Opinie o Igloocar Sp. z o.o.
Co jaki czas w Igloocar Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
Ubiegać to się nawet możesz co godzinę. Szef produkcji mówi że im więcej pracujesz tym więcej zarabiasz. Sęk w tym że pracownicy nic nie robią. więc wszystko w Twoich rękach. Weź tylko pod uwagę że im więcej pracujesz to więcej materiałów zużywasz więc koszty są większe, przez co nie koniecznie twoje wynagrodzenie. Rozumiesz?? Bo na zakładzie nikt tego nie rozumie nawet chyba w biurze osoby które to liczą to tego nie pojmują. No i czego nie rozumiesz??
Witam, jak teraz wyglada sprawa pracy w tej firmie ?
Witam. Chciałbym zapytać czy są jakieś przyjęcia do pracy Iloocar? Jaka atmosfera panuje na zakładzie? Dzięki.
Nawolujesz człowieku do nienawiści kto Ci te laurkę napisał ty rzeczywistości wysłowić się nie potrafisz.Nadajesz się tylko do uszczelniania .Nie łgaj i nie oczerniają. Pomówienia w tym kraju są karalne
Panie "kurator" w roli ścisłości nie widzę tutaj żadnych pomówień ze strony poprzednika , a pod pewnymi względami zgodzę się z tą wypowiedzią . Co do poprawności pisowni widzę ze kogoś negujesz a sam nie potrafisz pisać poprawnie po polsku . Pozdrawiam
Pracuje w tej firmie już prawie 10 lat. Jeszcze 3 lata temu to było moje miejsce na ziemi, ukochana , dobrze płatna praca. Od jakiegoś roku zaszczycił swoją obecnością nasza firme pan pożal się Panie Boże "dyrektor".Od tego momentu z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Ludzie fachowcy zwalniają się. Szkoda firmy i ludzi.
Ten pożal się Boże "dyrektor" to tylko biega po hali i robi zdjęcia. Do czego mu to potrzebne...? Nie wiem. Nie prezentuje żadnej wizy dla zakładu. Niewątpliwie doprowadzi firmę do upadku.
Tak masz 100% racji. Wprowadził bardzo niemiła atmosferę, ludzie nie tylko na produkcji ,ale również w biurowcu boją się go . On chce zrobić z pracowników (usunięte przez administratora) ", a z firmy (usunięte przez administratora)Tak długo nie da się pracować.
Srarcie na człowieka który zakład podnosi z kolan,Wszyscy tutaj źle życzący jesteście z (usunięte przez administratora) ,która zniszczyła dziesiątki zakładów w Polsce,nie macie zielonego pojęcia o prowadzeniu czego kolwiek chyba że roweru po wypiciu.Za flaszkę werbujecie ludzi otlumaniacie w imię czego? Żyjecie tylko dzięki temu zakładowi bo gdzie indziej by was wylali po przerwie. Ten wasz Walduś sierota wkładkach przychodzi na zakład produkcyjny ? Jaki to ma być prezes ?Gość się nadaje na plażę a nie na prezesa
Pracownicy firmy nie zgłaszają zadowolenia ponieważ są wykorzystywani i zastraszani pod kara groźby utraty pracy. Często też są zmuszani do pracy w nieludzkich warunkach, oszukiwani, manipulowani przez ludzi o wyimanigowanych ambicjach. Najgorszemu wrogowi nie życzyłbym pracy w takim zakładzie pracy.
Jak na 8 godzin opierdalania się z telefonem w ręku to naprawdę ciężkie warunki. Nie znam w Europie takiej fabryki żeby pracownicy robili żewnie co chcą
Odkąd przyszedł pan "Dyrektor z Bożej łaski" wypłaty przychodzą nie w terminie za każdym razem są spóźnione. Nie polecam tego zakładu !!!!
Jeżeli majster sobie nie radzi żeby wynegocjować godziny dla swoich pracowników, to proszę się zkontaktowac organizacją zawodowa NSZZ SOLIDARNOSC
A to problem z godzinami to nowość w igloocar? Trzeba przedstawić NSZZ jeszcze raz ten problem? Związki go nie znają? Poza tym 3 posty wyżej napisałeś że się tym nie zajmują.
Kierownictwu zostało niecały rok do emerytury, a poza tym to trzęsą porami przed Panem dyrektorem ,który zamiast zająć się sprawami godnymi stanowiska dyrektora to sprawdza czy ludzie po sztniach nie siedzą. W 2014 roku ludzie zarabiali 1500- 2000 więcej niż teraz licząc nominalnie, a gdzie inflacja i ogólna drożyzna?
Solidna i niezawodna firma. Kompleksowość świadczonych usług pomaga zaoszczędzić czas oraz pieniądze. Polecam
Rzadko zostawiacie tu opinie czy to dlatego, że macie bardzo dobrą pracę?
Jak wygląda praca na magazynie w pustyni bo widziałem że jest rekrutacja?

Jak się pracuje w Igloocar Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Igloocar Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 18.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Igloocar Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!