Opinie o Patryk Haring Transporte
Jak dużo osób pracuje w Patryk Haring Transporte?
Zawsze gdy zadzwonimy, to mila obsluga.
Praca super, kasa tez.
A jak dokładniej wygląda wynagrodzenie w Haringu? Chciałabym się zorientować jakie są to mniej więcej stawki na początek :) Czy później są jakieś podwyżki za np. staż pracy?
Czy Patryk Haring Transporte organizuje staże dla studentów?
Ile na start oferuje ta firma ?
Ja pracowałem i nie narzekałem. Musiałem niestety zmienic miejsce zamieszkania ze względu na małżonke. Bardzo fajna firma i ludzie
Polecam, chociaz maja super ładunki:-) Pozdrawiamy tych co probuja wypisywac brednie na nasz temat, byli pracownicy z dyscyplinarkami z Sadu Pracy albo geniusze, ktorzy zostawiaja faktury i zlecenia!. Probuja, Probuja, ale im to sie nie udaje. Pozdrawiamy Was serdecznie. Zajmijcie sie soba, nie interesujcie sie tym co u nas sie dzieje. bo my mamy sie bardzo dobrze.
Równiez moge polecic.
Równiez polecam
Polecam
Super Firma
Zgadza sie. Psiaki spadac stad . Szczekajcie u siebie w ogrodku. Macie problem to napisz jeden czy drugi swoje dane. Zazdrosc. Zawisc od bylych pracownikow.
Polecam Pana Patryka bardzo goraco, nauczylem sie bardzo wiele w 2010-2011 roku. teraz pracuje za granica , w niemieckiej spedycji.
Polecam. Nic dodać nic ująć.
Byliśmy dziś z kolegą na rozmowie odnośnie pracy na kierowcę. Mam nadzieję że oddzwonię. Szefa dziś nie było a szkoda. Szefie czekamy na telefon
Super sie Pracuje przez duże P.
Pozdro dla super ekipy.
Goraco Polecam.
Możesz podjechać i złożyc CV. Pzdr
Nie wiecie czy tu przyjmują do roboty?
Fajna firma.
Pracowała u Patryka ponad dwa lata. Szef najlepszy. ale w tamtym okresie inni koledzy, zielonego pojęcia o pracy nie mieli, takie odnosiłam wrażenie. Pozdrowienia dla szefa i szefowej.
Jakie są opinie klientów o firmie Patryk Haring Transporte?
Liczba opinii klientów firmy Patryk Haring Transporte, to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a, 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!