Jacek Jaksa
2 9 6 1

Opinie o Jacek Jaksa

Filtruj opinie po kryteriach:

mirek
 Opinia

retro-city; 'legitstore.pl' - wydaje mi się, że to nowy biznes tej osoby, proszę zerknąć albo odezwać się czy ktoś również j został przez nich już oszukany - tak jak ja, musiałem długo szperać, żeby dojść do nazwiska, w ogóle brak danych adresowych

Pomocna?
TakNie
Beata
 Opinia
@mirek 23.01.2019 00:46

Witam . Rowniez zostalam oszukana przez ta firme. Zamawialam 10 lutego obuwoa nie ma ani pieniedzy . Bylam zglosic sprawe na policje. Jest w toku.

Pomocna?
TakNie
Julia
 Opinia
@Beata 21.02.2019 14:55

Witam, czy po zgłoszeniu sprawy na policję coś się zmieniło? Ja także zostałam oszukana przez ta firmę

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia
@mirek 23.01.2019 00:46

Witam, ja zamówiłam buty 3.02 i do tej pory ich nie otrzymałam. Kontakt z firmą miałam jedynie przez olx, ale dzisiaj zostałam zablokowana także kontaktu z firmą nie mam już żadnego....

Pomocna?
TakNie
Julia
 Opinia
@Monika 14.03.2019 10:00

Ja tez zostałam zablokowana na olx i zero kontaktu, na stronie stan zamówienia jest do wysyłki ale butów nadal nie widać, zastanawiam się tylko czy po zgłoszeniu na policję coś się zmieni

Pomocna?
TakNie
monia
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@mirek 23.01.2019 00:46

Witam LEGITSTORE także zakupiłam buty w tym sklepie nie ukrywam ze znajoma mnie prosiłą przelaąłm pieniądze i nadal nie ma paczki mam pytanie czy mogła by się ze mną skontaktowac osoba która dostała paczkę lub załagodziła to sukcesem

Pomocna?
TakNie
Kamila
 Opinia
@Beata 21.02.2019 14:55

Ja zamawiałam 1.03 i pisze ciągle na ich stronie ze buty w trakcie kompletowania. Mam już się pożegnać z butami? Czy jest jakaś nadzieja?

Pomocna?
TakNie
Kamila
 Opinia
@Beata 21.02.2019 14:55

Pani Beato jakieś wieści?

Pomocna?
TakNie
Kamila
 Opinia
@Kamila 21.03.2019 16:27

Erunner.pl taka sama strona co legitstore.pl pisałam do nich ale twierdzą że nie są powiązani z legit

Pomocna?
TakNie
Edyta
 Opinia

Wielu klientów firmy Retro-City zwraca uwagę na to, że długo oczekują na zamówione z firmy przesyłki. Ale rozumiem, że finalnie docierają one do adresatów, tak? Może na stronie internetowej firmy jest informacja o wydłużonym czasie wysyłki. Czy ktoś to sprawdzał? Jak do tych wypowiedzi odniosą się osoby zatrudnione w Retro-City? Zachęcam do dyskusji!

Pomocna?
TakNie
B
 Opinia

Mialam podobny problem, maz zamowil buty, dostal numer przesylki, ktory nie istnial. Weszlam do netu, natrafilam na ta strone i od razu zadzialalam. Napisalam mejla do goscia, bo nie odbieral, ze ma dwa dni na przeslanie butow bo inaczej zglaszam sprawe na policje. O dziwo, odpisal natychmiast, oczywiscie sciemnial, co mu od razu wytknelam, jeszcze tego samego wieczoru nadal buty na poczcie i po trzech dniach dotarly. Wygladaja bardzo spoko. W kazdym razie dzieki za Wasze opinie, bo gdyby nie one, nie mialabym pojecia, co jest grane i co zrobic.

Pomocna?
TakNie
Diana Molfoy
 Opinia

Czekam na przesyłkę już ponad miesiąc.Jak już można wiedzieć buty pewnie już nie przyjdą...Po 4tygodniach otrzymałam od nich informacje o rzekomej wysyłce.Wiec pomyślałam sobie,ze poczekam żeby doszły.Jak się okazało kolejne tygodnie czekałam na marne...Buty dalej nie są dostarczone.Sprawę zgłaszam.Nie ma co się nad tym rozczulać.

Pomocna?
TakNie
scalowiec
 Opinia

Czekam na buty przeszło miesiąc. Brak kontaktu. Teraz mam numer nieistniejącej przesyłki. Będę zgłaszał sprawę na Policję.

Pomocna?
TakNie
Bąbelek25
 Opinia

Czekam na buty ponad dwa miesiące.Poprosilam o zwrot pieniędzy to piszą ze mogą wysłać drugi raz ze paczka została awizowana dwa razy ???? skoro została awizowana to dlaczego nie otrzymałam awizo z poczty.Wykrecaja się jak mogą żeby zatrzymać czyjeś pieniądze.Sprawa została zgłoszona oczywiście poinformowałam ich,nagle chcą numer konta a pieniędzy nadal nie ma.Smieszna firma.Nie polecam Moje sugestie dla Retro-City: Nie polecam Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwrócić pieniądze

Pomocna?
TakNie
xxx
 Opinia

Witam , wszyscy oszukani zgłaszajcie popełnienie oszustwa na policji bez względu na wartość zamówienia , jednocześnie składajcie reklamację w swoim banku o zwrot zapłaconej kwoty w związku z popełnionym oszustwem, bank poprosi o zaświadczenie z policji o zgłoszeniu , mnie się udało- po 30 dniach otrzymałem buty i dwa dni póżniej bank zwrócił kasę , teraz ten drań oddzwania i prosi o zwrot. Jak nie będziecie działać stracicie kasę... trzeba sk.......na u....ć.

Pomocna?
Kotek123
 Opinia

Ja nie zamawiałam butów, ale zobaczyłam na FB ogłoszenie Pani,ze poszukuje pracownika do wystawiania ogłoszeń na OLX (konto trzeba założyć nowe) 150zl/tydzien, super oferta. Odezwałam się, Pani dała mi namiary na kolegę, który zajmuje się strona. Tak to właśnie retro city teraz nazwa sneakers world. Ten kolega to Pan Miłosz. Chciał wrobić mnie w wystawianie ogłoszeń na OLX z mojego konta a on zajmował by się wysyłka (do której nigdy by nie doszło) gdyby ktoś zgłosił oszustwo padło by na mnie bo to ja miałam wystawiać ogłoszenia. Masakra. BARDZO PRZESTRZEGAM! W razie kontaktu , zapraszam: weronika_nika3@op.pl

Pomocna?
Kocio
 Opinia

Pseudo firma która oszukuje ludzi.. mogli napisać na swojej przepięknie zrobionej stronie ...że sprzedają podrobione buty dla gorszego sortu ludzi .. żenada Pierwszy i ostatni raz. Zero odpowiedzi na maile Usuwane wiadomości na Facebooku.. Nie odbieranie telefonów .. A na buty należy czekać jak w ogóle zostaną przysłane minimum miesiąc bez uprzedniego poinformowania. Tak się nie robi ... żenada. Co za typ.. bardzo bardzo nie polecam.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Kocio 18.09.2018 20:26

Tak prawda zamówiłem zapłaciłem a butów nie ma tel nie odpowiada to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Kocio
 Opinia

Witam... Nie zamawiajcie butów z tej strony .. Buty albo nie przychodzą,a jak już przychodzą.. to są to wspaniale wykonane ale podróbki niestety.Komuś może to nie przeszkadzać natomist mnie...nie będę oszukiwać. Generalne najgorsza firma z możliwych.

Pomocna?
Joanna
 Opinia

Wczoraj przyszły buty!!! Po dwóch miesiącach ale są. Mam nadzieję, że wszyscy otrzymacie swoje zamówienie, trzymam kciuki!

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia

Kochani dziś otrzymałam buty po miesiącu. Więc Wam pewnie też przyjdą. Szkoda tylko , że nie napisali iż trzeba tyle czekać. Bo wiele zachodu i problemów było.Pozdeawiam

Pomocna?
TakNie
b
 Opinia

(usunięte przez administratora) , (usunięte przez administratora) 0 towaru, o pieniędzy, 0 kontaktu, zalecam unikać.

Pomocna?
TakNie
Lewa
 Opinia

I u mnie sprawa wyglada tak samo... przelew poszedl, butow nie ma, na maile nie odpisuja. Czy ktos juz to zglaszal na policje?

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Lewa 17.07.2018 18:32

Otrzymała pani buty z tego sklepu

Pomocna?
bogdan
 Opinia
@Lewa 17.07.2018 18:32

ja zgłosiłem , tu podobnie jak u innych

Pomocna?
TakNie
Kinia
 Opinia

Ja również zostałam oszukana. Zero kontaktu z firmą. Czy ktoś już zgłosił sprawę na policję? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
bogdan
 Opinia
@Kinia 04.08.2018 06:42

podobna sytyacja zgłosiłem

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia

Zamówiłam buty 10.07.2018 do dnia dzisiejszego nie otrzymałam butów ani zwrotu pieniędzy. Nie odpisują na emalia, nie odbierają telefonów, posty na Facebooku usuwają.

Pomocna?
JUSTYNA
 Opinia
@Justyna 05.08.2018 16:01

Dostałam dziś buty. Już byłam całkowicie zrezygnowana. Przyszły. Szok.

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia
@JUSTYNA 06.09.2018 13:55

Dodam że buty przyszły zupełnie inne niż zamówiłam(po 2 miesiącach) , dobrze że rozmiar się zgadza.

Pomocna?
TakNie
Natalioon
 Opinia

Firma oszukancza!!! Ne zamawiajcie nic. Jest wiele osob oszukanych, sprawa bedzie zgloszona na policje! Szukamy wiecej ludzi oszukanych przez ta pseudo firme. Zaplacilam za buty, ktore nie doszly. O zwrocie pieniedzy mozna pomarzyc. Nie odpisuja na wiadomosci, nie odbieraja telefonow, a komentarze na facebooku usuwaja!!! Uwazajcie na nich!

Pomocna?
Paulina
 Opinia
@Natalioon 17.05.2018 17:49

Skontaktuj się ze mną na paulina.murowanska@o2.pl , też nie otrzymałam butów, za które zapłaciłam.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Natalioon 17.05.2018 17:49

Witam! Udało się coś wskórać? Odesłali towar lub kasę? Pozdrawiam Lidka

Pomocna?
TakNie
GOSIA21
 Opinia
@Natalioon 17.05.2018 17:49

WITAM JESTEM JEDNĄ Z WIELU OSZUKANYCH PROSZĘ O KONTAKT I WSKAZÓWKI CO DALEJ MAM ROBIC

Pomocna?
Łukasz
 Opinia
@Natalioon 17.05.2018 17:49

Ja tez zostałem oszukany. Jezeli bede potrzebny do jakiegoś zbiorowego pozwu jestem do dyspozycji

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Natalioon 17.05.2018 17:49

Jeśli będzie zgłoszenie grupowe na policję dołączam się zero kontaktu telefon nieczynny a butów jak nie było tak nie ma

Pomocna?
Asiulak10
 Opinia
@anonymous 16.08.2018 21:57

Ja juz zglosilam sprawe na policje mam nadzieję ze dopadna tego gnoja

Pomocna?
TakNie
Madzi
 Opinia
@Asiulak10 19.08.2018 14:45

Ja idę jutro na policję. Bo też zostałam oszukana.

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia
@Madzi 22.08.2018 07:18

Proszę wszystkich którzy zostali oszukani przez tego drania Miłosza Konasiewicza właściciela retro-city O pilny kontakt. Email Magdalena.taraszkiewicz@onet.pl

Pomocna?
Mania
 Opinia
@Magda 25.08.2018 21:33

Ja także nie otrzymałam do dzisiaj butów zakupionych 16 lipca 2018,z firmą Retro city nie ma żadnego kontaktu, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Monika
 Opinia
@Magda 25.08.2018 21:33

Ja również zostałam oszukana, od 18.05.2018 czekam na zwrot pieniędzy za buty których nie otrzymałam. Dzwonię nie odbierają tel. i nie odpisują na e-maila. Nie wiem co dalej robić.

Pomocna?
TakNie
Babelek
 Opinia
@Natalioon 17.05.2018 17:49

Czekalam na buty od 17.07 do dnia dzisiejszego dziś mamy wrzesień,udalo mi sie znaleźć na Facebooku osobę o imieniu Marta pokorska po kontakcie z ta osobą dziś zostały dostarczone buty,firma miała dość dlugi urlop,z tego co pisała osoba buty były dwa razy wysylane gdyż niby bylo awizo a nikogo nie bylo w domu,a wszyscy byli, sprawa byla zgloszona do kryminalnej nr wysylki jaki podali byla prawidlowa,nie jestem osoba współpracująca z firma ani pracownikiem .

Pomocna?
TakNie
Czorno
 Opinia

Ja również nie otrzymałam butów. Nie można skontaktować się telefonicznie z pracownikami a na wiadomości na Facebooku również nie odpisują. Szukam osób w podobnej sytuacji do mojej. Sprawa będzie zgłaszana na policję.

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia
@Czorno 19.07.2018 16:51

Jestem w podobnej sytuacji. Buty zamówione 10.07.do dziś brak kontaktu. Numer przesyłki błędny.

Pomocna?
TakNie
Sandra. 99
 Opinia
@Justyna 20.07.2018 12:23

Witam. Ja również złożyłam zamówienie, dostałam jakiegoś maila ale przypadkiem go usunęłam. Dzwonie od piątku, wysłałam 4maile i nic. Przelałam 195zl więc nie odpuszczę.

Pomocna?
TakNie
Julia
 Opinia
@Czorno 19.07.2018 16:51

Również zostałam oszukana od 19 lipca nie ma żadnego odzewu przelałam na ich konto 200zl i tez nie zamierzam odpuścić

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia
@Czorno 19.07.2018 16:51

Ja tez zgłosiłam na Policję, ale czuje że umorzą sprawę i tyle mojej walki

Pomocna?
TakNie
Lidka
 Opinia
@Czorno 19.07.2018 16:51

Witam! Ja swoje pieniądze odzyskałam po 11 dniach od wpłaty. Pisałam smsy i dzwoniłam. Zamieściłam negatywne komentarze na fb i olx, a teraz ...dostałam powiadomienie z VIII Komisariatu Policji w Łodzi, ze Pan z retro city zglosił powiadomienie o nękaniu go przez ludzi. ????

Pomocna?
TakNie
Tyle
 Opinia

Ja czekam na buty od tygodnia .. A już nie długo szkoła....!!

Pomocna?
TakNie
Jula
 Opinia

Mam pytanie poszliście już zgłosić to na policję co wam powiedzieli?

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia
@Jula 29.08.2018 16:08

Spisali protokół i czekam.Zglaszajcie bo im wiecej tym lepiej i może sie zainteresują sprawą

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Ja również nie otrzymałem butów.Mieszkam w pobliżu Łodzi i moje zapytanie czy ktoś trafił na adres firmy łącznie z ulicą chcę do nich dojechać .Czy też ktoś był u nich na miejscu.Proszę o informację na e-mail anna@mosinski.com.pl

Pomocna?
TakNie
mimi
 Opinia
@anonymous 31.07.2018 18:00

Również czekam na buty już od dwóch miesiecy. Zamówiłam u nich dwie pary. Jedne otrzymałam a o drugich chyba mogę zapomnieć. Zostawiłam sobie adres z jakiego zostały wysłane żeby mieć jak będę zgłaszać sprawę policji.

Pomocna?
TakNie
Jula
 Opinia
@mimi 31.07.2018 20:18

bym zglosic sprawę

Pomocna?
TakNie
Anna
 Opinia

Ja też zgłosiłam sprawę na policję buty zamówione 15.07.2018 do dziś zero kontaktu ani zwrotu pieniędzy . Jeśli ktoś został oszukany niech idzie na policję. Im więcej nas będzie to może uda się coś zdziałać . Strona zmieniła logo i adres strony myślą że ich nie znajdą. Spędziłam 2 godz na policji ale wszystko co się udało im przekazałam.

Pomocna?
magda
 Opinia
@Anna 24.08.2018 21:49

Kochani Pan Miłosz Konasiewicz ma zawieszona działalność 30,11,2017 ,a wykreślony został 30,05,2018.Ja już złożyłam wniosek przez e-sąd.Zapraszam do kontaktu ze mna przez email magdalena.taraszkiewicz@onet.pl

Pomocna?
magda
 Opinia
@Anna 24.08.2018 21:49

Pani Anno prozę o kontakt przez email magdalena.taraszkiewicz@onet.pl

Pomocna?
TakNie
Stella
 Opinia

Czyżby konkurencja inspirowała do pisania tych bzdur i powtarzania tego samego kilka razy?

Pomocna?
TakNie
Ewelina
 Opinia
@Stella 12.08.2018 17:15

To nie są bzdury tylko fakty ;/ ma Pani odmienne doświadczenie super ale szczerze wątpię :/

Pomocna?
TakNie
Annia
 Opinia
@Stella 12.08.2018 17:15

Widocznie nie ma pani doświadczenia z tymi oszustami jeśli pisze pani te bzdury.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Czytając sytuacje innych ludzi oraz samemu będąc oszukanym (od 3 tygodni zero wiadomości o butach oraz nie można się w żaden sposób skontaktować), w tym tygodniu zgłaszam sprawę na policję oraz gorąco zachęcam aby jak najszybciej zrobiły to również inne oszukane osoby

Pomocna?
TakNie
foundyou
 Opinia

Nie jestem pewna czy zostałam oszukana czy nie, mam tylko informację że urządzenie z którego został do mnie wysłany ostatni email loguje się w mieście Mountain View w Californii, być może właściciel sklepu jest na wakacjach ale nie byłoby problemu gdyby umieściła takową informację na swojej stronie.

Pomocna?
TakNie
Magdalenaa
 Opinia
@foundyou 16.08.2018 14:32

Ja też zamówiłam buty 3 dni temu i cisza. Mam nadzieję, że się odezwa.

Pomocna?
TakNie
Dupablada
 Opinia

Czy ktoś zgłaszał ta sprawę na policję? Mnie też oszukano

Pomocna?
TakNie
.
 Opinia

Ja również zamówiłam buty przez tą stronę i o dziwo po około dwudziestu telefonach dostałam sms-a, że szef jest na wczasach i wraca w poniedziałek 30.07 i potem kontakt się urwał... Nie odbierają telefonów i nie odpisują. Jeszcze dzisiaj idę zgłosić sprawę na policję.

Pomocna?
TakNie
poliglota
 Opinia
@. 01.08.2018 15:14

Ja również zostałam oszukana zamówiłam buty 11 lipca i do dziś ich nie dostałam. Mój mail poliglotaostrow@wp.pl

Pomocna?
TakNie
Wiolka
 Opinia
@poliglota 01.08.2018 16:08

Witam ja tez zostałam oszukana zamówiłam dwie pary za 300 i zero kontaktu

Pomocna?
TakNie
Marcindzindzer
 Opinia

Mnie tez prawdopodobnie oszukali. Jaka u Was sytuacja ?

Pomocna?
TakNie
Asiulak10
 Opinia
@Marcindzindzer 30.07.2018 17:30

Witam ja tez prawdopodobnie zostalam oszukana nke odpisuja na meile nie odbieraja tel

Pomocna?
TakNie
ania
 Opinia

witam tak samo zakupiłam buty w sklepie retro city 15.07 w piatek dostalam maila ze maja urlop i przesylka sie wydłuży i jak czas oczekiwania jest za długi to moga oddac pieniadze zeby podac nr konta . tak zrobiłam lecz brak odzewu

Pomocna?
gosia21
 Opinia
@ania 25.07.2018 11:04

witam ja zamówiłam buty przelałam pieniądze nie dostałam potwierdzenia ani żadnej wiadomości sms ani mailowo

Pomocna?
TakNie
Joanna
 Opinia

Witam, ja również zamówiłam buty 18 lipca i do tej pory zero odzewu, czy ktoś może dostał swoje zamówienie???

Pomocna?
TakNie
gosia21
 Opinia
@Joanna 26.07.2018 21:58

witam ja również czekam nikt nie odpisuje na maila ani na telefon przelałam 169 zł i też nie odpuszczę

Pomocna?

Zostaw opinię o Jacek Jaksa - Pabianice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jacek Jaksa

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.