Phu Kerma Transport Spedycja Remigiusz Kępka

Adres: 11, 05-610 Jakubów

NIP: 7980003524 REGON: 670674521

Phu Kerma Transport Spedycja Remigiusz Kępka
4 14 70 5 1

Opinie o Phu Kerma Transport Spedycja Remigiusz Kępka

Filtruj opinie po kryteriach:

KERMA
 Opinia

Dziad-trans poszukuje Jako że flota nam się powiększa , zamieszczamy to skromne ogłoszenie. Szukamy kierowców którzy chcą wystąpić w kolejnej części Jak wytresować smoka czyli ujarzmić naszego spedytora. Szukamy kierowców którzy potrafią przemieścić się z punktu A do punktu B nie organizując przy tym Tour De Naokoło kilometrów ile się da.Szukamy kierowców którzy kiedy wyjadą 90 godzin czasu dwutygodniowego nie rozpłaczą się jak sierotka Marysia nad cnotą którą straciła dwadzieścia lat temu na Mostkach . Szukamy kierowców których żony nie będą się rozpychały przed naszym spedytorem i układały im życia w trasie. Szukamy kierowców którzy nie wydają zaliczki na waciki i inne pierdoły . Szukamy kierowców którzy nie traktują nowego auta jak pojazdu księżycowego w Ośrodku Badań Lotów Kosmicznych tudzież innym Rajdzie Dakar. Szukamy kierowców którzy potrafią przejechać rondo między krawężnikami nie robiąc przy tym koronek koniakowskich na oponach. Szukamy kierowców którzy nie zagryzają wódki na weekendzie nowymi pasami do zabezpieczania ładunku a jak już pogryzą te pasy to zadzwonią i powiedzą że trzeba kupić nowe, a nie będą wyglądać jak dziady na załadunku. Wszyscy pracujemy na wizerunek firmy i gdyby nam na tym nie zależało to uwierzcie zamiast wypasionych skakanek na placu zamówilibyśmy szare zderzaki w bida edyszyn z bergerkami. Szukamy kierowców którzy mają jaja i nie boją się wyzwań .Szukamy kierowców którzy nie boją się mówić , pisać, dzwonić, prosić o radę, tudzież podpowiedź. Wszak to nie kierowcy garb podejmować decyzje a nasze zadanie.Szukamy kierowców uczciwych i solidnych a nie fejsbukowych lambadziar. Nie napiszemy wam warunków finansowych bo każdy z was jest inny .Tyle jesteś wart ile potrafisz. Nie będziemy wam obiecywać złotych gór ani gruszek na wierzbie czy też innych cudów na kiju. Nasza praca nie zawsze jest lekka i nie zawsze jest miło , przyjemnie i łatwo. Czasem po prostu trzeba (usunięte przez administratora) a czasem wystarczy zamknąć drzwi od naczepy i pachnieć poprawiajac białe skarpety. Ani życie ani transport to nie bajka ale my ze swej strony oprócz sprawnego taboru w kontrakcie serwisowym oraz kasy zawsze na czas możemy wam obiecać dużo śmiechu i dużo (usunięte przez administratora) przeklinania, możliwość udział w wielu ciekawych projektach i możliwość poznania wielu ludzi. Nie zabraniamy robienia choinek oraz innego Village Style Tuning na skakankach. Wręcz zachęcamy żeby każde z waszych aut było indywidualne i wyróżniające się a przynajmniej zadbane jeśli nie gustujecie w popi , sropi , łapaczach snuf oraz rombach na winklach i żółtych halogenach do rzepaku. Wszelkie pytania, CV oraz inne zażalenia i reklamacje tudzież wasze pomysły na następnych pięć lat wysyłajcie na phukerma@orange.pl Latamy na Hiszpanie, Portugalię, Beneluxy i Włochy . Czasem tylko do czecha ,slowaka,kasztana albo wegra i dalekie Niemcy . Nie unikamy karawanienia po Polsce. Czyli jak się domyślacie jesteśmy w Centrum a konkretnie w kolo Grojca.

Pomocna?
Tak1Nie
John
 Opinia
@KERMA 08.06.2019 11:59

Napiszcie jeszcze ze płaci cię tylko tyle co na umowie i obciazacie za paliwo, bo w kermie jest norma paliwowa

Pomocna?
Tak1Nie
KERMA
 Opinia
@John 12.06.2019 16:24

Ekonomiczni kierowcy nie maja z tym problemu wozimy i ladunki 4-6 ton .Kazdy dobry i Ekonomiczny kierowca zarobi bez najmniejszego problemu jak ma umiejetnosci i checi do pracy

Pomocna?
Tak1Nie1
Co za firma
 Opinia
@KERMA 08.06.2019 11:59

O Boże, padłem. Dobrze że przeczytałem nim cv wysłałem!

Pomocna?
TakNie
Co za firma
 Opinia
@KERMA 08.06.2019 11:59

O Boże, dobrze że przeczytałem , zanim cv wysłałem!

Pomocna?
TakNie
John
 Opinia
@KERMA 08.06.2019 11:59

Kerma płaci tyle co na umowie, czyli jakieś 2 tysiące brutto, 1700 netto za dwie lub trzy Hiszpanie w podwójnej na miesiąc, dodatkowo obciąża za paliwo i zekome uszkodzenie towaru, uwaga na barana

Pomocna?
TakNie
Kermit
 Opinia
@KERMA 08.06.2019 11:59

Opis i ogłoszenie daje wiele do myślenia, ciekawe czy właściciel jest idiota czy jego pracownicy

Pomocna?
TakNie
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Nasz Radca Prawny weryfikuje zamieszczone komentarze pod kątem zniesławienia oraz naruszeń art. 212 § 2 i art. 216 § 2 Kodeksu Karnego. Mamy wlasna spedycje i wszyscy otrzymuja wynagrodzenie PL-Hiszpania-PL od 6 do 12 dni zalezy jak daleka Hiszpania a ekonomiczni kierowcy zarobia od 3500 zl - 5900 zl za kurs na zaloge

Pomocna?
Tak1Nie2
kierowca
 Opinia
@KERMA 14.05.2019 11:59

od 3500 zl - 5900 zl za kurs na zaloge-skąd tak duża rozbieżność cenowa za kurs ???

Pomocna?
TakNie
Dima
 Opinia

Ten człowiek(usunięte przez administratora) takjak się umawial, u niego jest tylko to co na papierze plus kop w (usunięte przez administratora) pozdrawiam wszystkich czytających oprucz remigiusza,

Pomocna?
Tak1Nie
KERMA
 Opinia
@Dima 28.05.2019 10:26

Pan klamie tylko nie wiem w jakim celu najwiecej negatywnych opinii zamieszczaja platni hejterzy ?Dima nikt taki u Nas nie pracowal to kolejny udajacy bylego pracownika wpis. Po wpisie widze ze jest Pan pracownikiem firmy GOWORK nie bedziemy wam placic za nie zamieszczanie negatywnych opini .Nasz Radca Prawny weryfikuje zamieszczone komentarze pod kątem zniesławienia oraz naruszeń art. 212 § 2 i art. 216 § 2 Kodeksu Karnego. Mamy wlasna spedycje i wszyscy otrzymuja wynagrodzenie wg ustalenia i umowy.

Pomocna?
Tak1Nie1
KERMA
 Opinia

KLAMIESZ jak z nut u nas kazdy ma wieksza umowe a kierowcy szczegolnie zaden Dima nas nie pracowal jestes wyludzajacym kase hejterem

Pomocna?
Tak1Nie
KERMA
 Opinia

kazdy dobry i ekonomiczny kierowca zarobi bez najmniejszego problemu jak ma umiejetnosci i checi do pracy ale ty tego nie zrozumiesz bo nigdy u nas nie pracowales

Pomocna?
TakNie
Dima
 Opinia
@KERMA 03.06.2019 09:15

Pracowałem i to była najgorsza praca w moim życiu, powinieneś się wstydzić że oszukujesz ludzi, remigiusz kepka to największy KLAMCA I OSZUST

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Pan klamie tylko nie wiem w jakim celu najwiecej negatywnych opinii zamieszczaja platni hejterzy ?

Pomocna?
Tak1Nie
Kermit
 Opinia
@KERMA 19.05.2019 13:18

Uwaga na tą firmę,(usunięte przez administratora) na dodatek jak chcesz się zwolnić bo nie płaci tak jak się umawiales to w świadectwie pracy napisze porzucenie pracy, każdy kto tam pracował, to max miesiąc i się zwalniają, zarobki tyle co na papierze, 2 tysiące złotych na miesiąc i nic więcej, na dodatek obciąża za paliwo i zekome uszkodzenie towaru, takiego oszusta w życiu nie widziałem, uważajcie na niego

Pomocna?
Tak3Nie
Kermit
 Opinia

Uwaga na tą firmę, (usunięte przez administratora) na dodatek jak chcesz się zwolnić bo nie płaci tak jak się umawiales to w świadectwie pracy napisze porzucenie pracy, każdy kto tam pracował, to max miesiąc i się zwalniają, zarobki tyle co na papierze, 2 tysiące złotych na miesiąc i nic więcej, na dodatek obciąża za paliwo i zekome uszkodzenie towaru, takiego(usunięte przez administratora) w życiu nie widziałem, uważajcie na niego

Pomocna?
Tak1Nie
leon
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kermit 20.05.2019 21:02

Chłopaczku, ale co Ty wkręcasz w ogóle ludziom za kit. Nie można nikogo zwolnić dyscyplinarnie jak się nie ma ku temu podstaw, Ja jak się zatrudniałem to od razu dostałem umowę, co prawda na czas określony. Po 3 miesiącach pracy dostałem roczną, później bezterminową. Przecież to można łatwo sprawdzić, bo akta osobowe muszą być trzymane przez ileś tam lat, więc takie rzeczy biuro może udostępnić w parę minut. Także nie opowiadaj pierdół, importowanych z Twojej pustej głowy bracie. Zresztą nie tylko Twojej, bo widzę, że mocno poszedłeś za tłumem Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1
Kermit
 Opinia
@leon 22.05.2019 09:03

Też cię nie pozdrawiam (usunięte przez administratora)wiadomo kto to pisze, właściciel by chodź trochę się wytłumaczyć, ale przed (usunięte przez administratora)nie ma tłumaczenia

Pomocna?
Tak1Nie
Eryk
 Opinia

(usunięte przez administratora) nie ma spedycji, na powrót z Hiszpanii czeka się 4-5 dni, lepiej siedzieć w domu i się nie denerwować i szarpać z (usunięte przez administratora), szkoda słów

Pomocna?
Tak3Nie
3
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Eryk 06.05.2019 07:52

Nasz Radca Prawny weryfikuje zamieszczone komentarze pod kątem zniesławienia oraz naruszeń art. 212 § 2 i art. 216 § 2 Kodeksu Karnego. Mamy wlasna spedycje i wszyscy otrzymuja wynagrodzenie PL-Hiszpania-PL od 6 do 12 dni zalezy jak daleka Hiszpania a ekonomiczni kierowcy zarobia od 3500 zl - 5900 zl za kurs na zaloge

Pomocna?
Tak1Nie1
Zapytanie
 Opinia

Ile wychodzi za kolko?Bo z tego co pisze szef to tylko tyle ile na umowie?A na umowie najniższa.Reszta sobie do kieszeni?

Pomocna?
TakNie
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Zapytanie 25.04.2019 11:07

pojedyncza czy podwojna obsada ?

Pomocna?
Tak1Nie
Zapytanie
 Opinia
@KERMA 25.04.2019 13:34

A duża różnica?W podwójnej szybciej kolko zrobione.Ile w podwójnej wychodzi i ile w pojedynczej?

Pomocna?
TakNie
KERMA
 Opinia
@Zapytanie 26.04.2019 01:57

zalezy za jakie kolko ale w pojedynczej jest 2 % mniej na jednego niz w podwojnej na 2 np. PL-Hiszpania-PL od 6 do 12 dni zalezy jak daleka Hiszpania a Ekonomiczni kierowcy zarobia od 3500 zl - 5900 zl za kurs na zaloge

Pomocna?
Tak1Nie1
Zapytanie
 Opinia
@KERMA 26.04.2019 08:27

Auta wszystkie sprawne,bo od tego też spalanie zależy. AZ taka rozbieżność w dniach?Tu chłopak i pisali,że byli chyba z 2 tyg A Pan im wypłacił po 1000zl .To jak to jest?

Pomocna?
TakNie
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Zapytanie 26.04.2019 08:49

napewno nie powiedzieli calej prawdy nie pamietam takiego przypadku

Pomocna?
Tak1Nie
1
Zapytanie
 Opinia
@KERMA 26.04.2019 09:17

Poczyta Pan niżej wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Zapytanie 26.04.2019 10:59

najwiecej negatywnych opinii zamieszczaja platni hejterzy (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Przestroga
 Opinia

Nie idźcie do tej firmy!!!(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
2
leon
 Opinia
@Przestroga 19.04.2019 06:23

Anna to TY piszesz to nie ukrywaj sie i oddaj za mandat ktory dostal inny kierowca z twojej winy a firma musiala go wykupic

Pomocna?
Tak1Nie
leon
 Opinia

to bylo w podwojnej obsadzie a nasza firma go wykupila bo by siedzial do skutku a to widze ze pisze pani (usunięte przez administratora)co uciekla z pracy naraziwszy firmy na duze straty

Pomocna?
Tak2Nie
Przestroga
 Opinia
@leon 19.04.2019 11:33

Nie dziwie się,że uciekła haha.Bardzo dobrze zrobiła.Na straty to Pan kierowców i pracowników narażasz! Pan byłbyś ludz to i ludzie byliby ludźmi.Co dajesz to tak masz.Omijac z daleka firma(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
2
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Prosze nie szkalowac i oczerniac Naszej firmy bo jest to karalne .Nie bylo ,nie ma i nie bedzie pracownika w Naszej firmie ktory nie otrzymal pieniedzy wg.umowy . Ale kazdy odpowiada za swoja prace i musi sie liczyc z konsekwencjami jesli ja zle wykona kazdy jest zawodowcem kierowca w szczegolnosci.

Pomocna?
Tak1Nie
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Nasz Radca Prawny weryfikuje zamieszczone komentarze pod kątem zniesławienia oraz naruszeń art. 212 § 2 i art. 216 § 2 Kodeksu Karnego.

Pomocna?
Tak1Nie
Przestroga
 Opinia
@KERMA 19.04.2019 19:37

O prawidlowo???? może w końcu ktoś zrobi z (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
2
Eryk
 Opinia

Trasa Polska Hiszpania Polska w podwójnej obsadzie w firmie kerma trwa 12 dni, miała być własna spedycja a jednak jej nie ma, ponieważ na ladunek w Hiszpani czeka się 4 dni, po powrocie jak się okazalo, zarobilismy z drugim kierowca 1900 zł groszami na dwóch, tak ze jeśli ktoś chcema iść do pracy do goszczyna niech nie da się nabrać jak ja i wielu innych kierowców na ogloszenie ATRAKCYJA PRACA DLA DWÓCH KIEROWCÓW TIR, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
3
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Eryk 31.03.2019 21:04

PL-Hiszpania-PL od 6 do 12 dni zalezy jak daleka Hiszpania a ekonomiczni kierowcy zarobia od 3500 zl - 5900 zl za kurs na zaloge

Pomocna?
Tak1Nie1
Eryk
 Opinia
@KERMA 02.04.2019 15:19

(usunięte przez administratora)na umowie 2 tysiace i wiecej nie placisz, a chcial byś by siedziec cały miesiac w trasie, s(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
3
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Eryk 07.04.2019 18:25

To Pan klamie tylko nie wiem w jakim celu umowa o prace jest na 2500zl + dodatki

Pomocna?
Tak1Nie
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

poprosze o nazwisko i kiedy to bylo wtedy moge to zweryfikowac (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Johnny depp
 Opinia

Żeczywiscie opinie potwierdzają wszystko ja tylko zadzwoniłem w sprawie pracy kierowcy ce bez na przyuczenie to (usunięte przez administratora)powiedział że będę jeździł za połowę stawki czyli 2 tysiące 2.5 tysiąca bo drógą połowę bierze drugi kierowca hahaha (usunięte przez administratora)trans jakich mało najlepiej to za darmo jeździć całe szczęście tam nie poszedłem

Pomocna?
Tak7Nie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PHU KERMA
 Opinia
@Johnny depp 09.03.2019 21:15

Proszę nie oczerniać naszej firmy. My szukamy kierowców z doświadczeniem. Ale istnieje również możliwość przyuczenia. Za taką usługę doświadczeni kierowcy oczekują dodatkowego wynagrodzenia.. Dlatego kierowca szkolący musi zarabiać dużo więcej niż uczeń. Oczywiście tylko w czasie szkolenia. Firma nie ma z tego żadnych korzyści finansowych. Zapraszamy jak będzie Pan pełnoprawnym i wyszkolonym kierowcą.

Pomocna?
Tak2Nie1
KERMA
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

wszyscy pracownicy dostaja pieniadze jakie zapracowali prosze o nazwisko to przedstawie potwierdzenia a zlodziejem to moze sam pan jest kazdy sadzi wedlug siebie

Pomocna?
Tak1Nie
Jac
 Opinia
@KERMA 19.03.2019 08:34

Nie dajcie się nabrać (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kiero
 Opinia

Potwierdzam wasze słowa i zgadzam się w każdym detalu ze to (usunięte przez administratora)kierowcy nie chca jeździć, a ten (usunięte przez administratora) zwalnia ich dyscyplinarnie, wiem bo byłem u niego spedytorem, logiczne jest to ze za darmo nikt jezdzic nie bedzie, obiecuje złote gory A później kierowca zostaje z niczym, UWAGA,JESZCZE JEDNA WAZNA INFORMACJA, (usunięte przez administratora) czyli tak jak byś nigdzie nie pracowal

Pomocna?
Tak4Nie1
5
KERMA
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Kiero 16.03.2019 13:15

byl pan kierowca czy spedytorem bo takiego asa spedytora to mielismy tylko jednego MARKA S pracowal 3 dni zrobil 1 zaladunek umyl sobie swoj samochod i sie zwolnil brak podstawowej wiedzy i umiejetnosci na stanowisko spedytora ale pan dostal zarobione pieniadze pokazac potwierdzenie ?

Pomocna?
Tak1Nie
pracownik miesiąca
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Kiero 16.03.2019 13:15

Chłopaczku, ale co Ty wkręcasz w ogóle ludziom za kit. Nie można nikogo zwolnić dyscyplinarnie jak się nie ma ku temu podstaw,(usunięte przez administratora) Ja jak się zatrudniałem to od razu dostałem umowę, co prawda na czas określony. Po 3 miesiącach pracy dostałem roczną, później bezterminową. Przecież to można łatwo sprawdzić, bo akta osobowe muszą być trzymane przez ileś tam lat, więc takie rzeczy biuro może udostępnić w parę minut. Także nie opowiadaj pierdół, importowanych z Twojej pustej głowy bracie. Zresztą nie tylko Twojej, bo widzę, że mocno poszedłeś za tłumem Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
1
KERMA
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Panie Marku Sokolowski prosze nie oczerniac naszej firmy pisze pan klamstwa wszyscy kierowcy sa zarejestrowani wyrabiamy im przeciez A1 nawet pan byl chodz pracowal tylko 3 dni prosze pamietac ze oszczerstwa sa karalne

Pomocna?
Tak1Nie
Ukrainiec
 Opinia

Coś musi być nie tak w tej firmie bo ludzie ciągle narzekają(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
leon
 Opinia
@Ukrainiec 22.03.2019 13:49

Narzekaja ci co maja kiepskie umiejetnosci lub zrobili jakas duza wpadke i zabulili bo wielcy drivery a podstawowych rzeczy nie wiedza

Pomocna?
TakNie
ukrainiec
 Opinia
@Ukrainiec 22.03.2019 13:49

(usunięte przez administratora)olx ciagle jego ogloszenie wisi AAAtrakcyjna praca dla kierowców TIR ale chyba nikt nie chce przyjsc

Pomocna?
TakNie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kiero
 Opinia
@ukrainiec 22.03.2019 19:06

Oczywiscie ze to (usunięte przez administratora). Nie ma co robic i pisze sobie pozytywne komentarze, bo wszystkie auta mu stoja na placu bo nikt u (usunięte przez administratora)nie chce jezdzic

Pomocna?
Tak3Nie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jac
 Opinia

Uwaga na (usunięte przez administratora), na rozmowie wszystko pięknie ladnie, jak się pozniej okazuje po wyjezdzie za brame, dzwoni i mówi by omijac autostrady, bo na autostradach sa korki i kaze jezdzic dziurami, normy splania jakieś wymysla, potraca za uszkodzony towar, mimo że wszystko jest w porzadku(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie
3
SR
 Opinia

Pracowałam jako kierowca ce z mężem. (usunięte przez administratora) Obiecuje złote góry i na gadaniu się kończy. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PHU KERMA
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@SR 28.02.2019 23:40

(usunięte przez administratora) Wypłaty zostały Wam wydane; mamy stosowne potwierdzenia czy przelewy, które szybko możemy udostępnić. Ponadto zostaliście zwolnieni dyscyplinarnie, za niewykonanie zleconej Wam pracy, przez co naraziliście firmę na bardzo duże straty.

Pomocna?
Tak2Nie1
TakToJa
 Opinia
@PHU KERMA 04.03.2019 09:10

Widzę (usunięte przez administratora) nic u Ciebie się nie zmieniło (usunięte przez administratora)...

Pomocna?
Tak1Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

A tam, puste (usunięte przez administratora) Jak dla mnie spoko, plusem na pewno jest to, ze sami obsługują zakłady produkcyjne i że maja własne spedycje. Jak ktoś jest ogarnięty to i dobrą kasę wyciąga, ale kładą nacisk na ekonomiczną jazdę. Ile głów tyle zdań, nigdy się nikomu nie dopasuje. Jeśli chodzi o mnie to jest naprawdę spoko, często w domu i w ogolę. JA POLECAM

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
leon
 Opinia

kasa zawsze na czas a jak ktos ma problem z ekonomiczna jazda i drogami to niech sie doszkoli

Pomocna?
Tak2Nie
Микола ШЕВЦОВ
 Opinia

Хуепутало мутный!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sławomir
 Opinia

Witam, czy mogę prosić o kontakt?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca dużego
 Opinia
@Sławomir 25.11.2018 13:32

Rodo, pisz tutaj. Chętnie odpowiem na każde pytanie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sławomir
 Opinia
@Kierowca dużego 30.11.2018 05:20

Również chce złożyć pozew do sądu i myślę że łatwiej będzie razem udowodnić parę kwestii.

Pomocna?
Tak7Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@Kierowca dużego 30.11.2018 05:20

Pracujesz, bądź pracowałeś u pracodawcy firmy Phu Kerma Transport Spedycja Remigiusz Kępka? Co Ty konkretnie miałbyś do powiedzenia o tym pracodawcy? Opisz tu proszę swoje doświadczenia i spostrzeżenia. Będę bardzo wdzięczna. Ciekami mnie kwestia rodzaju umów - mógłbyś rozwinąć ten temat?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca zawodowy
 Opinia

Ostatnimi czasy dużo się pozmieniało, polecam jako kierowca. Jeździłem 7 miesięcy w PHU KERMA ale muszę zakończyć w ogole jazde ciezarówką ze wzgledu na zdrowie mimo to polecam

Pomocna?
Tak3Nie
Kierowca dużego
 Opinia
@Kierowca zawodowy 23.10.2018 13:12

Co się tam mogło pozmieniac. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grand
 Opinia

(usunięte przez administratora)i, do tego sa normy paliwowe, scanie niby nowe,(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sławomir
 Opinia
@Grand 11.11.2018 09:55

Czy mogę prosić o kontakt?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LOLO Z DOMU STARCÓW
 Opinia

JA Z KOLEI POLECAM BARDZO. JAK SIE Z SZEFEM NORMALNIE ZYJE TO I NORMALNIE SIE JEZDZI, JAK WSZEDZIE W SUMIE. A ZRESZTĄ KTO WIERZY OPINIOM. JAKBYM MIAL WIERZYC OPINIOM TO BYM DO DENTYSTY NIGDY NIE POSZEDL, BO PRZECIEZ W INTERNECIE WSZYSCY PISZA ZE BOLI TAKZE NIE MA CO ZWRACAC UWAGI NA TAKIE RZECZY TYLKO SAMEMU SIE PRZEKONAC. POZDRAWIAM, KIEROWCA

Pomocna?
Tak4Nie
Administrator
 Opinia

Czy masz jakieś wskazówki dla osób, które starają się o zatrudnienie w firmie Phu Kerma Transport Spedycja Remigiusz Kępka w miejscowości Jakubów. Dodaj opinię o tym pracodawcy. Kreujmy razem transparentny i szczery rynek pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Phu Kerma Transport Spedycja Remigiusz Kępka - Jakubów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej