Peachy Plugs Maria Szerafin

Adres: Różana 6 lok. 87, 20-538 Lublin

NIP: 7123353449 REGON: 368808955

Peachy Plugs Maria Szerafin
2 7 6 1

Opinie o Peachy Plugs Maria Szerafin

Nie polecam strony!!!

Zamawiałam przesyłkę ponad 2 miesiące temu za ponad 200 zł. Wysyłałam maile, które były notorycznie ignorowane. Bardzo proszę o zwrot pieniędzy za paczkę, która nie przyszła. Nawet nie zostałam poinformowana o tym, że paczka została wysłana. Bardzo proszę o kontakt, i zwrot pieniędzy inaczej sprawa zostanie zgłoszona bo ja tego tak nie zostawię. Zamówienie nr 1391.

Magda

Zwykli (usunięte przez administratora) Już pomijam, że wszystkie produkty są na Aliexpress, a czas oczekiwania ten sam tylko cena wyższa. Ważniejsze jest to, że paczki w ogóle nie przychodzą, a e-maile są notorycznie ignorowane. Nie polecam zamawiania na tej stronie.

Beti

Zamówienie złożone 13.11.2018 brak przesyłki i brak informacji.Prosze o zwrot pieniędzy. Nr zamówienia 1225. E- mail do Państwa wysłany dwukrotnie.

Holaaa

Czekam na swoją przesyłkę już ponad 60 dni, zamówienie było dość duże i nie wiem czy mam czekać dalej czy może jakiś je anulować

Lula
@Holaaa 25.11.2018 08:34

nie przyślą ci już

Właściciel
@Holaaa 25.11.2018 08:34

Dzień dobry, należy skontaktować się z nami pod adresem mailowym info@peachyplugs.pl

Patrycja
@Właściciel 03.12.2018 10:23

Witam, pisze cały czas maile i nie dostaje żadnej odpowiedzi, a pieniądze przelane. Proszę o odpwiedz. Chce żeby paczka została wysłana lub zwrot pieniędzy.

Julia
@Właściciel 03.12.2018 10:23

Napisałam do was już 3 maile i nic, chcę odzyskać moje pieniądze

Shitty page
Zweryfikowany użytkownik

Minęło grubo ponad msc a paczki nadal brak, nie zamawiajcie z tej strony!!!!

Nielubiebrzoskwiń

Serio nie zamawiajcie z tej strony bo to ewidentnie jacyś (usunięte przez administratora)

Nielubiebrzoskwiń

Od mojego zamówienia minęło około 80 dni a ja dalej nie otrzymałam paczki! Piszę ciągle na email i nic...

marja

Nie otrzymalam opłaconej przesyłki ani po 60 dniach, ani po 90. (usunięte przez administratora) i badylarze. Tfu!

Pks

Złożyłam zamówienie 18 września i nadal nic

yuuki

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: paczka nie doszła

Noora

Zamawiałam 4 listopada i nadal nie dostałam paczki

Lula

Nie zamawiajcie stąd

Camilla

Witam ,od dwóch miesięcy czekam na zamówiony towar i cisza.Proszę nr telefonu ,jeśli ktoś posiada, Moje sugestie dla Peachy Plugs Maria Szerafin: Od dwóch miesięcy czekam na zamówiony towar,

Amy

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Good day I would appreciate your partnership in a project that will benefit you,details will be disclosed to you once i receive your reply concerning this project. Kindly get back to me for explanations on this address: Regards. Michael Koffi Adu michaelkoffiadu82@gmail.com

girl03

Miałam problem aby się z nimi skontaktować pisałam na wszystkich mediach społecznościowych oraz mailach i nic a paczki nadal nie dostałam a minęły 3 tyg.

Anneswall
@girl03 21.06.2018 08:13

w regulaminie mają do 60 dni mi przyszła paczka po miesiącu i była ok

anonymous
@girl03 21.06.2018 08:13

Mam podobną sytuację. Czy otrzymałaś zamówienie?

anonymous
@anonymous 14.08.2018 09:38

Przesyłki idą z Chin, wiec może to długo potrwać. Ja dostałam swoje bluzki po ponad miesiącu

Natalia

Szkoda, że na forum dla pracowników piszą jedynie klienci. Warto starać się o pracę w firmie?

anonymous

Zamówiłam bluzkę cztery miesiące temu. Do tej pory tj. 08.07.2018r. nie otrzymałam zamówionej bluzki. Do firmy nie można się dodzwonić, ponieważ telefon jest wyłączony oraz nie odpisują na e-maila.

Marchewka
@anonymous 08.07.2018 12:48

Zawiadamiasz policję czy coś?

Właściciel
@anonymous 08.07.2018 12:48

Witam, prosimy o kontakt mailowy. Na maile odpisujemy na bieżąco, a w przypadku zamówień zagubionych zwracamy pieniądze klientowi.

Alicja

Czy firma potrzebuje pracowników? Może coś wiecie?

Gabi

Zdecydowanie za długo czeka się na przesyłkę!

Zostaw opinię o Peachy Plugs Maria Szerafin - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Peachy Plugs Maria Szerafin