"Premator"

Landskrona

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 53 ocen.

"Premator"
4 53 6 1

Opinie o "Premator"

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Radek

Czy tak dobrze się pracuje, że rzadko tu zaglądacie? Szkoda bo szukam pracy i oceny pracowników są pomocne.

Zenek

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i stąd to niezadowolenie!!

Xxx x
@Zenek 03.07.2018 11:36

A czy firma już działa czy nadal jest przestoj?

moze byc

Prawda jest taka że ci co są zadowoleni to robią i nie piszą po forach w necie, leserzy i lenie oczerniaja karzda firme i szefostwo i lataja po forach. Wielu ludzi jest w Prematorze dobre pare lat i nie narzekają, pracuja i pensja zawsze na czas a do domu tez da się dogadac jak trzeba jechać. Od zeszlego roku coraz lepiej. Kto siedzi w necie i lata po forach to sie nie przekona, ruszyc tylki i praca jest za fajne pieniadze

mario
@moze byc 16.04.2018 20:51

czesc szukam kontakt z kims z kierownictwa premator norge mario

Ja
@moze byc 16.04.2018 20:51

Wiadomo pracować trzeba. Jak wszędzie. Ale jakie tam akcje odchodzą to ktoś kto nie widział nie uwierzyłby. Rozpisywać się nie ma sensu. To nie praca, to kołchoz. A biała patologia z Polski biega jak murzyni 200 lat temu...

Czesław

Jezdze z ta firma juz przez kilka dobrych lat jesli jedziesz do pracy to licz sie z tym ze pracowac trzeba jest to ciezka praca ale dobrze platna pieniadze sa na czas panie w biurze przemile zawsze pomocne odpowiedza na kazde pytanie interesuja sie i nawet wypytuja jak sie pracuje. Z zaliczkami nie ma problemu jesli chcesz jechac do pracy i myslisz ze bedziesz mogl sie obijac to lepiej zostan w domu. Gdyby bylo zle i tak jak niektorzy pisza to by ludzie nie jezdzili, bez przesady. Tak jak pracujesz tak jestes traktowany proste. Pozdrawiam Czesiek

Anty czesio
@Czesław 02.02.2017 09:47

Czesiu jak wskazuje twój nick jesteś prawdziwy czesiu..Pewnie jakis majsterek siedzi i pisze pozytywne opinie na temat tej pseudofirmy. Normalnie (usunięte przez administratora). I nie pierd.l czesiu że tam jest dobrze i normalnie.I kierowca narkoman z redy..

mario
@Czesław 02.02.2017 09:47

czesc.jesli mozesz wyslij mi namiary Prematora .marwysx@gmail.com dzieki

Antypremator
@mario 04.04.2018 17:06

Kierowca najlepszy...

Waldi

Czy firma potrzebuje pracowników?

Brat
@Waldi 02.06.2018 13:37

Potrzebuje bo powoli odchodzą do reżimu Kadafiego , hahah

Robol
@Brat 08.06.2018 10:19

Kolego, odszedł sam chwast a nie ludzie

Zenek

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę w pracy? Chciałbym aplikować.

Sprezynka

Siemanko czy numer tel sie zmienil bo nie moge sie dodzwonic do prematora wyjechal bym ale brak kontaktu moze Ktos ma pozdrawiam Sprezynka

Marta

@2018 opinia Twoja opinia podchodzi pod rasizm i do tego obraża jednego z byłych pracowników firmy "Premator". Takie opinie według regulaminu forum: https://www.gowork.pl/regulamin mogą zostać usunięte przez administratora. Dlatego proszę o zachowanie szacunku dla innych osób w pracy jak i na forum.

2018 opinia

Uwaga nie ma juz araba kozio.ebcy i nie miesza jusz nikt a i lada tydzien jego wierni fani tez wyleca z firmy. Jest spokoj i pracuje sie wporzadlu i moge jako kolejny potwierdzic ze ta firma na tym bardzo wiele zyskala bo nareszcie Polak to wszystko ok ogarnia.

Marta

@mario Tutaj masz informacje, gdzie się znajduje firma "Premator" https://gulasidorna.eniro.se/f/premator-ab:35251809 Czy jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu, że szukasz informacji o firmie? Jak zaaplikujesz to daj znać czy te informacje są aktualne.

mario

witam wszywtkich szukam kontaktu do prematora tel . email. piszcie na marwysx@gmail.com dzieki

Marta

@moze być czyli teraz polecasz pracę w firmie "Premator"? Zmiany, które zaszły w firmie są drastyczne? Wszystko dzięki jednej osobie? Możesz dokładnie opisać co się na przestrzeni tego czasu zmieniło?

Nigdy wiecej

wyzysk nic innego ,kto mądrzejszy to uciekać. bez kitu

moze być

2017/2018 od połowy 2017 dużo się zmienilo, superwizorem jest w porzo Polak. Wprowadzil sporo zmian i to juz nie jest ten premator z wczesniejszego okresu, zmienilo sie na dobre. Ja jestem zadowolony, da sie dogadac o wszystko, jest szacun od majstrow i nowego supervisora. Kuchnie i lazienki odswiezone.

toja

cieniasy hahaa

zadowolony
@toja 04.09.2014 09:53

brudasy cieniasy sa tez to ci ktorzy narzekaja, ten ktory chce pracowac i potrafi utrzymac czystosc to tylko dobrac ekipe normalnych i jest ok. a arab to porzadny czlowiek idzie z nim pogadac nie robi problemu jak chce czlowiek do domu

poukładany

człowieku jedz sprawdz jak nie wierzysz człowiek który dba jakkolwiek o higienę obraca sie na pięcie i odrazu chce do domu jechać !!! syf jak nigdzie ,w życiu czegoś podobnego nie widziałem !!

waldek
@poukładany 26.03.2015 22:03

masz racje , ale kto robi ten syf pamietam jak kierownik przyszedl na mieszkanie to myslalem ze sie spale ze wstydu .obok w pokoju alkocholicy posikani i zalani.on by musial 24 godz stac nad niektorymi i krzyczec.nie ktorzy nie zachowuja sie jak ludzie

Pies ogrodnika

Tak byłem w tym syfie stołówka,szatnia i łazienki syf a toalety chlew że tam jeszcze epidemia nie wybuchła to cud i jeszcze tam ludzie mieszkają na stoczni obok arab mordę drze jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a oni są zachwyceni że mają robotę niektórzy tam pracują po 8 lat i mówią na araba tata [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jacyś ,tego co związali był pijany i szukał bójki powinni policję wezwać .Ship serwis to dawna ultramarine i jeszcze Nautikus też omijac

Najlepsza
@Pies ogrodnika 14.01.2017 22:15

Sami robicie syf , szefostwo ma po was sprzątać ? To pracowników spodzielnia wyrzuca z mieszkania bo pijecie , wieczne zadymy.. sracie i sikacie pod siebie :)

marek
@Pies ogrodnika 14.01.2017 22:15

jak brudasy po sobie nie sprzataja to brudno, kierownik nie sika w wasze lozka,i nie chodzi do naszego kibla. a krzyczy wlasnie o syf ktory jest

Marta

@x czy może Twój mąż chciałby udzielić się na forum i opowiedzieć o pracy za granicą w firmie "Premator"? Poleciłby tego pracodawcę dla osób chcących wyjechać za granicę? Na pewno są tu takie osoby, dlatego czekamy na wypowiedź Twojego męża.

x

Witam, mój mąż jest zadowolony. Sam lubi czystość ,to nauczył kolegów w pokoju. Jeżeli ktoś jedzie pracować, to pracuje po naście godzin. Twierdzi, że to praca na jakiś czas, więc można wytrzymać krzyczącego Araba. Najważniejsze,że są zawsze pieniądze, a w Polsce wypłacali na raty.

Rgg

Piszecie cięzka praca - stek bzdur , jak sie pracuje a nie ściemnia i chowa po kiblach to nikt sie nie czepia a jest ok. O prace trzeba dbać za darmo to mozna w ryja dostać. Praca jest dla chetnych .

SPREZYNKA

Witam pracowałem tam miesiąc i powiem wam że nie jest tam tak źle pracować trzeba na Noce to się super pracuje majster [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani Iwonka bardzo miła i pomocna jeśli chodzi o kierownika to jest dobry facet dużo ma na głowie pozdrawiam piaskarzy i oczywiście zajebistego kierowcę busa Szymona pozdro od Sprężynki

brylant22

dzień dobry czy wart sobie głowę zawracać tą firma? pracować trzeba a zjeby sa wszędzie ja robiłem na północnej i na remontówce u Baranka!!!!!!! ile płacą na/h

olek1313
@brylant22 10.03.2017 12:36

Baranek tez w Prematorze pracowal jeszcze za starej gwardi, robota jest i tzreba zapieprzac ale kasa zawsze i lepiej niz w remontowce

Romek

jak dla mnie firma spoko pracy duzo kasa spora i na czas jak potrzebuje zaliczke nie ma problemu wiec nie wiem o co tyle krzyku karzdy pracuje jak umie i jest traktowany tak jak sie zachowuje. osobiscie polecam jezdze z tom firmom od kilku lat

Max

Ja mam 3 kolegow ktorzy jechali z ta firma dwoch zadowlonych jeden strasznie nie. ale to zalezy tez od czlowiek i pónktu siedzenia, teraz ja sie wybieram na wyjazd jak nie pojade to sie nie dowiem jak jest najwazniejsze ze jest praca bo teraz w polsce w stoczniach cisza wszedzie jest ciezko praca w stoczni taka juz jest.

Gruby

Ciezka praca, jak dla mnie za ciezka. Ale kasa na czas, ludzie spoko. Bylem raz i niestety wiecej nie pojade bo za ciezko mi bylo. Juz mlodzikiem nie jestem.

prawie rok

nikt nikogo na siłe nie trzyma,przyjedziesz nie podoba sie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to arab mowi sa mężczyzni i inni mężczyżni.Praca ciężka. Czarno na białym wiesz o warunkach pracy...Ludzie jak ludzie sa różni

ja

istny stutthof zatrudniaja ludzi i po 2 tyg do domu bez przyczyny jebac jak dziki osioł ... Godzin nie umieja liczyć albo czekaja ze znajda frajera ktory sie nie doliczy ... Żenada nigdy wiecej i nikomu tej firmy nie polecam .... 12 godz tyrania a 11 liczone ...

Gg444444444444446678

A wiecie jakie stawki na początek roboty ?

Damian

Szczerze to ciezka praca duzo wymagają ale stoczniowiec to nie lekka fucha jest syf fakt jest brud jest krzyk i jest duzo pracy No i wpada duzo godzina wiec mozna sobie ładnie zarobić letko nie jest ale tragicznie tez nie jantak osobiście polecam

Łysy

Firma nie warta zainteresowania tylko gonią nie skończysz jednej roboty a masz trzy inne jażdzą po tobie jak po świni nie mają żadnych skrupułów przerobiłem kilka miesięcy i nie zamierzam tam więcej wracać do Norwegii. A w szczególności do Kleven. Pozdrawiam kolegów z Kleven

Zostaw opinię o "Premator" - Landskrona

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Premator"