Opinie o RTP Polska Sp. z o.o.
Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i liczne opinie. Czytamy je wszystkie z dużym zainteresowaniem i cenimy każdy głos. Chcemy włączyć się w prowadzoną tutaj komunikację i pokazywać, jaką jesteśmy organizacją.
Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze - tylko do takich możemy się odnieść. Swoboda wypowiedzi nie oznacza, że można publikować informacje nieprawdziwe, pomówienia i oszczerstwa znieważające pracowników.
Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu gowork.pl będą archiwizowane przez Administratora portalu.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół RTP Polska
Na hali (usunięte przez administratora) Ale to taka robota.wytrwaly da radę. Gorąco jak w piekle i chemia. Do ogłoszenia o pracę należy dopisać "dobra kondycja fizyczna" przy pytaniu na rozmowie dostaniesz odpowiedź "wszystko w normie" owszem. Worki do 25kg. Ale w ciągu zmiany wrzucisz 3t+. Nie polecam. Nie odradzam. Na chwilę obecną główne zajęcie to lecenie na szmacie... Operator miotły
Bardzo dobra firma fajnie płacą dają czas na przyuczenie premie kwartalne multisport zwrot za dojazdy praca ciężka do ogarnięcia ale za tą cenę się opłaca sam zrezygnowałem ze względu że myślałem że tego nie ogarnę ale firmę polecam
Czym się zajmowałeś dokładnie i czemu uznaleś że nie dasz rady? Tak sam z siebie, a co mówili Ci przełożeni? Nie dostałeś wsparcia?
Pracował ktoś z Was jako Koordynator w firmie RTP Polska Sp. z o.o.? Powiecie, na czym polega praca na tym stanowisku? Czego wymaga się na rekrutacji od kandydata?
Czy firma Rtp nie przyjmuje kobiet?
Dzień dobry, na niektórych stanowiskach ze względu na prace szczególnie uciążliwe lub szkodliwe dla zdrowia mogą być zatrudnieni tylko mężczyźni. Na pozostałych stanowiskach jak najbardziej zatrudniamy zarówno kobiety jak i mężczyzn. Zespół RTP Polska
Czy firma ma coś przeciwko pracownikom palącym? Premie są wypłacane od pierwszego miesiąca pracy? Jak wygląda sytuacja z korzystaniem z telefonu na hali
RTP Polska Sp. z o.o. poszukuje osób na stanowisko Operator. Jakie warunki zatrudnienia oferują? Czy można liczyć na umowę o pracę?
Witam mam pytanie jak długo czeka się na odpowiedź czy został przyjety do Waszej firmy.
Dzień dobry, podczas rozmowy rekrutacyjnej zawsze informujemy kandydatów kiedy otrzymają informację zwrotną. Zespół RTP Polska
Jaka atmosfera panuje w firmie RTP Polska Sp. z o.o.? Są ogłoszenia na GoWork.pl z 15 września. Czy jest rotacja?
Ale o co Ty pytasz? No bo wnioskuje że pytasz czy tyle można zarobić, mam rację? :D Chyba nie jesteś pracownikiem.
A to w firmie nie ma już nikogo chętnego na lidera?? Bo widzę rekrutacja na lidera jest.
4400 brutto dają na dzień dobry,ale pojechali
szukają na stanowisko BHP widzę komórka się powiększa czy ktoś się zwalnia ?
Dzień dobry, tak, zachęcamy do aplikowania i wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym. Zespół RTP Polska
w ogłoszeniu jest info o premii kwartalnej i za polecenie, można prosić coś więcej info jak to wygląda
Dzień dobry, Premia kwartalna i premia za polecenie to jedne ze składników naszej oferty. Szczegółowych informacji udzielamy na rozmowie rekrutacyjnej. Zachęcamy do aplikowania przez portal i stronę. Zespół RTP Polska
Co się dzieje w tej firmie, że cały czas szukaja do pracy?? Kasa nie jest zła z tego co widzę a rekrutacja non stop... Tylko prosze nie pisać że firma cały czas sie rozwija bo takie bajki już nie przechodzą.
Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie. RTP Polska jest na rynku od 2018r., poszukujemy osób które na stałe dołączą do naszego zespołu. Obecnie prowadzimy rekrutacje na stanowiska w obszarze produkcji oraz utrzymania ruchu. Zachęcam do aplikowania bezpośrednio przez stronę firmy www.rtpcompany.com/about/praca/ Zespół RTP Polska
Praca git , jestem zadowolony. Rynek pracy nigdy nie będzie nasycony.Ktos przychodzi ktoś odchodzi, naturalna kolej rzeczy.Atmosfera super, warunki jak to w tej branży nie należą do przyjemnych,ale poza tym wszystko jest ok
Jak wyglądają warunki skoro nie należą do przyjemnych? Opiszesz? Czy jeśli chodzi o atmosferę to dotyczy ona relacje między pracownikami a także z szefostwem?
Czy w RTP Polska Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Jak tak ma wyglądać praca na produkcji to będą ludzie uciekać z pracy
Gdzie dają tyle nie ? Zapraszam do l.... G to zobaczycie jak tak jest przy chemiii
Czy taka stawka jest oferowana też na starcie dla nowego pracownika w RTP, czy dopiero po jakimś czasie? Jak w ogóle wygląda kwestia podwyżek w firmie? Czy staż pracy w tym przypadku ma znaczenie? Można liczyć na wzrost pensji np. po roku od zatrudnienia?
Czy wiecie jak wyglądają dojazd do pracy z Wrocławia? Czy można poradzić sobie bez samochodu, gdy nikogo się nie zna?
Dzień dobry, Dla stałych pracowników istnieje możliwość korzystania z opłaconego transportu autobusowego. Komunikacja miejska nie obejmuje jeszcze zasięgiem naszej lokalizacji. Nasi pracownicy dojeżdżają do pracy zarówno samochodami i rowerami :) Pozdrawiam, Zespół RTP Polska
Co wchodzi w skład pełnego wynagrodzenia w firmie RTP Polska Sp. z o.o. na pozycji Pracownik Produkcji? 29 marca widziałam ich ogłoszenia na GoWork.pl.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół RTP Polska
Fajny profil
Jak się pracuje w RTP Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy RTP Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 26.
Jakie są opinie pracowników o pracy w RTP Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 14, z czego 7 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!