Diamett Flooring

Tarkowo Dolne

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 23 ocen.

Diamett Flooring
4 23 6 1

Opinie o Diamett Flooring

Pracowałam*tam

Ludzie toć to "najcudowniejsza" i przecież jedyna firma w której można podjąć pracę.. oto kilka argumentów za.. otóż wypłata rozłożona na dogodne raty :/ około pierwszego i później po około dwóch trzech tygodniach następna rzecz to jakże "przemiły" szef, który do pracowników odnosi się z niesamowitym "szacunkiem" stosując wyrażenia typu bolszewicy, murzyni, narkomani, ku..rwy, miejsce pracy - istny raj na ziemi hala bez ścian ale przecież to kurcze naturalna klimatyzacja.. do tego jakże aromatyczne zapachy kleju, lakieru, już nie wspominając o tym że ci biedni ludzie, którzy przyjechali z Ukrainy żeby sobie trochę grosza zarobić muszą mieszkać w tym jakże cudownym "apartamencie", który znajduje sie tuż na miejscu pracy czyli hali. Także z czystym sumieniem mogę polecić tą " cudowną" firmę.

Kodak Black
@Pracowałam*tam 26.09.2018 21:03

Praca marzeń dorabiają się na wyzysku czasy niewolnictwa się skończyły

Kodak Black

Witam chciałem wszystkich przestrzec przed firmą Diamett Flooring gdyż pracuje się tam w zatwardzających warunkach praca i zachowanie szefa uwłacza godności człowieka szef zachowuje się jak by były czasy niewolnictwa wyzwiska typu murzyny pedały kur....y bolszewiki ubeki nie polecam firmy i nie pytajcie się głupkowato o zarobki bo te są śmieszne brak premii jakiej kolwiek brak papieru toaletowego brak mydła ręczników na święta o premi czy jakiejś paczce można zapomnieć szefowa zapatrzona w siebie jak w obraz Mona Lisa

Nowy

Jestem zainteresowany ogłoszeniem pracy, z doświadczenia wiem ze na starcie nigdzie nie jest lekko. Pytanie, system na produkcji w końcu 2 czy 3 zmiany? Jak wyglada sytuacjs obecna z wypłatami i umowa? W sensie całość nwm dajmy na to 2tyś netto na umowie? Czy najnizsza i premia? Odnośnie wypowiedzi które wyczytałem niżej. Nikogo nie mam zamiaru obrażać, ale Ukraińcy jeżeli się nie podoba praca w Polsce to wypier*** do siebie, i przestać odbierać pracę polakom. Dziękuję.

Pracownica
@Nowy 20.08.2018 21:58

wypłata na dwie raty 1000 zł i po 6 tygodniach reszta premi brak nie polecam

Pracownica
@Nowy 20.08.2018 21:58

Najgorsza praca jaką miałam a pracowała razem z mężem ZMUSZANIE DO PRACY W SYSTEMIE 3 ZMIANOWYM

Adam
@Nowy 20.08.2018 21:58

omijaj szerokim łukiem tą firemke szef starszy facet nie mający szacunku dla nikogo prócz małego kundelka rasy nieznanej

Kodak Black
@Nowy 20.08.2018 21:58

Pełno negatywnych opinii a ty się o wynagrodzenie pytasz ????!!!! ( w t f ) jakie wynagrodzenie płacą na raty dostaniesz 1000 zł po miesiącu pracy i za resztą będziesz czekał z tydzień lub dwa coś źle zrobisz to szef cię od bolszewików wyzwie to zobaczysz ;-)))) praca w gruncie rzeczy nie jest trudna ale atmosfera w pracy oceniam w skali od 1-10 na 0,1

Христина

Єдиним,якщо можна назвати плюсом,це те,що праця не дуже важка,залежно ск.год працювати) українців заставляють працювати по 12—16год,а коли нема роботи,то по2дні сидять без діла. Власники знущаються над українцями,поселивши їх в жахливі умови житла. Покої,як вони кажуть,це пластикові перегородки приміщення. Завжди шумно,нема коли відпочити,санітарія взагалі відсутня. Люди сплять біля туалетів в смороді,без свіжого повітря,там же і їдять(((а працівників з Немалу,взагалі рахують за скотів.

Pracownica
@Христина 13.08.2018 17:29

Bardzo dobrze napisane spicie w hałasie na terenie zakładu co jest nie zgodne z prawem warunki w jakich mieszkacie są tragiczne szefowa tylko patrzy jak was ukarać finansowo co również jest nie zgodne z prawem

Kodak Black

pochlebne opinie wystawia sobie szefostwo i księgowe z biura szefostwo patrzy na każdego z góry i uważa że jak ktoś nie ma kasy to jest upośledzony ciągłe wyzwiska szefa w kierunku pracowników nie polecam tej firmy tylko patrzą jak kogoś przyciąć na wypłacie Ukraińcy śpią w toaletach szatni w firmie nie ma kobiety przebierają się na stołówce i zostawiają swe śmierdzące buty gdzie wszyscy jedzą ciągłe zmuszanie do nadgodzin .....premi brak !!! za nadgodziny szefowa dodaje dwa zł do godziny śmiech na sali płacą grosze a wymagania jak by płacili po 6 tyś nie polecam

Helena

Czy ktoś posiada informacje odnośnie nowych rekrutacji do Diamett Flooring? Na jakie stanowiska firma odczuwa największe zapotrzebowanie? Jak przebiega rekrutacja? Jaka atmosfera panuje w trakcie rozmowy o pracę? Jaki typ umowy jest oferowany kandydatowi?

Pracownik

Praca ok. Nie należy do najlżejszych, ale praca jak praca. Przerwa jedna na 8 godzin, ale trwa 30 minut. Każdy z pracowników oceniany jest indywidualnie, jak ktoś się stara to zarabia więcej. Tyle. Z szefem czy szefową zawsze można się dogadać np. w sprawie urlopu. Nie powiedziałbym, że jest tak tragicznie jak opisał to ktoś wcześniej. Normalna praca.

Murzynka
@Pracownik 16.01.2018 08:29

o urlopie można zapomnieć prosiła bym żeby szefostwo nie udzielało się

Szef
@Murzynka 24.05.2018 23:01

urlopy dla pracowników na okres 10 dni roboczych przydzielane były w styczniu na okres od maja do września.

Helena

@Bolszewikówna, mobbing to bardzo poważny względem pracodawcy zarzut. Zazwyczaj ma na celu poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników. Czy taka sytuacja miała rzeczywiście miejsce w Diamett Flooring? Pamiętajmy, że wypowiadamy się na forum publicznym i każda zamieszczona informacja powinna być prawdziwa.

Bolszewikówna

jestem pracownicą firmy diamet w pracy szerzy się mobbing szef wyzywa pracownice od kure....od bolszewików od murzynów praca w systemie 3 zmianowym zmuszanie ludzi do pracy po godzinach ps PROSIŁA BYM SZEFOSTWO ŻEBY SOBIE NIE WYSTAWIAŁA POCHLEBNYCH KOMENTARZY I NIE ZMUSZAŁA LUDZI DO PRACY PO GODZINACH I DO PRACY W SOBOTĘ WYPŁATA NA 2 RATY szef nie ma szacunku do nikogo ciągłe wyzwiska krzyki żyć się odechciewa

Pracownik

Najgorsza firma.Praca bez umowy i problem z wyplaceniem pieniędzy.Nie miła atmosfera szef wulgarnie odzywa się do pracowników.Jedna przerwa przez 8 godzin.Nie polecam pracy w tej firmie !!!!!

Elemelek
@Pracownik 28.11.2013 22:44

Szef jeżeli można nazwać go szefem ma umowę na 1/4 więc prawidłowo jest pracownikiem żenada. Młoda szefowa nie znająca życia i problemów pracowników jak ma dobry humor można z nią normalnie porozmawiać ale jeżeli jest zła wyżywa się na pracownikach. Kobiety w tej firmie mają najgorzej nadzwigaja się gorzej niż mężczyźni.Mezczyzni stoją a P szef ich jeszcze poklepuje ale kobiety za przeproszeniem jak woły robocze P.szefowa jako kobieta powinna rozumieć kobiety ale co tu dużo mówić nie daleko pada jabłko od jabłoni.... Pensja ehh ta pensja nie dość że na raty to wielkie wyróżnianie jeżeli chodzi o pensje Ukraińcy i kobiety 9 zł na godzinę a praca wcale ale to wcale do lekkich nie należy!!! Rozmaite sztuczki pracodawców do dążenia skłócenia między sobą ludzi.. Pensja wypłacana na raty a jak są zwroty to szef mówi tam w deskach leżą wasze wypłaty. Brak szatni iż wszędzie Ukraińcy.Przedewszystkim brak szacunku do pracowników,traktuje się tam ludzi jak śmieci równie przez szefową jak i przez "szefa" nie polecam tej pracy tacy ludzie są dalecy bardzo dalecy aby nazwać ich dobrymi pracodawcami.

Ktoś
@Elemelek 13.11.2017 21:33

Firma?? O ile to można nazwać firmą to ok. Jest to jakiś (usunięte przez administratora). Pracownicy są traktowani w sposób nie do opisania w kilku słowach. "Szef" brak jakichkolwiek zahamowań w odnoszeniu się do współpracowników. Dla niego to są " Bolszewicy, murzyni, alkoholicy". Jeżeli coś idzie nie po jego myśli znęca się psychicznie. Nigdy nie polecę tej firmy nawet najgorszemu wrogowi. Wypłaty nie są na czas. Wypłacane w ratach z wielkim bólem. Oj dużo by pisać. Szefowa młoda dziewczyna całkowicie poddana swojemu tatusiowi. Dodam jeszcze o warunkach w jakich muszą przebywać pracownicy z Ukrainy. Pokoje w których śpią umieszczone są na hali produkcyjnej.

Tołdi

Nie wiem jak było wcześniej, w tej chwili firma rozwija się i zatrudnia nowych pracowników. Praca jest ok i nie należy do najcięższych. Jak to praca na produkcji :)

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz przedstawia się przedsiębiorstwo na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Tarkowo Dolne.

Zostaw opinię o Diamett Flooring - Tarkowo Dolne

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diamett Flooring