MSI - Marine Service International
2 7 6 1

Opinie o MSI - Marine Service International

Mike

Moje odczucia na plus i nie mówię tu o Gabonie tylko inny projekt. Kasa zawsze na czas i zawsze się zgadza, kursy offshore w pełni opłacone przez firme, kursy angielskiego za darmo i pełna pomoc dziewczyn z biura. Pozdrawiam resztę projektów.

K

Jest jeszcze Hans w tym gronie, a i Kubuś był tyle że podobno już nie pracuje. Pozdro dla chłopaków z nautipy.

jan
@K 12.11.2018 21:41

czy ten hans jest z rumi?

Honorata
@K 12.11.2018 21:41

Nie używajcie proszę imion ani danych osobowych umożliwiających identyfikacje osób trzecich. Starajcie się także wypowiadać w sposób merytoryczny i rzetelny na temat firmy MSI. Takie komentarze są bardzo pomocne dla użytkowników forum. Czy ktoś z tu obecnych osób wie może coś więcej na temat pracy w godzinach nadliczbowych?

CH
@K 12.11.2018 21:41

Gdyby nie trzymał WAS ktos w ryzach to byście wszystko (usunięte przez administratora) Nie umiecie spawać , nie umiecie montować. Nie umiecie nie robić panowie fitterzy i welderzy.

Honorata
@CH 14.11.2018 08:45

Twój komentarz adresowany jest do konkretnej grupy. Czy wobec tego, przekazałeś opisanym osobom swoje zastrzeżenia? A może próbowałeś rozmawiać na temat jakości usług z kierownictwem?

Lol

Totalna porażka jeżeli chodzi o Fpso Nautipa,Gabon, projekt manager idiota na statku prowadzący nic lepsi, zajac nowy nabytek wyrzucony z Fpso z Brazylii traktuje pracowników jak śmieci, chmiel nic lepszy ogólnie nie polecam.W tej firmie dużo mówi się o safety a robi się jak za komuny.

Honorata
@Lol 07.10.2018 00:33

Dziękujemy za Twoją opinię, jest ona ważna. Pamiętaj jednak, by nie obrażać osób trzecich. Nie pomaga to użytkownikom forum, a jedynie potęguje negatywne emocje. Komentarze, które zawierają wyłącznie negatywne opinie, mogą być postrzegane, jako działania konkurencji. Warto być w swoich opiniach obiektywnym i rzetelnym, pokazując zarazem plusy i minusy danej pracy.

CH
@Lol 07.10.2018 00:33

Drodzy fiterzy i welderzy bo to sie tyczy tylko WAS.Pozostali pracownicy MSI (blasterzy, painterzy, pipe fitterzy) nie narzekaja na warunki pracy. Wasze opinie sa bardzo cenne jednakże nie są prawdziwe. Jesli przyjechaliscie na PNA na wakcje to niestety nie ta bajka. Praca na PNA jest ciezka i wymaga charakteru. To nie jest praca jak w Norwegii ze dłubaliście sobie w nosie i nic nie robiliscie. Zawsze możecie tam wrocic. Nikt nie trzyma na sile. A tak miedzy nami panowie to Wasze umiejętności spawalnicze i fitterskie sa na poziomie ŻENUJĄCYM.

Honorata
@CH 14.11.2018 08:43

W każdej pracy należy wykonywać swoje obowiązki. Nie istnieją chyba firmy, w których pracować nie trzeba. Warto obiektywnie wypowiadać się na temat pracy w MSI, wyszczególniając zarówno plusy jak i minusy zatrudnienia. Czy poprzez Twój komentarz możemy wywnioskować, że praca w MSI jest dla Ciebie satysfakcjonująca?

odp dla ch
@CH 14.11.2018 08:43

nie narzekaja bo nie znaja jezyka i sie boja ze straca prace . a gdzie taki pozniej znajdzie robpote?????? wiec siedza cichutko i mowia ze wszystko jest ok ale miedzy soba jak juz rozmawiaja to nie jest tak wesolo. co do fiterow i spawaczy to mowia co im na sercu lezy i nie boja sie ze wyleca za zle opinie o menadzerach itp. a jezeli ktos sie wypowiada ze nic nie umieja to widocznie nie ma pojecia o tej pracy. nie dziwie sie ze ludzie sa tam na jedno kolko.

Administrator

Posiadacie jakieś informacje związane z MSI - Marine Service International? Dajcie znać, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo cenna.

hajkus

witam moge dostać jakiś namiar na firmę ?dziękuje

Administrator

Jak wyglądają dziś zarobki w MSI - Marine Service International? Czy od dodania ostatniej opinii uległy one zmianie?

zdzich

mazut i chemia. nie jest to jakies duze stezenie ale sawsze to cos

Buli
@zdzich 03.12.2017 10:51

Przed rozpoczęciem beda plukac system napewno, tez sie tam wybierasz ?

anonymous
@Buli 03.12.2017 11:49

juz jest wszystko po plukaniu ale rury sa tak zapchane dlatego trzeba je zdejmowac i czyscic. potem zakladac z powrotem.

Rick
@anonymous 04.12.2017 11:19

Wiadomo kiedy konczy sie produkcja na statku?

Buli

Witam ktos sie orientuje jaka stawka dla pipe fitera?

zdzich
@Buli 02.12.2017 18:21

3600 na burcie. a powiedzieli ci ze te rury ktore beda sciagac na procesie sa radioaktywne?

Buli
@zdzich 02.12.2017 19:39

Nie wiem o co chodzi, mozesz cos przyblizyc ? Jak radioaktywne? Co bylo w tych rurach?

bylem tam

to to nic. teraz jest na statku 80 osob a po nowym roku ma byc 120. juz teraz nie ma miejsc i po trzy osoby w kabinie. a suez to masakra. w 6 na lozkach pietrowych jak w szpitalu.

olo

na maurytani fpso to jakas porazka. karaluchy na mesie i kuchni i w niektorych kabinach

RS
@olo 01.12.2017 16:25

Na jakiej pracy jestes i jakie pieniadze ? Pozdrawiam

zainteresowany

co wieice o tej firmie bo dochodza mnie sluchy ze cos jest z nia nie tak

Zostaw opinię o MSI - Marine Service International - Gdynia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MSI - Marine Service International