Opinie o VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
Każda krytyczna opinia, która wskazuje, co poprawić jest dla nas wskazówką jak być jeszcze lepszym pracodawcą.
Każdy pozytywny feedback sprawia, że nasz dzień jest bardziej słoneczny.
Liczymy się z Twoim zdaniem i doceniamy merytoryczne i konstruktywne uwagi, więc prosimy o szczere przedstawienie jak się u nas pracuje.
Na każdy post odpowiadamy. W sprawach bardziej indywidualnych lub dotyczących tematów, które nie są opinią o pracodawcy zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na hr@vanking.pl.
Pamiętajcie, że komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
Dziękujemy wszystkim naszym obecnym i byłym pracownikom i współpracownikom.
Dzielimy razem kawał życia i staramy się, by ta wspólna przygoda była dla Was miłym i rozwojowym etapem.
Ariadna Leśniewska
Dyrektor HR
VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
VanKing Celkar Group Sp. z o.o. poszukuje osoby na stanowisko Product Manager w Kraków. Wziąłeś udział w procesie rekrutacji? Napisz, na co według Ciebie powinny zwrócić uwagę osoby rozważające pracę w firmie.
W ostatnim meczu po emocjonującej końcówce i rzutem w ostatniej sekundzie wygrywamy 63:60 z KrakSpire.
Zapraszamy na mecze Wikingów!
Foto ujęcia ze spotkania VanKing Celkar Group sp z oo vs Krakspire
Żyleta Studio. Fotografia i produkcja filmowa
Czy firma oferuje pracownikom jakieś benefity pracownicze ?
szukają w Kielcach jelenia za 2800 netto na wlasnej działalności jako PH. (usunięte przez administratora)
Witam serdecznie, warunki współpracy na stanowisku Przedstawiciel handlowy O. Kielce są inne. Nie wiemy skąd ma Pan/Pani takie informacje, skoro na rozmowach rekrutacyjnych nie było wzmianki o tego typu warunkach. Zapraszam do kontaktu w celu rozwiania wszelkich wątpliwości a osoby zainteresowane tym stanowiskiem o złożenie CV :). pozdrawiam, Barbara Szostak tel.: 602 782 788 Specjalista ds. HR VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
VanKing Celkar Group Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na stanowisko Analityk Danych. Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej? Napisz, co sądzisz o tym spotkaniu. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
Braliście udział w procesie rekrutacji na stanowisko Analityk Sprzedaży w VanKing Celkar Group Sp. z o.o.? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem przedsiębiorstwa? Na co powinny zwrócić uwagę osoby, które rozważają złożenie swojej aplikacji?
Proces wyboru kandydata na stanowisko Analityka Sprzedaży już w zasadzie jest zakończony. Czekamy na wybraną osobę, która kończy właśnie okres wypowiedzenia. Jeśli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy, to w dniu podpisania umowy przez nowego pracownika ogłoszenie będzie zamknięte. Jeśli jednak interesuje Pana/Panią stanowisko analityka w naszej firmie, to będę wdzięczna o kontakt pod adresem hr@vanking.pl , ponieważ będziemy wzmacniać analitycznie również inne działy, więc może się pojawić perspektywa współpracy. Co do procesu rekrutacyjnego: składa się z krótkiej rozmowy telefonicznej, rozmowy online (I etap) podczas której przedstawiamy specyfikę stanowiska i rozmawiamy o kompetencjach i doświadczeniu kandydata oraz z etapu II - spotkanie bezpośrednie z testem analitycznego myślenia oraz testem praktycznym excel i weryfikacją podstaw wiedzy z zakresu analiz biznesowych. Jest to również czas na doprecyzowanie oczekiwań i odpowiedzi na pytania kandydatów.
Witam jak wygladają zarobki na magazynie?
Też bym się chciał dowiedzieć. Wiesz może czy do pracy na magazynie trzeba mieć uprawnienia na wózki widłowe? Jakbyś był na rozmowie to daj znać czego się dowiedziałeś :)
Witam serdecznie! jeżeli chodzi o wynagrodzenie, to jest ono rynkowe. Natomiast o szczegółach informuje Kierownik Magazynu na rozmowie rekrutacyjnej, ponieważ prócz kandydatów/pracowników, czytają te informacje inni Pracodawcy :). Wózek widłowy nie jest u nas żadnym wymogiem przy rozpoczynaniu współpracy. Co więcej, minimum raz w roku firma organizuje i opłaca kurs na wózki widłowe :) pozdrawiam, Barbara Szostak Specjalista ds. HR VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
Każdy pozytywny feedback sprawia, że nasz dzień jest bardziej słoneczny.
Dziękujemy wszystkim naszym obecnym i byłym pracownikom i współpracownikom.
Ariadna Leśniewska
Dyrektor HR
VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
VanKing Celkar Group Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko przedstawiciel handlowy - Handlowiec (Motoryzacja / Transport). Zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami z bezpośredniego spotkania z rekruterem. Wasza opinia może pomóc innym osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
Ostatnio były ogłoszenia na PH i mam pytanie, czym PH poruszają się w Van King?Tzn jakie marki aut?
Większość aut, którymi podróżują nasi Przedstawiciele Handlowi pochodzi z wypożyczalni długoterminowych. Wśród dostępnych modeli zawsze staramy się wybierać te najbardziej komfortowe z segmentu B. Posiłkując się wykazem marek najpopularniejsze to Fiat, Skoda oraz Renault. Pozdrawiam! Edyta Berdecka Specjalista ds. HR VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
Jakie warunki pracy są w VanKing Celkar Group Sp. z o.o.? Czy jest szatnia i/lub stołówka pracownicza? Czy organizowany jest dojazd do pracy dla osoby pracującej na stanowisku Product Manager?
Warunki są bardzo dobre. Właśnie zakończyliśmy ogólnopolskie badanie dotyczące oceny warunków pracy i uzyskaliśmy wyniki znacząco wyższe od średniej w innych firmach. Jest świetna atmosfera, fajni ludzie. Nie ma korporacyjnej biurokracji, działamy elastycznie. Oczywiście mamy szatnię, w części biurowej dwie kuchnie i właśnie przerabiamy biuro tak, by była nowoczesna kantyna. Product manager ma możliwość pracy hybrydowej. Nie mamy zorganizowanego transportu pracowniczego- każdy przyjeżdża czym chce, o której chce i kiedy chce do biura. Jeśli ktoś przy takiej swobodzie potrafi być efektywny, to zapraszamy :)
Czytając Państwa odpowiedzi aż ciężko uwierzyć że to wszystko możliwe w polskiej firmie :) gratulacje
Czy w VanKing Celkar Group Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?
Ostatnio otrzymaliśmy pudełko z hubertówką, konfiturą malinową, czekoladą, kawą ziarnistą oraz piernikami. Sądzę że paczka spoko. Ładnie zapakowane a produkty też nie byle jakie.
A co powiesz o samej pracy w VanKing? Jak oceniasz tego pracodawcę pod kątem atmosfery w zespole? A jak relacje z pracodawcą? Daj znać! :)
Atmosfera jest na prawdę spoko. Jest luźny klimat i fajni ludzie. Nastawienie na szukanie rozwiązań a nie na drążenie problemu. Ostatnio sporo pracujemy zdalnie, więc jest inaczej niż przed 2020'tym, ale jak ktoś chce, to może pracować w biurze.
Im większe obroty tym bardziej właściciele są skapi. W mniejszych firmach więcej płacą niż tu. To jest śmiech na sali żeby za taką ciężką pracę płacić najniższa krajowa a jak ludzie proszą się o podwyżkę to nie ma tematu. Coraz więcej wymagań a płacić chcą coraz mniej. Nie polecam pracy w tej firmie.
Dzień dobry, Chętnie porozmawiam na temat Pani/Pana wynagrodzeń osobiście, bo tak ciężko mi anonimowo odpowiadać poprzez forum internetowe. Standardem firmy jest utrzymywanie wynagrodzeń na poziomie rynkowym lub powyżej średniej rynkowej. Stale analizujemy poziom wynagrodzeń rynkowych i z każdym działem ustalamy odpowiednie zmiany w wynagrodzeniach. Odnosząc się do ostatniego, trudnego, pandemicznego roku: - VanKing nie zwolnił nikogo ze względu na sytuacje pandemiczną (nie było redukcji) - Nikomu nie obniżono ani nie wstrzymano wynagrodzeń (mimo spadków obrotów w okresie lockdown'u dochodzących do 25%) - Zwiększyliśmy zatrudnienie w 2020 roku o 25% (nowe stanowiska) - Większość działów firmy zakończyła już analizę wynagrodzeń rynkowych i wprowadziła podwyżki lub premie w działach (w kilku działach finalizujemy ten proces). - Wprowadziliśmy liczne działania wspierające pracowników (m.in. paczki dla osób chorych na Covid) - Przeprowadziliśmy badanie zadowolenia pracowników z warunków pracy i 92 % osób uważa, że warunki w firmie (w tym atmosfera, podejście do pracy, warunki) są dobre lub bardzo dobre. Bardzo zależy nam na tym, by osoby pracujące u nas były zadowolone z pracy (jest to jednym ze strategicznych celów firmy). Stąd bardzo zachęcam do kontaktu z działem HR lub kierownikiem. Na spokojnie przeanalizujemy rynkowy poziom wynagrodzenia na Pana/Pani stanowisku, zakres zadań, efektywność pracy i posiadany poziom kwalifikacji. Jeżeli będzie występowała rozbieżność, to dostosujemy wynagrodzenie. Pozdrawiam, Ariadna Leśniewska HR Manager VanKing
Zapewne traktowani są tak pracownicy magazynu- pracy masa, warunki kiepskie, płaca (usunięte przez administratora)
Witaj @Tragedia, o jakim stanowisku mowa? Bardzo niepokojąca jest informacja na temat braku podwyżek, czy istnieje inny sposób w jaki VanKing inwestuje w pracowników?
Hej, czy mógłbyś napisać o ile wzrosły pensje w VanKingu po tych podwyżkach? Jak często w ogóle się zdarzają takie podwyżki? Czy każdy je dostaje? Czy trzeba sobie na nie zapracować (jak?)?
Dzień dobry, Bardzo chętnie odpowiemy na te pytania podczas rozmowy rekrutacyjnej. Szczegóły dotyczące wynagrodzeń, poziomu, zasad i częstotliwości podwyżek jak w każdej firmie nie są publikowane publicznie (firmy konkurencyjne również czytają informacje umieszczane we wpisach). Pozdrawiam, Ariadna Leśniewska HR Manager VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
Witam. Czy są przyjęcia na magazyn?
Witam, w tym momencie nie mamy przyjęć na magazyn. Jeżeli jest Pan zainteresowany wzięciem udziału w przyszłych rekrutacjach, to bardzo proszę o wejście na naszą stronę internetową: https://vanking.pl/kariera/ i zaaplikowania na dane stanowisko. Dzięki temu będziemy mieć informacje dotyczące Pana doświadczenia oraz możliwość skontaktowania się :). pozdrawiam, Barbara Szostak VanKing Celkar Group Sp. z o.o.
W jakich godzinach jest praca na magazynie?
Czy w VanKingu zmiany wieczorowe są rozliczane tak samo jak poranne? Teoretycznie nocki powinny być lepiej płatne.
Tak, wszystkie zmiany są rozliczane tak samo. Zarówno zmiana od 6 do 14 jak i od 14 do 22 Nocne stawki miałaś wyższe dlatego że miałaś zapewne dodatek nocny który obowiązuje od 22 do 6 rano. A z racji że magazyn pracuje tylko i wyłącznie w dzień od 6 do 22 stawka nocna nie obowiązuje
Dzień dobry. A ja mam pytanie odnośnie jakości pracy na magazynie. Z opinii, które można dostrzec na forum, wszelkie wypowiedzi dotyczą właściwie pracy niezwiązanej z wymienionym przeze mnie działem. Wszelkie komentarze, superlatywy czy niekorzystne opinie dotyczą innych obszarów przedsiębiorstwa- jak się zatem sprawy mają z magazynem? Jak wygląda jakość i organizacja pracy magazynu? Czy pracownicy chwalą sobie warunki zapewniane przez pracodawcę? Czy istnieje możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy z pozycji pracownika magazynu?
Dzień dobry, Jeśli chodzi o pracę na magazynie, to odbywa się w dwóch zmianach: 6-14 14-22. Atmosfera jest fajna, luźna. Właśnie rozpoczęła się budowa drugiej hali magazynowej, więc z pewnością jest perspektywa rozwoju, bo na pewno zespół będzie się powiększał a team liderów/brygadzistów wyłaniamy z zespołu. Jeśli chodzi o opinie pracowników magazynu, to kilka znajduje się na tym portalu: "Magazynier08.05.2018 20:19 Jeśli chodzi o prace na samym magazynie atmosfera jest super." "pracownik24.04.2015 09:41 Witam,(..), praca na magazynie wysokiego składowania (4000m2) z częściami samochodowymi- rozpakowywanie, zbieranie, pakowanie do klienta itp. Czasem są ciężkie rzeczy, ale nic ponad normę. Zarobki poda kierownik podczas rozmowy, składają się z pensji w oparciu o umowę o pracę i nagród, które można dostać za efektywną pracę. Pozdrawiam" W razie zainteresowania zapraszam do złożenia CV. Na naszej stronie https://vanking.pl/kariera/ znajduje się zakres obowiązków oraz możliwość zaaplikowania. Pozdrawiam, Ariadna Leśniewska HR Manager
Hej @Poszukujący, sprawdziłam aktualne rekrutacje do VanKing i nie poszukują nikogo do pracy na magazynie, jedynie : managera Marketingu, Specjalisty ds. Telefonicznej Obsługi Klienta, Analityka Sprzedaży. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś mogący udzielić Ci większej ilości informacji.
Na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku Specjalistka ds administracyjnych? W jakich godzinach się pracuje?
Wynagrodzenie zależy od posiadanego doświadczenia i kwalifikacji przyszłego pracownika a także formy współpracy (umowa o pracę, zlecenie, B2B - dopuszczamy różne formy). Widełki to ok. 2500-3600 na rękę plus luxmed, dofinansowanie do ok system. Godziny- jesteśmy elastyczni, ale najczęściej to 8.00-16.00 lub 9.00-17.00 Możliwa jest praca częściowo zdalna. Zachęcam do aplikacji. Podczas rozmowy rekrutacyjnej z pewnością będziemy mogli doprecyzować kwestie warunków. Pozdrawiam, Ariadna Leśniewska HR Manager
Jak się pracuje w VanKing Celkar Group Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy VanKing Celkar Group Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w VanKing Celkar Group Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 4 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!