Quality Service

Łódź

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 6 ocen.

Quality Service
5 6 6 1

Opinie o Quality Service

Kobieta 40

Pracowałam w tej firmie w 2012r,w Warszawie w Empiku,po odejściu firmy z w/w obiektu, nie otrzymałam pensji do dnia dzisiejszego,mimo że wielokrotnie dzwoniłam do biura do Łodzi

Dominika

@aaaaa, dlaczego tak twierdzisz? Posiadasz jakieś wiarygodne informacje na temat rzekomych "poprawek na przelewach" stosowanych przez firmę Quality Service? Przedstaw, proszę, jakiej konkretnej sytuacji dotyczy Twój komentarz. Uzasadniając swój wpis będzie on bardziej wiarygodny dla czytelników tego wątku.

QUALITY - SERVICE
@Dominika 24.07.2018 12:36

Pani Dominiko, jak Pani zauważyła osoby komentujące negatywnie i anonimowo nie potrafią w merytoryczny sposób udowodnić swoich zarzutów. My oczywiście zawsze jesteśmy otwarci na wyjaśnianie wszelkiego rodzaju nieporozumień jednak nie możemy w żaden sposób ich obronić ponieważ są nie prawdziwe. pozdrawiamy

Tadeusz

Przepraszam, pracuje w tej firmie wiele lat i nie spotkałem się z sytuacjami opisanymi poniżej. jestem kierownikiem obiektów w Łodzi wschód oraz przyległych, podlega mi ok 60 osób. Nie pamiętam sytuacji aby ktoś nie dostał wynagrodzenia w terminie. Myślę, że ten portal powinien weryfikować na podstawie dokumentów negatywne opinie w przeciwnym razie każdy może napisać co zechce. Wszyscy mamy jedno sumienie.

QUALITY - SERVICE
@Tadeusz 07.08.2018 11:46

Panie Tadeuszu, bardzo dziękujemy za Pana zaangażowanie w pracę a także w rozwój naszej firmy. Pozdrawiamy

anonim

(usunięte przez administratora)

Sylwia

Być może mają opóźnienia ale zawsze wypłacają. Pracuje tam 10 lat nikt mnie nie oszukał

QUALITY - SERVICE
@Sylwia 20.08.2018 13:28

Dziękujemy Pani Sylwio za wsparcie. Pozdrawiamy

Irena Tomaluk Łódź

Dzień dobry. Nazywam sie Irena Tomaluk i w prawdzie nie pracuje już w tej firmie ale byłam jej pracownikiem przez sześć lat. Stan zdrowia nie pozwala na dalszą pracę. Moje doświadczenia po tych sześciu latach pracy są tylko pozytywne. Pracowałam w pełnym wymiarze godzin. Pracowałam na wielu obiektach od biurowych, sklepowych po prywatną szkołę. Nigdy nie miałam problemów ani z wynagrodzeniem ani z komunikacją z przełożonymi. Nie rozumiem tych tak okrutnych opinii. Zdecydowanie polecam prace w tej firmie choć zaznaczam, że to trudna praca z uwagi na specyfikę niektórych obiektów obsługiwanych przez firmę.

QUALITY - SERVICE
@Irena Tomaluk Łódź 11.08.2018 09:43

Pani Ireno, Pani jak zwykle konkretna. Dziękujemy za wsparcie i życzymy zdrowia...

Dorota Tadeuszak Katowice

Witam, ja pracuje w QUALITY SERWIS od 2015 roku w Katowicach i Chorzowie. Przepraszam ale nie dostrzegam problemów o któwych się tu wypisuje. Zawsze wynagrodzenie w terminie. Super kontakt w przełożonymi. Jestem inwalidką ze chorzeniem wzroku nie było też problemu z refundacją za moje okulary. Nie wiem skąd tyle nienawiści.

Janka :-)
@Dorota Tadeuszak Katowice 08.08.2018 22:04

Potwierdzam opinie Dorotki ... Częstochowa pozdrawia...

Irena Tomaluk Łódź
@Dorota Tadeuszak Katowice 08.08.2018 22:04

Dorotka, pamiętam jak szkoliłam Cie w Łodzi w Zarze. Trzymaj się tam na Śląsku. Pozdrawiam Cie.

QUALITY - SERVICE
@Dorota Tadeuszak Katowice 08.08.2018 22:04

Dziękujemy Pani Doroto. Do zobaczenia przy najbliższej okazji.. Pozdrawiamy

anonim

(usunięte przez administratora)

QUALITY - SERVICE

Szanowna Pani Dominiko, Nasza firma jest Zakładem pracy chronionej i nie możemy pozwolić sobie na to by zalegać z wynagrodzeniami. Są jednak sytuacje gdy np, nie dostajemy kompletu dokumentów przed zarejestrowaniem przyszłego pracownika i do czasu jego rejestracji bywają spóźnienia. Są to jednak sytuacje sporadyczne. Bardzo prosimy przyszłych opiniodawców o ujawnienie swoich danych. Zawsze jesteśmy gotowi do wyjaśnienia jakichkolwiek problemów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zadowolona

Bzdura... pracuje w tej firmie od 10 ciu lat. Nigdy mnie nie oszukano. Najgorsi sa Ci co nic nie robia i wyciagaja kase za nic.

P

POTWIERDZAM CO NAPISALA ZAWIEDZIONA

Pani X
@Zadowolona 15.11.2017 17:07

Chyba nie wiesz o czym mówisz !!!

Marzena Kłos

Dzień dobry, dlaczego opinia Pani jest anonimowa ??? Rozumiem przez to, że jest nie prawdziwa ! Pozdrowienia dla Pani

Irena Tomaluk Łódź

Witam, myślę ze jakaś zlość przez Panią przemawia ...

Pani X

Potwierdzam słowa Zawiedzionej . Przestrzegam przed zatrudnieniem w tej firmie.

aaaaa
@Pani X 12.02.2018 17:40

To złodzieska firma poprawia na przelewach kwoty -sprawa trafi do prokuratury

QUALITY SERVICE
@aaaaa 20.07.2018 08:42

Szanowna Pani, to co Pani pisze to poważne oskarżenia. Jeżeli była Pani pracownikiem naszej firmy zapraszamy do jednego z naszych sześciu biur regionalnych w celu wyjaśnienia problemu. nie napisała Pani z jakiego miasta Pani jest. Pozdrawiam

Krzysiek

Ta Firma to porażka -płacąpo terminie ludziom, dostawcom, odradzam

QUALITY SERVICE
@Krzysiek 25.07.2018 21:54

Panie Krzysztofie proszę się przedstawić - Dziękuję

Dominika

@Krzysiek, Twoja wypowiedź jest z poziomu pracownika, czy współpracownika firmy Quality Service? Wiesz może, czym spowodowane są opóźnienia wypłat, które poruszyłeś w swojej wypowiedzi? Pracodawca argumentował to w jakiś sensowny sposób?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Quality Service? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Zostaw opinię o Quality Service - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quality Service