Ewelina Radoń Aro-Bus

Adres: Stanisława Leszczyńskiego 2 lok. 17, 37-700 Przemyśl

NIP: 7952460190 REGON: 363386053

Ewelina Radoń Aro-Bus
5 2 17 5 1

Opinie o Ewelina Radoń Aro-Bus

Filtruj opinie po kryteriach:

Pomocny
 Opinia

Jechałem pare tygodni temu z nimi, i toczyły się ciekawe tematy, dlatego takie moje zdanie...

Pomocna?
TakNie
Ewelina Hanus
 Opinia
@Pomocny 10.07.2019 20:37

Czyli na podstawie dyskusji w busie, Pan klaruje swoją opinię na temat firmy? A skąd pewność, że osoba, która była uczestnikiem dyskusji mówiła prawdę? Czy to forum nie jest dla osób, które faktycznie pracują i mogą się wypowiedzieć o legalności zatrudnienia? Także, jak niżej napisałam, proszę o konkretne dane i przejazd/kurs. Zweryfikujmy, zamiast wpisywać anonimy. Ja chętnie podejmę dyskusję. Pozdrawiam serdecznie, Ewelina Hanus

Pomocna?
TakNie
Pomocny
 Opinia
@Ewelina Hanus 11.07.2019 15:43

Ani Pani Ani Pani kierowcy nie jesteście partnerami do rozmowy ze mną nie ten poziom, to był błąd mojego życia jazda z Wami- A skoro kierowca mówił to chyba prawda - zresztą wszyscy jedziecie na jednym wózku. Definitywnie nie polecam firmy ARO BUS

Pomocna?
TakNie
Ewelina Hanus
 Opinia
@Pomocny 11.07.2019 16:53

Nie ten poziom pokazał Pan tą odpowiedzią :)

Pomocna?
TakNie
Do pomocnego
 Opinia

A ja wręcz przeciwnie, ta jest najlepsza firma dla której można pracować, przede wszystkim lojalność A wówczas wszystko jest ok. Pozdrawiam p. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Pomocny
 Opinia

Nigdy nikomu nie polecilbym pracy dla nich, nie wspominając o jeździe z nimi!!

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia
@Pomocny 10.07.2019 20:31

Poproszę o Pana imię i nazwisko, datę kursu i jaki kierowca jechał. Wtedy zweryfikujemy Pana anonimową opinię. Pozdrawiam serdecznie,(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Wiola
 Opinia

Bardzo polecam Aro bus. Firma rzetelna i wszystko ok. Jestem bardzo zadowolona. Jeszcze nigdy nie trafiłam na takiego przewoznika i napewno nigdy nie zmienię. Trasa w krótkim czasie. Naprawdę polecam ????

Pomocna?
Tak1Nie
.
 Opinia

Szkoda że tylko =. aż szkoda że tylko filtry wymienia...

Pomocna?
Tak2Nie1
Ewelina Hanus
 Opinia
@. 07.03.2019 23:23

Przedstaw się z imienia i nazwiska, czy jesteś klientem czy tylko osobą piszącą negatywny komentarz. To nam ułatwi komunikację na wyższym poziomie, niż pisanie anonimowego negatywa :)

Pomocna?
Tak1Nie
Szelo
 Opinia

Pytam o tą co przyszła bez butów a teraz w szpilkach chodzi!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Ewelina Hanus
 Opinia
@Szelo 22.06.2019 07:14

Ach te opinie anonimowe, takie najlepsze w Internecie ;D

Pomocna?
Tak1Nie
Ziudet
 Rekomendacja

Firma pani (usunięte przez administratora)jest godna polecenia pani (usunięte przez administratora)i pan (usunięte przez administratora)to bardzo profesjonalni kierowcy rajdowcy

Pomocna?
Tak1Nie
Ewelina Hanus
 Opinia
@Ziudet 16.06.2019 14:10

Dziękujemy serdecznie, pozdrawiam Ewelina Hanus

Pomocna?
Tak1Nie
WYKIWANA
 Opinia

Bus rezerwowany z 2 tygodniowym wyprzedzeniem w obydwie str polska - holandia. Pani Ewelina potwierdza wyjazd po czym dzien przed wyjazdem dzwoni ze bus jednak nie jedzie w niedziele (mimo wczesniejszych zapewnien) i musimy jechac w sobote. Wszystkie nasze plany legly w gruzach. Kurs powrotny to samo. Dzwoni ze w środę nie jedzie bo nie mają składu do busa i musze wyjechac w niedziele ( 3 dni wczesniej) bądź w czwartek. Uprzejmie tez informuje ze obdzwonila wszystkich przewoznikow celem znalezienia mi miejsca w umowionyn terminie ale nikt nie ma miejsca co jest prefidnym kłamstwem bo pierwszy lepszy przewoznik do ktorego zadzwonilam mial wolne miejsca. Klamstwa i manipulacje p. EWELINY maja na celu zatrzymanie potencjalnego klienta. Stawiając pod ścianą w przeddzień wyjazdu pasażerowie zmuszani są do przekladania wyjazdow. Ogólnie przejazd jako trasa w porządku i kierowcy uprzejmi ale kierownictwo pozostawia wiele do życzenia- liczy sie zarobek... rezerwując bilet trzeba brac poprawke na zmiane daty wyjazdu co jest dużym problemem. Po to sie REZERWUJE żeby miec pewny przejazd niestety z p. EWELINA nigdy nic nie jest pewne

Pomocna?
Tak1Nie4
Ewelina Hanus
 Opinia
@WYKIWANA 16.01.2019 11:44

Witam Panią serdecznie. Dziękuję za anonimową opinię. Chętnie poznam Panią z imienia i nazwiska. Ja nazywam się Ewelina Hanus i jestem obecnie właścicielem firmy. Opinię dała Pani poprzedniej właściciel, nie mi. Wyjazdów nigdy nie mieliśmy w niedzielę. Nigdy nie dzwonię dzień przed wyjazdem. Prowadzę działalność od 6 lat i wiem co to profesjonalizm, dlatego przedstawiam się z imienia i nazwiska. Ten komentarz mógł dać każdy, bo anonimowy w sieci znaczy odważny. Nik WYKIWANA oraz słowa perfidny, kłamstwa i manipulacje są mocne, po to żeby spotęgować, bądź odstraszyć potencjalnego teraz czytającego do rezerwacji w mojej firmie przejazdu. Jeśli chciała Pani osiągnąć jakiś cel, to go Pani osiągnęła, pisząc tylko anonimowy komentarz. Ja personalnie tego nie odbieram, cieszę się z funkcjonowania firmy i ponad 1600 klientów, którzy są w naszej bazie i z nami jeżdżą.

Pomocna?
Tak4Nie1
Administrator
 Opinia

Czekamy na newsy od pracujących. Ktoś ma jakieś aktualne info na temat przedsiębiorstwa Ewelina Radoń Aro-Bus w miejscowości Przemyśl, bo nie wiemy jak to z zatrudnieniem u nich.

Pomocna?
TakNie1

Zostaw opinię o Ewelina Radoń Aro-Bus - Przemyśl

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej