Opinie o MTW Logistic Tomasz Wałachowski w Stare Pole

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy MTW Logistic Tomasz Wałachowski. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w MTW Logistic Tomasz Wałachowski o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o MTW Logistic Tomasz Wałachowski w Stare Pole

baner wywiady
Szymon

Polecam , u nich wypłata zawsze przed terminem

Zuzanna
@Jarek

W sensie że co, nieprawda to? Jak to wygląda z Twojego punktu widzenia?

nikola

UWAGA!!! Nie płacą w terminie!! Faktura wystawiona 13.06.2022r . Termin zapłaty 45dni . Minęło 55dni , Nie odpisują , nie odbierają telefonów , a pieniędzy za wykonaną usługę nie ma !!!

Marian

Skoro jeszcze funkcjonują to raczej

Monika Nowy wpis

Niesolidna firma. Pani spedytor mówi że rozładują mnie w czwartek, ale jak już zaladowalem towar i dzwonię potwierdzić że zdążę na czwartek to ta sama pani już twierdzi że nie sądzi żeby mnie rozładowali w czwartek. Przez takie ustalenia nie zdążyłem na załadunek. Płatność nie dotarła w terminie więc dzwonię zapytać kiedy zapłacą, pani stwierdziła że wg nich termin wypada w piątek więc zapłacą w poniedziałek...pytam się czy na pewno i oczywiście pani twierdzi że tak... Zapomniała dodać tylko że w kolejny. Nie polecam współpracy na takich zasadach.

Monika Nowy wpis

Nie brać exportów od nich !! Po załadunku dowiadujesz się, że są zmiany fixów na 2 dni później niż ustalaliście, dodatkowe miejsca rozładunku, podsyłają poprawione zlecenie z datami po załadunku. Pani spedytor dzień później po klepnięciu zlecenia idzie na " Urlop" . Nie poczuwają się do żadnego pokrycia kosztów. Nie Polecam Skandaliczne zachowanie. (usunięte przez administratora) przewoźników w biały dzień.

Karolina Nowy wpis
@Monika

No ok nawet jak jedna osoba odpowiedzialna za spedycje idzie na urlop to chyba jest jeszcze cały dział? Ile osób w sumie i na jakiej zasadzie w takim razie się organizują? jest ścisły podział między klientami? jak rozwiązano ostatecznie te sytuację w waszym przypadku?

Aleksandra

Obecnie trwa rekrutacja na posadę Kierowca Międzynarodowy w internecie. I podali w tym ogłoszeniu, jest oferują UoP. A ma ktos info na jaki okres jest podpisywana ta pierwsza umowa?

Karolina Nowy wpis

no niby tak mają na stronie napisane, że spedytora i kierowcy poszukują. ale czy to nie jest przypadkiem rekrutacja ciągła? Po co w zasadzie im tylu spedytorów? Obecnie ilu się zatrudnia?

Karolina

Być może ale fajnie byłoby wiedzieć o co w tym momencie Ci tak naprawdę chodzi, zwłaszcza, że we wcześniejszych opiniach normalnie pracę tu polecali. więc w czym rzecz?

Agnes

Je nie polecam

Łukasz
@Agnes

Oki, ale z jakiego konkretnie powodu? Pytam, jako osoba potencjalnie zainteresowana pracą kierowcy, ale zależy mi na opinii o firmie, jako pracodawcy?

Krzysztof
@Łukasz

Łukasz polecam kasa na czas dodatkowo premia , paczki świąteczne oraz dopłaty do wypoczynku a to wszystko w przyjaznej rodzinnej atmosferze

@Krzysztof

O no to odwrót o 180 stopni odnośnie tego co mi wcześniej odpisała. Jest szansa na rozwinięcie tematyki premii? I co w tym roku znalazło się w paczkach?

Lukas
@Krzysztof

Skąd te brednie jak oni ludzi za nic maja

@Lukas

Co może ostatecznie skrywać się za stwierdzeniem, że kogoś mogą mieć za "nic"? rozbieżnie tutaj piszecie i zaczynam się zastanawiać z czego to wynika. opisujecie warunki z różnych okresów lub stanowisk? Twoje to jakie i ile na nim teraz płacą?

Jak długo czeka się na odpowiedź od firmy MTW Logistic Tomasz Wałachowski po przesłaniu CV? Podziel się opinią z rozmowy o pracę na stanowisku Kierowca krajowy. Jaki był jej rezultat?
robert

@Szymon

Dobre

Zuzanna
@Jarek

W sensie że co, nieprawda to? Jak to wygląda z Twojego punktu widzenia?

nikola

Andrzej
@nikola

ha ha ha, udał się pani żart... może odważniej numer faktury, nazwa firmy...

@Andrzej

A ile obstawiasz, że w ogóle jeszcze odpisze? ;p

Karol
@nikola

a dlaczego mieliby nie płacić ?

@Karol

A płacą?

Marian

Skoro jeszcze funkcjonują to raczej

Wojtek

Czy firma oferuje jakieś benefity? Np. dopłata do wypoczynku , karnet siłownia lub cokolwiek

Solo
@Wojtek

MTW oferuje mnóstwo benefitów: zwolnienie dyscyplinarne bez winy pracownika, płacenie wypłat w kopercie, nawieszanie "psów" za każdy problem na firmie :)))))))) a jeszcze zakaz brania urlopów w okresie żniw

@Solo

Ok, skoro skończyłeś już to wymieniać to dawaj teraz te benefity. ;p Często te dyscyplinarki się zdarzały? Przytoczysz jakąś?

Karol
@Karolina

Z tego co słyszałem darmowy parking

@Karol

O proszę, no jakiś komfort zapewniony, ale to chyba jeszcze jakieś inne są?

Iwona

Nie ma

Easy Trans

Wszystko tak jak być powinno. Można śmiało polecać tego kontrahenta. Kasa przed czasem, potwierdzenie, wszystko gra i buczy. Śmiało można współpracować.

@Easy Trans

A z terminami jak? Wszystko zawsze dostępne?

Marter

Firma Mtw to profesjonalna, uczciwa firma. Zawsze transport na czas. W firmie pracują bardzo mili, sympatyczni i pomocni ludzie. Firma oprócz transportu prowadzi również spedycję . Polecam firmę a w szczególności osoby które tam pracują !!!

Bogdan

A może łysy pogada z Tomkiem wykoncypował kiedyś pracował z Andrzejem. Z tego co wiem to jak do Alegre pójdziesz inpowiesz ze jesteś z MTW tomprace masz pewna hahahah Łysy działaj ściągaj Andrzeja i kilku chlopakow cinsciagne

Krzysiek

Bodzio Sz. rozmawiałem z chłopakami z Alegre i rzeczywiście nie pracuje ale czy rozstali się źle to nikt nie wie. Waldek mówił ze coś tam chyba było nie tak ale Waldkowi tez nie można wierzyć bo pamiętacie ostatnie odejście. PKS coś klepał a on ma info z pierwszej ręki hahaha Pani KIEROWNIK pewnie „uprzejmie donosi” chociaż ja nie wiem. Pracowałem pod Andrzejem i nie mogłem się z nim dogadać, on miał swoich pupili a oni mieli miód. Nie potrafiłem wejść w ten klan wiec się zwolniłem ale trzeba przyznać robota była ułożona a jak była wyopa to tez powiedział a nie ściemniał. Myśle ze Każda firma transportowa byłaby zadowolona. Frachty były ułożone co do minut. Pamietam tygodnie jak zostawało mi 10 min pracy dwutygodniowej a ja ustawiałem się na bazie. Wszędzie jestbten sam (usunięte przez administratora) tylko czasami większy luz.

Lewy

Bogdan Andrzej jest poza granicami PL. Rozmawiałem z nim jakiś czas temu i chyba wróci do branży. Ma jakieś dwie oferty ale nie wiem czy tutaj na miejscu czy u siebie. Dawid kiedyś mówił że nie wroci już do alegre wiec to nie głupi pomysł aby go ściągnąć do was. W alegre na hasło mtw szef się gotuje wiec to by na pewno był by transfer którym Tomek zepsułaby humor w alegre

Solar

Uważam że nie ma drugiej tak dobrze poukładanej Spedycji. Mój Spedytor jest kompetentny i pomocny. Termin 7 dni skonto mam często 2 dni przed terminem... Jeździłem u innych to wiecznie coś się nie zgadzało a tu mają chyba lepiej wszystko poukładane.

Ordynator

Powiem tak, szefostwo wymagające ale bardzo rzeczowe, nigdy mnie nie zostawili na drodze w razie awarii, dzwoniłem nawet w nocy , wynagrodzenie na czas do 10 na konto. Sprzęt do jazdy nowy pełen serwis. Ja polecam. Pozdrawiam

Jakub

Szybko rozwijająca się firma, Super ludzie, zwłaszcza Panie spedytorki . Nowoczesne biuro.

krismar

Polecam jako dobrego, rzetelnego kontrahenta :) Płatność przed czasem

Paweł Misiak
 Rekomendacja

Z tą firmą współpracuje juz dobre kilka lat i nie mogę powiedzieć o niej niczego złego. Wiadomo jak to bywa na drodze, czasem niektórych opóźnień nie da się uniknąć. Tej firmie opóźnienia zdarzają się bardzo, ale to bardzo rzadko. Kontakt bezproblemowy - ja nie widzę żadnych negatywów.

Employee

MTW firma z prawie dwudziestoletnim doświadczeniem. Bardzo dobra, godna polecenia, dla osób, które chcą pracować. Pensja na czas, często z premią. Warunki pracy bardzo dobre. Szefostwo z wieloletnim doświadczeniem, bardzo pomocne.

Andrzej

Wynagrodzenie w okolicach 7tys zł., płatne przed czasem

JOJO

Polecam! firma idzie do przodu, jazda z meblami, pierwsza scania na plac wjechała

Gru

Zarobki?jeden siedem drugi pięć o taką to sytuacja

Jastrząb
@Gru

a moich 7.5 nikt nie wspomniał..szkoda

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o MTW Logistic Tomasz Wałachowski - Stare Pole

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w MTW Logistic Tomasz Wałachowski?

Zobacz opinie na temat firmy MTW Logistic Tomasz Wałachowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w MTW Logistic Tomasz Wałachowski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 6 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

MTW Logistic Tomasz Wałachowski
2.9/5 Na podstawie 13 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Królewo 79
    82-220 Stare Pole
  • NIP: 5791870259 REGON: 192563091
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)