Michał Pudysiak 3City Car

Adres: Wojciecha Maya 49, 64-000 Kościan

NIP: 5862059347 REGON: 192475613

Michał Pudysiak 3City Car
5 11 6 1

Opinie o Michał Pudysiak 3City Car

Filtruj opinie po kryteriach:

Dariusz L - PSI KUMPEL
 Opinia

Lipek czy twoja arka też pomaga twoim MILICYJNYM wspolniką w złapaniu sprawcy który stoi za zniknięciem NIE UBESPIECZONEGO skutera który zgłosiłeś?

Pomocna?
Anty fan FEST LIPKA
 Opinia
@Dariusz L - PSI KUMPEL 22.03.2019 01:14

Dariusz L - PSI KUMPEL

Pomocna?
Magda
 Opinia
@Anty fan FEST LIPKA 23.03.2019 02:16

Do czego to doszło że nawet lipek z psami zaczął robić

Pomocna?
TakNie
Anty lipek
 Opinia
@Dariusz L - PSI KUMPEL 22.03.2019 01:14

Fest lipek nie ma nic wspólnego z ARKĄ GDYNIA , zero ! To zwykła milicyjna (usunięte przez administratora) bez zasad i honoru tak jak pudyś ! Nie rozumiem tylko osób , które są w niego zapatrzone To zwykły , skończony i przećpany wspólnik milicyjny !

Pomocna?
TakNie
Maurycy
 Opinia
@Anty lipek 24.03.2019 00:59

lipek atakując rodziców z dziećmi udowadnia tylko jakim jest FESTEM !!!

Pomocna?
TakNie
Czytelnik
 Opinia
@Anty lipek 24.03.2019 00:59

Wezcie dajcie jakies konkrety a nie tylko jakies chore domysly. Napiszcie konkretnie co kto komu najlepiej poparte dowodami. Moze to otworzy ludziom oczy lub nie. Co by nie gadac to czyta was w (usunięte przez administratora) wiary.

Pomocna?
Fest Gym Gdynia
 Opinia

Ja trenowałem u lipka ale jak przeanalizowałem sobie to wszystko to odszedłem od niego. On mi mówił że to wszystko co o nim piszą to jest prowokacja. Tylko zastanawiam się kogo i do czego ktoś miałby prowokować ? Tu jest logicznie wszystko opisane i nie da się ukryć że bezmózg związał się z psem , zgłosił kradzież tylko po to żeby policja ukarała sprawcę i postawiła go przed sądem ! To on pomagał policji w ustaleniu sprawcy udostępniając im prywatny monitoring ! Nie bez powodu nazywają go PSIM FEST KUMPLEM albo MILICYJNYM FEST LIPKIEM Jego klub nosi teraz nazwę FEST GYM GDYNIA a trenują u niego osoby którym to nie przeszkadza, czyli FEŚCIKI ! Pudyś, TA KONFITURA która nigdy nie miała z ulicą do czynienia jest jego doradcą i to ona zmieniła jego osobowość !

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Fest Gym Gdynia 15.03.2019 23:42

Podobno osobowości nie da rady zmienić

Pomocna?
TakNie
Fest Gym Gdynia
 Opinia
@Fan lipka 15.03.2019 23:44

Widocznie od dziecka ciągnęło go do policji ale dobrze się z tym krył tak jak jego kumpel PEDZIOCHA krył pociąg do mężczyzn

Pomocna?
Fest gym gdynia
 Opinia
@Fest Gym Gdynia 15.03.2019 23:42

Zostali już tylko ci bez zasad i honoru ! Ciekawe co na to MŁODA ARKA W całej Polsce będą im jechać - no ale trudno, z kim przystajesz takim się stajesz !

Pomocna?
Mariusz
 Opinia
@Fest gym gdynia 20.03.2019 10:59

Wątpię w to żeby młoda arka utożsamiała się z MILICYJNYM LIPKIEM i jego FEST GYMEM Młoda Arka tylko z nazwy jest młoda - to charakterne chłopaki i nie wierze że współpraca LIPKA z psami im nie przeszkadza ! Teraz wiadomo czemu o większości ich akcji wiedziała psiarnia ! Lipek przewijał pudysiowi a on swojemu oficerowi prowadzącemu

Pomocna?
Milicyjny Dariuszu FEST Lipski
 Opinia

będziesz traktowany tak jak sobie na to zasłużyłeś !

Pomocna?
Marian
 Opinia
@Milicyjny Dariuszu FEST Lipski 18.03.2019 10:18

Mówiłem ci lipek że trzymanie się z psami jest złe a ty mi cały czas powtarzałeś że michu mówił że tak jest dobrze ale zapomniałeś że michu pudyś ma sporo za uszami, np. rozprucie się ! Też uważasz że to jest ok? Ty nawet pamietam że kiedyś broniłeś kapusia - pewnie pudyś ci powiedział że on też jest ok bo on jest zarobkowy

Pomocna?
TakNie
Lipek PIES CWELEM Jest
 Opinia

CHWD dla lipka i pudysia

Pomocna?
Grubo pojechane
 Opinia
@Lipek PIES CWELEM Jest 19.03.2019 11:26

Podobno to jest kara od tych których oszukali i oczerniali ich całe życie ! Prawda zawsze kiedyś wyjdzie na jaw ! A w lipka przepraszam już nikt nie wierzy ! Chyba że te FESTY z fest gymu !

Pomocna?
Fest gym gdynia
 Opinia
@Lipek PIES CWELEM Jest 19.03.2019 11:26

Lipek, pudyś, herta, Andrzej - ten którego nawet dzielnicowy nazywa gejem to wspólnicy milicjanta Panie dzielnicowy - gej to mini

Pomocna?
Psi kumplu
 Opinia

To był przedsmak tego co czeka cię w Gdyni !

Pomocna?
Pudyś
 Opinia
@Psi kumplu 18.03.2019 10:15

Nic mi nie zrobicie bo ja tylko poruszam się tam gdzie jest monitoring

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Fest Gym Gdynia
 Opinia

I PUDYŚ TEŻ !!!

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia

O kurde, widzę że ktoś grubo pojechał ! Jutro niedziela więc spodziewaj się wjazdu na chatę Lipek i jego milicyjna ekipa są czujni

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@Fest Gym Gdynia 15.03.2019 23:52

Kto to wogóle jest ten pudyś ???

Pomocna?
Psi kumple
 Opinia
@Rafał 16.03.2019 13:32

Pudyś werbuje sobie małolatów obiecując im złote góry, takimi nic nie świadomymi ludźmi łatwiej się steruje. Ten który jest „pracowity” - (zarobkowy) szybko awansuje w hierarchii, ten który nie zarabia idzie w odstawke lub do brudnej roboty a potem dziwnym trafem ląduje w więzieniu. Przykład - chłopak z dąbrowy ! On bardzo często doszukuje winy w kimś innym żeby tylko odwrócić uwagę od siebie. Raz na jakiś czas znika na kilka dni mówiąc że poniósł go melanż a prawda jest taka że w tym czasie spotyka się ze swoim OFICEREM PROWADZĄCYM żeby opowiedzieć „co się dzieje na mieście” po takim spotkaniu oczywiście lekko „zatańczy” żeby nie wzbudzać podejrzeń. On ma bardzo dużą wiedzę na temat tego co się dzieje na wspomnianym mieście ponieważ wszystkich o wszystko podpytuje, zadaje więcej pytań niż dzielnicowy. Ostatnio poświecił jednego z dąbrowy żeby obalić teorie rzekomego spisku o parasolu ochronnym ze strony służb. Ten chłopak i tak już nie zarabiał tyle co kiedyś więc można go „dać na straty” jego robotę przejmą inni, wierni psi kumple i interes dalej będzie się kręcił. Oczywiście pudyś powie że trzeba mu pomagać żeby przypadkiem nie przypomniał sobie czegoś. PUDYŚ, NIE PRZEJMUJ SIĘ , WSZYSCY WIEDZĄ ŻE MACIE UKŁAD Z PSAMI I NIKOMU Z TWOICH PODOPIECZNYCH TO NIE PRZESZKADZA, NAWET LIPKOWI Z KTÓREGO WSZYSCY BIORĄ PRZYKŁAD I DALEJ UWAŻAJĄ ŻE JEST SUPER !!! Takie czasy nastały że to stało się normalnością , wiec nie usuwaj wpisów psi kumplu

Pomocna?
Dariusz Lipski
 Opinia

Jak nie przestaniecie mnie obrażać to zgłoszę wszystko co wiem, tylko pudysia będę krył do samego końca

Pomocna?
Marcin
 Opinia

Lipek czy ty wiesz co jest za atakowanie człowieka z dzieckiem ?

Pomocna?
Dariusz Lipski
 Opinia
@Marcin 17.03.2019 21:48

Wiem, przecież kiedyś miałem zasady ale odkąd zacząłem słuchać pudysia już ich nie mam ! Za to jest CHWD I sporo ludzi mu go śle

Pomocna?
Milicyjny FEST Lipku
 Opinia

Darku jak ty mogłeś iść po pomoc do policjantów w sprawie żekomej kradzieży ? I jeszcze udostępniłeś im monitoring. Ciekawe co powiesz przed sądem jak twoi kumple (wspólnicy) już złapią sprawcę ?

Pomocna?
Fest lipek
 Opinia
@Milicyjny FEST Lipku 13.03.2019 00:25

Co miał zrobić sfrustrowany człowiek bez wyjścia? On już nawet nie ma kumpli ! Oczywiście znajdzie się garstka jakiś FESTÓW którzy się nim jarają ale to są osoby jego pokroju - takie które w sytuacji bez wyjścia zachowają się tak jak on czyli pójdą po pomoc do psiarni... On udaje kogoś kim nie jest - ludzią opowiada że jest kozakiem a tak naprawdę jest tym kim był zawsze czyli zwykłym popychadłem - to Z.R zrobił z niego kozaka i bezmózg zwariował ale tylko na chwile, teraz gdy ludzie już przestali wierzyć w jego farmazon wszystko zaczyna wracać do normy - czyli dalej jest poniżany a numery które odwala świadczą tylko o nim i o jego ekipie ! - wspólnik pies - zapraszanie psiarni na urodziny - bronienie zarobkowych kapusi - pomoc policji w złapaniu sprawcy kradzieży - atakowanie rodzin z dziećmi - czepianie się ludzi którzy się nigdy nie bili - nachodzenie bez zapowiedzi ludzi do domu, oczywiście w niedzielny poranek tak żeby ktoś był zaskoczony i zmelanzowany bo gdyby był trzeźwy to mógłby nie dać rady... - on wita się z ludźmi których wyzywa od kapuśniaków Oto cały FEST LIPEK (psi kumpel) FAŁSZYWKA jakiej mało !

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Fest lipek 13.03.2019 18:05

To fakt - zauważyłem pare lat temu że lipek jest jakiś dziwny. Jego mózg pudyś zaczął uczyć go zasad i teraz mamy tego efekty. A pudyś to wiadomo kim jest - tłustym, niedowartościowanym konfidentem który lubi bić swoją żonę - taki NINJA HOUSE !

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Milicyjny FEST Lipku 13.03.2019 00:25

Pewnie pudyś mu kazał !

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Milicyjny FEST Lipku 13.03.2019 00:25

STRZELIĆ Z UCHA kazał mu PUDYŚ a BEZMÓZG BEZ ZASTANOWIENIA POSZEDŁ PO POMOC DO POLICJI czyli SWOICH WSPÓLNIKÓW. Robicie z tego wielkie halo jakby to było jakieś dziwne. Każdy przecież wie o tym że Lipek ma PSA WSPÓLNIKA

Pomocna?
Milicyjny lipek
 Opinia
@Milicyjny FEST Lipku 13.03.2019 00:25

I jego FEST GYM GDYNIA

Pomocna?
Piotr
 Opinia
@Fest lipek 13.03.2019 18:05

Lipek dwie ustawki z Zbychem przeżył i się najeżył. Pudysia nawet na dołku nigdy nie siedział. Potrafią tylko chodzić i wyzywać normalnych ludzi od konfiturek lub oszustów. I nie dziwię się że mają wspólnika policjanta bo nie znają zasad tylko kasa,kasa,kasa.

Pomocna?
Milicyjny FEST lipek
 Opinia
@Piotr 14.03.2019 11:22

MICHU MÓWIŁ że kasa jest najważniejsza ! I żeby zgłaszać policji jak coś się złego dzieje ! I jeszcze żeby zakładać firmy z policjantami !

Pomocna?
Fest lipek
 Opinia
@Milicyjny FEST Lipku 13.03.2019 00:25

Dla lipka zgłoszenie na psiarni to jak poranna kawa ! Ciekawe kiedy zgłosi że zniknął mu mózg który kiedyś mu pudyś wyprał ? Bezmózg podobno pognał kiedyś syna tego milicjanta z którym współpracuje , a co ten syn jest winny ? Przecież on nie miał wpływu na to kim jest jego ojciec ! Lipek za to dobrowolnie podjął decyzje że chce współpracować z milicjantem , no chyba że go zmusili...

Pomocna?
Milicyjny Fest lipek
 Opinia
@Milicyjny FEST Lipku 13.03.2019 00:25

jak tak dalej pójdzie to za chwile zacznie zgłaszać że widział osoby poszukiwane przez wymiar sprawiedliwości

Pomocna?
Andrzejek
 Opinia

też jest wspólnikiem tego samego milicjanta co pudyś i lipek. Czyżby teraz był na urlopie w Wejherowie ? Może trzeba przewinąć z kim współpracuje Andrzej

Pomocna?
Michu mówił
 Opinia
@Andrzejek 14.03.2019 21:48

że dobrze jest współpracować psami !

Pomocna?
Milicyjny FEST Lipek
 Opinia

.

Pomocna?
Pedziocha
 Opinia

Fest lipku czy złapałeś już sprawcę, czy ci pomóc? Może weźmiemy pudysie naszą konfidentke do pomocy? Czy ty robisz tylko z psami tak jak mówią na mieście?

Pomocna?
Fest lipek
 Opinia
@Pedziocha 13.03.2019 00:17

Ja robię tylko z psami tak jak michu pudyś mówił !

Pomocna?
TakNie
Milicyjny Fest Darek
 Opinia

Pudyś czy możesz usunąć te wpisy? Nie widzisz że jadą ze mną jak z podartym

Pomocna?
MINIA , PEDZIOSZKA
 Opinia

Zapraszamy dzis do FEST GYMU na organizowany jak co roku dla wszystkich pań dzien kobiet i oczywiście mile widziane sa służby mundurowe nasi wspólnicy.

Pomocna?
Ania
 Opinia
@MINIA , PEDZIOSZKA 09.03.2019 15:58

Ja z FESTAMI nie chce mieć nic wspólnego ! Niech lipek dalej zaprasza tak jak na swoje urodziny psiarnie i niech dalej zgłasza im różne sprawy.

Pomocna?
Maurycy
 Opinia
@Ania 10.03.2019 02:35

A co on takiego zgłosił ?

Pomocna?
Ania
 Opinia
@Maurycy 10.03.2019 02:37

Podobno jakiś skuter - poszedł poprosić policję o pomoc w jego odnalezieniu. Policja bardzo się starała ale nie udało im się jeszcze go znaleźć mimo że lipek bardzo im w tym pomagał, nawet przekazał stróżą prawa nagranie z prywatnego monitoringu - TO SIĘ NAZYWA POSTAWA OBYWATELSKA !

Pomocna?
Maurycy
 Opinia
@Ania 10.03.2019 02:45

To się raczej nazywa KAPOWANIE ! Jak można skarżyć się psiarni a potem jeszcze im pomagać ? Mu chyba tylko zależało na tym żeby ktoś miał problemy z prawem NO BO JAK TO INACZEJ TŁUMACZYĆ ? Nawet jakby odnaleźli tą zgubę to wg . zasad nie powinien jej przyjąć więc nie rozumiem w imię czego im pomagał

Pomocna?
Ania
 Opinia
@Maurycy 10.03.2019 02:51

No właśnie - on, odkąd zaprzyjaźnił się z pudysiem NIE MA JUŻ ZASAD i stąd takie pomysły przychodzą mu do tej pustej głowy. On nawet ma wspólnika milicjanta i zaprasza psiarnie na urodziny które wyprawiał w Sea Towers To że dążył do złapania sprawcy który stoi za zniknięciem jego zabawki przy pomocy policji mówi samo za siebie ! Z tego co słyszałam to ten skuter nie był nawet ubezpieczony On chciał tylko żeby sprawca trafił przed sąd i za kratki ! Oto cały milicyjny lipek ! Jak ktoś przeanalizuje sobie na spokojnie jego wybryki to dojdzie do tego samego wniosku co ja.

Pomocna?
Maurycy
 Opinia
@Ania 10.03.2019 03:03

Aż strach pomyśleć co będzie jak go psiarnia zawinie Jak on taki głupi jest to szybciutko go przerobią

Pomocna?
Ania
 Opinia
@Maurycy 10.03.2019 03:07

Wtedy pudyś który panicznie boi się puchy zejdzie na zawał !!!

Pomocna?
Ewelina
 Opinia
@Ania 10.03.2019 03:03

Ja jestem mondrą panienką

Pomocna?
MINIA , PEDZIOSZKA
 Opinia

Lipska ty panno bez zasad i honoru ostatnie akcje pokazuja ze całkowicie brakuje mózgu juz.

Pomocna?
Maurycy
 Opinia
@MINIA , PEDZIOSZKA 09.03.2019 15:12

Nie tylko ostatnie !

Pomocna?
Psi kumple
 Opinia

Pudyś werbuje sobie małolatów obiecując im złote góry, takimi nic nie świadomymi ludźmi łatwiej się steruje. Ten który jest „pracowity” - (zarobkowy) szybko awansuje w hierarchii, ten który nie zarabia idzie w odstawke lub do brudnej roboty a potem dziwnym trafem ląduje w więzieniu. Przykład - chłopak z dąbrowy ! On bardzo często doszukuje winy w kimś innym żeby tylko odwrócić uwagę od siebie. Raz na jakiś czas znika na kilka dni mówiąc że poniósł go melanż a prawda jest taka że w tym czasie spotyka się ze swoim oficerem prowadzącym żeby opowiedzieć „co się dzieje na mieście” po takim spotkaniu oczywiście lekko „zatańczy” żeby nie wzbudzać podejrzeń. On ma bardzo dużą wiedzę na temat tego co się dzieje na wspomnianym mieście ponieważ wszystkich o wszystko podpytuje, zadaje więcej pytań niż dzielnicowy. Ostatnio poświecił jednego z dąbrowy żeby obalić teorie rzekomego spisku o parasolu ochronnym ze strony służb. Ten chłopak i tak już nie zarabiał tyle co kiedyś więc można go „dać na straty” jego robotę przejmą inni, wierni psi kumple i interes dalej będzie się kręcił. Oczywiście pudyś powie że trzeba mu pomagać żeby przypadkiem nie przypomniał sobie czegoś. PUDYŚ, NIE PRZEJMUJ SIĘ , WSZYSCY WIEDZĄ ŻE MACIE UKŁAD Z PSAMI I NIKOMU Z TWOICH PODOPIECZNYCH TO NIE PRZESZKADZA, NAWET LIPKOWI Z KTÓREGO WSZYSCY BIORĄ PRZYKŁAD I DALEJ UWAŻAJĄ ŻE JEST SUPER !!! Takie czasy nastały że to stało się normalnością , wiec nie usuwaj wpisów psi kumplu

Pomocna?
Fan Lipka
 Opinia

Zgłoszenie roweru to był dopiero początek. Biorę przykład z mojego idola darasa i teraz będę wszystko zgłaszał na psiarnie a deskę, skoro mini (pedziocha) nie dał rady doprowadzić na komisariat żeby przypodobać się lipkowi to doprowadzę sam osobiście ! Chce zaplusować u mojego guru i szybko awansować. Zapomniałem cię mój drogi dareczku zaprosić w styczniu na moje urodziny, weź ze sobą tych kumpli z policji, którzy byli u ciebie w sea towers, posadzę was przy jednym stoliku, możesz też zaprosić swojego wspólnika pana Marka Jana Tandka

Pomocna?
ZbLGolWh
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Coś jest na rzeczy. Ja to widzę tak: -psiarnia zawinęła w/w. Dała foty na nich, info,że jutro podłożą im xxx kg xxx środków, chyba,że dadzą kogoś z dąbrowy,bo robią to osiedle od zawsze, a żadnych efektów. Dobrali się do "góry", wymuszając,aby wystawili kogoś,żeby się ktoś (usunięte przez administratora) a oni będą dalej mieć czyste konta i odwrócenie od siebie uwagi,albo puszczą w eter że dają z ucha anonimowo. Słyszałem,że ludzie się od nich odsuwają. Pytają,że skoro dobrze wszyscy wiedzą kto ich obraża, to dlaczego nic z tym nie robią,bo jak wiadomo, każdy charakterny by tego nie odpuścił,a ci tłumaczą się,że to prowokacja. Ten ostatni poświęcony to był solą w oku im od zawsze. Zazdrość i złość na brak uporządkowania się do ich rozkazów i powiązania z nowymi partnerami przesądziła o poświęceniu go jako przestrogi. Wyników ktoś zapewne oczekuje, zapewne naciska i szantażuje. Wolą poświęcić kogoś niż siebie. Mimo,że jestem z Gdańska,szanowałem Gdynię za ludzi z zasadami. Niestety zasady kosztem szmalu zostały zapomniane.

Pomocna?
Daniel
 Opinia
@ZbLGolWh 25.02.2019 04:22

Dziwnym trafem zamknęli (usunięte przez administratora)który też jest w firmie milicyjnej. Oj będzie miał jechane, już ktoś się o to postara! Czy pudyś niedawno nie zniknął gdzieś na „balety”???

Pomocna?
Błażej
 Opinia
@ZbLGolWh 25.02.2019 04:22

Faktycznie, to się składa nawet w logiczną całość. Pudyś pewnie znowu zaimprezował i kolejny chłopak siedzi. To jest przestroga dla innych, albo dużo zarabiasz dla swoich szefów albo nie wiąż się z tą ekipą. Co taki chłopak ma powiedzieć w pudle? Że jest od lipka z psiej ekipy? Na końcu zostanie mu tylko bezmózg którego też wystawi żeby samemu nie pójść siedzieć. Kto następny panie pudyś?

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Miałem ostatnio włamanie do piwnicy, wziąłem przykład z MOJEGO IDOLA DARASA i poleciałem natychmiast zgłosić to na policję.

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Dzisiaj ktoś celowo ubrudził mi samochód - Daras już lecę to zgłosić ! Nie dziwie się że Daras zgłosił skuter

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Wczoraj zniknął mi quad, dodam tylko że jeszcze nie zdążyłem go ubezpieczyć, niezwłocznie pójdę to zgłosić - chce być taki jak Daras

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Daras mam nagranie na którym widać jak ktoś podejrzanie kręci się koło twojej chaty, chcesz to zgłosić czy jeszcze poczekasz na rozwój wydarzeń?

Pomocna?
Daniel
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Daras ty idź pogadać z pudymendą jak masz tłumaczyć te twoje zachowanie kumplą bo ludzie o tobie źle gadają

Pomocna?
Daniel
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Nie zapomnij mu powiedzieć żeby pousuwał wpisy żeby ludzie szybko zapomnieli o sprawie i dalej będziecie mogli udawać kozaków

Pomocna?
KPP Kościan
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Oddajcie skuterek (usunięte przez administratora)!

Pomocna?
Daniel
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Lipek to bezmózg bez zasad, trzyma z milicją i nie przejmuje się tym że wszyscy mu jadą

Pomocna?
Psia ekipa
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Lipek ty psi kumplu, czy twoi koledzy z policji którym się poskarżyłeś jak zniknął ci skuterek już ci pomogli ?

Pomocna?
Grzegorz
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

To ciekawe że najpierw znika pudyś a jakiś czas później chłopak z gdyńskiej dąbrowy

Pomocna?
Milicyjny Darek
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Wziąłem sobie za wspólnika milicjanta bo pudyś mi kazał. Powiedział że wtedy będę mógł sobie zgłaszać wszystko na psiarnie bez konsekwencji i że psy będą mnie lubić !

Pomocna?
Milicyjny Darek
 Opinia
@Psi kumple 21.02.2019 10:58

Zapraszam wszystkich którzy mają coś wspólnego z policją na darmowe treningi do Fest Gymu ! Ja jestem wspólnikiem milicjanta i jestem z tego dumny

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia

Dzisiaj zatrzymałem radiowóz i chciałem założyć firmę z policjantem - nie chciał ! Lipek jak ty to zrobiłeś że z tobą chcieli podjąć współpracę a ze mną nie?

Pomocna?
Blazej
 Opinia
@Fan lipka 08.03.2019 14:55

Widocznie tylko z ludźmi bez honoru i zasad chcą współpracować

Pomocna?
Daniel
 Opinia
@Fan lipka 08.03.2019 14:55

Albo z tymi którzy są im potrzebni...

Pomocna?
KPP KOŚCIAN
 Opinia

Wszystkoego najlepszego dla naszej kolżanki (usunięte przez administratora)z okazji dnia kobiet.

Pomocna?
,
 Opinia
@KPP KOŚCIAN 08.03.2019 09:33

Lipek to dla ciebie te życzenia

Pomocna?
Psi kumplu
 Opinia

Skrzywdziłeś dziecko - jesteś odważny !

Pomocna?
Błażej
 Opinia

Lipek wspólasie milicjanta ty zachowujesz się jak zwykły konfident. Co ci dało zgłoszenie skutera na psiarnie? Chyba tylko chciałeś żeby kogoś zamknęli ! Za ostatni numer ty bezmózgu bez zasad besiesz traktowany tak jak sobie na to zasłużyłeś !

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Błażej 07.03.2019 00:14

Jak to konfident ? Daras to charakterny człowiek ! Popełnił w życiu kilka gaf takich jak : - pójście po pomoc do służb w sprawie kradzieży - wjazd na chatę jak prawdziwy pies - zaproszenie na urodziny policjantów - wzięcie za wspólnika milicjanta - bronienie osoby która poszła na współpracę z policją Zauważcie że lipka najlepszym kumplem jest ten który zarabia, ten który jest nie rentowny odsuwany jest na boczny tor, tak właśnie działa pudyś który ma sporo za uszami ! Z kim przystajesz takim się stajesz!

Pomocna?
Psia ekipa
 Opinia
@Fan lipka 07.03.2019 09:28

To powinno wystarczyć żeby mu cisnąć ! Czy może ktoś jeszcze chce go bronić? Ciekawe co powiecie o jego ostatnim numerze...

Pomocna?
Daniel
 Opinia
@Psia ekipa 07.03.2019 09:33

Jaki był jego ostatni numer?

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia

Daras - za twój ostatni (usunięte przez administratora) numer nawet twoi policyjni kumple przestają cię szanować

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia

Daras czy twoi kumple do których poszedłeś po pomoc w sprawie kradzieży skutera załatwili już sprawę? (usunięte przez administratora) Przedstawili mu zarzuty? Zamknęli już go?

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia

PDW dla (usunięte przez administratora)- wspólnika milicjanta Osoba ta widnieje w KRS jako jeden ze wspólników lipka, pudysia i milicjanta

Pomocna?
Magdalena
 Opinia

Faktycznie poznikały wpisy, komuś chyba mocno zależało na tym żeby sprawa przycichła. Oj lipek taki byłeś kiedyś kozak a teraz ze swoim kumplem pudysiem takie numery odwalacie. Ciekawa jestem co na to wasi kumple, słyszałam że prowadzisz jakieś treningi i trenującymi u ciebie zawodniką nie przeszkadza to że związałeś się z psami. Jak ty im to tłumaczysz że masz układ z psiarnią? Może oni boją się zapytać o tą sytuacje, w sumie nie dziwie się im. Ale trzeba pogratulować zasad tym co z wami się zadają ! Lipek ma układy z psiarnią i nikomu to nie przeszkadza ! Leci zgłosić kradzież skutera i też jest ok - a zastanawiałeś się co by było gdyby u kogoś znaleźli ten skuterek, że kłos miałby zarzuty kradzieży lub paserstwa? Jeszcze można by zrozumieć gdyby ten skuter był ubezpieczony ale nie był - ty Po prostu chciałeś żeby ktoś miał problemy z prawem !

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Magdalena 03.03.2019 11:01

To jest naturalne zachowanie człowieka w sytuacji bez wyjścia, każdy by poleciał na psiarnie !

Pomocna?
Błażej
 Opinia
@Fan lipka 03.03.2019 13:36

A jak go zawinie psiarnia to też będzie w sytuacji bez wyjścia i się rozepnie tak jak zrobił to jego przyjaciel pudyś?

Pomocna?
{!!!}
 Opinia
@Błażej 03.03.2019 23:27

Pudyś nigdy się nie rozpiął bo nigdy go nie zatrzymali, No może raz się oficjalnie „rozwinął” jak spotkał się z tysonem to nawet nie dostał liścia i powiedział wtedy wszystko co chcieli wiedzieć. Na psiarnie jak dostał kiedyś wezwanie to trząsł się jak przy spotkaniu z wyżej wymienionym ale dzielnie się stawił na nie ! Były już policjant który go wtedy przesłuchiwał mówi że pudyś opowiadał wtedy bardzo ciekawe rzeczy... Nie wiadomo co miał na myśli To było chyba jedyne w jego życiu oficjalne spotkanie z psiarnią !

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia
@Magdalena 03.03.2019 11:01

Darasowi bardzo zależało na schwytaniu złodzieja jego skutera, do tego stopnia że nawet udostępnił nagranie z prywatnego monitoringu ! Teraz jak już sprawę umożono z powodu nie wykrycia sprawcy to chodzi i gada kto to zrobił z nadzieją że śledztwo zostanie wznowione. Psiarnia zawinie niewinną osobę , wsadzi do puchy i powie że doszli do niego poprzez ustalenia operacyjne ! Pudyś mu podpowiedział jak ma to załatwić a on go słucha jak ja darasa

Pomocna?
Arka76
 Opinia

10 dzien afery cale trojmiato o tym huczy a oni sie śmieją i nie dziwię sie juz im, kazdy już wie ze nie odpisza tylko czemu ty niszczysz Arke?chciales wykrecic z swoja ekipa(kto ich kiedys widzial na Arce tych twoich przydupasow) afere pudysiowi wysylasz to kazdemu - mi tez i co? 5 lat slysze jak cie nazywaja zbynia i skonczona i teraz mysle ze maja racje !!! Niszczysz ikonę Arki -Lipka bo jesteś zazdrosny i się go boisz taka prawda dzwonisz teraz po wszystkich i szukasz poparcia a afera kulawo wykręcona im!!!! Kazdy kto sie z toba zadaję wie ze ich nie nawidzisz ze szydzisz ze Mafiia ale to co robisz to frajerski numer Z malolatami po latach tez teraz wyszło ze przyszli na GOSIR bo im ublizales wyszlo dzieki tej policyjnej aferze. co zle zrobili? - jak ty stary arkowiec mozesz ublizac Mlodej Arce bo co ? Bo trenuja u Lipka? To ty ja niszczesz to Dziala na nie korzysc Arki - kiedys wyrzuciles łaste konfidenta jak przyszedl w koszulce lechi na trening a teraz ty sam sie z nimi zadajesz i wystawiasz ich na gali.nie umiesz nic zrobic sam wszystkich podkrecasz na nich - wystarczy ze jeden nie zyje a drugi dobry chlopak idzie siedziec przez ciebie - i to twoj kumpel, Rugbusie sie z ciebie smieja i twojej czerwonej mordy , twoj brat nazywa cię ,, życiowym idiota" cala polska sie śmieje ze na pogrzebie nawet sie nie umiesz zachować- zbychu czas spojrzec na siebie NIE NISZCZ ARKI Ty Kiedy siedziales ? Tez jak oni - czyli co ty tez uklad z psami? Bo nie siedziales? Slyszac co paplasz w sluchawe to........ NIE NISZCZ ARKI i przestan sie zadawac z Kur.... Z Gdanska bo sie tym karmia pewnie tak jak policja

Pomocna?
TakNie
Arka75
 Opinia
@Arka76 17.12.2018 12:59

Widzę że kolega też lubi policję. Czarne na białym jest napisane w KRS że Lipek i pudyś Mają podpisaną umowę z milicjantem! Kto cię tak wychował żeby chronić tyc co trzymają z psami? To chyba logiczne że trzeba rozsyłać takie rzeczy chociażby po to żeby uchronić dobrych chłopaków Przed tymi którzy współpracują z psami. Na turnieju Arka Lipka pokazała ile jest warta. Gdyby ktoś ich wystawił to nie zdążyliby uciec a jednak udało im się. Skoro chronisz osoby współpracującej z policją jesteś jednym z nich

Pomocna?
Z
 Opinia
@Arka75 17.12.2018 14:58

Dobrze powiedziane!!

Pomocna?
L.G
 Opinia
@Arka75 17.12.2018 14:58

Czyli treningi sprinterskiej się przydają

Pomocna?
L.G
 Opinia
@Arka75 17.12.2018 14:58

Czyli treningi sprinterskie się przydają

Pomocna?
Lechista
 Opinia
@Arka76 17.12.2018 12:59

Trenują u lipka który oficjalnie związał się z milicjantem a młodej arce to nie przeszkadza. W całej Polsce mówi się że młoda arka hańbą Gdyni jak widać nie bez powodu... Przypomnijcie sobie jak pudyś u nas na Traugutta schował się za psiarnią i zostawił swojego „przyjaciela lipka” przy okazji meczu Lechia Gdańsk : lech poznań to było zaraz po wejściu na koronę stadionu. Jego już wtedy ciągnęło do policji

Pomocna?
???
 Opinia
@Arka76 17.12.2018 12:59

Jak tam współpraca z psami?

Pomocna?
???? tam się nadajesz
 Opinia
@Arka76 17.12.2018 12:59

Ciebie nazywają PSIM KUMPLEM i też mają racje

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Błażej
 Opinia

Niezły przykład dajecie małolatą. Firmy z psami, zgłaszanie na psiarnie (skuter) , nie gryzie się ręki która cię karmi (Francja) , bronienie zarobkowych konfidentów, robienie z dobrych chłopaków oszustów (wykręcanie afer jak chcą swoje pieniądze) Takie jesteście kozaki udawane ! W grupie udajecie silnych a jak jesteście sami to w(usunięte przez administratora)wchodzicie swoim wrogą i płaszczycie się przed nimi - tak, tak lipek to głównie o tobie mowa ! Ciekawe co będzie jak was psiarnia kiedyś zatrzyma - tam też będziecie sami...

Pomocna?
Vitawa
 Opinia
@Błażej 01.03.2019 09:35

Pudysia to nie musi psiarnia zatrzymywać, on jak tylko wezwanie dostanie to trzęsie się i daje z ucha jak wtedy gdy tyson do niego przyjechał ! Nie trzeba było go nawet bić żeby powiedział gdzie jest (usunięte przez administratora) Taka prawda ! Gdzie wtedy byliście pseudo - kozaki

Pomocna?
Fan lipka
 Opinia

Daras czy oprócz skutera coś jeszcze zgłosiłeś? Ja narazie zgłosiłem rower i jeszcze kilka rzeczy. Biorę z ciebie przykład

Pomocna?
Błażej
 Opinia

MÓWIŁEM ŻE USUWAJĄ WPISY ! Ciekawe dlaczego? Chowacie do wora ludzi na wolności a sami nie jesteście święci ! Za związanie się z psami jest wiadomo co, ale wy uważacie się za niewiadomo kogo i wam wolno? Myślicie że jesteście tak mocni że możecie sobie na takie milicyjne zagrania pozwolić? Jesteście słabymi jednostkam, nie potraficie się normalnie spotkać jak ktoś wam niejednokrotnie proponował bo jesteście OBSRANI, potraficie tylko z zaskoczenia przyjść do jednej osoby w kilku a jak jesteście sami to jesteście zupełnie innymi ludźmi ! Pudycwelomenda siedzi w tej swojej dziurze - cały czas szmoncąc i sterując tym bezmózgim idiotą a za nim idą malolaci którzy biorą z niego przykład i zgłaszają jak on np. skuterki organą ścigania. Za chwile zaczną zapraszać policję na swoje urodziny a potem będą zakładać z nimi firmy ! KOZAKI UDAWANE !

Pomocna?
Psi kumple
 Opinia

Pamiętacie ile było komentarzy? Zobaczcie ile jest teraz, he, he Chyba komuś bardzo zależy na tym żeby prawda została zamieciona pod dywan. Gdyby tak nie było to z pewnością nie usunęliby około 100 wpisów

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Pseudo zasadowcy
 Opinia

Ja widziałem...jak wchodzili na komisariat przekazać informacje ;)

Pomocna?
Policyjna ekipa pudysilli
 Opinia

Prowokacja? Niby kto, po co, kogo i do czego miałby prowokować? To co tu piszą jest prawdą a jak wiadomo prawda boli ! Pudyś, lipek i wiele innych osób z tej ekipy związali się z psami, wystarczy poczytać na stronach KRS- krajowy rejestr sądowy. Teraz wyjdzie kto naprawdę jest charakterny a komu nie przeszkadza Współpraca z psami !

Pomocna?
PUDYŚ
 Opinia

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim funkcjonariuszom życzę spokojnych Świąt

Pomocna?
Oficer prowadzący
 Opinia
@PUDYŚ 24.12.2018 18:34

Dziękuję mój najlepszy informatorze

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Fig
 Opinia

To fakt. Coraz częściej znika

Pomocna?
Pudysiak konfitura
 Opinia

Wiedziałem że to kiedyś wyjdzie !

Pomocna?
Anty lipek
 Opinia
@Pudysiak konfitura 20.12.2018 06:54

I wyszło na jaw że pudyś , lipek, herta , Andrzej i inni z tej krzywej ekipy współpracują z przynajmniej jednym milicjantem !!!

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Michał Pudysiak 3City Car - Kościan

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Michał Pudysiak 3City Car

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.