Opinie o REAC Components Sp. z o.o.
Uciekajcie stąd ! Całe biuro odchodzi
Co jest przyczyną tego, iż ludzie z biura firmy Reac Components zwalniają się? Proszę Ciebie abyś podał więcej szczegółów, ponieważ informacje, o których piszesz są jak słowa rzucone na wiatr. Pozbawione argumentacji niczego nie wnoszą do wątku. Będziesz tak miły i opiszesz obecną sytuację w tej firmie?
Komentarz w punkt! Lepiej bym nie opisał sytuacji panującej w tej firmie. Prawie wszyscy, którzy pracowali blisko dyrektora odeszli, to o czymś świadczy... Zostali tylko wspomniani pupile, którzy totalnie nie nadają się na te stanowiska! Firma miała ogromny potencjał, fajnych i mądrych ludzi, ale teraz przez kierunek zarządzania, jaki obrał dyrektor jest ich coraz mniej. To takie zgniłe jajo w ładnym pepierku. Nie polecam.
To prawda, słodko na rozmowie gada a później taki cicho ciemny trzeba na niego uważać. Robiłem w reac w Zielonej Górze i praca w miarę spoko ale zarobki i wymogi trochę nie idą w parze. (usunięte przez administratora)Bardzo spoko był Patryk miniajluk technolog chłop ma wiedzę i cierpliwość
Dzisiaj skończyła się pewna epoka w firmie :(
Firma ok. Zarobki ok nie piszcie bzdury.
a ile podstawy dostaje spawacz mag tig ?
Zarobki małe, a wymagają żeby pracownik zapier..... ponad norme. Brak kompetencji (liderów, brygadzistów i kierowników), brak organizacji. Jak chodzi o szkolenia dla pracowników to tylko na CNC i na spawacza. Spięty klimat na hali, dwie zmiany walczą pomiędzy sobą. Obecnie firma znajduje się w Nowym kisielinie.
Jak się pracuje w REAC Components Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy REAC Components Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 19.
Jakie są opinie pracowników o pracy w REAC Components Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 3 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!