C.B.P.U.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 56 ocen.

Opinie o C.B.P.U.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.B.P.U.

Igor

C.B.P.U. funkcjonuje normalnie i działa jak dawniej. Komus fantazje w głowie to trzeba sprawdzić zanim sie napisze kłamstwo.

Alicja

@Opto-sęp a skąd informacje, że C.B.P.U. już nie funkcjonuje? Czy to potwierdzona wiadomość?

anonim

(usunięte przez administratora)

Opto-sęp

Tej firmy już 3 lata nie ma a ty bredzisz o atmosferze. Otrzeźwiej chłopcze.

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

Jesteś dowcipny (a)! Naprawdę nie umiesz czytać?

były pracownik

Przeczytaj wyżej to się wszystkiego dowiesz. Firma jest w upadłości likwidacyjnej!

Stefan

Chłopie ty bredzisz albo nie masz internetu

Mariusz

Cecomm na wojnę 1598 i 1939

Sememrau

A Stefany i Kazki pływają sobie jak pączki w maśle..

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

Ta firma już się nie rozwija, bo jest w upadłości likwidacyjnej i rządzi syndyk. Oczywiście niewypłacone wynagrodzenia są zgłoszone w sądzie i u komorników, ale teraz rządzi syndyk i nikt nie ma nic do powiedzenia. Czekamy na wynagrodzenia już prawie 2 lata. Już zabrakło mi nawet odrobiny nadziei na odzyskanie pieniędzy, a jest ich sporo.

Były pracownik

Jak myślicie, czy uda się jeszcze odzyskać chociaż część wynagrodzenia?

anonim

(usunięte przez administratora)

Czekający

Już nikogo nie zatrudniają, bo w Firme jest syndyk. Ludzie czekają na niewypłacone wynagrodzenia. Optymiści!

Kacza GoGo

Głupki 1589, 1768, 1939

Flądra
@Kacza GoGo 12.10.2014 00:06
Głupki 1589, 1768, 1939

Mariusz F. się odezwał?

Były Pracownik
@Flądra 18.10.2014 21:11
Mariusz F. się odezwał?

Widać, że ludzie dobrze się znali, bo po wpisach poznają kto wyraził swoją opinię. Też myślę, że to M.F. się odezwał.

Cza

Szkoda firmy. pracowałęm tam prawie 20 lat temu i to trochę tak było. Koledzy prezesi, rodzina. Ale były całe grupy któe tworzyli ludzie któzy się znali z uczelni itp miejsc. I to były fajne grupy. Firma miała zlecenia ad bużetówki to płaciła. Podstawa nie była duża a i moje potrzeby mniejsze. Nawet premia w tym czasie była. Opóźnienia z wynagrodzeniem znam tylko z opieści tych którzy pracowali wcześniej. Niestety brak możliwości , rozwoju i znalazła mnie inna firma. Jak przyszło się żegnać zrobiło się nie miło. Obrazili się na mnie

Nera
@Cza 17.06.2014 12:35
Szkoda firmy. pracowałęm tam prawie 20 lat temu i to trochę tak było. Koledzy prezesi, rodzina. Ale były całe grupy któe tworz...

20 lat temu to raczej na początku istnienia firmy....

Patryk

Firma właściwie nazywa sie cecomm, pod taka nazwa najlepiej szukać informacji, jest ich w internecie trochę.

Stefan
@Patryk 11.03.2014 12:49
Firma właściwie nazywa sie cecomm, pod taka nazwa najlepiej szukać informacji, jest ich w internecie trochę....

A jak ma się nazywać? Pisior? Skoro tak sie nazywa to się nazywa.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kazek

Kto niby Cię tam zatrudni? Syndyk? Po co?

anonim

(usunięte przez administratora)

Stefan

Chyba rok i 3 miesiace... ogloszenia wzięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nigdy takich ludzi nie szukali.

Okrasa

Czy ktoś wie czy już coś (usunięte przez administratora)sprzedaje z majątku? Po parę ciekawych rzeczy to bym za zyla kupił.

złoty

Jurek, pracują mimo wszystko Ci, którzy mają w tym swój interes albo strach ich sparaliżował !!! A tak na marginesie to zostaliśmy wykorzystani maksymalnie, bez zapłaty za wykonaną pracę a teraz firma ogłosiła upadłość ( oficjalnie już nic nie posiada) i bujajcie się naiwni pracownicy.

złoty

Po firmie z małymi wyjątkami /członkowie nierządu/ hula wiatr ! Kto przy zdrowych zmysłach będzie siedział w firmie, która nie płaci pensji od prawie roku ?!

ble.. ble..

Mi się pracowało super. Fajni ludzie-fantastyczny zespół, pensja dobra, miła atmosfera.. No ale na koniec było mniej miło, oszukiwali patrząc w oczy.. Ze szczerością był problem od początku, ale dało się to przeżyć. Oczywiście do czasu.. "kryzysu".

złoty

powód upadku jest banalny- złe zarzadzanie, wyprowadzanie kasy z firmy przez cwaniaczków przy korycie, niepłacenie podwykonawcom itd.,

złoty

Telefonów nie odbierają bo od dawna mają wyłączone za niepłacenie rachunków !!

To Ja

ma może ktoś nr telefonu działający do Cecomm-u? bo na wszytkie dostępne dzwoniłem i nic.

ble...

arek - 2013-07-03 17:13:54 No wiesz nie miałem pojęcia że jest aż tak źle z tą firmą. Wiadomo dlaczego firma bankrutuje? Dzięki za infoWiadomo, koszty>zyski.

ble.. ble..

człowieku daj sobie spokój z tą firmą..jest na skraju bankructwa, a nawet już granicę przekroczyli.. wszystkich pozwalniali, nie wypłacając zaległych pensji.. mają komorników na głowie, zaczynają się podobno licytacje majątku a ty o pracy tam myślisz.. "czy można zjeść jak człowiek".. też mi.. jak masz za co kupić jedzenie to zjesz..

kanapkowy

Anonim - 2013-06-18 03:15:07 Można zjeść jak człowiek?na 1/8 etatu można zjeść spokojnie

mgr 2

Cec - 2013-05-13 10:12:08 Kilmat w firmie - zależy od piętra do jakiego trafisz - może być idealne ale i ch.... Socjal - jak z rodziny /znajomy/ lub stanowisko dyrektora - to wysoki - wszystko inne - brak socjala Pensja - jak wyżej Dodatki - jak wyżej I od sierpnia nie płacą:) ZapraszamyI to jest właśnie cała prawda o tej firmie. Rodzina Prezesów, ich znajomi, żony i kochanki mają się dobrze, pozostali - lepiej nie mówić/ na 1/8 etatu/. Radzę nie ryzykować z zatrudnieniem się w tej firmie, bo nie wiem czy doczekasz się wypłaty.

Cec

Kilmat w firmie - zależy od piętra do jakiego trafisz - może być idealne ale i ch.... Socjal - jak z rodziny /znajomy/ lub stanowisko dyrektora - to wysoki - wszystko inne - brak socjala Pensja - jak wyżej Dodatki - jak wyżej I od sierpnia nie płacą:) Zapraszamy

Stefan

Chyba raczysz żartować....

Cygan

Rumuni im teraz siedzieli na głowie ale chyba dali sobie spokój jak ujrzeli co mieli...

bleble

Co tam na froncie słychać.. Trzymają się jeszcze??

Trąba

Sami tez pojda, ale siedziec nawet. za takie przekrety to nic innego nie zostanie im.

bleble

no to zamiatają... ciekawe czy tylko ludzi zwolnią czy sami też pójdą z torbami..

mgr2

mgr - 2012-09-10 08:52:02 Już 4 miesiące opóźnienia mają z połowa wypłaty. Chyba już się nie podniosą. Komornik będzie miał zajęcie.Jacy prezesi taka firma!!!!!!!!!!!!!!!!zresztą widać po ostatnim wpisie jak mają szacunek do pracownikow.

mgr

Już 4 miesiące opóźnienia mają z połowa wypłaty. Chyba już się nie podniosą. Komornik będzie miał zajęcie.

hehehehe

I co, juz 25-ty. Wyplacili????, bo niektorzy chca sie zwalniac!!!!!!!!!!

Sememrał (w galotach)

Wyplacaja ale z miesiecznym opoznieniem, nie wiadomo co z nastepena wyplata ktora miała byc do 10 maja.

hehehehe

A jak tam finanse?? Pensje wyplacaja czy nie????., bo ptaszki w okolicy cwierkaja o klopotach!!!!!!!!!!!!!!

Dureń

No i szykuje się zmiana regulaminu, tym razem oficjalna a nie pod stołem.

bpc

To prawda, nareszcie szydło wychodzi z worka.

dwg

Prezesi (jeżeli tak można nazwać tych dwóch leśnych dziadków) to oszuści i złodzieje.

Zostaw opinię o C.B.P.U. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.B.P.U.