Alabos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Sobala

Pajęczno

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 2 ocen.

Alabos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Sobala
1 2 6 1

Opinie o Alabos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Sobala

Adam

Ostatnie osoby wypowiadające się w tym wątku proszę o opanowanie emocji. Przypominam, że forum GoWork.pl jest miejscem dyskusji na tematy pracownicze. Rozmawiamy tutaj na temat rynku pracy oraz warunków zatrudnienia w firmie Alabos. Jak obecnie wygląda sytuacja tej firmy na rynku. Czy są poszukiwani nowi pracownicy? Na jakie stanowiska rekrutuje ta firma?

Lukasz

A jak chcecie wiedziec nazwa ich firmy nowej brzmi status:Podmiot aktywny nazwa rejestrowa:I. TRANS- LOGISTIC- Joanna Sobala adres rejestrowy:Kowalew 2A, 98-113 Buczek, łódzkie adres operacyjny: Kowalew 2A, 98-113 Buczek, łódzkie klasyfikacja PKD:32.99.Z - Produkcja pozostałych wyrobów, gdzie indziej niesklasyfikowana 35.13.Z - Dystrybucja energii elektrycznej 35.22.Z - Dystrybucja paliw gazowych w systemie sieciowym 35.23.Z - Handel paliwami gazowymi w systemie sieciowym 47.19.Z - Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach kategoria:Sklepy, niesklasyfikowane DANE KONTAKTOWE I. TRANS- LOGISTIC- Joanna Sobala, dane kontaktowe (telefon, fax, e-mail) - przepraszamy aktualnie brak pełnych danych kontaktowych tej firmy w naszej bazie DANE REJESTROWE NIP:731-19-21-421 REGON:369613484 Rozpoczęcie działalności:2018 Osoby zarządzające: Sobala Joanna Małgorzata - Właściciel na pphu alabos pelno zadluzenia to zeby było co do garka włozyc to otworzyli nowa firme takie to uczciwe dziadostwo jest i było a potwierdzam słowa przedmówcy dług goni dług Lista wiezytelnosci jest dostepna dla kazdego i jak bedziecie zgłaszac na policje to pamietajcie zeby powiedziec ile ludzi oszukaliscie z ojcem i wtedy mozecie sobie zgłąszac co chcecie nawet ze ufo w buczku wyladowało

Piotr
@Lukasz 13.06.2018 15:29

Widzisz Panie Kawałko jesteś w błędzie i z tego co wiem to tamta firma złożyła perzeciwko panu sprawe do sądu o szkalowanie jej bo niemaja nic wspólnego ze mna, a może pan opowie o swoich przekretach z firma gabaryty eu bo jest sporo tego w internecie

DŁUŻNIK !!! uwaga

Zajmujemy się skutecznie windykacją. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykację prowadzimy na jego koszt. KONTAKT: 790 203 424.

Tomek

Pracuje od miesiąca w tej firmie i powiem tak szkoda że tylko Sobala tak podchodzi do ludzi bo cała reszta to dziadostwo, a ta Justyna to chyba ta szurnięta kobitka i jej mężuś ze Szczawina Małego co narobili tyle chlewu naszej firmie.

David
@Tomek 03.01.2018 22:08

Sobala ci ludzie ze Szczawina to ci sami co im towar ukradles i zamiast do dani kazales zeby jechał do polski znam te sytuacje i ta pani ma na imie Sylwia anie Justyna i dzieki prokuraturze w Łasku odzyskali towar klijneta moze to tez jest klamstwo czytalem twoje zeznania łukaszu sobala Pomimo ze towar zamiast do Dani przyjechał do Polksi na polecenie mojego ojca to pani Sylwia w obecnosci Policji chciala zaplacic za transport ale ojciec odmówił i zazadał kwoty 3240 euro tak było Oni maja na to papiery i po co oczerniasz ludzi przyglupie narobiles syfu wielu ludziom oszukałes tylu przewozników taki jestes Janusz transportu

Jarek Pabianice
@David 13.06.2018 15:42

I jak Sobala łyso ci ze tyle oszustw wyszło na jaw Ale numer zaluje ze cie kiedykolwiek poznalem juz nie dam ci auta do transportu sorry ale za duzo ludzi mi potwierdzilo te wszystkie fakty

Tomek
@Tomek 03.01.2018 22:08

Tomus ta kobietka szurnieta to ta sama co ukradliscie jej towar z kierowca i pojechaliscie do polski zeby wyludzic ponad 3250 euro za transport mysle ze o tym samym mowimy bo pare dni pozniej mieliscie najazd policji i na polecenie prokuratury oddaliscie towar w obecnosci policji

Leszek

Pnie Sobala moze odda pan pieniedze za nierozliczony transport czy mamy zebrac sie w grupie i przyjechac z transparentami pod panski dom zeby cała wioska widziala jaki to z pana wielki kretacz i ze nie rozliczasz sie z pan z ludzmi Niewiem co panem kieruje i niewiem dlaczego pan tak oszukałes tyle ludzi w całej polsce Wiem ze pieniedze za moj transport wplyneły na panskie konto czyli jest to oszustwo Załuje ze nie posluchalem ludzi i wykonałem ten transport dla panskiej firmy bo teraz niemiał bym problemów

Justyna

Wszystkie te superlatywy pod adresem Sobali to jedna kompromitacja Ordynarny cham prostak zastarsza ludzi jak nie przyjdziesz do pracy bo masz chore dziecko juz krzyczy ze niema wyplaty Narobili biznesów na przekretach nie opłacaja zus zanizaja faktury na kase kazali nabijac co 5-7 sprzedaz banda idiotów i nic wiecej sami sobie wystawiaja pozytywy nie pracowac u dziada

Piotr
@Justyna 14.12.2017 21:55

Nigdy żadna Justyna nie pracowała w mojej firmie. Takie wpisy szkalujące są karalne. Jutro sprawę oddaję na policję.

czarny kruk
@Piotr 02.01.2018 19:49

plac za transport zlodzieju

leszek
@czarny kruk 12.06.2018 10:19

Czarny Kruku masz racje to (usunięte przez administratora) i kombinator nawet na click transie narobił juz oszust teraz nawet na te nowa firme wali transportu bez fv to zwykla banda złodzieji i szumowin a to byly radny to nauczył sie krasc i oszukiwac

anonymous
@leszek 13.06.2018 15:32

nazwa rejestrowa:I. TRANS- LOGISTIC- Joanna Sobala adres rejestrowy:Kowalew 2A, 98-113 Buczek, łódzkie adres operacyjny: Kowalew 2A, 98-113 Buczek, łódzkie

Tobiasz
@anonymous 13.06.2018 16:03

A to jest nowa firma ktora takze narobi dlugów i zniknie coreczka pani radca prawny napewno pomoze to cwany oszust Sobala mieszka w naszej gminie juz niejednego oszukali ale w tamtym roku byla jakas pani z Policja bo jej towar ukradli i z tego co wiem to chyba towar odzyskała bo byla takim duzym niebieskim autem i policja przeladowywała towar na ich samochod

al

Firma jest solidna. Spedytorzy mili. Pensje w terminie

Bartek
@al 12.07.2016 21:29

Taka firma ze cofneli jej certyfikat rzetelnego kontrahenta Ot uczciwi naprawde byli

Tomasz

Tomku tam ludzie pracowali po 2 lata i zostali oszukani takze przestan opowiadac historie stulecia bo nic nie zmieni opini o złodziejach i oszustach

Bartek

spedytorzy pouciekali do innych firm bo dziad niemial kasy na wyplaty brama pozamykana na 3 spusty zanim wyjedzie to najpierw obserwuja kto jest w okolicy czy ludzie nie przyjechali po pieniądze

Bartek

Lista wierzytelności Data wystawienia Numer NIP dłużnika Nazwa firmy dłużnika Kwota długu (bez odesetek) Szczegóły Oferta kupna 11.06.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 1 187,35 PLN Info Złóż ofertę 04.06.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 2 211,62 PLN Info Złóż ofertę 30.05.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 1 136,37 PLN Info Złóż ofertę 24.05.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 2 982,79 PLN Info Złóż ofertę 16.05.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 3 248,60 PLN Info Złóż ofertę 14.05.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 713,40 PLN Info Złóż ofertę 11.05.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 2 516,63 PLN Info Złóż ofertę 04.05.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 5 304,46 PLN Info Złóż ofertę 20.04.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 600,00 EUR Info Złóż ofertę 10.04.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 1 233,32 PLN Info Złóż ofertę 22.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 1 679,13 PLN Info Złóż ofertę 22.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 2 070,24 PLN Info Złóż ofertę 21.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 7 467,60 PLN Info Złóż ofertę 21.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 2 857,63 PLN Info Złóż ofertę 20.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 600,00 PLN Info Złóż ofertę 20.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 2 774,26 PLN Info Złóż ofertę 13.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 1 615,15 PLN Info Złóż ofertę 05.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 393,07 PLN Info Złóż ofertę 02.03.2018 8311084084 PPHU ALABOS PIOTR SOBALA BUCZEK, Polska 2 482,83 PLN Info Złóż ofertę Taka uczciwa byla firma Sobali nakradli na oszukiwali ludzi teraz cwaniak na Joanne otworzyl firme takze uwazajcie na oszusta MYSLI ZE JAK NAPISZE ze justyna u niego nie pracowała to kazdy łyknie jest (usunięte przez administratora)

Administrator

Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia dotycząca Alabos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Sobala. Jak aktualnie wygląda praca w niej?

Łukasz

Pracowałem w tej firmie na tyle długo, że mogę powiedzieć: Pieniądze na czas, ludzie mili i kompetentni Były limity, ale to chyba normalne. Z właścicielem można było się dogadać

Piotrek

Pracowałem w tej firmie jako kierowca około roku i nie mogę narzekać. Spedytorzy różni ale zawsze można było dogadać się z właścicielem. Pensja terminowo, czasami premie. Oczywiście limity na telefon ale to chyba jak w każdej firmie.

jaro

Pracuję w tej firmie długo. Nigdy się z wypłatą nie spóźnili. Czas pracu jest przestrzegany.

Zostaw opinię o Alabos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Sobala - Pajęczno

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alabos Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Sobala