Paweł Nowak Krakowiak Bus

Adres: Os. Kolorowe 45 lok. 30, 31-941 Kraków

NIP: 6783156944 REGON: 362893776

Paweł Nowak Krakowiak Bus
3 10 5 1

Opinie o Paweł Nowak Krakowiak Bus

Filtruj opinie po kryteriach:

Pawel Nowak Krakowiak bus
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Witam wypowiem sie jako szef firmy Krakowiak Bus Widze ze ludzie ktorzy u nas nie pracowali w zyciu sie wypowiadaja zeby zepsuc nam reputacje wiec jutro bedzie to wszystko zglaszane do gowork .pl A Pan Panie (usunięte przez administratora)spotkamy sie w sądzie bo wymysla Pan Nicki wiec dojda po pana IP komputera i telefonu ze to Pan wysylal pozdrawiam Krakowiak Bus

Pomocna?
Tak4Nie1
ty wiesz kto
 Opinia
@Pawel Nowak Krakowiak bus 15.05.2019 19:03

Proszę pana niech pan nie plecie bzdur , zazwyczaj nie bawię się w komentarze ale musze napisać panu a nawet przypomnieć że zalega mi pan z wypłatami 60 dni . I co pan na to Panie Pawle....? ponadto pana nowe ogłoszenie na olx chyba mija się z prawdą ! Proszę mi wytłumaczyć dlaczego ktoś kto nie ma sobie nic do zarzucenia płaci i jest rzetelnym pracodawcą lub kontrahentem nie widnieje w ogłoszeniu , nie odbiera telefonu , ba nie chce go podać ! nie odpisuje na wiadomości ! a zamiast tego wszędzie widnieje kontakt do któregoś z pracowników a przeważnie do Pana Przemka ? No Proszę mi to wytłumaczyć dlaczego nie ma nigdzie do Pana kontaktu ? dlaczego ukrywał się Pan w firmie i nie chciał wyjść porozmawiać tylko wysyłał Pan pana Przemka !!!! Więc nie mów pan że ludzie którzy nie mieli by nic do pana pisali by sobie ot tak dla zabawy ? akurat na pana się wszyscy uwzięli boś pan taki wielki przedsiębiorca że hej.

Pomocna?
Tak1Nie1
ty wiesz kto
 Rekomendacja
@Pawel Nowak Krakowiak bus 15.05.2019 19:03

jeszcze jedno , kto kogo będzie szukał po IP …? za to ze ktoś ocenia inną firmę ? nie sądzę po pierwsze nie ma tu w tekstach czynu zabronionego , oczywiście z powództwa cywilnego możesz pan skarżyć tych ludzi ale co Pan napisze w pozwie ….? że ktoś na jakimś forum napisał żeś pan nie wypłacił mu wypłaty....? i co pan napisze w pozwie … pan x obraża moja firmę a co jeśli sa ludzie którym pan NIE PŁACI ….? Myślę że to pan szybciej znajdzie się w sądzie ale po tej drugiej stronie ……………….zapomina pan że to forum jak i wiele innych do tego właśnie służy do opinii firm.

Pomocna?
Tak1Nie
Pawel nowak
 Opinia
@ty wiesz kto 16.05.2019 02:01

Piotrze G Nie będę dyskutował na ten temat tutaj spotkamy się w sądzie taka moja opinia na twój temat wypisujesz wszystkie komentarze tylko zmieniasz sobie nick Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie1
Pawel nowak
 Opinia
@ty wiesz kto 16.05.2019 01:47

Jak ktoś z nickiem ty wiesz kto pisze i boi się ujawnić to wiadomo że ktoś tutaj Kłamie bardzo proszę napisać do mnie maila Pawel. Krakowiak bus@gmail.com co ja zalegam pani lub panu czekam na informację

Pomocna?
TakNie1
ty wiesz kto
 Rekomendacja
@Pawel nowak 16.05.2019 16:28

ale wcale się nie ukrywam człowieku maile dostajesz tylko na nie nie odpowiadasz bezczelnie kłamiesz ze do ciebie się nie pisze !!! ty jesteś firmą o której tu mowa wiec co masz ukrywać jak wszystko w nagłówku forum jest....? trudno żeby osoby wypisywały tu swoje dane !!!! wie pan co jak się wyjaśni cała sprawa to ja tu wstawie całą korespondencję z datami itd. ale gwarantuje panu że wyjdzie pan na nie złego kłamcę .

Pomocna?
Tak1Nie
Natalia Krakowiak Bus
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@ty wiesz kto 16.05.2019 01:47

Tak jak Pan @ty wiesz kto piszę, płatności są robione zgodnie z zawartą umową pisemną tj. termin płatności wynosi 60 dni od momentu dostarczenia kompletu ORYGINALNYCH dokumentów, w przypadku niedostarczenia dokumentów w terminie płatność zostaje wydłużona do 90 dni bądź do 120 dni co też jest zależne od zwłoki z dostarczeniem dokumentów. Co do zatrudniania pracowników - tym zajmuję się Pan Przemysław dlatego też w ogłoszeniu widnieje jego numer kontaktowy. Pan Paweł odczytuje wiadomości oraz oddzwania lub też odpisuje na bieżąco. Jeśli jednak zdarza się że Pan Paweł nie odbiera ( gdyż ma spotkanie lub właśnie rozmawia przez telefon) zawsze kontakt jest z Panem Przemysławem, który odpowie na wszystkie zagadnienia.

Pomocna?
TakNie1
Olek
 Opinia
@Natalia Krakowiak Bus 17.05.2019 10:27

po pierwsze samochodów nowych nie macie , nie wiem w jakim są stanie technicznym wiec się nie wypowiadam , co do kontaktu to już nie jest tak kolorowo i tego kontaktu nie ma !!!!!! a co do terminowej zapłaty to już w ogóle jej nie ma . trzeba było być uczciwym to nie musielibyście się tak zaciekle bronić teraz !!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Olek
 Opinia
@Natalia Krakowiak Bus 17.05.2019 10:27

rozumiem że pan Paweł potrafi mieć spotkanie 24 godzin na okrągło przez wiele dni i tygodni , a może tyle rozmawia bo jak wytłumaczyć brak kontaktu , jakoś nie odniosła się Pani do numeru telefonu Pana Pawła ...? bo tego też brak !!! jego telefon nie odpowiada od ponad miesiąca a prośba o telefon została zignorowana !!!! a z panem Przemkiem to chyba tak różnie jest bo raz występuje w imieniu firmy a jak robi się gorąco to twierdzi że w niej nie pracuje więc jak to jest Panie Przemku ....? Pan Przemek to chyba takie plecy pana prezesa chyba dostaje jakąś premie co...? Umów nie dotrzymujecie i tyle!!!!

Pomocna?
TakNie
Staszek
 Opinia
@Pawel Nowak Krakowiak bus 15.05.2019 19:03

jak jest pan szefem firmy , to niech się pan zachowuje jak szef firmy i bierze odpowiedzialność za swoje czyny a nie wysługuje się pracownikami .Niech pan nie chowa głowy w piasek za swoją nieodpowiedzialność .Dobry szef to taki który na pierwszym miejscu stawia dobro swoich pracowników i kontrahentów a swoje dobra załatwia na końcu , dobry szef to taki który szanuje pracę innych a jak trzeba to podwija rękawy i też bierze się do roboty. Sądząc po pana wieku , chyba pan nie zdążył się nawet napracować a już pan pokazuje pogardę. Bo jak można nazwać człowieka który tak olewająco podchodzi do sprawy jakie są zapłata za pracę …..?

Pomocna?
Tak3Nie
ty wiesz kto to
 Rekomendacja
@Natalia Krakowiak Bus 17.05.2019 10:27

zanim pani wypowie się o waszych umowach proszę zaznajomić się dobrze z przepisami. ''Jak podkreślają prawnicy, w umowie przewozu chodzi przede wszystkim o dostarczenie ładunku, prawidłowe wykonanie przewozu. Przedsiębiorca świadczący usługi transportowe nie ma przecież dowieźć listu przewozowego tylko towar i za to właśnie należy mu się wynagrodzenie.'' Taki zapis w umowie, godzący tak naprawdę w pracę przewoźnika, nie jest do końca zgodny z zapisami CMR, chociażby z tego względu, że narusza zasadę odpowiedzialności przewoźnika i ogranicza faktycznie wykonaną usługę, która została firmie transportowej zlecona. Artykuł 4 Konwencji CMR mówi wyraźnie, że dowodem zawarcia umowy przewozu jest list przewozowy. Jego brak, nieprawidłowe wypełnienie, czy utrata w żadem sposób nie wpływa na istnienie ani ważność umowy przewozu. Jeśli zleceniodawca w nieskończoność stara się wydłużać termin wypłaty wynagrodzenia, można spokojnie mu wytłumaczyć, że skierowanie takiej sprawy na drogę sądową, będzie kosztowało go zdecydowanie więcej niż wynegocjowana stawka za fracht.

Pomocna?
Tak2Nie
zawiedziony
 Opinia
@Pawel nowak 16.05.2019 16:28

Proszę Pana a dlaczego nie poda pan swojego numeru telefonu do konfrontacji ....? tylko ucieka sie pan do wiadomości tekstowych ? dlaczego Pana telefon jest wyłączony i po kilku próbach , prośbach w mailu o podania nowego numeru w celu kontaktu pan nie odpisuje i nie chce go podać ? ktoś kto nikomu nic nie jest winien tak nie postepuje.

Pomocna?
Tak1Nie
Piotr Gozdz
 Opinia
@Pawel Nowak Krakowiak bus 15.05.2019 19:03

Panie Nowak ja tam się nie ukrywam, poza pozwem sądowym o zaległą wypłatę to jeszcze cię czeka postępowanie wyjasniajace z ZUS za brak mojego ubezpieczenia przez pierwszy miesiąc pracy

Pomocna?
Tak1Nie
Piotr Gozdz
 Opinia
@Pawel Nowak Krakowiak bus 15.05.2019 19:03

Pluj świni w oczy to powie że deszcz pada, zero człowieczeństwa i honoru Panie Nowak

Pomocna?
Tak1Nie
do pana Nowak x space logistic
 Opinia
@Pawel Nowak Krakowiak bus 15.05.2019 19:03

Proszę mi wyjaśnić jak to jest że na transie płaci pan w terminie co widać po opiniach a mi nadal pan zalega parę miesięcy …? dla mnie pieniędzy nie ma !!! bo ja nie mogę wystawić na transie negatywa co....? jest pan nieuczciwy wręcz mogę użyć słowa OSZUST !!!! BRAK KONTAKTU , BRAK PŁATNOŚCI TOTALNA OLEWKA !!

Pomocna?
TakNie
Daro
 Opinia

A ja widzę że nowa nazwa pana krakowiak - x space logistic - to nic jak zgapione od firmy transportowej space logistic . Wie pan , ale poważnie to nie wygląda jak się nie potrafi coś wymyśleć indywidualnego nawet czcionke logo żeś pan zgapił ………………. co widać u pana w ogłoszeniach na olx a co widać w firmie space logistic z FB ;-) to dużo mówi o firmie jak i panu wiele żeś sie pan nie napracował dostawiając X no tak wpisując pana nazwe wyswietla sie wielka firma , no ale tak jechać na czyimś wózku . Na swój wizerunek trzeba zapracować własnymi rękami a nie cudzymi !

Pomocna?
Tak1Nie
Daro
 Opinia
@Daro 17.05.2019 21:33

o przepraszam jeszcze s na końcu jest dodatkowo ;-)

Pomocna?
TakNie
Dominik
 Opinia

Witam jeżdżę już ponad 3 lata w firmie zero problemów kasa na czas auta nowe

Pomocna?
Tak23Nie2
Były Kierowca
 Opinia
@Dominik 12.01.2019 14:07

To jesteś oszustem Dominik i chyba jesteś zatrudniony w tej firmie jako kreator dobrego wzerunku bo żaden kierowca jeszcze nie pracował tam dłużej niż pół roku

Pomocna?
Tak4Nie8
Brawo
 Opinia
@Dominik 12.01.2019 14:07

Dominik nie ściemniaj ludzi tylko płać na czas samochody są w stanie rozpadu nawet wypuszczasz samochody z dziurowym zbiornikiem paliwa i łysych oponach w zimę , Żenada totalna ..... to co piszesz 3 lata gwarantuje Ci , że nie pojeździsz jeszcze 2 miesiące bo zabraknie Ci pieniędzy na paliwo .......

Pomocna?
Tak3Nie
xnxx
 Opinia
@Były Kierowca 17.01.2019 21:26

No kolego nie zgodze sie ???? przegibalem tam dwa lata. Tylko wlasnie ostatnie 2 miesiace zaczely sie (usunięte przez administratora) , i nowakowi zaczelo cos (usunięte przez administratora) na mozg ???? ale to co pisza to prawda

Pomocna?
TakNie
Natalia Krakowiak Bus
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Brawo 21.01.2019 19:19

Panie/Pani @Brawo każdy samochód jest nowy oraz ma robiony regularnie przegląd ( gdyby auto było w stanie rozpadu oraz miało dziurawy zbiornik nie wyjechałby/wyjechałaby Pan/Pani z Polski a auta robią trasy po Europie co bez przeglądu byłoby bardzo trudne)

Pomocna?
TakNie
Olek
 Opinia
@Natalia Krakowiak Bus 17.05.2019 10:35

zastanawiam się czy zna Pani pojęcie ''NOWY'' Bo auta jakie posiadacie to stare roczniki a czy sprawne....? to wie kto nimi jeździł ! co do wypłat to jest tak zlewacie mniejszych ludzi bo większych się boicie i tyle w tym temacie !!!!!

Pomocna?
TakNie
tomek
 Opinia

a jak jest z ubezpieczeniem ZUS w tej firmie....?

Pomocna?
Tak2Nie
Piotr
 Opinia

Ośrodek jedzie Nowak z ludźmi , ja to do sądu sprawę dałem ale pewnie ktoś się trafi kosą pod serce da i się skończy biznesmenka na czyjejś krzywdzie

Pomocna?
Tak1Nie
Tomek121
 Opinia
@Piotr 02.05.2019 16:51

Czemu Pan oddał sprawę do sądu?

Pomocna?
Tak1Nie
Piotr
 Opinia
@Tomek121 02.05.2019 23:43

Nie zapłacił mi Nowak wypłaty 4500zł tel nie odbiera

Pomocna?
Tak1Nie
Nickkk
 Opinia
@Piotr 06.05.2019 14:51

Ech to nie dobrze

Pomocna?
Tak1Nie
pawel
 Opinia
@Piotr 06.05.2019 14:51

a ma Pan jego aktualny numer bo ten co ja mam nie odpowiada, a tez wisi mi kase

Pomocna?
Tak1Nie
Piotr
 Opinia

Teraz już X Space Logistics sie firma Nowaka nazywa na giełdzie trans Eu jest aktywny kasę ma to (usunięte przez administratora) jest normalny jest

Pomocna?
Tak2Nie
5
xnxx
 Opinia
@Piotr 26.03.2019 03:39

Hahaha nowa nazwa , wizerunek od nowa hahaha. Krakowiak spalony haha porazka..

Pomocna?
Tak3Nie
Piotr
 Opinia

Jak się zwolniłem pod koniec stycznia to jeszcze nie oddał mi wypłaty 4500pln tel nie odbiera żenada firma krzak dziad i oszust

Pomocna?
Tak1Nie7
xx
 Opinia

nie wypłaca , nie odbiera telefonów ukrywa się zamiast porozmawiać ,zasłania się innymi osobami,

Pomocna?
Tak2Nie4
olo
 Opinia
@xx 11.03.2019 13:56

normalka

Pomocna?
Tak2Nie1
Dawid
 Opinia

Witam jeżdżę u Krakowiak bus od września wsyztsko porządku kasa na czas były kierownik Artur który był nic nie robił musieliśmy się wsyztsko prosić już go nie ma także wszytsko się poprawiło i jest super

Pomocna?
Tak8Nie1
Kierowca
 Opinia

Pracowałem w tej firmie ale to porażka firmy, pierwszy ww opis zgodny z rzeczywistością teraz jest nowy kierownik który traktuje ludzi jak smieci i jeszcze gorszy oszust o szefa

Pomocna?
Tak2Nie
Byly Pracownik
 Opinia

Firma wyplacalna na czas i tyle by bylo plusow... Szef ktory nie odbiera telefonow od kierowcow. Stan techniczny samochodow pozostawia wiele do zyczenia. Trzeba sie prosic o wszystko nieraz po kilka dni... Ogolnie klimat w firmie dziwny napiety , szef jest mlodym chlopakiem ktory mysli ze sobie otworzyl firme i jest fajnie zero odpowiedzialnosci i jest przede wszystkim falszywy nieslowny zamydli oczy a pozniej cie wyr....cha.

Pomocna?
Tak2Nie
Administrator
 Opinia

Czekamy na newsy od użytkowników. Ktoś ma jakieś nowe info na temat przedsiębiorstwa Paweł Nowak Krakowiak Bus w mieście Kraków, bo nie wiemy jak to z pracą u nich.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Paweł Nowak Krakowiak Bus - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paweł Nowak Krakowiak Bus