Kamil Śmigielski Real Estate Finder

Adres: Jana Nagórskiego 3 lok. 22, 03-982 Warszawa

NIP: 1132682534 REGON: 146516236

Kamil Śmigielski Real Estate Finder
5 179 239 5 1

Opinie o Kamil Śmigielski Real Estate Finder

Filtruj opinie po kryteriach:

Jagoda
 Opinia

Ciężko mi samej było znaleźć atrakcyjną ofertę. Biuro spisało się. pomogli mi w szybkim wynajmie niedrogiego mieszkania. Polecam

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

SKorzystalem wynajalem i polecam

Pomocna?
Tak2Nie
Oliwier
 Opinia
@Marcin 20.07.2019 14:36

Wygodna pomoc firmy. Szybki wynajem. Dzięki Za pomoc będę polecał i zgłoszę się raz jeszcze przy zmianie mieszkania

Pomocna?
Tak1Nie
Agnieszka
 Opinia

Wraz z koleżanką wpadła nam ciekawa oferta z tego biura. Ułatwiło nam to szybki i niedrogi wynajem w centrum miasta

Pomocna?
Tak4Nie
Werona
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Agnieszka 09.07.2019 08:12

Jestem zadowolony z wyszukiwania przez Państwa ofert. Dziekuje za pomoc

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie2
Jakub
 Opinia

Polacy to taki dziwny naród- większość na wszystko narzeka. Ja proponowałbym nie jeździć do mechanika z samochodem- dlaczego mu płacić skoro sami możemy podziubać w samochodzie i niby go naprawić, nie kupujmy lekarstw- po co nabijać kabzę aptekom, tapetujcie sobie sami mieszkania partacząc robotę- po co płacić komuś kto się zna na tym itd. itd. Dlaczego tak tryskacie jadem- jak ktoś chce to korzysta z usług biur nieruchomosci. Jeśli uważacie, że to niecelowe to po prostu sami załatwiajcie sprawy, ale nie nakręcajcie się tak strasznie obrzydzając BN innym bo to świadczy tylko o Waszej śmieszności.

Pomocna?
Tak10Nie
FinelyCut
Nazwa działu: IT
 Opinia

Aby wynająć mieszkanie w Warszawie. Trzeba wykazać się nie tylko kultura osobistą ale i szczęściem.

Pomocna?
Tak5Nie
FinelyCut
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Nabrana czyli jak? Bo nie rozumiem. Umowa jest jasna i przejrzysta. i podpisuje się umowe z właścicielem jaką się chce.

Pomocna?
Tak4Nie
Maria85
 Opinia

Nabrana???w jaki sposób????ja byłam nabrana przez właściciela mieszkania.Dzieki tej Agencji tego uniknełam. Kobieto czytaj regulamin dokładnie!!!!Biuro bez porównania do innych szmranych biur.Agent bardzo rzetelny.Dzieki niemu nie zostałam oszukana na kaucję!!!

Pomocna?
Tak6Nie
Ania Daiwd
Nazwa działu: IT
 Opinia

:)

Pomocna?
Tak4Nie
Piotr
 Opinia

Trzeba uwazac na kaucje pobierane przez właścicieli pozniej ciezko je odzyskac.

Pomocna?
Tak5Nie
Adrian S
Nazwa działu: IT
 Opinia

Kaucji już nie odzyskasz od właściciela. Jak nie wzięłaś pokwitowania. Zrobił Cię na szaro

Pomocna?
Tak3Nie
Sylwia
 Opinia

No ja miałam pełne wsparcie z biura i wynajełam bezpiecznie bez płacenia kaucji

Pomocna?
Tak3Nie
Janek3417
 Opinia
@Maria85 20.05.2019 12:35

ja nie odzyskalem kaucji od wlasciciela. teraz nie place kaucji przy wynajmie

Pomocna?
Tak2Nie
Monika
 Opinia
@Jakub 18.05.2019 12:03

Rzetelne biuro. W końcu wynajęłam to czego szukałam. Dziękuję za pomoc i wsparcie

Pomocna?
Tak1Nie
Ewelinka
 Opinia
@FinelyCut 20.05.2019 12:22

przez te biuro nie placilam kaucji. oplacilo sie.

Pomocna?
Tak1Nie
Barbara
 Opinia

Korzystam od kilku lat z pomocy tego biura. Zawsze spełniają moje oczekiwania.

Pomocna?
Tak1Nie
Ewelinka
 Opinia
@Barbara 08.07.2019 12:44

Dziękuje za ułatwienie mi przy wynajmie mieszkania

Pomocna?
TakNie
Oliwier
 Opinia
@Barbara 08.07.2019 12:44

Polecam tę firmę. Wytłumaczył mi jak szybko wynająć i haka umowę podpisac

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

Polecam szybki wynajem

Pomocna?
Tak2Nie
Paweł Kleń
 Opinia
@Marcin 28.06.2019 00:08

Wraz z Siostrą udało nam się szybko wynająć za pośrednictwem tego biura. Jesteśmy zadowoleni z usług. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
Paweł
 Opinia
@Paweł Kleń 28.06.2019 13:37

polecam. samemu nie ma co szukac szkoda czasu. agencje obstawiaja najlepesze mieszkania

Pomocna?
Tak2Nie
Mateusz
 Opinia
@Marcin 28.06.2019 00:08

W Toruniu łatwiej było o mieszkanie. teraz w Wawie to bez pomocy biura można szukać i szukać. coś o tym wiem bo zmarnowałem miesiąc i nic nie wynająłem na własną rękę. większość ciekawycho fert jest przez tą firmę

Pomocna?
Tak2Nie
Martyna
 Opinia

Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa pośrednictwa i doradztwa. Zawsze mogliśmy liczyć na pomoc ze strony biura. Z nałożonych zadań wywiązywano się sprawnie i terminowo. Pracownicy biura są bardzo zaangażowani w swoją pracę i uprzejmi. Możemy zarekomendować biuro jako bardzo dobre i polecić go przyszłym Państwa klientom.

Pomocna?
Tak2Nie
Mateusz
 Opinia
@Martyna 08.07.2019 11:49

Ciekawa oferta biura. Bez prowizji przy wynajmie. Polecam

Pomocna?
Tak2Nie
Paweł
 Opinia

Rzetelne biuro. W końcu wynajęłam to czego szukałam. Dziękuję za pomoc i wsparcie

Pomocna?
Tak2Nie
małolepszy
 Opinia

@Wiola Możesz rozwinąć swoją opinię? Chyba, że to z inspiracji konkurencji?

Pomocna?
Tak2Nie
Ula
 Opinia

Obiecuje pomoc, wysyła oferty ponad ustalone warunki, czyli potrzebuje znaleźć mieszkanie do 1300 zł, a dostaje za 1800. Nie patrzy co wysyła, a to dlatego że te niby najlepsze oferty są zajęte, albo zwyczajnie nie istnieją jak pisze Kacper.

Pomocna?
Tak2Nie1
AgentMichał
 Opinia
@Ula 05.07.2019 11:53

Naucz się czytać że zrozumieniem i okres w panelu klienta czegoś z szukasz do jakiej kwoty to system nie wysle ci droższe oferty. A najpierw to się zarejestruj A nie piszesz głupoty podła I nierozumna Urszulo.

Pomocna?
TakNie
Wiola
 Opinia

(usunięte przez administratora) ! nie polecam strata nerw i czasu

Pomocna?
TakNie1
Agatel
 Opinia

Dobra szybka pomoc. Czego chcieć więcej. Ja leżę nad wodą i dostaje oferty które dla mnie szukają. Wystarczy się umawiac

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

Usługa zgodna z umową. Spisali się.

Pomocna?
TakNie
Arkadiusz Zielinski
 Opinia
@Agata 29.06.2019 12:32

Jak że nie miałem czasu na poszukiwania zleciłem pomoc tej firmie. Wywiadami się zgodnie z umową. Szybko udało mi się wynająć mieszkanie

Pomocna?
TakNie
Vitali
 Opinia

Zamówiłem posługi biura. Znaleźli mi kwaterę. Dobra firma

Pomocna?
Tak2Nie
Mudzyn
 Opinia

Ja korzystam ja polecam

Pomocna?
Tak5Nie
Ania Daiwd
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Mudzyn 21.05.2019 12:18

Firma Pomocna. Polecamy

Pomocna?
Tak3Nie
Martyna
 Opinia
@Mudzyn 21.05.2019 12:18

Polecam!

Pomocna?
Tak2Nie
Marcin
 Opinia
@Mudzyn 21.05.2019 12:18

Stronka ciekawa. Oferty atrakcyjne. Sam bym nie znalazl taniej

Pomocna?
Tak2Nie
Janek3417
 Opinia
@Ania Daiwd 21.05.2019 12:37

ja też mogę polecić

Pomocna?
Tak1Nie
Paweł Kleń
 Opinia
@Mudzyn 21.05.2019 12:18

jestem zadowolony

Pomocna?
Tak1Nie
Karol
 Opinia

Skorzystałem i dostałem to co chcilem. Oplacilo.sie

Pomocna?
Tak3Nie
Viktor
 Opinia
@Karol 12.06.2019 17:59

polecam szybki wynajem

Pomocna?
Tak2Nie
Jaro
 Opinia
@Viktor 14.06.2019 16:49

zgadzam się polecam swoim znajomym

Pomocna?
Tak2Nie
Sobota
 Opinia
@Jaro 14.06.2019 16:54

szybka usluga po 2 dniac wynajalem mieszkanie z ponad 300 propozycji

Pomocna?
Tak1Nie
SEKRET Arka
 Opinia
@Karol 12.06.2019 17:59

Nawet w Święta mają czynne. Pomocni są. Inne firmy powylaczane telefony A oni szukają i proponują mieszkania do skutku

Pomocna?
Tak1Nie
SEKRET Arka
 Opinia
@Karol 12.06.2019 17:59

Polecam mm

Pomocna?
Tak1Nie
Janek3417
 Opinia
@SEKRET Arka 20.06.2019 14:35

szybki wynajem polecam!

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
krystyna
 Opinia

Napisz do mnie tralala000@interia.pl

Pomocna?
Tak1Nie1
krystyna
 Opinia

krycha1986@interia.pl

Pomocna?
Tak1Nie1
Marcin
 Opinia
@krystyna 29.05.2019 12:18

Kiedy przyjechałem do Warszawy poznalem agenta który mi polecił stronie biura. Szybko otrzymałem propozycję mieszkań w dobrych cenach

Pomocna?
Tak1Nie1
Rafał
 Opinia
@krystyna 29.05.2019 12:18

Polecam!

Pomocna?
Tak2Nie
Malita
 Opinia
@krystyna 29.05.2019 12:18

Polecam

Pomocna?
Tak2Nie
Dawid
 Opinia
@Marcin 03.06.2019 22:20

polecam. szybko dostalem liste ofert od razu na nie dzwonilem i wynajalem bez problemu

Pomocna?
Tak2Nie
Daria Adam
 Opinia
@krystyna 29.05.2019 12:18

Polecamy

Pomocna?
Tak2Nie
Jaro
 Opinia
@Malita 08.06.2019 12:54

polecam!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Sobota
 Opinia
@krystyna 29.05.2019 12:18

super biuro

Pomocna?
Tak1Nie
SEKRET Arka
 Opinia
@krystyna 29.05.2019 12:18

Super pomoc

Pomocna?
Tak1Nie
Mateusz
 Opinia
@Rafał 05.06.2019 11:22

ja też polecam!

Pomocna?
Tak1Nie
Ceze
 Opinia
@SEKRET Arka 20.06.2019 14:36

spoko stronka dzięki

Pomocna?
Tak1Nie
Janek3417
 Opinia
@krystyna 29.05.2019 12:18

można szybko wynąc i bez prowizji

Pomocna?
Tak1Nie
Janek3417
 Opinia

Świetne biuro bez prowizji przy wynajmie!

Pomocna?
Tak1Nie
Ceze
 Opinia

SKorzystałem. Wynająłem w szybkim terminie

Pomocna?
Tak1Nie
Michal
 Opinia

Dzięki usłudze biura wynajalem szybki i sprawnie

Pomocna?
Tak1Nie1
Mateusz
 Opinia
@Michal 25.06.2019 13:20

polecam!

Pomocna?
Tak1Nie
krystyna
 Opinia

(usunięte przez administratora) pobierają pieniądze i nie ma kontaktu za chwilę zapewne właściciel zasypie pozytywnymi opiniami hahaha

Pomocna?
TakNie1
Mateusz
 Opinia
@krystyna 26.06.2019 10:51

dzięki za pomoc! w przyszłości się odezwę raz jeszcze hej

Pomocna?
Tak1Nie
Mateusz
 Opinia

Niedawno wynająłem. Dzięki!

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Michal
 Opinia

Polecam szybko i sprawnie mi poradzili i pomogli

Pomocna?
Tak1Nie
krystyna
 Opinia
@Michal 25.06.2019 13:21

Jesteście żałośni, podszywacie sie pod czyjś nick żeby napisać pozytywna opinie

Pomocna?
Tak1Nie
krystyna
 Opinia

Brzydkie słowo (usunięte przez administratora) PRZESTAŃCIE TO KASOWAĆ, NIECH LUDZIE WIEDZA ŻE ICH (usunięte przez administratora)!!!

Pomocna?
TakNie
MarekP
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Nie ma się o co przyczepić do tej Agencji.Sceptycznie podchodziłem do pomocy z ich strony,tym bardziej ze płaci się w ciemno.Otóż w przeciągu paru dni udało mi się wynająć fajne,tanie mieszkanie.Niższą opłatę za mieszkanie wynegocjował mi agent.Zadowolony jestem w 100proc.

Pomocna?
Tak2Nie
Piotr
Nazwa działu: IT
 Opinia
@MarekP 22.05.2019 01:00

Jedyne co to zbyt duża ilośc chętnych na konkretne mieszkania. Czym lepsza oferta tym ciężej ją wynająć. Ale niestety takie czasy. Każdy w Warszawie walczy o swoje. To samo z pracą.

Pomocna?
TakNie
SEKRET Arka
 Opinia
@MarekP 22.05.2019 01:00

Mi też.pomogli

Pomocna?
TakNie
Basia
 Opinia

Polecam

Pomocna?
Tak1Nie
SEKRET Arka
 Opinia
@Basia 24.05.2019 13:00

Arek mi pomógł:* kochany

Pomocna?
Tak1Nie
Sobota
 Opinia

Skorzystalismy i polecam. szybka pomoc

Pomocna?
TakNie
Kryspin
 Opinia

Usługa wyszukiwania mieszkań bardzo ułatwia mi mozolnie szukanie ofert jak i wynajęcie mieszkania

Pomocna?
Tak3Nie
Adam Więch
 Opinia
@Kryspin 13.06.2019 11:01

Jestem zadowolony ze współpracy z tą agencji nieruchomości . Pan który odebrał ten numer okazał się kompetentnym-fachowym , rzetelnym i profesjonalnie przygotowanym a przede wszystkim cierpliwym agentem dzięki któremu szybko i bez żadnych komplikacji wynajęliśmy. Jeszcze raz bardzo dziękuje za owocną współpracę.

Pomocna?
Tak2Nie
Viktor
 Opinia
@Kryspin 13.06.2019 11:01

Dzięki usłudze udało mi się wynająć w szybkim tempie mieszkanie

Pomocna?
Tak2Nie
Jaro
 Opinia
@Kryspin 13.06.2019 11:01

Ta usługa bardzo ułatwiła mi poszukiwania. Po kilku dniach od zalogowania się w systemie, wynajęłam atrakcyjne mieszkanie na Śródmieściu. Polecam

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
1
WeraPawłowska
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Taaaak?No nie mozliwe.Ja bez problemu wynajełam mieszkanie.Polecialam znajomej też nie narzekała. Dziwnie baaardzo

Pomocna?
Tak4Nie
Żuraw
 Opinia

potwierdzam!

Pomocna?
Tak3Nie
Martyna
 Opinia
@Żuraw 21.05.2019 08:58

Szybka pomoc

Pomocna?
Tak2Nie
Matusiak
 Opinia
@WeraPawłowska 21.05.2019 07:28

Polecammy

Pomocna?
Tak2Nie
Marcin
 Opinia
@WeraPawłowska 21.05.2019 07:28

3 razy już wynajalem.od.nich

Pomocna?
Tak1Nie
Rafał
 Opinia
@WeraPawłowska 21.05.2019 07:28

pomogli mi

Pomocna?
Tak1Nie
Tadzio
 Opinia
@Żuraw 21.05.2019 08:58

Polecam. 3 razy wynajęliśmy z tego biura, jak co roku.

Pomocna?
Tak1Nie
Malita
 Opinia
@Martyna 31.05.2019 11:51

nawet w sobote i niedziele pracują. pełen profesjonalizm

Pomocna?
Tak1Nie
Konrad
 Opinia

Jestem usatysfakcjonowany pomocą biura i negocjacją ceny z właścicielem mieszkania

Pomocna?
Tak1Nie
Malita
 Opinia
@Konrad 07.06.2019 12:23

Śmialo polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
Rafał
 Opinia

Współpraca z Biurem Nieruchomości to prawdziwa wygoda i przyjemność. Wynajęcie pomieszczeń przebiegło sprawnie ku zadowoloniu obu stron. Polecam!

Pomocna?
Tak1Nie
Przemysław
 Opinia

Szybka sprawna pomoc biura. Dzięki

Pomocna?
Tak3Nie
Michał
 Opinia
@Przemysław 01.06.2019 16:32

Polecam. Codziennie wiele atrakcyjnych ofert w okazjonalnych cenach

Pomocna?
Tak2Nie
Marcin
 Opinia
@Michał 03.06.2019 16:22

Korzystam co roku i nie płacze

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Kamil Śmigielski Real Estate Finder - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny