Agrocom Firma Wielobranżowa

Syców

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 1 ocen.

Agrocom Firma Wielobranżowa
1 1 6 1

Opinie o Agrocom Firma Wielobranżowa

poszkodowany

ostrzegam przed tą firmą.

Eko
@poszkodowany 04.11.2018 23:16

Hej, firma dała ofertę na dostawy dla nich elementów metalowych na biznesoferty. Czy nie płacą? Nie chce utopić kasy. Dziekuje za info

lol
@poszkodowany 04.11.2018 23:16

panie poszkodowany jak pan zostal poszkodowany

lol
@poszkodowany 04.11.2018 23:16

Facet nie pisz tu glupot obrazasz porzadnych ludzi

zenek

Firme Agrocom znam od 20 lat porzadni ludzie firma godna polecenia

Gość
@zenek 06.08.2018 09:45

Firma Agrocom podobno już nie działa. Mają ogromne zadłużenia. Oszukują ludzi itp. Nie polecam.

Poszukam

Patrząc na te wpisy to są w tym samym czasie pisane i przez tą samą osobę. Data.godzina.styl. Najgorsze są własne wpisy. Eh żenada. Proponuje się zastanowić na współpraca zanim będzie za późno.

rob
@Poszukam 02.08.2018 10:29

Panie spod Wielunia skoncz pan pisac wszyscy pana znaja ze nierówno ma pan pod sufitem :)

Jaco

Firma jak najbardziej Ok

Prawnik

To raczej właściciela Agrocomu oszukała zagraniczna firma i to na duże pieniądze i tak rodzą się plotki

Pracownik

To raczej firma była Agrocom jest poszkodowana poniewaz pracownicy kradli

Agroma

Firma jest Ok skąd takie wiadomości

poszkodowany

Proszę osoby które zostały w jaki kol wiek sposób poszkodowane przez firmę Agrocom Z Sycowa o przesyłanie wiadomości na adres poszkodowany@vp.pl

Jolanta

@piotrek, czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedz i napisać dlaczego polecasz pracę w tej firmie? @Aneta, bardzo pozytywna opinia. Czy obecnie firma poszukuje nowe osoby do pracy? @patrycja, czy Agrocom Firma Wielobranżowa oferuje swoim pracownikom jakieś premie lub inne benefity?

piotrek

Firma Ok

Aneta

Wlasciciel i jego rodzina bardzo dobrzy ludzie wszystkim potrafia pomóc .Podziekowania dla nich bo mało jest takich ludzi ktorzy podaja dla Ciebie pomocną dłon

paszmix1

Firma Agrocom lider na rynku polskim produkcji automatow paszowych i poidel godny polecenia

paszmix1

Firma Agrocom lider na rynku polskim produkcji automatow paszowych i poidel godny polecenia

paszmix

Firma Agrocom lider na rynku polskim produkcji automatow paszowych i poidel godny polecenia

paszmix

Firma Agrocom lider na rynku polskim produkcji automatow paszowych i poidel godny polecenia

Andrea Espania

nuestro mejor proveedor de Polonia

Terrabud

Targi Hanower 2016 rok firma zrobiła wrazenie wśród wystawców stoisko obsługa hostessy pełen profesjonalizm

Agromarket

Firmę Agrocom znam od kilku lat współpraca godna polecenia

Dominika

Pracowałam w Agrocom jako tłumaczka na targach w USA zaskoczyło mnie ze firmę pana Rogali zna tyle firm z całego świata miłe zaskoczenie super firma

patrycja
@Dominika 13.01.2018 09:44

potwierdzam super pracodawca

patrycja
@Dominika 13.01.2018 09:44

potwierdzam super pracodawca

patrycja
@Dominika 13.01.2018 09:44

potwierdzam super pracodawca

patrycja
@Dominika 13.01.2018 09:44

Potwierdzam super pracodawca

Farmer

Firma jest Ok

Farm bud

Agrocom spotkałem na targach w Hanowerze super produkty światowa jakość a jakie hostessy

Ferma

Od 19 lat współpracuje z Agrocom rzetelny dostawca super jakość najwyższa renoma polecamy

Agro tech

Kupuje w Agrocom automaty paszowe super jakość porządna firma polecam

agroma

Agrocom to solidna i rzetelna firma znana na calym swiecie .Wspólpacuje z nimi od 15 lat i nie mam najmniejszego zastrzezenia POLECAM

anonim

(usunięte przez administratora)

Transport

witam Vst pseudo firma transportowa zarejestrowana w kawiarni w Londynie żeby omijać podatki w Polsce

Zostaw opinię o Agrocom Firma Wielobranżowa - Syców

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrocom Firma Wielobranżowa