CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.
3 54 6 1

Opinie o CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.

Edi

Dokładnie, praca jak w obozie.... Ciągły mobbing, przecież niewolnictwo już dawno się zakończyło... Ludzie jak chcecie godnie pracować to polecam Skandynawie a nie pracę w Biegu i stresie w Niemczech.

Kiedy zmiana nazwy firmy

Negatywne opinie o firmę są automatycznie likfidowane.... Praca w ciągłym stresie.

Praca

Witam czy przyjmujecie osoby jako pomocnik cieśli do pracy w Niemczech bez doświadczenia jako cieśla ?

CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.
pracodawca
@Praca 19.11.2018 20:17

Proszę złożyć CV na adres e-mail ekadry@chemobudowa.pl i kontaktować się z osobą rekrutującą do Niemiec pod numerem telefonu 12 652 75 33.

CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.
pracodawca
W dniu 26.09.2018 r. Chemobudowa-Kraków S.A. podpisała z portugalską spółką Casa Feliz G umowę na realizację kolejnego, siódmego już etapu budynków mieszkalnych przy ul. Żabiniec w Krakowie. Jest to zarazem ostatni budynek, który został zaplanowany przez inwestora na Żabińcu. Zakończenie budowy przewidziano na maj 2020 roku.
   
CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.
pracodawca
W dniu 21.09.2018 roku „Chemobudowa – Kraków” S.A. podpisała z Zarządem Infrastruktury Sportowej w Krakowie umowę na „Budowę basenu przy Szkole Podstawowej z Oddziałami Sportowymi nr 5 przy al. Kijowskiej 8 w Krakowie”. Przedmiotowe zadanie, którego wartość wynosi 25.461.000 zł brutto zostanie zrealizowane w terminie do 30.11.2020 roku.
   
Operator

Witam. Jakie warunki pracy są na stanowisku operator żurawia wieżowego? Ile można zarobić, na jakich maszynach pracują w Niemczech. Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.

CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.
pracodawca
@Operator 24.08.2018 10:05

Witam. W odpowiedzi na Pana zapytanie informujemy, że w Niemczech pracujemy na wysokich dźwigach w większości typu Wolff, Liebherr i Potain górno-obrotowych pracujących w kolizji. Okazjonalnie zatrudniamy też operatorów na dźwigi sterowane z dołu. Można zarobić około 2000 tys. euro netto miesięcznie. Za pracowników zatrudnionych na stanowisku operator żurawia wieżowego odprowadzamy do ZUS dodatkową składkę na FEP.

Operator
@CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A. 24.08.2018 13:31

Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam

Oscar
@CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A. 24.08.2018 13:31

Witam. Kiedy są prowadzone rekrutacje? Byłbym zainteresowany wyjazdem na wiosnę przyszłego roku, najlepiej na żuraw dolnoobrotowy sterowany z pilota.

CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.
pracodawca
@Oscar 11.10.2018 07:49

Witam. Rekrutacje prowadzone są na bieżąco zgodnie z zamieszczonymi ofertami pracy. Akurat zapotrzebowanie na operatorów zostało zrealizowane, ale na wiosnę na pewno będzie wznowione. W sprawach rekrutacji na rynek niemiecki rekomendujemy kontakt telefoniczny pod numerem 126527533.

Miro

Czym jest spowodowana ta cisza? Szukam pracy i liczyłem na jakieś opinie bezpośrednio od pracowników.

Stefan

Zarobki w firmie w poruwnaniu do wykonywanej pracy są śmieszne zarabisz 2200 a oni w burze myślą że ty za to rodzinę uczymasz praca w słońcu i mrozie a pieniądze dostajesz jak student stypendium i myslom że ludzi zaczynają

Jasiek

Jak się współpracuje z firmą? Czy dobrze organizują warunki bytowe a granicą?

Aneta

Czy ktoś z obecnych forumowiczów Gowork.pl miał okazję pracować w firmie CHEMOBUDOWA-KRAKÓW i zechciałby się podzielić swoimi doświadczeniami z powyższym pracodawcą? Dajcie znać co wiecie na temat warunków pracy oraz atmosfery jaka w tej firmie panuje. Pamiętajcie o przestrzeganiu regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin

Ulka

Czy jest jakiś powód, że tak sporadycznie piszecie na forum?

anonymous

JAREK…RĄCZKOWSKI JASTRZĘBIE…ZDRÓJ 44-335 ul…WARMIŃSKA…32/13 ŚLĄSK tel. +48693558749 _+48515022009 e-mail: .jaro22111@onet.pl UPRAWNIENIA ELEKTROMONTER SZKOŁA PKP czerwiec 1985 - czerwiec 1987 BRAK PRACY TERA JASTRZĘBIE ZDRÓJ UPEAWNIENIA t Wózki akumulatorowo spalinowe Prawojazdy A. B. C.BE.CE Zawód. Elektromonter. Jarek R. tel. +048517022009 Koparko- ładowarkek wszystkich typów kl.III Koparek od 0,8m3 do 1,5m3. Walce drogowe do 18t kl.III Frezarki do nawierzchni dróg do 1200 mm Żurawie przenosne ll Z. Żurawie samojezdne ll Z K32,0

Administrator

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.?

Janek

Firma ma opinię dobrego pracodawcy.

Patryk

Podpowiedzcie ile może wyciągnąć operator żurawia za granicą?

Operator
@Patryk 07.05.2018 09:57

Patryk a gdzie teraz pracujesz

Operator

Witam Wszystkich.Mam Prośbę Prosze o rzetelną opinię na temat pracy w firmie.Jakie są warunki pracy ile można wyciągnąć jako Operator Żurawia Wiezowego.Dajcie Znać.Pozdrawiam

Administrator

A czy macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o pracę w firmie CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.? Czy firma zapewnia benefity?

CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.
pracodawca
@Administrator 18.04.2018 09:14

Jesteśmy solidną Spółką zatrudniającą pracowników zgodnie z obowiązującymi przepisami zarówno w Polsce, jak i w Niemczech. Cechują nas przede wszystkim terminowość wypłaty wynagrodzeń oraz odprowadzanie składek na ubezpieczenia społeczne od całości wynagrodzenia w Polsce oraz od przepisowej kwoty w Niemczech, czyli 4443 zł w 2018 roku. Benefity, jakie zapewnia Spółka to m.in. pakiety dodatkowej opieki medycznej, karty Fitsport i Fitprofit, dofinansowanie do wypoczynku urlopowego, dofinansowanie do wypoczynku dzieci, świadczenia bożonarodzeniowe, paczki mikołajowe dla dzieci, nagrody specjalne z okazji dnia budowlanych. Spółka zapewnia możliwość rozwoju oraz dobrą i przyjazną atmosferę w pracy. Dobrym sygnałem jest to, że pracownicy, którzy odeszli do innych pracodawców sądząc, że tam będzie im lepiej, chętnie wracają do Chemobudowy - Kraków S.A.

Igor

Chemobudowa-Kraków ma opinię dobrego pracodawcy. Widać , że się starają.

anonymous

Praca jak praca. A jesli chodzi o zarobki i godziny to pracujesz od 7'00 do 18'00 odlicz dwie przerwy tj.10h i na reke wychodzi 75-80E na dzień

tomasz

Czy ktoś zdradzi ile może zarobić operator żurawia? i ile godzin się pracuje dziennie?

zacior

Zarobki są koło 1800 euro na rękę. Firma solidna, pozbyła się słabego dyrektora niemieckiego i zmienił się zarząd. Podobno jest tam coraz lepiej.

Administrator

Co powiecie na temat zarobków w Chemobudowa-KrakówS.A.? Czy ich poziom od czasu dodania ostatniej opinii uległ zmianie?

Igor

Czyżby tak dobrze się tu pracowało, że już nie chce się nikomu pisać?

Michał

Dobra firma, płaci terminowo, jak każdy pracodawca nie płaci za obijanie się. Narzekają ci co jadą do Niemiec , a nie mają pojęcia o nowych technologiach. Polecam

anonymous
@Michał 01.10.2017 23:37

A jak!

Aneta

@BIZONa czy możesz powiedzieć coś więcej o dobrych stronach firmy Chemobudowa-KrakówS.A.? @były pracownik czy udało Ci się odzyskać swoje pieniądze? Jak zakończyła się sprawa? O jakie uszkodzenia dokładnie chodzi?

były pracownik

Na początek piękna mowa potem się zaczyna kadra bez pojęcia kasa marna. Jak pytałem dlaczego takie cienkie wypłaty to kierownik wzruszał ramionami biorą 100 euro na poczet uszkodzeń , po odejściu z firmy nie można się tej kasy doprosić ręce opadają . Podobno kierownik u którego pracowałem już tam nie pracuje ,też bym go wywalił szkoda na nich czasu

BIZON

BARDZO POZADNA FIRMA WYPLACALNA LENI NIE POTRZEBUJA

Aneta

Pracujesz w Chemobudowa-KrakówS.A.? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy firmy. Jakie możliwości rozwoju oferuje pracodawca?

byłem tam

Jak Ci nie pasi to są przecięż prywaciarze, robota od świtu do nocy , wypłata na raty albo wcale. Mieszkanie będziesz miał jak sobie wynajmiesz za swoje. Po co się pchałeś do Chemobudowy, u prywatnego jest o wiele lżej, a jakie wielkie wirtualne pieniądze. Chemobudowa stwarza Ci warunki na jakie ją aktualnie stać. Rynek budowlany w Niemczech jest tak zepsuty przez konkurujące firmy, że inwestor Niemiecki tylko zaciera ręce, żę może budować za takie niskie stawki jakie proponują Polacy.

Marek.

jak w Auschwitz , banda trzęsidupków XDD

Zostaw opinię o CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CHEMOBUDOWA-KRAKÓW S.A.