10 tys. zlotych a na koniec rachunek wzrasta do 17 tys. Zaraz bedzie miesiac jak chowalismy babcie z tym zakladem i nigdy wiecej bym nie skorzystala z ich uslug ! .

Agata
@anonymous 13.09.2018 10:55

Prosze o.kontakt ze mna +48664136812 wnosze sprawe do sadu przeciwko firmie Caelum. Rowniez.zostalam tak samo oszukana...

Kuba
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

Ty gamoniu jesteś tak tępy i płytki aż mi ciebie szkoda.Albo jestes od tych pedałów z caelum albo nie jesteś świadomy tego co piszesz.Ciekawe jak byś się zachował jak by to twojego Ojca tak poniewierali po śmierci.

oszukana
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

oczywiście że tak jest on oszukuje wszystkich mnie też naciągnął na 15.000 a miało być góra 10.800 i kto tu kłamie niech im się wreszcie dobiorą do (usunięte przez administratora) i zamkną tą firme kanciarzy

Tomasz T.
@PoraNapotwora. . 12.09.2018 22:37

PoraNaKiełbasę nie ośmieszaj się. Już nic tej firmy nie uratuje.

Karol

Poprzednie wpisy ewidentnie są wpidami konkurencji. Organizowliśmy 3 pogrzeby w jednym roku. Pełen profesjonalizm. Jesteśmy Bardzo zadowoleni. Każdemu polecamy tą firmę. Świadczy o tym to że u nas robią prawie 90 % pogrzebów. Jesteśmy bardzo wdzieczni że jest jeszcze taka firma !

dario mysz
@Karol 17.08.2018 12:28

taaaak, jasne, i po pół roku po pogrzebach ci się przypomniało żeby opinie wystawić, i to koniecznie pozytywne

Darek
@Karol 17.08.2018 12:28

(usunięte przez administratora) prawda, cholerna hiena cmentarna. TVN już się wami zajął (usunięte przez administratora) czas na UOKIK i sądy. Każdy poszkodowany powinien zgłosić się do Polskiego Towarzystwa Pogrzebowego http://www.polskiestowarzyszeniepogrzebowe.pl/

Bzdury tvn
@Darek 30.08.2018 14:19

Taa właściciel tego stowarzyszenia sam ma transport zwłok z zagranicy. Chyba chcą kogoś wykończyć ;-)

Tomasz T.
@Karol 17.08.2018 12:28

Tak konkurencji... Twój za to wpis jest wpisem firmy, której dotyczy. Zwijajcie interes dranie bez cienia godności.

Tomasz T.

Trupojadzie będziesz ciągał (usunięte przez administratora) jak kiełbasy na najniższych poziomach piekła. Twoja dusza cuchnie, muszę cię zabić.

Kaska

Oszust i wyłudzający pieniądze gnojek. Zarabiajacy na nieszczęściu ludzi. Oby dosięgnęła Cię sroga kara jak i Twoja współpracująca rodzinę to na co zasłużyliście.

znam tego gnoja

Znam rodzinę poszkodowaną z Olsztyna, bardzo porządni ludzie. Uczestniczyłam w pogrzebie, szkoda tylko, że ta osoba nie dostała na nie zaproszenia, bo może by zobaczył co robi, i spojrzałby dzieciom zmarłego w oczy. Trochę honoru, bo podobno facet jesteś. Ale chyba jaj nie masz. Nie pozdrawiam.

znam tego gnoja

Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: (usunięte przez administratora) i tyle, co tu więcej dodać. Na fakturze ceny z kosmosu za nie wiadomo co, bo prawie wszystkie usługi z faktury nie zostały wykonane. Dzień przed przywozem ciała pojawia się dziwna faktura. Jeśli się jej nie opłaci, to nie ma ciała. Tak żerują na ludzkich emocjach. Tatę dostałam po 10 dniach od dnia śmierci. Do tego p. Hewusz to (usunięte przez administratora) burak i nie ma żadnych ludzkich odruchów i nie ma sumienia.

as

Hewusz ma jeszcze jedną firmę Top Mobile Plewiska koło Poznania Uwaga pewnie tam też okrada i oszukuje ludzi

...

bandyci Moje sugestie dla Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka: zamknij interes człowieku Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknij interes człowieku

sraelum

(usunięte przez administratora) Jak można tak traktować ludzi, Karma zawsze wraca. Nie pozdrawiam Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknąć firme

as

Największym gnojem jest Hewusz to on okłamuje ludzi (usunięte przez administratora) i prostak nie wiem jak w takim młodym wieku można być takim s k u rw y s y nem spotka cie kara

oszukana

no cóż można napisać o hienach (usunięte przez administratora) i kanciarze żeby do nich wróciło to samo co dla mnie i dla innych zrobili

Krystyna

Polecam bardzo profesjonalna firma !

J
@Krystyna 22.08.2018 05:50

To jak jest profesjonalna pokazali już w telewizji. Dno totalne.

Polpol
@J 30.08.2018 19:01

Taa jednostronny materiał. Żenada

Renata
@Krystyna 22.08.2018 05:50

Na flaszke ci dali?

Miko

(usunięte przez administratora) zakłamany łajdaku! Serca gnoju nie masz. Krzywdzisz ludzi, którzy w tak trudnych chwilach potrzebują wsparcia! W końcu wdepniesz, we własne (usunięte przez administratora)

wdowa

Myszka to nie wiem kto to jest,ale Adrian Hewusz...powiem tyle: z gnoju powstałeś i w gnój się obrócisz. Cwaniak, prostak który robi kasę na ludzkim nieszczęściu. Moje emocje już opadły,ale cham tak mi zagrał na nerwach,że chętnie przedstawię faktury i swoją opinię na temat Cealium. Pozdrawiam i współczuję wszystkim,którzy zaufali tej firmie. Mój adres e-mail barbara_kinga@onet.eu

Zostaw opinię o Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka - Skwierzyna

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caelum Usługi Pogrzebowe Dariusz Myszka