M&L Delikatesy

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 166 ocen.

Opinie o M&L Delikatesy

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&L Delikatesy

Magdalena

Witam jestem bardzo nie zadowolona z delikatesów M&L w Józefowie ul Zawiszy Czarnego 1A Obsługa jest bardzo nie miła potrafią ubliżać klientom jest to niedopuszczalne

Karolina

@Georgejeśli zniknęły jakieś wpisy, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane za naruszenie zasad regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. Zachęcam do zapoznania się z treścią regulaminu: www.gowork.pl/regulamin

George

Co mam zostawić jak ją kasujecie prawda boli w oczy????

Jop

Sklep ml na ulicy spaetakow zglosilo upadlosc czy ktos o tym wie

Karolina

Aktualnie M&L Delikatesy poszukuje osób do pracy jako Operator Baz Danych. Ktoś z Was pracuje w tym dziale firmy? Takie informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją na tą ofertę pracy.

Rambo
@Karolina 20.07.2017 11:51
Aktualnie M&L Delikatesy poszukuje osób do pracy jako Operator Baz Danych. Ktoś z Was pracuje w tym dziale firmy? Takie inf...

Sklep ml na ul. Spartakow zglosil upadlosc dlaczego trzymaja to w tajemnicy

Wiadomość

M&L Delikatesy są naprawdę dobre, jeśli chodzi o Warszawę to ogłoszęń jest mnóstwo, w tym momencie potrzebują ludzi od Operatorów baz danych po Magazynierów czy nawet kasjerów, mnóstwo roboty jak ktoś szuka

anonim

(usunięte przez administratora)

PRACOWNIK

POTRZEBUJĄ PRACOWNIKÓW BO OTWIERAJĄ KOLEJNE SKLEPY

MU7777

OBSŁUGA NA UL.ŁUKOWSKIEJ W WARSZAWIE JEST TRAGICZNA , OLEWANIE KLIENTÓW, BO WAZNIEJSZE SA PRYWATNE TELEFONY . MOŻE WŁAŚCICIELE CZĘŚCIEJ MOGLIBY BYWAĆ W SWOICH PLACÓWKACH

koool

Pracujesz za dwoje , jakie 4 tys? 1700 . Kierowniczka na Kombatantów siostra szreka, chamka isłoma z butów wychodzi. Pracuje bo mam taka sytuacje wolne wakaty jak najbardziej... no i Czarny.. zal...

jaaa

ML jest nieuczciwym pracodawcą. Co jakiś czas, mniej więcej co 2 miesiące lub nawet częściej wymieniają część osób. Obiecują stała pracę, ale to fikcja. Przykład: przyjmuja na umowe zlecenie na miesiąc. Poźniej ma byc umowa o etat. Mówią po miesiacu że nie masz badań, więc albo cię wywalają (nie przedłużaja umowy) albo znów jestes na umowie zlecenie. Potem wylatujesz, bo jest za dużo pracowników. Tak ci mówią, w tym czasie dają ogłoszenie, że przyjmują nowych.

ehhh
@jaaa 11.04.2016 21:42
ML jest nieuczciwym pracodawcą. Co jakiś czas, mniej więcej co 2 miesiące lub nawet częściej wymieniają część osób. Obiecują st...

Jakieś głupoty piszesz :( nie wiesz a piszesz żal pierwsza umowa to umowa zlecenie a następna jest już umową o pracę czasami zdarza się że pracownik zwleka z badaniami konczy mu się umowa a niema badan i dlatego druga umowa jest umową zlecenie na kolejny miesiąć ludzie ale głupoty tu wypisujecie jak komuś się niechce pracować to niech siedzi w domu

jjjjjjjia

Jakie 4 tys.pracuje ne miesnym.zarobki maksymalni do 2tys.za miesiac ale wtedy sa tylko 2 niedziele wolne na caly miesiac.jaka ktos njie wie niech nie pisze glupot.

anonim

(usunięte przez administratora)

aga

a ja słyszałam że nawet 8 tys ale za 4 m-ce :)

Sylwia

Niektórzy ludzie widzę w "normalnej" pracy nie pracowali, tylko w takich podobnych do Ml , dlatego piszą, że to normalna firma...skoro ciągle szukają pracowników to na pewno jest tu dobrze...dobrą pracę ludzie szanują. Ile tu złych opinii zostało usuniętych. Takich które w sposób dobitny ukazywało rządy kierownictwa odgórnego i brak szacunku wobec ludzi. Taka jest prawda...ilu pracowników na sklepach z dłuższym stażem pracy w tej firmie zostało...na pewno wielu...:):):)

Oferty Pracy

KASJER - SPRZEDAWCA M&L Delikatesy 2016-01-13 Żródło: Gowork.pl Sulejówek (mazowieckie) M&L Delikatesy, rozwijająca się sieć handlu detalicznego w Warszawie i okolicach, oferuje pracę na następujące stanowisko: KASJER - SPRZEDAWCA Miejsce pracy: Sulejówek, Warszawa, Józefów (pow. otwocki) Nr referencyjny: KS/ML/GW Wymagania: Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów Zorientowanie na wysoki poziom obsługi

Ja
@Oferty Pracy 08.03.2016 18:46
KASJER - SPRZEDAWCA M&L Delikatesy 2016-01-...

Żadna osoba z personelu Agi nie będzie pracowała w ML,tylko właściciele się dogadali a pracownicy zostaja bez pracy...znaczy część z nich...wiem od jednej z osób z Agi

Klaudia

Ludzie!!! Popracujcie sobie trochę w tej firmie jako zwykły pracownik to sami zobaczycie czy jest dobrze...tak jest dobrze, że ciągle poszukują pracowników. I to nie chodzi o to, że otwierają nowe sklepy. Ludzie mają dosyć. Obowiązków coraz więcej za te same pieniądze albo mniejsze. Wyzysk jakich mało!!! Ciągła rotacja pracowników. Kto ma wybór to ucieka stąd. Gnębią ile wlezie. Owszem zależy trochę od sklepu, ale chore zasady wspólne. Żeby tu zarobić te 1800-1900zł trzeba pracować prawie cały miesiąc - na umowie o pracę. Żadnych bonów na Święta, żadnego socjalu-nic!!! Jeszcze jak mogą to urwą na Święta!!! Żadnych zniżek itp. Czemu prawdziwe opinie o tej firmie są usuwane??? O czymś to świadczy...nie polecam. Szkoda zdrowia. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Jako klient to inaczej się widzi, ale jako pracownik to tragedia...Jedyny plus to umowa na czas określony po 3mies.-nic więcej!!! Nerwy i bałagan...Zrzucanie obowiązków kierowników na pracowników. WYZYSK!!!

Asia
@Klaudia 06.03.2016 23:09
Ludzie!!! Popracujcie sobie trochę w tej firmie jako zwykły pracownik to sami zobaczycie czy jest dobrze...tak jest dobrze, że...

Pracuję tu 4 miesiące i powiem Ci że nie masz racji. Pracowałam w innych firmach i było tak jak piszesz a w ml jest dużo lepiej. Kasa na czas, można się dogadać z kierowniczką która wymaga jak w innych firmach ale nikt mnie tu nie gnębi. Pracuję z własnej woli bo chce bo tą normalna firma a ja też wiem jak wygląda życie. Dlatego księżniczko wez się ogarnij, posprzątaj syf w chałupie a nie wypowiadaj się jak nie masz pojęcia. Nie zapomnij podmalować oka które podbił ci twój kochaś bo mu piwa nie przepuściłaś przez kasę

wwwwwwwww

Ml jako firma jest wyplacalna normalns umowa itp.ale zbyt duzo obowiazkow jaj na pensje maxs 1900.a co do lukowskiej to kiencii sami robia problemy.na bazarze stoja po pol godz.w kolejce a tu 5 min i zle bo dlugo.pracownik sklepu to tez czlowiek a nie automat.poza tym wszystko dziala w dwie strony.

dddddddddd

Drodzy klienci wiecej szacunku dla ludzi pracujacych w handlu.a nie klient nasz pan a sprzedawca to co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko dziala w deie strony.

dddddddddd

Drodzy klienci wiecej szacunku dla ludzi pracujacych w handlu.a nie klient nasz pan a sprzedawca to co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko dziala w deie strony.

krysia

Witajcie.Obowiązków cała masa trzeba być w ciągłym ruchu,nawet jako kasjer nie należy siedzieć przy kasie tylko biegać po sklepie.Zarobki łatwo obliczyć 7 zł za godz. 14zł w weekendy tj. 4 soboty i 2 niedziele(w niedzielę 9 godz) trzeba pracować czyli zostają tylko dwie niedziele jako dni wolne.Brak moż. liwości odbioru dni ustawowo wolnych.Żeby naprawdę zarobić te 2 000 trzeba pracować calutki miesiąc bez dnia wolnego!!!!SZATNIA ZAMKNIĘTA mimo tego że szafki są zamykane :-( NIE POLECAM :-(

krysia

Witajcie.Obowiązków cała masa trzeba być w ciągłym ruchu,nawet jako kasjer nie należy siedzieć przy kasie tylko biegać po sklepie.Zarobki łatwo obliczyć 7 zł za godz. 14zł w weekendy tj. 4 soboty i 2 niedziele(w niedzielę 9 godz) trzeba pracować czyli zostają tylko dwie niedziele jako dni wolne.Brak moż. liwości odbioru dni ustawowo wolnych.Żeby naprawdę zarobić te 2 000 trzeba pracować calutki miesiąc bez dnia wolnego!!!!SZATNIA ZAMKNIĘTA mimo tego że szafki są zamykane :-( NIE POLECAM :-(

ja

Sklep na Łukowskiej jest super. Tylko w ML robię zakupy :)

Oferty Pracy

OPERATOR BAZ DANYCH M&L Delikatesy 2015-11-19 Żródło: Gowork.pl Warszawa (mazowieckie) M&L Delikatesy, rozwijająca się sieć handlu detalicznego w Warszawie i okolicach,  oferuje pracę w nowo otwieranym sklepie na stanowisku: OPERATOR BAZ DANYCH Miejsce pracy: Warszawa, ul. Topiel 11 Nr referencyjny: OBD/GW Obowiązki: - Wprowadzanie danych do systemu - Rejestracja faktur przychodzących - Wykonywanie czynności administracyjno-biurowych

Grażyna
@Oferty Pracy 21.11.2015 20:40
OPERATOR BAZ DANYCH M&L Delikatesy 2015-11-...

Sklep wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie obsługa na dziale mięsnym bardzo miła ale brak doświadczenia w krojeniu i zapytania klijęta z jaką grubością kroić daną wędlinę lub ser. Zapytanie mam czy nadal jest pobór do pracy na dział mięsny/kase. Posiadam 25 letnie doświadczenie w tym zawodzie. Proszę o kontakt e-mail kamkam1916@wp.pl Pozdrawiam.

Basia

Nareszcie będziemy mieli fajny sklep w pobliżu. Mmmmmmmmmmmmmm, kocham was

mieszkaniec

Po prostu brak słów,sciana w ściane 2 sklepy,delikatesy Aga i ML na łukowskiej,własciciel ma chyba nie po kolei w głowie i jest zwykła świnia

z osiedla
@mieszkaniec 2 01.03.2016 22:06
Zgadzam się, to ŚWIŃSTWO, a nie uczciwa konkurencja. Tak się nie robi. Sklep Aga zniszczyli. Wszystko im wolno, niszczą teren w...

Pracownicy z AGA mówili że będą pracować w ML. Oni ze sobą współpracują. To nie jest żadna konkurencja

Monika
@z osiedla 02.03.2016 08:16
Pracownicy z AGA mówili że będą pracować w ML. Oni ze sobą współpracują. To nie jest żadna konkurencja...

W jakim M&L będą pracować? chyba ma pan złe info. Pracownicy z Agi są porozdzielani po innych sklepach pani Agnieszki włascicielki sklepów AGA. M&L nie ma ze sklepami AGA i Panią Agnieszką nic wspólnego.

kierownik

wielkie otwarcie sklepu ml ul.łukowskiej 46 lok.5 w dn.21 11 2015r zapraszam

kierownik

wielkie otwarcie sklepu ml ul.łukowskiej 46 lok.5 w dn.21 11 2015r zapraszam

dostawca

moze p.Kapela zrobi porzadek z paniami z Kombatantow albo niech sam przyjmuje towar ,co za chamstwo ,czlowiek czeka na przyjecie a panie na papieroska a ty czekaj ,najgorsza firma jaka tylko moze byc !!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Aga

Tak prawie 2000 jak pracujesz 28 - 29 dni w miesiącu ;) ;) ;)

pracownik la

Witam.pracuje w ml na stojsku miesno wedlinierskim.pracy duzo kqsy malo dodam ze coraz mniej placa.sa rowni i rowniejsi.dzwiganie skrzyneki itp.kolejki bo oczywisie jest nas zbyt malo a klientow duzo.zamykane szstnie i socjalny.coraz mniejsze pensje.jedyny plus ze umowa 1 na okolo miesiac zlecenie a potem juz normalna o prace.ogolnie nie polecm.tez szukam nowej roboty.

pracownik

Witam. Pracuję w tej firmie. Pracownicy są wporządku, choć zdarzają się wyjątki. Za te pieniądzę jest zbyt duzy nakład obowiązków, nadgodziny nie sa wypłacane. Jest duży problem z dniem wolnym oraz urlopem. Generalnie cała firma jest śmiechu warta

monek

Zarobki dla pracownika magazynowego są tragiczne. 50zł dniówki na umowe zlecenie

nikola

Witam! pracował ktoś jako operator baz danych? jak tak to jaka jest pensja? obowiązki? pracuje się od pon do piątku? w jakich godzinach? Z góry dziękuje za informacje. Pozdrawiam

Anja

(usunięte przez administratora)

Migotka
@Anja 02.03.2015 20:14
(usunięte przez administratora)

Jeśli chodzi o kierownictwo to, to zależy kto nią jest. Nie powiem niektórym uderza władza do głowy ale u mnie jest ok

zyczliwy55

a co do ochrony -kierowniczka z kombatantow zawsze cos wymysli zeby kogos zwolnic jak sie jej ktos nie spodoba,tak sie chyba nie postepuje badzmy ludzmi,zyjmy w zgodzie jak zespół ale niestety nie w tym sklepie tak wiec zakupy mozna zrobic ale pracować NIE -szkoda zdrowia

prawdaaaa

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

zyczliwy

Do kierowniczek M&L Sulejówku na Dworcowej to bez kija nie podchodź!

gość234

Czy Kierowniczki M&L Delikatesy mają prawo zwracać uwagę ochronie (która jest z zewnątrz )zwracać się mało kulturalnie (kliencji nie mają uwag)wręcz stają po stronie ochrony która często jest obrażana przez kierowniczki sklepów. Stare przysłowie mówi - szanuj drugiego człowieka tak jak byś chciał aby ciebie traktowano.

CZARNY

aka-ZATRUDNIJ SIĘ W TEJ FIRMIE I WSZYSTKO WYJDZIE CI BOKIEM,KIEROWNICZKI BRAK SZACUNKU DLA CZŁOWIEKA ,NAWET W ZIME JAK ZIMNO NA TYCH SKLEPACH TO NIE MOŻNA SIĘ NAPIĆ GORĄCEJ HERBATY BO ZAMYKAJ NA KLUCZ DRZWI,A SAME DUPY GRZEJĄ NA FOTELU I NON STOP COŚ JEDZĄ ,TO JAKIŚ OBÓZ TO JAKIŚ ŻART.NIE POLECAM ZA 1500ZŁ

lojalna

WITAM SERDECZNIE SKLEP ŚMIECHU WARTE ,ZAROBKI PORAŻKA,SZEF MA WSZYSTKO W NOSIE PRZEDE WSZYSTKIM LUDZI A KIEROWNICZKI Z DWORCOWEJ I KOMBATANTÓW W SULEJÓWKU TO WIEŚNIARY JAKICH MAŁO NIE SZNUJĄ LUDZI A UDAJĄ WIELKIE PANIE ;)

gość

(usunięte przez administratora)

Sisi

Pierwsza umowa na zlecenie przez miesiąc potem na 3 miesiące. Problemy z urlopami, praca dla osób niechorujących, bo premie całą zabierają, jak byś się nie starał to i tak wszystko źle robisz. Pracownik jest poniżany, olewany i niedoceniany!!!! NIE POLECAM!!! Z drugiej jednak strony ciekawe czy szefostwo tego pierd....nika czyta te opinie? Może powinni zacząć i wziąć je sobie do serca!!!!!

playa posse

pracowałem na marszałkowskiej jakiś czas temu.pracuje tam obcy element ludzie o zużytych twarzach.moniśia no.1 i moniczka no.2 przewarznie siedzą w biurze na facebooku. (usunięte przez administratora)

playa posse
@ciekawski 10.10.2014 21:31
a dlaczego już nie pracujesz? pewnie śmierdzący leń z ciebie był?

ten sklep jest to zlepienie brudu z najgorszych filmów o karłach

klient
@playa posse 18.10.2014 17:36
pewnie od pół litra czystej i ogórów na zagrychę

Skoro tak ludzi mieszasz z błotem i tak uwazasz to sam jesteś nie lepszy. ZERO.... Są ludzie, którym nic nie odpowiada i ty do takich należysz.

dr

Pracowalem 1 m w sumie chyba 2,5 tyg. :))) cale szczęście jestem PH i w tej chwili leże w hotelu i oglądaj TV nad morzem, w L&M praca ciężka zarobki żadne mnie wykonczyly weekendy i praca od 14-22 masakra. Jeżeli ktoś lubi taka formę pracy i nie czuje się na siłach pracować gdzie indziej i trafi na zgrana zgraje ludzi może przezyc....robisz to co Ci każą nawet jak myślisz ze to co robisz to czysty idiotyzm nie musisz o tym mówić, przerwy 15 min :) jak ktoś pali te minuty mogą się znacznie powiekrzyc a kierownik i z-ca kierownika który pali zawsze zrozumie palacza:)))

NIEROB

SZANUJE SWOJEGO PRACODAWCE ZA TO ZE MAM PRACE I CIESZE SIE Z TEGO ZE KLIJENCI WYCHODZA Z DELIKATESOW ZADOWOLENI I WRACAJA SA I TACY KTORYCH PIEKNIE WSZYSCY OBSLUGUJA A NA CIAGU KOLEJKA BIG I NIKT NIC Z TYM NIE ROBI SKLEP JAKO CALOSC ROBI 100% A CIAG URYWA 30% JAK USPRAWNIC TO .POZDROWIENIA

nierob

hm .jak tak czytam te wypowiedzi to .albo jestescie zli na wszystkich .albo macie pecha .ja pracoje juz ponad rok w firmie i znam prezesa prezesow szefa szefow i kierownikow regionu .nie sa tacy zli na jakich wygladaja .a kierownikow sklepu w ciagu roku jest sporo .sa rowni i rowniejsi u mnie jedni zapitalaja jak mrowki w smole a drudzy siedza w biurze i .....rybki .jest ok jak sie robi pozdrowienia nierob.

xxxb

Kierat za półdarmo (zasuwasz za dwie osoby a wypłata za jedną malutką osóbkę ;)), cięcie płac, brak wolnego, poniżanie. Warunki socjalne żadne, właściwie to wcale ich nie ma. Problemy z urlopem. Problemy z L4. Ludzie przychodzą do pracy chorzy bo za jeden dzień zwolnienia traci się premię za cały miesiąc. Pracownicy (chociaż nie pracownicy a cyborgi) nie mają żadnych praw oprócz 15 minut przerwy chociaż i z tym różnie bywa. I jest coraz gorzej. Cóż, tak polski pracodawca traktuje swój personel. Praca dla osób, które nie mają wyjścia i to jest wykorzystywane. Nie polecam pracy w tej firmie.

Aaaaa
@xxxb 27.03.2014 09:23
Kierat za półdarmo (zasuwasz za dwie osoby a wypłata za jedną malutką osóbkę ;)), cięcie płac, brak wolnego, poniżanie. Warunki...

POTWIERDZAM. GDY MA SIĘ 5 DNI WOLNEGO ZARABIA SIĘ 1500 NO MOŻE JAK BEDZIE DOBRZE 1600ZŁ. WCZEŚNIEJ PRZY DWÓCH DNIACH WOLNYCH ZARABIAŁO SIĘ JAKIEŚ 1900- 2000ZŁ. PROBLEMY Z URLOPEM JAK KTOŚ JEST CHORY TO I TAK PRZYCHODZI BO INACZEJ NIE MA PREMII I ZARABIA 1300ZŁ. ŻADNYCH PACZEK ŻADNYCH BONÓW NA ŚWIĘTA TYLKO PRZERWA 15MIN I ROBIENIE ZA 100 OSÓB BO WIECZNIE MAŁO LUDZI JEST.

wikol

ale nie wydawały Ci się złe chyba z perspektywy klienta. To znaczy jedynie, że pracownicy dobrze wykonują swoją pracę

tajemnicza

Od nowego roku wprowadzili kilka zmian... moja opinia to ML jest niczym innym jak legalnym(usunięte przez administratora) Warunki są bardzo słabe i jedyne prawo jakie masz to 15 min przerwy. Do tego oczywiście minimalna płaca.

elzbieta

u mnie jest tak, że lizusy dostają nawet co miesiąc kilka dni urlopu, a pozostali raz na pół roku kilka dni

mmmania

zauważyłem, że nikt nie wspomniał tutaj o L4 czyli zwolnieniu lekarskim. wystarczy, że weźmiesz choćby dzień zwolnienia, możesz być pewiem/pewna, że premii uznaniowej w tym miesiącu nie dostaniesz. nie warto tam pracować, wykorzystywanie i poniżanie na każdym kroku.

Zostaw opinię o M&L Delikatesy - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&L Delikatesy